parkowy 01.04.05, 22:38 Dzisiejszy dzień nie nastraja optymistycznie,chciałoby się,by to był jedynie prima aprilis... Zaczynam listę w minorowym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Kwiecień!!! 01.04.05, 22:58 Mysmy juz zaczeli pod prima aprillisem, ale mozemy wlasciwie tutaj, kwiecien to kwiecien a dzisiejszy dzien jest szczegolny. Odchodzi jedyny nieskompromitowany WIELKI POLAK. Parkosiu! tego scigania sie stacji tv tez nie cierpie, szczegolnie w tak powaznym temacie. Umiaru, po prostu umiaru zycze nam wszystkim. Pozdrawiam smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 01.04.05, 23:20 Witam jeszcze 1 kwietnia, wszystkich, jak zawsze, serdecznie.. Pozdrawiam, tym razem, również smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
kota77 Re: Kwiecień!!! 02.04.05, 07:47 Od rana piękne wiosenne słońce. Smutno trochę. No i tak trochę smutno Was pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 02.04.05, 09:50 Witajcie! Kochani! .. Jak tu u nas spokojnie i miło, jak w najlepszym domu, do którego wraca się odpocząć, złapać oddech przed następnym.. "atakowaniem szczytów" .;P.. nawet "zielona małpa" Koty podrapie za uszkiem, rozśmieszy - dyndajac na portrecie :D I jak Was nie kochać?! ;-)) wasza nata Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 02.04.05, 10:31 Witam sobotnio i w bardzo smutnym nastroju - wiadomo, obok tego co się dzieje z papieżem nie można pozostać obojętnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 02.04.05, 11:39 Witam tez smutnawa. Chociaz spodziewalam sie tego od dosc dawna, to wczorajsza noc zaskoczyla mnie kompletnie, no i potem ten czuwajacy dzien. Ale trzeba zyc dalej, chociaz juz zupelnie inaczej. Obawiam sie tego po:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 03.04.05, 20:47 Podpisuje liste, bo zyc trzeba dalej. PoZdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 07:49 Witam poniedziałkowo. Życie toczy się dalej bo tak musi i powinno być. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 09:17 Witam kwietniowo, wiosennie..ale tez i grypowo..leżę, kolerra a myśłałam że mnie się już nic nie ima :( pozdrawiam Was kochani, pozdrawiam jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 11:49 A ja czekam i czekam na jakies wiesci, no nie, Naata, zycze skutecznej i milej kuracji, bez Ciebie na tym forum to juz zupelne nic sie nie chce. Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie tych zmeczonych, zapracowanych, olewajacych, bladzacych i do nas nietrafaijacych,:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 17:15 Już jakby lepiej, nie cierpie leżeć...ale nie chce misię :) nic..katar itepe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 19:34 Male zapytanie do Naaty, czy nic nie dotarlo do Ciebie ode mnie?, czekam niecierpliwie na jakis znak pocztowy~! Odpowiedz Link Zgłoś
kota77 Re: Kwiecień!!! 04.04.05, 21:43 "Smarkatej" dziś Naacie zdróweczka życzę! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 01:00 A możno byście w tym kwietniu wsparli jakosik Forum Olsztyn. Zaproszom do takego wontku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=22393554 Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 12:23 Witam smarkate i niesmarkate, dojrzałe i zielone, ....... ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 13:43 Witam i pozdrawiam, slonecznie, cieplo ale... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 15:13 Witam serdecznie, dzięki za życzenia ;-) Toju, nic nie dostałam..na poprzedni odpisałam..to było 31-go marca. Pozdawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 15:37 No to klops, wyslalam kilka i cisza, byyyylam baaaardzo zdziwiona. Domowy wszystko pokrecil, napisz wiec cos, bo nie mam, znaczy sie, adresa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 05.04.05, 19:59 Melduję swoją obecność!Od kilku dni ciężko jest mi się zmobilizować ale staram się... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 07:46 Porzykom dzisioj se cudzym słowym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=22393554&a=22426963 Dziynki - autorce tako tu powiym. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 07:52 Witam mobilizującego(!) się oraz resztę współforumowiczów(ek) Pozdrawiam PS. Wiersz piękny Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 11:07 Witam ciut po deszczu i nawet jednym grzmocie, ciekawe co dalej? Pozdrawiam wspolbraci jeszcze niezupelnie normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 11:46 Ostatnie chwile przed rzuceniem się w bety.:)) Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 14:34 Witojcie Kochani! Wiersz ładny, o czym na Olsztynie napisałam, tam idzie łatwiej bo bez logowania można ;) dzięki Bronus,że pilnujesz naszych duszyczek ;) ale my som dobre ludzie, my nie udajem, co widac po naszych- od początku- postawach i lubim ludzi jako i nasz Karol Wielki .. pozwalam sobie na odrobinę humoru, bo wiem, ze nasz Papiez był normalnym człowiekiem, i pożartować lubił, za co Go też uwielbiali.. Nie gniewajcie się,mam nadzieję, że nikogo nie urażę, nie mam takiego zamiaru, ale za dużo tego medialnego szumu.. rozmodlenia, nie dokońca prawdziwego...Zadaje sobie pytanie, czy choć jeden polityk przeczytał i wie o czym pisał Papież? Jestem niemal pewna, że niewielu.. Parkoś juz nie daje rady? Parkosiu, staraj się bo maj za pasem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 14:36 Z tego rozpędu zapomniałam pozdrowić Wszystkich serdecznie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 14:44 Ale w sejmie disiaj pieknie bylo!!! szkoda, ze tylko dzisiaj:-), no pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 06.04.05, 14:46 Tak sobie patrzyłam i nie wierzyłam... Zobaczymy co z tego pozostanie.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 07.04.05, 08:29 Witam i pozdrawiam, ciepło u nas, czas na kwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 07.04.05, 17:34 Witam bardzo opadowo, chociaz cieplawo, ale juz mniej przyjemnie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 08.04.05, 21:19 Witam wieczorowa pora. Piekna uroczystosc na Rynku byla o 10,00, chociaz grudziadzan garstka, a byl nawet telebim przygotowany. No coz Grudziadz to nie Krakow, nie mowiac o Warszawie. Za to na wieczornej mszy, chociaz pada, duzo wiecej ludzi sie zjawilo na zakonczenie uroczystosci pogrzebowych. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 08.04.05, 22:08 Witam równiez wieczorowa pora, rano i tak było forum zamknięte, do 18-ej, trochę byłam zawiedziona, ale wiadomo...Więc tym bardziej Pozdrawiam na zaś ;) Toju, wszędzie były pełne kościoły, place a i świeczki w oknach,tych ostatnich coś dużo nie było, ale wiadomo, wielu wyjeżdżało do większych miast, nie mówiąc o Rzymie. Oglądałm uroczystości z Rzymu, moje oceny naszych polityków są jeszcze za swieże,ale mimo wszystko jestem pełna uznania dla Lecha i Kwaśniewskiego... hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 08.04.05, 22:12 Dzisiaj powiem tylko hmmmm hmmmm, cos mi tu nie pasuje, ale jeszcze nie wiem co. A Kwasniewski cos skwaszony tym pojednaniem jakis takis hehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 09.04.05, 14:11 Tez ciemnawo i szarawo, momentami sie przejasnia. Telewizja wraca do normy/szkoda/ znowu halas, jakos mnie to razi! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycharakter Toja, wylacz to pudlo, 09.04.05, 14:18 zajmij sie bliskimi... :-) czch Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Toja, wylacz to pudlo, 10.04.05, 17:53 daję głos na znak życia i pozdrawiam cieplutko (u mnie szaro i zimno) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Toja, wylacz to pudlo, 10.04.05, 18:18 Dzień dobry w nieeeedzielneeee leeeniweeee popołudnie na dodatek, chłodne i mokre... Serdecznie i miło, jak zawsze, Wszystkich.. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Kwiecien! 10.04.05, 19:54 U nas tez niedziela szarawa, senna i zimna, a tak sie ciepla chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecien! 10.04.05, 19:54 Zapomnialam przywitac Ann, przepraszam i dzieki, ze sie odezwalas. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień! 11.04.05, 11:28 Dzień dobry w poniedziałek, pochmurny ale ciepły, wiosenny, nareszcie widzę zozkwitające pąki moich znajomych, zglądających do okna, drzew..i już jest przyjemniej, weselej na duszy ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień! 11.04.05, 12:12 Witam poniedzialkowo, wietrznie ale slonecznie chociaz niecieplo. Wszystko budzi sie do zycia, oby my tez! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień! 11.04.05, 12:55 Witam ze słonecznego G-dza + wiaterek + zimnawo(!) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 11.04.05, 23:08 Parkowy cos dlugo nieobecny, czyzby znowu za jakas granica? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 12.04.05, 08:11 Witam, wtorkowo! smutno, deszczowo, chłodno i ... jakoś tak nie bardzo, ale dla Was zawsze z uśmiechem ;-)Pozdrówy! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 12.04.05, 09:06 Witam, chyba też wtorkowo, słonecznie i ogólnie nieźle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 12.04.05, 19:33 Piekna pogoda, wczoraj zima dzisiaj prawie lato, az sie w glowie kreci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 13.04.05, 09:08 Witam Wszystkich, ciepło - wiosennie! Pozdrawiam .PS..nie będzie mnie być może, muszę wyczyścić komputer, dzieje się coś z systemem .. ? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 13.04.05, 17:34 Witam środowo, popołudniem. Wróciłem z rozjajzdów. Pozdrawiam PS. A gdzie wcięło Parkosia????????????! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 13.04.05, 22:35 Jestem,jestem.:) Przy najbliższych wiklinach obiecuję solennie się wytłumaczyć.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 14.04.05, 09:41 Witam zaskoczony wielce. 1. Parkoś na forum i jeszcze sam chce się tłumaczyć? Tylko kiedy będziesz? 2. Pozdrowienia mailowe od Foto z dalekiego kraju. A jednak ruszył :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 15.04.05, 08:57 Witam przedłikendowo. Cóś tu licho, Naata znowu zarażóna, Toja stęskniona, a Parkoś ma jakiegos "hopla". Luuuudzieeeee obudźta się - idzie wiosna :))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 15.04.05, 11:31 Hopla to wszyscy mamy, ale trzeba sobie radzic, a co Ty z tym stesknieniem? przecie dopiero co. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 15.04.05, 12:01 Ja myślałem, że porządna i kochająca żoneczka to już tęskni przed wyjazdem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 16.04.05, 10:43 Nazywaj to jak chcesz,niemniej zaabsorbowało mnie to do końca.:) Słonecznie i ciepło zapowiada się dzisiejsza sobota,wyruszajcie na spacery.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 14.04.05, 09:50 dzisiaj piekny dzien sie szykuje, wiosna i tyle. Ale prosze zapinac pasy w samochodach, bo akcja w calej Polsce, nawet w G. Ot!!! sie przypomnialo, tydzien dwa i wroci do normy hehe, te nasze zrywy i akcje, to nasza specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 14.04.05, 09:55 Dzień dobry, wiosennie......... Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 15.04.05, 09:24 Helloł piątkowo - łyk-end-to i owo...;D Piękna wiosna u mnie, zaprawdę powiadam, ze nie odpuszczę i idę w plener, czego i Wam życzę ;-))) Pozdrawiam słonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 15.04.05, 11:29 Ja czekam na burze, zbiera sie od rana, teraz ciut sloneczko i juz nie wiadomo co, i tak sie czuje, przeczekam to jakos a potem na spacer musowy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 16.04.05, 11:59 Witam w słoneczną, ciepłą sobotę wiosenną.. Pozdrówy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 16.04.05, 13:56 Witam baaaardzooo uprzejmnie. ToJi nie zauważyłem, pewnie poszła na wystawę psów na Olimpii :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 16.04.05, 19:33 Hehe, bylam chwile,dla mnie za duuuzy ruch, potem wyjazd za miasto, pogoda piekna az zyc sie chce! Ciekawe jak dlugo? Pozdrawiam optymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 17.04.05, 19:34 Witam radośnie, wiadomo kto są Pany w regionie :-)))) Pozdrawiam żużlowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 17.04.05, 20:31 No właśnie, ja zawsze zastanawiałam się co znaczą te napisy "Zawisza Pany", ale to chyba jakiś młodzieżowy slang. Pana to jest przebita opona, ale to nie za bardzo pasuje to tego kontekstu. P.S. A tak w ogóle, to witajcie foremki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 17.04.05, 22:10 Witam pozno niedzielnie. Usmialam sie od ucha do ucha, hehe, nie ma to jak An i Jej trzezwe spojrzenie. Z tymi "panami" to ci sie udalo. Zobaczymy jakie beda "pany" na koniec sezonu, a z Bydzią na swoim torze coz to za wyczyn hehehe Pozdrawiam mlodziezowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 09:57 Witam, jak się okazuje, Panowo. An bardzo fajnie to sobie przypomniałaś. Tak mówiono kiedyś, potem po prostu guma. ToJu - uważasz, że to nic wielkiego?! Faktycznie z tak lichą drużyną to nie wyczyn, bardzo kiepska drużyna, a marzyło im sie już nawet pudło. Trzeba marzycieli ściągnąć na ziemię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 10:51 Dzień dobry! kwietniowo, już się martwię, że bedzie parę dni chłodno, a nawet zimno.. ale wiadomo, kwiecień-plecień...No to do..lata! ;-) Pozdrawiam Fanów żużla i całą Resztę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 11:04 Ochlodzilo sie baaardzo, niektorym jest to potrzebne,:-) jeszcze kilka niedziel a kubel zimnej wody bedzie zbyteczny:-) Pozdrawiam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 21:17 Nic mi się nie rozjaśniło. "Pany" to jest w końcu pozytywne określenie, czy wręcz odwrotnie? Pogubiłam się już w tym. A może "Pany" to jakaś nieudolna forma słowa "Panowie"? ;-) Będę wdzięczna za wyjaśnienie mi tej kwestii. Cmokam, oczywiście i uśmiecham się promiennie :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 21:43 An, ja chcę tylko powiedzieć...- na mnie nie licz, nie wiem!! ;-))) Osobiście, widziałam takie toto napisy i nie wiem o co piszacym biega? "Pany" to chyba "my"(!)"Q-a tu rządzim" - akurat pod tym mostem (opisanym właśnie),albo pod tym tu garażem,piwnicą, śmietnikiem..takoż zaznaczonym.. a więc, dalej pozostaje dla mnie zagadką, o jakie "Pany" chodzi...?? A może, chodzi tu o "punki" dzisiejsze(?) zacofane do pierwowzoru? Ale, jak tak siebie mianują pewnie coś jest na rzeczy??? ...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 22:04 Hahaha, ale se kobitki o "panach" rozprawiaja, pany to pany i juz. An! to nie jest negatywne znaczenie, ani pozytywne, to najwazniejsze osobniki,tu rzadza i nikomu nic do tego, zaraz widac ich zadowolenie, po prostu.:-) Dokladnie to nam pewnie Chetor jutro wyjasni, bo On tez do nich nalezy, szczegolnie po wygranym meczu:-))) Pozdrawiam śmiejąco! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 18.04.05, 22:14 hihihi..no nieee! teraaaa już wim, Pany! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 19.04.05, 09:43 Witam kwietniowo! ;-) Dziś tzymam kciuki za młodą, sąsiadeczkę, maturzystkę...jak ten czas leci! Nie tak dawno, tak jaby wczoraj, jej mama zdawała maturę ;-) Starzeją się ci młodzi ;p Cmoki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 19.04.05, 13:02 Witam bezsłonecznie z miasta G. Zarobiny dziesiaj jestem więc niekoniecznie coś więcej nastukam. Pozdrawiam PS. Parkoś, żyjesz Ojcze Forumowy Marnotrawny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 19.04.05, 22:41 Witam pozno, ale taki dzien zapelniony, zagoniony i tak pewnie do konca tygodnia. Pozdrawiam zimowo, brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 20.04.05, 09:51 Witam uprzejmie. Słoneczko w G. od rana ale zimnawo. Pozdrawiam PS. Pakoś, ........................ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 20.04.05, 10:46 Alle zimno, co tam sloneczko niemrawe, jak wiatr lodowaty. Spacerowo okrropnie.Pozdrawiam zimowo! Ja chce cieplaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 20.04.05, 13:30 Witam! Kochani! ;-) No, żal mi Was, u mnie ciepło choć trochę zachmurzono... ale juz zielono, coraz bardziej zielono.. niedługo zakwitną kasztany ;-) Pozdrówy z Południa! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 09:36 Dzień dobry, "Gaduły" he he he.. coś nierozmowne ostatnimi czasy.. ja ma jeszcze problemiki z kompem, ale u Was wszystko gra ;-))) Pozdrawiam bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 09:56 Witam, witam o zdrowie kompa nie pytam. Naatka, wzięłaś sprawy w swoje ręce i co, nic ni chodzi, czy znowu się zaraziłaś?! ;-) Pozdrawiam pochmurnie acz serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 10:00 Chetorku nie ma dźwięku nie potrafię skonfigurować poczty, trzęsie się mi obraz /monitor?/ i w ogóle trza mi ręki magika od tych "klocków" ;D Może jakiś wątek o komputerach, dobrych wypróbowanych programach, itp.. ? Co? Wiem, że Ty wiesz! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 10:06 Bierz ten złom i przyjeźdżaj, pokombinujemy :) Żeby był dzwięk muszą być podłączone i włączone głośniki. Muszą być sterowniki do karty dzwiękowej itd. Być może monitor też potrzebuje jakichś sterowników. W Outlooku expresie należy powpisyać swoje adresy w odpowiednie miejsca: "narzędzia_>konta". Ciężko tak na odległość podpowiadać jak dokładnienie wiadomo o chodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 10:50 Hehe fajnie tak podsluchiwac a Ty sie Naata ciesz, ze Ci sie rece nie trzesa jeno monitor. Ja sie wczoraj tez trzeslam, ale z nerwow, nie moglam zapalic autka, a to bylo taakie proste, az mi wstyd/ nic z benzynka,jak podejrzewacie:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 21.04.05, 21:15 Dzień Dobry i Dobranoc zarazem Wam mówię. Dobrze, że jutro już weekend, bo klapnięta jestem. Miłego wieczoru, słodkich snów, foremki :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 22.04.05, 09:33 Witam ze słonecznego miasta G :) Musze dziś chociaż przejechać obok orła i zobaczyć to ptaszysko narodowe ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 22.04.05, 15:36 Wypogodzilo sie baaardzo, moze juz to zimno da nam spokoj. Pozdrawiam malo czasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 22.04.05, 16:40 Dzień dobry i Pooozdrawiaaaaaaaam! ;-) ..nie miałam dziś netu.. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 22.04.05, 17:07 Orła nie widziałem (oprócz lustra;) ), może jutro jeszcze się uda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Kwiecień!!! 22.04.05, 20:25 Teroz we kwietniu prziszoł znak Byka Toż wiela dzisioj niy byda rzykać. Zaproszom na nowe rudzke forum - "Ruda Śląska - stolica fraszki". Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 23.04.05, 08:31 Witam z rańca, choć ja nie ZByszko z Bogdańca ;-) Pozdróweczka z grudziądzkiego podwóreczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 23.04.05, 12:46 Dzień Dobry FG :-) Właśnie mam przerwę na kawę :), więc zaglądam na forum i pozdrawiam cieplutko. Dzisiaj mam dzień prac w ogrodzie :)) Miłego weekendowania anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 23.04.05, 14:50 Jestem, ale jak by mnie nie bylo. Pozdrawiam, juz troszke cieplej:-) Milej robotki w ogrodzie, ja mam to jeszcze przed soba:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 23.04.05, 15:22 Witajcie! Kochani! Ja też czuję chłód, ale to jeszcze kwiecień jest ;) Ja też kwiatki, ale na balkonie, jest już pierwszy kwiatuszek u mich poziomek, śliczny widok! no to pozdrówy wiosenne ślę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 24.04.05, 11:34 Witam niedzielnie, pochmurnie i niezby ciepło. Gdzie te przepowaidane kwietniowe upały??? Pozdrawiam sennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 24.04.05, 11:49 Dzień dobry niedzielnie i też sennie, i chłodno, o upałach narazie nie słychać, ale już maj za pasem. Pozdrawiam milutko! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 24.04.05, 15:04 Witam jeszcze kwietniowo, u mnie tez niecieplawo, wiatr chlodny zawiewa, no gdzie ta ladna niedziela? Pozdrawiam leniwie! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 25.04.05, 10:32 Witam wyspany i zadowolony, i jeszcze jak :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 25.04.05, 11:12 Witam ładnie i takoż pozdrawiam Wszystkich! ;) ..u mnie pochmurno i jakoś smutno Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 25.04.05, 11:12 Oby Ci na caly tydzien starczylo tej wesolosci:-) Pozdrawiam poniedzilakowo, troche niezdrowo, zobaczymy co z tego wyniknie:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 25.04.05, 21:00 Toju, dbaj o siebie. Ja po tym dzisiejszym dniu już bym chciała znowu weekend ;-) Zimno jest u mnie paskudnie, nic nie chce mi się robić. Pa, forumki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 25.04.05, 23:02 Jeszcze na zakończenie dnia podpisuję listę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 26.04.05, 08:26 Dzień dobry z rana! ;> wiosna zaciągnęła całun żałobny, płacze i siąpi, i ciepła nam skąpi .. Ale, ja radośnie, na złość kapryśnej wiośnie,podziwiam, jak wszystko się zieleni i rośnie... z nadzieją na słoneczko, Pozdrawiam, radośnie! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 26.04.05, 10:59 Witam słonecznie, ale dziś narzekam na czasu :( Pozdrawiam zarobiony ale uśmiechnięty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 26.04.05, 11:07 Wcale sie nie dziwie,ze usmiechniety, Parkowy dal glos rozsdku, bardzo sie ciesze i spokojna pisze o sloneczku w G, ale jak dlugo? kto to wie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Kwiecień!!! 26.04.05, 21:20 Na mnie już pora,jutro z samego rana atakuję.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 26.04.05, 21:23 No to do ataku i niech Ci wyjdzie jak sobie zyczysz. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 27.04.05, 09:07 Dzień dobry, Wszystkim..nareszcie cieplej i zaraz weselej, bo i słoneczko zagościło, coprawda ma popadać, ale niech pada, ponoć w lasach ściólka sucha jak pieprz ;) Mało mnie będzie w następnych dniach... ale pewnie i wy będziecie w rozjazdach, długi weekend przed nami.. Pozdrawiam serdecznie i też troszkę "hoplowo" ;-) "Kto ma "hopla" w rodzinie, tego rodzina nie zginie" ;D Cmoki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 27.04.05, 10:09 Witam niecałkiem wiosennie, bo z rańca jeszcze nagranicy zero, a treba i autko zeskrobać lekko. Następne dni, tzn. od soboty faktycznie mogą wyglądać różnie, ale raczej mało obecności przewiduję. Pozdrawiam PS. Naatuś, kiedyś zamiast "hopla" było księdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 27.04.05, 11:32 Witam i pozdrawiam, do niczego nie namawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 28.04.05, 09:48 Witam! wiosenie całkiem, juz po pierwszej, krótkiej lecz gwałtownej burzy. No i kwiecień już się kończy. PS..Chetorku, kiedyś, mówiło się; "tym chata bogata co zarobi tata"...;)) Teraz, 'polskie rodziny' mają nie tylko księdza, ale cały kościół..za sobą, ma być lepiej... ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 28.04.05, 09:57 Witam niby wiosennie, opadowo i sennie. Pozdrówy serdeczne jednak :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 28.04.05, 12:04 Tez opadowo, sennie niezmiennie, szaro buro aaaa itd Pozdrawiam, moze bedzie lepiej w maju:-) baju,baju. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 09:38 Witam porannie, przedłikendowo, przedrozjazdowo, przed tym i po owym ;-)) Pozdrawiam radośnie, bo chyba juz za nami przedwiośnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 09:50 Witam!... i o nic nie pytam, Chetorka, ale błyska nam tu tym swoim szczęściem aż mnie zazdrość bierze,zmęczona pi(c)towskimi zeznaniami,staraniami, załatwianiami..a tu Chetor juz po i przed i wyjazdy, a u mnie... wszysko jest do bani, ale nic to..tak narzeka prawie każdy! ;-))) Lubie ludzi; szczęśliwych, zadowolonych, w komitywie takich, można czuć się, nawet, zakręconym ;P Podrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 10:55 Pozdrawiam zakreconych a Balcerowicz musi odejsc.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 11:56 ..zachłysnęłam się kawą- cha! cha! cha! ... nasza Toj-toj-Ka! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 12:59 A ja pozdrawiam ze słonecznego miasteczka(!) Poszukam może Balcerowicza, skoro ToJa go wyrzuca ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 29.04.05, 16:57 No to zaczynamy łykend. Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie Parkowego. Naata! czy Ty nie czytasz poczty?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Kwiecień!!! 30.04.05, 09:33 Witam łikendowe z miateczka(G) ;-)) Plany trochę uległy zmianom, ale i tak będzie fajnie, trochę tu i tam itd :D Dotarły do mnie pozdrowienia z Lijang, u podnóża Tybetu. Jakieś wycieeczki rowerowe są zapowiedziane i wszystko gra. Pozdrawiam słonecznie i ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Kwiecień!!! 30.04.05, 09:41 Szczęśliwie w zdrowiu i komplecie,żegnamy dziś kapryśny kwiecień, i on nas żegna, słońcem i chmurą, w sadach zostawia, już, bujne kwiecie, odchodzi se na dłuuuugi łikend,a dokąd? - nie powie, tylko wciąż, plecie! ;-)))) No to witajcie łikendowo, wesoło, bo to zdrowo! Pozdrawiaaam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 30.04.05, 14:41 już wypoczywacie, Mili? pogoda pięknościowa, więc ładujcie akumulatory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Kwiecień!!! 30.04.05, 17:23 Witam w ostatni dzien kwietnia. Jest jakos tak niewyraznie, niby slonecznie, ale cos mi deszczem pachnie:-) Jutro: witaj maj itd:-))) Pozdrawiam wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Kwiecień!!! 30.04.05, 22:56 dzisiaj prac ogrodowych ciąg dalszy. Jutro leżę brzuchem do góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś