toja50 19.08.04, 22:19 Zycze wszystkim dobrej nocy i oby jutro byl milszy dzien olimpijski. Ta nowosc to specjanie dla Naaty, zeby nam sie zgubila, tak jak Parkos. Pozdrawiam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.08.04, 23:02 Parkoś już wrócił w stary rytm i tyra na całego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.08.04, 18:32 Chyba sie juz pozegnam, przesiadam sie dzisiaj z pociagu atenskiego na sopocki. Moze piosenki Niemena mnie uspokoja, a Krawczyk rozrusza nie w olimpijskim temacie. I sama nie wiem czy sie cieszyc,tyle zawodu ostatnio, ale zawsze to jakas zmiana klimatu. Zycze przyjemnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.08.04, 19:06 Znowu się mijamy ;) Dopiero usiadłam po upałach które sie niestety skończyły, pkropiło i chłodno, szkoda, bo nie lubie zimna ;( Również zamierzam pooglądac Sopot..bedzie o czym pogadac he he he A więc do potem - do jutra! ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 22.08.04, 22:59 Zegnam sie dzisiaj, nikogo nie spotkawszy, a bedac w slabszej kondycji, mowie dobranoc i do nastepnego! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.08.04, 23:08 Zycze wszystkim bezkomarowej nocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.08.04, 23:32 spokojnej nocy i snów kolorowych, zyczę... komarów cos u nas nie widac, moze pod szczególna opieka moja kraina jest? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.08.04, 23:41 Zycze wszystkim milych snow, a jutro lepszej postawy naszych. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 31.08.04, 21:50 No to Dobranoc Wszystkm! Jutro już wrzesień...Pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.09.04, 21:38 Chyba juz sie z Wami pozegnam, chociaz jeszcze wczesnie, ale mam wyjazdowy dyzur. Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.09.04, 21:44 Wy juz idziecie spac? dopiero zabawa się zaczyna, a ja piwo przyniosłem... i sam mam je wypic? Ech.. i znowu kac.. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 03.09.04, 08:31 Na kaca podobno są tabletki zwane Kac24. Należy brać w trakcie, a nazajutrz bez boolu :D Muszę przy większej okazji wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 04.09.04, 23:44 Opuszczam Was i ide spac. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 21:48 Chyba jeszcze nie śpicie? ;-) Dobranoc Wszystkim, słodkich snów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 23:05 No coz, wypada mi tylko powiedziez dobranoc! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 23:14 Jeszcze wpadłam przed snem, coś trudno mi zasnąć.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.09.04, 22:51 No to sie zegnam, wszyscy poszli spac,Parkos buszuje po pomorskiej, gdzies mi tam mignal, no a jutro,? jutro od nowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 01:17 Dobranoc, a moze juz dziendobry? Acha i dla informacji udzielam ze nie pracuje, (nie jestem zapracowany). Kolorowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 09:49 Re: Nowe dzieńdobry syntherius 06.09.2004 07:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując O! Podoba mi sie ,że pracuje w telewizji:) Czy ktos chce przeprowadzić ze mna wywiad;pp;dd pozdrawiam (pochłania mnie czat i inne komunikatory, dlatego mało jestem obecny na forum:( ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 12:19 Wynika z tego, ze nie popioly wspomien sa wazne, jeno czaty itp, no, moze tam znajdziesz swoje szczescie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 12:55 he he fakt, kiedyś sprawdzałam działanie, siedziałam do 3 nad ranem, okazało się, że inni do białego rana ;) Po dwóch dniach miałam dość, to szczególny rodzaj konwersacji, raczej dla samotnych niecierpliwych ;-))) W bardzo krótkim czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he No, ale...widocznie jest to potrzebna forma komunikacji, bo jak dotąd liczba czatujących ;-) wzrasta, a to mówi samo za siebie. Pozdrówki dla Synteriusa czatującego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 21:30 No to powiem juz dobranoc, no chyba że jeszcze Toję "spotkam", ale cos zapracowana, od jutra juz zimno, szczęście, że na krótko, więc bedzie może troche więcej czasu ;)) Pozdrówki dla Wszystkich! pa Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 22:44 No wiec jestem rzeczywiscie zapracowana jak diabli, juz mam tego dosyc,!!! ale musze wytrwac. Zycze milej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 23:53 naata napisała: "(...)W bardzo krótkim czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he (...)" Droga naata , nie zgadzam sie z tym, nie raz (nie tylko dwa..) przesiadywalem długie godziny na czacie, od X.03r., i nie kazdy rozmawia "wiadomo o czym". Naprawdę jest wiele tematów, oczywiscie zdarzaja sie róze wypadki/przypadki, ale nie mozna generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, szczególnie po tylko 2 nocach spedzonych na czacie. Rozmawialem z wieloma miłymi osobami i ani razu nie padło słowo "wiadomo o czym". Niektórych poznalem w realu, aktualnie wybieram sie na zlot czatowników do Powsina (na weekend), czy oznacza to ze w nocy wszscy ze soba pójda do Łożek bo rozmawiali tylko o tym? Jesteś w błędzie naata. Ale to jest moje zdanie, pokryte wielooooo-godzinnymi rozmowami. I absolutnie nie chce niczego narzucać tylko przedstawić swoja opinię. Pozdrawiam Wszystkich, jeszcze wieczornie. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 00:40 syntherius napisał: > naata napisała: > "(...)W bardzo krótkim > czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o > czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he (...)" > Droga naata , nie zgadzam sie z tym, nie raz (nie tylko dwa..) przesiadywalem > długie godziny na czacie, od X.03r., i nie kazdy rozmawia "wiadomo o czym". > Naprawdę jest wiele tematów, oczywiscie zdarzaja sie róze wypadki/przypadki, > ale nie mozna generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, szczególnie po > tylko 2 nocach spedzonych na czacie. Rozmawialem z wieloma miłymi osobami i ani > > razu nie padło słowo "wiadomo o czym". Niektórych poznalem w realu, aktualnie > wybieram sie na zlot czatowników do Powsina (na weekend), czy oznacza to ze w > nocy wszscy ze soba pójda do Łożek bo rozmawiali tylko o tym? Jesteś w błędzie > naata. Ale to jest moje zdanie, pokryte wielooooo-godzinnymi rozmowami. I > absolutnie nie chce niczego narzucać tylko przedstawić swoja opinię. Pozdrawiam > > Wszystkich, jeszcze wieczornie. Olo -------------------------------------------------- Drogi Syneriusie, ja nie uogólniam, nic nie twierdzę, to tylko moje osobiste odczucia z dozą humoru, jak zauważyłeś? Oczywiście wiele zalezy od towarzystwa od kultury ludzi z soba rozmawiajacych. Nie przeczę, ze tak jest jak opisujesz. Nie mam złych doświadczeń, byłam na czacie dla sarszych i pozbawionych znamion randkowania, chociaż nie do końca, znowu sie uśmiecham ;-))) Z czystej ciekawości pooglądałam sobie czaty różne, nawet dziecięce, o zgrozo! bez uśmiechu...Słuchałam tez dośc duzo wypowiedzi samych czatujacych, o ich rozterkach osobistych, problemach w pracy itp...sam na pewno wiesz, bo masz juz pewne doświadczenie. To wcale jednak nie znaczy, że potepiam czatowanie lub się od niego odżegnuję, nigdy nic nie wiadomo... takie zycie, uśmiecham siem ;)) Z pewnościa jest to miła forma spędzania czasu, szczególnie dla ludzi samotnych, zapracowanych często nie mających szans na wyjście z kimś na kawę lub do kina. A jeżeli chodzi o sprawy damsko meskie? Nie jestem pruderyjna ciota, życie jest życiem, jeżeli dwoje wolnych ludzi sobie przypada do gustu? No ale o gustach się nie dyskutuje, szczególonie tu na forum he he he he To wszystko! Myślę, że jest ok??? ;-) Pozostaje mi zyczyć Ci miłego weekendu i przyjemnych wrażeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 01:01 No to raz jeszcze Dobranoc na dzisiaj, snijcie o fajnych rzeczach, moze jakieś numerki w totka? a co/! No to pa! Serdecznie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 01:45 Ech,, w pokojach "dla starszych" nie przebywaja tylko starsi, jak i wpokojach dziecięcych nie tylko dzieci , etc.. (usmiecham się też(czasami) ) P.S. o:))Numerki w totka, jescze tego nie próbowalem, hyhy:);pp Dobej nocy --. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 22:09 Najmilej jak umiem zycze dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 22:18 Serdecznie, z nalezną estyma dla najmilszych... również piękne dobranoc ;-) Co wcale nie znaczy, że nie zajrzę w nocy, poprzestawiało mi sie ostatnio ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 09.09.04, 22:55 Eee Wszyscy śpią, to i ja pójdę sobie, dzisiaj juz nie mam siły ;( Życze kolorowych snów i do jutra ;)) Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 09.09.04, 23:26 najnowsze dobranoc,,, hmmm, to idę spać. a moze macie lepszy pomysł;P? --'-- Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 12:50 A co??? nie czatowałeś wczoraj? Sprawdzałam na interii, a z nas rozgadany narodek he he he Przyznam, nie mam weny ;)) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 13:20 No to do wieczorka, moze, kurcze, niedlugo padne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 13:22 Tojuś nie padaj dbaj o siebi... z kim pójdę na spacerek? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 22:17 Chciałam jeszcze popisać ale juz padam ... Dobranoc mili, kolorowych snów, do jutra rana, wpadnę na kawkę ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 22:20 I ja zycze dobrej nocy, ja juz padlam i na lezaco zegnam sie z Wami, do jutraaaa Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.09.04, 23:41 No tak, sprawa juz wyjaśniona, to nie laptopek ;-))) Sądziłam, ze moze KTOŚ zda nam relacje z Błoni a tu ciiiiiiisza ...No nic trza poczekać do jutra, pewnie trochę utrudzon nasz Chetorek ;DD No to słodkich snów! Dobranoc Wszystkim naszym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.09.04, 23:56 Tez obieram kierunek lozkowy, moj organizm juz jest gotowy, tym bardziej, ze strzelac przestano. Dobranocccccccc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 14.09.04, 22:10 Pożegnam się na dzisiaj z Wami, zycząc Dobrej Nocy i ... no nie wiem co lepsze, kolorowych snów czy wesołych? ;-)) Wybierzcie sobie co komu pasuje ;-))) Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 15.09.04, 01:32 Dobranoc, ale ja chce kolorowe i wesołe.:) PA:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 15.09.04, 21:52 Wpadłam, poczytałam troszkę i nawet napisałam o Samobronie, wcięło mi i nie mam juz weny do pisania, padam, starzeje się czy cóś? he he he Pożegnam się tylko z Wami, jak zwykle serdecznie, zycząc Dobrej nocy i kolorowych i wesołych snów ;-))) Jutro będzie lepiej, pogoda się poprawi i na sobotę i niedzielę tez ma byc lepiej ;-)) No to pozdrówki milutkie i pa pa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 16.09.04, 23:25 za dzisiejszą aktywność forumową dwója ;P;D Spodziewałam się, że nie nadążę czytać a tu ... prawie pustki, a tyle ciekawych rzeczy się dzieje; Putin ogłosił się carem ;] Samobrona znowu na fali z Hojarska na czele? Kaczyński nie chce przeprosić Wachowskiego, niebywałe, woli zrezygnować z polityki, no no no... Noooo i tak dalej.. no to ja też spadam, Dobranoc zmęczonym, moim miłym ;]]]] PA! Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 16.09.04, 23:39 Naata.. jakie Ty wiadomości ogladasz? Masz chba posuty telewizorek;pp Do mnie tylko dociera to ze zbliza sie zima, a polityka... ee zawsze coś tam się dzieje, opium dla mas i te wszystkie media. Dobrej nocy, kolowankowych snów:) Pozdrawiam. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 09:57 ...mam dobry telewizor i jak to baba, lubi plotki ;-))) Nie wiem ale "opium dla mas" to odnośnie religii? Polityką, mało kto interesuje sie w Polsce, po wyborach widac he he he Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 21:14 Dzisiaj wszyscy przysneli, sen zimowy się zbliza? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 22:11 Chetor dobranoca sie zajmuje, niebywale, ale widac ten bezruch tez Go denerwuje. Mysle, ze od poniedzialku bede bardziej dostepna, a tyle tematow ucieklo, ale z Naata na miejscu cos sie wymysli, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 18.09.04, 00:06 Jasne.. ;-)) że się wymyśli ;-) Padam kochani, ledwom żywa,jeszcze tylko jutro mały rozgardiasz i spoko, odpoczywam ;-))) Dobranoc zatem, wesoło kolorowych, życzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 18.09.04, 00:32 Teraz juz naprawdę idę spać, zapadam w sen, ale nie zimowy ;-) PA! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.09.04, 22:44 Ide spac, zeby sie nie denerwowac, co za dzien dzisiaj, co za dzien:-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.09.04, 22:45 No właśnie, co za dzień???? Znowu czegoś nie oglądałam i nic nie wiem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.09.04, 23:17 Nikt nie mówi dobranoc? no to ja Wam powiem Śpijcie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 20:40 Zegnam sie, bo cos mnie powazniej lamie, cholerka, zupelnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 20:48 I ja na dziś mówię Dobranoc, jeszcze tylko mała robótka i padam... Do zobaczenia, mam nadzieję, że tym razem nic nie wypadnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 21:58 Jedną coś łamie, Druga uważa żeby nie wypadła?! Tylko ja muszę robić za dwóch, siebie i Parkosia, oczywizda ;-) Dobranoc Moje Forumowe Kobitki. Połamane czy Wypadnięte ale z lekka jednak uśmiechnięte ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 23:38 hehe..jeszcze nie wypadłam, ale zaglądam po pracy na kompiku...na dobranoc, by zobaczyc czy któś tu jeszcze 'urzęduje"? nooo i Niespodzianek się znalazł ;-))) No to PA! spadam bo juz naprawdę padam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 01:46 ok. no to chyba mogę juz isć spać, dobranoc... ** Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 13:30 Tych kresek i gwiazdek nie ponimaju, a dobranoc powiem pozniej. Od jakiegos czasu mona mowic i pisac wlanczac, wylanczac o zesz ty tyle zmian i pozbierac sie nie moge w tym poprawnym pisaniu. Jak nie bylo Bralczykow czlowiek calkiem poprawnie sie wyrazala, a teraz ciagle ma watpilwosci :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:46 Gdzie to słyszałaś na Boga??? Jakie włanczać, jakie wyłanczać?! ZGROZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:48 Tak bylo u Bralczyka we wczorajszej audycji, zarz pomyslalam o Tobie. Pozwolil na tak i tak, zgroza fakt, niedlugo wszystko bedzie wymiennie zamiennie i jak kto chce! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:50 To w dópie s takim jęnzykiem polskim a'la Balczyk :((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:51 Nieomożliwe, musiał być nawalony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:55 hahahahahahahahaha, nie byl, ogladaj go to sie wi cej dowiesz i nie bdziesz taki zasadniczy, a ten Parkos pod stolem suuuper, zobaczymy jak On do tego podejdzie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 19:38 Baaaaaaaaardzo rozczarowana zegnam sie, do jutraaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 04.10.04, 22:51 Spijcie dobrze, jutro tez jest dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 15:33 Otóż to, śpijcie dobrze, jutro też jest dzień. Dzisiaj było mi szalenie samotnie :((( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 18:15 Wiem, wiem jak to jest smutno, jak nikogo nie ma. Caly dzien mialam biegany, juz nog nie czuje, nie mowiac o reszcie :-))) i podejrzewam, ze teraz ja bede samotna, trudno, zycze Wam dobrej nocy. A Parkos to co ? juz sie wyprowadzil nie wiadomo gdzie, czy tyle roboty? jakies remonty pourlopowe. Przyslam nam demaskujace zdjecie i mysli, ze to wszystko zalatwi, a przywitac sie z nami, powiedziec pare slow, dodac otuchy. Rozleniwil sie okropnie po tym urlopie a Naata tak liczy na jakiegos "esemesa", no i pewnie sie przeliczy. Parkosiu! zlituj sie i odezwij sie hehe Smutno nam bez Ciebie i pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 23:02 A teraz mowie dobranoc, nikogo nie ma, nawet Parkosia, nocnego marka, szkoda, a moze w pracy? moze, moze? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.10.04, 22:07 Zycze Wam dobrej nocy, a na jutro dobrego nastroju! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.10.04, 19:40 Skoro tu tak pusto, więc życzę sobie spokojnej i wydajnej nocy, mając nadzieję, że jutro w G-dzu będzie ładna pogoda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zenta1 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.10.04, 02:33 dziś zasiedziałem się mocno. Mój drugi dzień na forum grudziądzkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.10.04, 18:29 Pewnie sie zaczytales, az pojsc spac zapomniales. Ciekawe, czy sie spodobalo i do bywania u nas sprowokowalo? Pozdrawiam! No i na wszelki wypadek powiem dobranoc wszystkim odwiedzajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.10.04, 23:06 Zycze Wszystkim dobrej nocy i milych snow o kolejkach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 13.10.04, 22:39 No to zycze Wam dobrej nocy, chociaz widze, ze juz wszyscy spia! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.10.04, 22:23 Zycze Wam spokojnej nocy i przyjemnych dni przed weekendem! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.10.04, 16:49 Grzech ;-) o tej godzinie mówić dobranoc, ale Wam powiem, bo juz wieczorkiem nie będę miała dostępu do kompika... A więc odpoczywajcie, śnijcie pięknie i kolorowo! ;-))) Pa pa pa wasza naata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.10.04, 17:52 Dzisiaj na pewno bedzie sie dobrze spalo, po takich pieknych zyczeniach i to od kogo :-) ech, stare, dobre czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.10.04, 22:21 Zycze Wam dobrej nocki i nie zaspac na sniadanko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 25.10.04, 22:15 Dobranaoc FX,, smacznego sniadanka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 26.10.04, 19:42 Zycze milosnikom tego watku wesolej nocy :-) Moze sie doczekam Naaty, to sobie podobranocujemy!!!a teraz cisza nocna. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:01 Najmilszej nocy pod ksiezycem zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:33 Dziękuję, nie skorzystam, wolę pod dache. Zresztą zanosi się na jakiś zaćmienie. Spadam bo mnie przeganiają. Życzę dobrej nocy, jak miły okazał się wieczór z Naatą :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:39 No cóż, mnie nikt nie przegania, ale odgania i jest to mój piesek ;-) No i zdrowy rozsądek, choć dusza chciałaby i do ksiezyca ale "grzechy" nie daja he he he he he Dobranoc zatem Moi Mili, snijcie, jak chcecie byle dobrze ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 28.10.04, 22:50 No nic, wykonczylam sie robotka dzisiaj i juz nic nie wykrzesam z siebie DOBRANOC A jutro!!! o Booosszzzzzeeeeee co mnie czeka, az strach pomyslec. I tak bedzie przez jakis czas, niestety. Pozdrawiam i do zobaczenai. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 28.10.04, 23:35 Droga Toju nie zazdroszczę ;) ale i ja padam i to od "walki" z internetem! To sie w głowie nie mieści jak to "chodzi"! Muszę odejść bo rozwalę komputer, nawet do poczty trudno sie dostać, ech! szkoda gadać! Jezdem załamana... ;( Ale Wam drodzy moi zycze miłego wieczorku, może na czatach ;P I kolorowszych niż zawsze, ze wzglendu na jesienna pogodę, snów! Śnijcie o wiośnie ;))) papa Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 29.10.04, 12:35 Cholerka,szkoda, ze to taka zarobiona pora i nikt nie ma czasu, tez sie denerwuje, ze Ty sie denerwujesz, ze tez nigdy nie moze byc dobrze. Moze chwilowo nie podchodz, bo jeszcze rozwalisz co nie trzeba , lepiej posluchaj muzyczki a po drugim cos sie zaradzi. No nie ma innego wyjscia. O snach juz nie wspominam, bo ostatnio nic mi sie sni, ech... szkoda:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 30.10.04, 00:51 Po fajrowaniu 15-ki u Rudej jestem trochę zmęczona ;) Z Bronkiem, złote krople na post-rymy, to ja, /Bronek na fraszki/ my zamienili by ta Jego Ruda Ta wiecie Co On jyi "przaje" była zadowolniona.. Richtig bal jej wyprawił Poeta nasz znany Ba! Dla "Rudej" znosi ON wszystkie "szykany"!;-)))) DOBRANOC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 01.11.04, 23:53 Taaak, fajer u Rudy to już historia ;) po dzisiejszym święcie pewnie też zmęczeni, padliścia w objęcia morfeusza.. Dobrej nocy zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.11.04, 21:06 Pożegnam sie na dzisiaj, w "zapomnianym" wątku ;-) Coraz bardziej atakuje mnie, jakis wirus, ledwom żywa. Dobranoc Wam, zdrowych snów ;'-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.11.04, 21:25 Chyba tez nocka juz tylko mi pomoze, zeby rankiem pojac kto jest prezydenten Stanow Zjednoczonych. Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 03.11.04, 23:07 DOBRANOC, Moi Mili, śnijcie zdrowo i wesoło! Smutny dzień miałam i chory, jednak niech żywi nie tracą nadziei ;-)) Pozdrawiam jak zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.11.04, 00:02 No to dobrej nocy zyczę Wszystkim miłym, Temu co mnie od czerwonych "wyzywa" i Temu co medal chce mi dać, ironista ;] i zmeczonym, w ogóle idźcie juz spać! zamykam forum ;PP Odpowiedz Link Zgłoś