Dodaj do ulubionych

Najnowsze " DOBRANOC"

19.08.04, 22:19
Zycze wszystkim dobrej nocy i oby jutro byl milszy dzien olimpijski. Ta
nowosc to specjanie dla Naaty, zeby nam sie zgubila, tak jak Parkos.
Pozdrawiam!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • parkowy Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.08.04, 23:02
      Parkoś już wrócił w stary rytm i tyra na całego.:)
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.08.04, 18:32
      Chyba sie juz pozegnam, przesiadam sie dzisiaj z pociagu atenskiego na sopocki.
      Moze piosenki Niemena mnie uspokoja, a Krawczyk rozrusza nie w olimpijskim
      temacie. I sama nie wiem czy sie cieszyc,tyle zawodu ostatnio, ale zawsze to
      jakas zmiana klimatu. Zycze przyjemnosci!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.08.04, 19:06
        Znowu się mijamy ;) Dopiero usiadłam po upałach które sie niestety skończyły,
        pkropiło i chłodno, szkoda, bo nie lubie zimna ;( Również zamierzam pooglądac
        Sopot..bedzie o czym pogadac he he he A więc do potem - do jutra! ;-) Pozdrawiam
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 22.08.04, 22:59
      Zegnam sie dzisiaj, nikogo nie spotkawszy, a bedac w slabszej kondycji, mowie
      dobranoc i do nastepnego!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.08.04, 23:08
      Zycze wszystkim bezkomarowej nocy!!!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.08.04, 23:32
        spokojnej nocy i snów kolorowych, zyczę... komarów cos u nas nie widac, moze
        pod szczególna opieka moja kraina jest? ;-))
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.08.04, 23:41
      Zycze wszystkim milych snow, a jutro lepszej postawy naszych. Dobranoc!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 31.08.04, 21:50
        No to Dobranoc Wszystkm! Jutro już wrzesień...Pozdrawiam! ;-)
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.09.04, 21:38
      Chyba juz sie z Wami pozegnam, chociaz jeszcze wczesnie, ale mam wyjazdowy
      dyzur. Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy!
      • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.09.04, 21:44
        Wy juz idziecie spac? dopiero zabawa się zaczyna, a ja piwo przyniosłem... i
        sam mam je wypic? Ech.. i znowu kac..
        • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 03.09.04, 08:31
          Na kaca podobno są tabletki zwane Kac24. Należy brać w trakcie, a nazajutrz bez
          boolu :D
          Muszę przy większej okazji wypróbować.
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 04.09.04, 23:44
      Opuszczam Was i ide spac. Powodzenia!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 21:48
        Chyba jeszcze nie śpicie? ;-) Dobranoc Wszystkim, słodkich snów ;-)
        • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 23:05
          No coz, wypada mi tylko powiedziez dobranoc! :-(
          • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.09.04, 23:14
            Jeszcze wpadłam przed snem, coś trudno mi zasnąć.. :)
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.09.04, 22:51
      No to sie zegnam, wszyscy poszli spac,Parkos buszuje po pomorskiej, gdzies mi
      tam mignal, no a jutro,? jutro od nowa:-)
      • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 01:17
        Dobranoc, a moze juz dziendobry? Acha i dla informacji udzielam ze nie pracuje,
        (nie jestem zapracowany). Kolorowych;)
        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 09:49
          Re: Nowe dzieńdobry
          syntherius 06.09.2004 07:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując

O! Podoba mi sie ,że pracuje w telewizji:) Czy ktos chce przeprowadzić ze mna
          wywiad;pp;dd pozdrawiam (pochłania mnie czat i inne komunikatory, dlatego mało
          jestem obecny na forum:( ) Pozdrawiam
          • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 12:19
            Wynika z tego, ze nie popioly wspomien sa wazne, jeno czaty itp, no, moze tam
            znajdziesz swoje szczescie :-)))
            • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 12:55
              he he fakt, kiedyś sprawdzałam działanie, siedziałam do 3 nad ranem, okazało
              się, że inni do białego rana ;) Po dwóch dniach miałam dość, to szczególny
              rodzaj konwersacji, raczej dla samotnych niecierpliwych ;-))) W bardzo krótkim
              czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o
              czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he No, ale...widocznie jest to
              potrzebna forma komunikacji, bo jak dotąd liczba czatujących ;-) wzrasta, a to
              mówi samo za siebie. Pozdrówki dla Synteriusa czatującego ;-)
              • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 21:30
                No to powiem juz dobranoc, no chyba że jeszcze Toję "spotkam", ale cos
                zapracowana, od jutra juz zimno, szczęście, że na krótko, więc bedzie może
                troche więcej czasu ;))
                Pozdrówki dla Wszystkich! pa
                • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 22:44
                  No wiec jestem rzeczywiscie zapracowana jak diabli, juz mam tego dosyc,!!! ale
                  musze wytrwac. Zycze milej nocki.
                  • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 07.09.04, 23:53
                    naata napisała:
                    "(...)W bardzo krótkim
                    czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o
                    czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he (...)"
                    Droga naata , nie zgadzam sie z tym, nie raz (nie tylko dwa..) przesiadywalem
                    długie godziny na czacie, od X.03r., i nie kazdy rozmawia "wiadomo o czym".
                    Naprawdę jest wiele tematów, oczywiscie zdarzaja sie róze wypadki/przypadki,
                    ale nie mozna generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, szczególnie po
                    tylko 2 nocach spedzonych na czacie. Rozmawialem z wieloma miłymi osobami i ani
                    razu nie padło słowo "wiadomo o czym". Niektórych poznalem w realu, aktualnie
                    wybieram sie na zlot czatowników do Powsina (na weekend), czy oznacza to ze w
                    nocy wszscy ze soba pójda do Łożek bo rozmawiali tylko o tym? Jesteś w błędzie
                    naata. Ale to jest moje zdanie, pokryte wielooooo-godzinnymi rozmowami. I
                    absolutnie nie chce niczego narzucać tylko przedstawić swoja opinię. Pozdrawiam
                    Wszystkich, jeszcze wieczornie. Olo
                    • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 00:40
                      syntherius napisał:

> naata napisała:
                      > "(...)W bardzo krótkim
                      > czasie można dostac wiele propozycji do pogadania na "osobności" :) wiadomo o
                      > czym panie i panowie gadaja nocną porą he he he (...)"
                      > Droga naata , nie zgadzam sie z tym, nie raz (nie tylko dwa..) przesiadywalem
                      > długie godziny na czacie, od X.03r., i nie kazdy rozmawia "wiadomo o czym".
                      > Naprawdę jest wiele tematów, oczywiscie zdarzaja sie róze wypadki/przypadki,
                      > ale nie mozna generalizować i wrzucać wszystko do jednego wora, szczególnie
                      po
                      > tylko 2 nocach spedzonych na czacie. Rozmawialem z wieloma miłymi osobami i
                      ani
                      >
                      > razu nie padło słowo "wiadomo o czym". Niektórych poznalem w realu, aktualnie
                      > wybieram sie na zlot czatowników do Powsina (na weekend), czy oznacza to ze w
                      > nocy wszscy ze soba pójda do Łożek bo rozmawiali tylko o tym? Jesteś w
                      błędzie
                      > naata. Ale to jest moje zdanie, pokryte wielooooo-godzinnymi rozmowami. I
                      > absolutnie nie chce niczego narzucać tylko przedstawić swoja opinię.
                      Pozdrawiam
                      >
                      > Wszystkich, jeszcze wieczornie. Olo

--------------------------------------------------

Drogi Syneriusie, ja nie uogólniam, nic nie twierdzę, to tylko moje osobiste
                      odczucia z dozą humoru, jak zauważyłeś? Oczywiście wiele zalezy od towarzystwa
                      od kultury ludzi z soba rozmawiajacych. Nie przeczę, ze tak jest jak opisujesz.
                      Nie mam złych doświadczeń, byłam na czacie dla sarszych i pozbawionych znamion
                      randkowania, chociaż nie do końca, znowu sie uśmiecham ;-)))
                      Z czystej ciekawości pooglądałam sobie czaty różne, nawet dziecięce, o zgrozo!
                      bez uśmiechu...Słuchałam tez dośc duzo wypowiedzi samych czatujacych, o ich
                      rozterkach osobistych, problemach w pracy itp...sam na pewno wiesz, bo masz juz
                      pewne doświadczenie. To wcale jednak nie znaczy, że potepiam czatowanie lub się
                      od niego odżegnuję, nigdy nic nie wiadomo... takie zycie, uśmiecham siem ;))
                      Z pewnościa jest to miła forma spędzania czasu, szczególnie dla ludzi
                      samotnych, zapracowanych często nie mających szans na wyjście z kimś na kawę
                      lub do kina.
                      A jeżeli chodzi o sprawy damsko meskie? Nie jestem pruderyjna ciota, życie jest
                      życiem, jeżeli dwoje wolnych ludzi sobie przypada do gustu? No ale o gustach
                      się nie dyskutuje, szczególonie tu na forum he he he he

To wszystko! Myślę, że jest ok??? ;-)

Pozostaje mi zyczyć Ci miłego weekendu i przyjemnych wrażeń. Pozdrawiam

• naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 01:01
                        No to raz jeszcze Dobranoc na dzisiaj, snijcie o fajnych rzeczach, moze jakieś
                        numerki w totka? a co/! No to pa! Serdecznie! ;-))
                        • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 01:45
                          Ech,, w pokojach "dla starszych" nie przebywaja tylko starsi, jak i wpokojach
                          dziecięcych nie tylko dzieci , etc..
                          (usmiecham się też(czasami) )
                          P.S. o:))Numerki w totka, jescze tego nie próbowalem, hyhy:);pp Dobej nocy
                          --.
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 22:09
      Najmilej jak umiem zycze dobrej nocy!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.09.04, 22:18
        Serdecznie, z nalezną estyma dla najmilszych... również piękne dobranoc ;-)
        Co wcale nie znaczy, że nie zajrzę w nocy, poprzestawiało mi sie ostatnio ... ;]
        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 09.09.04, 22:55
          Eee Wszyscy śpią, to i ja pójdę sobie, dzisiaj juz nie mam siły ;(
          Życze kolorowych snów i do jutra ;)) Pa pa
          • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 09.09.04, 23:26
            najnowsze dobranoc,,, hmmm, to idę spać. a moze macie lepszy pomysł;P?

--'--
            • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 12:50
              A co??? nie czatowałeś wczoraj? Sprawdzałam na interii, a z nas rozgadany
              narodek he he he Przyznam, nie mam weny ;)) PZDR
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 13:20
      No to do wieczorka, moze, kurcze, niedlugo padne :-(
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 13:22
        Tojuś nie padaj dbaj o siebi... z kim pójdę na spacerek? ;P
        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 22:17
          Chciałam jeszcze popisać ale juz padam ...
          Dobranoc mili, kolorowych snów, do jutra rana, wpadnę na kawkę ;-)
          pzdr
          • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.09.04, 22:20
            I ja zycze dobrej nocy, ja juz padlam i na lezaco zegnam sie z Wami, do jutraaaa
            • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.09.04, 09:08
              Ocho! Toja ma laptopika? ;-))
              • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.09.04, 23:41
                No tak, sprawa juz wyjaśniona, to nie laptopek ;-)))
                Sądziłam, ze moze KTOŚ zda nam relacje z Błoni a tu ciiiiiiisza ...No nic trza
                poczekać do jutra, pewnie trochę utrudzon nasz Chetorek ;DD No to słodkich snów!
                Dobranoc Wszystkim naszym ;))
                • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.09.04, 23:56
                  Tez obieram kierunek lozkowy, moj organizm juz jest gotowy, tym bardziej, ze
                  strzelac przestano. Dobranocccccccc.
                  • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 14.09.04, 22:10
                    Pożegnam się na dzisiaj z Wami, zycząc Dobrej Nocy i ... no nie wiem co lepsze,
                    kolorowych snów czy wesołych? ;-)) Wybierzcie sobie co komu pasuje ;-))) Pa!
                    • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 15.09.04, 01:32
                      Dobranoc, ale ja chce kolorowe i wesołe.:) PA:)
                      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 15.09.04, 21:52
                        Wpadłam, poczytałam troszkę i nawet napisałam o Samobronie, wcięło mi i nie mam
                        juz weny do pisania, padam, starzeje się czy cóś? he he he
                        Pożegnam się tylko z Wami, jak zwykle serdecznie, zycząc Dobrej nocy i
                        kolorowych i wesołych snów ;-))) Jutro będzie lepiej, pogoda się poprawi i na
                        sobotę i niedzielę tez ma byc lepiej ;-)) No to pozdrówki milutkie i pa pa ;-)
                        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 16.09.04, 23:25
                          za dzisiejszą aktywność forumową dwója ;P;D Spodziewałam się, że nie nadążę
                          czytać a tu ... prawie pustki, a tyle ciekawych rzeczy się dzieje; Putin
                          ogłosił się carem ;] Samobrona znowu na fali z Hojarska na czele? Kaczyński nie
                          chce przeprosić Wachowskiego, niebywałe, woli zrezygnować z polityki, no no
                          no...
                          Noooo i tak dalej.. no to ja też spadam, Dobranoc zmęczonym, moim miłym ;]]]]
                          PA!
                          • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 16.09.04, 23:39
                            Naata.. jakie Ty wiadomości ogladasz? Masz chba posuty telewizorek;pp Do mnie
                            tylko dociera to ze zbliza sie zima, a polityka... ee zawsze coś tam się
                            dzieje, opium dla mas i te wszystkie media. Dobrej nocy, kolowankowych snów:)
                            Pozdrawiam. Olo
                            • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 09:57
                              ...mam dobry telewizor i jak to baba, lubi plotki ;-)))
                              Nie wiem ale "opium dla mas" to odnośnie religii? Polityką, mało kto interesuje
                              sie w Polsce, po wyborach widac he he he
                              • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 21:14
                                Dzisiaj wszyscy przysneli, sen zimowy się zbliza?
                                • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 17.09.04, 22:11
                                  Chetor dobranoca sie zajmuje, niebywale, ale widac ten bezruch tez Go
                                  denerwuje. Mysle, ze od poniedzialku bede bardziej dostepna, a tyle tematow
                                  ucieklo, ale z Naata na miejscu cos sie wymysli, no nie?
                                  • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 18.09.04, 00:06
                                    Jasne.. ;-)) że się wymyśli ;-) Padam kochani, ledwom żywa,jeszcze tylko jutro
                                    mały rozgardiasz i spoko, odpoczywam ;-)))
                                    Dobranoc zatem, wesoło kolorowych, życzę ;-)
                                    • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 18.09.04, 00:32
                                      Teraz juz naprawdę idę spać, zapadam w sen, ale nie zimowy ;-) PA!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.09.04, 22:44
      Ide spac, zeby sie nie denerwowac, co za dzien dzisiaj, co za dzien:-((((((((
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 19.09.04, 22:45
        No właśnie, co za dzień???? Znowu czegoś nie oglądałam i nic nie wiem ;(
        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.09.04, 23:17
          Nikt nie mówi dobranoc? no to ja Wam powiem Śpijcie dobrze ;)
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 20:40
      Zegnam sie, bo cos mnie powazniej lamie, cholerka, zupelnie niepotrzebnie.
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 20:48
        I ja na dziś mówię Dobranoc, jeszcze tylko mała robótka i padam...
        Do zobaczenia, mam nadzieję, że tym razem nic nie wypadnie ....
        • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 21:58
          Jedną coś łamie, Druga uważa żeby nie wypadła?!
          Tylko ja muszę robić za dwóch, siebie i Parkosia, oczywizda ;-)
          Dobranoc Moje Forumowe Kobitki.
          Połamane czy Wypadnięte ale z lekka jednak uśmiechnięte ;-)))
          • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 24.09.04, 23:38
            hehe..jeszcze nie wypadłam, ale zaglądam po pracy na kompiku...na dobranoc, by
            zobaczyc czy któś tu jeszcze 'urzęduje"? nooo i Niespodzianek się znalazł ;-)))
            No to PA! spadam bo juz naprawdę padam ;)
            • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 26.09.04, 15:05
              Dobranoc Paniom :(
              • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 01:46
                ok. no to chyba mogę juz isć spać, dobranoc...
                **
                • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 13:30
                  Tych kresek i gwiazdek nie ponimaju, a dobranoc powiem pozniej. Od jakiegos
                  czasu mona mowic i pisac wlanczac, wylanczac o zesz ty tyle zmian i pozbierac
                  sie nie moge w tym poprawnym pisaniu. Jak nie bylo Bralczykow czlowiek calkiem
                  poprawnie sie wyrazala, a teraz ciagle ma watpilwosci :-(((
                  • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:46
                    Gdzie to słyszałaś na Boga??? Jakie włanczać, jakie wyłanczać?! ZGROZA !!!
                    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:48
                      Tak bylo u Bralczyka we wczorajszej audycji, zarz pomyslalam o Tobie. Pozwolil
                      na tak i tak, zgroza fakt, niedlugo wszystko bedzie wymiennie zamiennie i jak
                      kto chce!
                      • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:50
                        To w dópie s takim jęnzykiem polskim a'la Balczyk :(((
                        • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:51
                          Nieomożliwe, musiał być nawalony !!!
                          • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 14:55
                            hahahahahahahahaha, nie byl, ogladaj go to sie wi cej dowiesz i nie bdziesz
                            taki zasadniczy, a ten Parkos pod stolem suuuper, zobaczymy jak On do tego
                            podejdzie:-)))
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.09.04, 19:38
      Baaaaaaaaardzo rozczarowana zegnam sie, do jutraaaa!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 04.10.04, 22:51
      Spijcie dobrze, jutro tez jest dzien.
      • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 15:33
        Otóż to, śpijcie dobrze, jutro też jest dzień.
        Dzisiaj było mi szalenie samotnie :(((
        pozdr
        • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 18:15
          Wiem, wiem jak to jest smutno, jak nikogo nie ma. Caly dzien mialam biegany,
          juz nog nie czuje, nie mowiac o reszcie :-))) i podejrzewam, ze teraz ja bede
          samotna, trudno, zycze Wam dobrej nocy. A Parkos to co ? juz sie wyprowadzil
          nie wiadomo gdzie, czy tyle roboty? jakies remonty pourlopowe. Przyslam nam
          demaskujace zdjecie i mysli, ze to wszystko zalatwi, a przywitac sie z nami,
          powiedziec pare slow, dodac otuchy. Rozleniwil sie okropnie po tym urlopie a
          Naata tak liczy na jakiegos "esemesa", no i pewnie sie przeliczy. Parkosiu!
          zlituj sie i odezwij sie hehe Smutno nam bez Ciebie i pozdrawiamy.
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 05.10.04, 23:02
      A teraz mowie dobranoc, nikogo nie ma, nawet Parkosia, nocnego marka, szkoda, a
      moze w pracy? moze, moze?
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.10.04, 22:07
      Zycze Wam dobrej nocy, a na jutro dobrego nastroju!
      • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 08.10.04, 19:40
        Skoro tu tak pusto, więc życzę sobie spokojnej i wydajnej nocy, mając nadzieję,
        że jutro w G-dzu będzie ładna pogoda.
        Pozdrawiam
    • zenta1 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.10.04, 02:33
      dziś zasiedziałem się mocno. Mój drugi dzień na forum grudziądzkim !
      • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 10.10.04, 18:29
        Pewnie sie zaczytales, az pojsc spac zapomniales. Ciekawe, czy sie spodobalo i
        do bywania u nas sprowokowalo? Pozdrawiam! No i na wszelki wypadek powiem
        dobranoc wszystkim odwiedzajacym.
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 11.10.04, 23:06
      Zycze Wszystkim dobrej nocy i milych snow o kolejkach:-)))
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 13.10.04, 22:39
      No to zycze Wam dobrej nocy, chociaz widze, ze juz wszyscy spia!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 20.10.04, 22:23
      Zycze Wam spokojnej nocy i przyjemnych dni przed weekendem!
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.10.04, 16:49
        Grzech ;-) o tej godzinie mówić dobranoc, ale Wam powiem, bo juz wieczorkiem
        nie będę miała dostępu do kompika... A więc odpoczywajcie, śnijcie pięknie i
        kolorowo! ;-))) Pa pa pa wasza naata ;-)
        • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 21.10.04, 17:52
          Dzisiaj na pewno bedzie sie dobrze spalo, po takich pieknych zyczeniach i to od
          kogo :-) ech, stare, dobre czasy!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 23.10.04, 22:21
      Zycze Wam dobrej nocki i nie zaspac na sniadanko:-)))
      • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 25.10.04, 22:15
        Dobranaoc FX,, smacznego sniadanka:))
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 26.10.04, 19:42
      Zycze milosnikom tego watku wesolej nocy :-) Moze sie doczekam Naaty, to sobie
      podobranocujemy!!!a teraz cisza nocna.
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:01
      Najmilszej nocy pod ksiezycem zycze!
      • chetor Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:33
        Dziękuję, nie skorzystam, wolę pod dache. Zresztą zanosi się na jakiś zaćmienie.
        Spadam bo mnie przeganiają.
        Życzę dobrej nocy, jak miły okazał się wieczór z Naatą :D
        Pozdrawiam
        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 20:39
          No cóż, mnie nikt nie przegania, ale odgania i jest to mój piesek ;-) No i
          zdrowy rozsądek, choć dusza chciałaby i do ksiezyca ale "grzechy" nie daja he
          he he he he
          Dobranoc zatem Moi Mili, snijcie, jak chcecie byle dobrze ;-)))
          • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 27.10.04, 23:09
            No!
    • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 28.10.04, 22:50
      No nic, wykonczylam sie robotka dzisiaj i juz nic nie wykrzesam z siebie
      DOBRANOC A jutro!!! o Booosszzzzzeeeeee co mnie czeka, az strach pomyslec. I
      tak bedzie przez jakis czas, niestety. Pozdrawiam i do zobaczenai.
      • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 28.10.04, 23:35
        Droga Toju nie zazdroszczę ;) ale i ja padam i to od "walki" z internetem!
        To sie w głowie nie mieści jak to "chodzi"! Muszę odejść bo rozwalę komputer,
        nawet do poczty trudno sie dostać, ech! szkoda gadać!
        Jezdem załamana... ;(

Ale Wam drodzy moi zycze miłego wieczorku, może na czatach ;P I kolorowszych
        niż zawsze, ze wzglendu na jesienna pogodę, snów! Śnijcie o wiośnie ;)))

papa
        • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 29.10.04, 01:41
          Dobranoc robaczki;pp))
          • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 29.10.04, 12:35
            Cholerka,szkoda, ze to taka zarobiona pora i nikt nie ma czasu, tez sie
            denerwuje, ze Ty sie denerwujesz, ze tez nigdy nie moze byc dobrze. Moze
            chwilowo nie podchodz, bo jeszcze rozwalisz co nie trzeba , lepiej posluchaj
            muzyczki a po drugim cos sie zaradzi. No nie ma innego wyjscia. O snach juz nie
            wspominam, bo ostatnio nic mi sie sni, ech... szkoda:-)))
            • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 30.10.04, 00:51
              Po fajrowaniu 15-ki u Rudej
              jestem trochę zmęczona ;)
              Z Bronkiem,
              złote krople
              na post-rymy, to ja,
              /Bronek na fraszki/
              my zamienili
              by ta Jego Ruda
              Ta wiecie
              Co On jyi "przaje"
              była zadowolniona..
              Richtig bal jej wyprawił
              Poeta nasz znany
              Ba!
              Dla "Rudej"
              znosi ON wszystkie
              "szykany"!;-))))

DOBRANOC!!!
              • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 01.11.04, 23:53
                Taaak, fajer u Rudy to już historia ;) po dzisiejszym święcie pewnie też
                zmęczeni, padliścia w objęcia morfeusza..
                Dobrej nocy zatem!
                • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.11.04, 21:06
                  Pożegnam sie na dzisiaj, w "zapomnianym" wątku ;-)
                  Coraz bardziej atakuje mnie, jakis wirus, ledwom żywa.
                  Dobranoc Wam, zdrowych snów ;'-)
                  • toja50 Re: Najnowsze " DOBRANOC" 02.11.04, 21:25
                    Chyba tez nocka juz tylko mi pomoze, zeby rankiem pojac kto jest prezydenten
                    Stanow Zjednoczonych. Dobranoc!!!
                    • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 03.11.04, 23:07
                      DOBRANOC, Moi Mili, śnijcie zdrowo i wesoło!
                      Smutny dzień miałam i chory, jednak niech żywi nie tracą nadziei ;-))
                      Pozdrawiam jak zawsze ;)
                      • syntherius Re: Najnowsze " DOBRANOC" 04.11.04, 01:00
                        dobranoc... papą.
                        • naata Re: Najnowsze " DOBRANOC" 06.11.04, 00:02
                          No to dobrej nocy zyczę Wszystkim miłym, Temu co mnie od czerwonych "wyzywa" i
                          Temu co medal chce mi dać, ironista ;] i zmeczonym, w ogóle idźcie juz spać!
                          zamykam forum ;PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka