chetor 01.07.05, 11:44 Witam lipcowo ze słonecznego G-dza. Pozdrawiam nieobecnych, w tym siebie za chwilę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 01.07.05, 22:55 Za późno,by cokolwiek sensownego napisać.Do jutra.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 02.07.05, 13:50 Trochę nagryzmoliłem,szkoda,że Was nie było.:)Przyjemnego wikendu życzę wszystkim.Sobie też,zaraz wychodzę na proszonego grila.:) Odpowiedz Link Zgłoś
romanroz Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 02.07.05, 21:38 No myśmy już grila mieli-dziś.Bez specjalnego upału się obyło-24*C idzie wytrzymać.Niech no tak dalej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 02.07.05, 22:29 Witam po jakims czasieeeeeeeeeee, fajna pogoda i obawiam sie czy odrobie zaleglosci, na razie wiec pozdrawiam milutko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 04.07.05, 08:41 Witam poniedziałkowo. ToJu - już w domku? Wielakich zaległosci to chyba nie masz, bo nie było wielkiego "szaleństwa". Pozdrawiam zmęczony łikendem (i nie tym co by ktÓś myślał!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 04.07.05, 20:15 Witam w poniedzialek, nie mam sily od tego upalu:-) fajnie jest ale troszke niech popada. Pozdrawiam. Malo nas , malo nas, co to bedzie, co to bedzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
romanroz Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 04.07.05, 22:27 Dziś rano lato mnie dotknęlo.Idąc z psem z lasku garnizonowego-górą w kierunku Klimka,musiałem się szczypać w tyłek ze trzy razy-że nie śnię.Tak było pięknie- widok na Wisłę na pola za Wisłą,zapach skoszonej trawy,cieeeepło.Z letniego rozpędu pojechałem wieczorem się wykąpać do Rudnika też ładnie.Kupcie sobie psa,...albo idzcie czasem z moim na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 04.07.05, 23:41 Próbowałem wyciągnąć moje koty na spacer,nie dały się! W taki upał wolą leżeć plackiem obok swego właściciela.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 05.07.05, 08:46 Witam. Rano to można spacerować jeśli ma się na to czas i ochotę. Po robocie jużw taki upał nic się nie chce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 05.07.05, 11:22 Witam wtorkowo, malo czasowo, i chyba sie cos zmienia w pogodzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 05.07.05, 12:06 A no ,zmienia się.:) Ciemne chury za oknem zwiastują jak nic,deszcz.Biorę parasol do pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 05.07.05, 12:28 Staaaary, to u Ciebie w pracy może padać?????? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 06.07.05, 09:45 Witam w kolejny gorący dzionek, aż nie chce się nic :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 06.07.05, 17:47 Witam i pozdrawiam! ufff Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 06.07.05, 23:18 W pracy,nie.:) W drodze do pracy i owszem,przydał się.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 07.07.05, 11:31 Witojcie upalnie. Luuudzie kiedy coś tu napada i schłodzi nas?! PozdrUFFki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 07.07.05, 13:17 Pędzę przed telewizor,z wiadomych powodów.Na razie nie mama sygnału od młodego... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 07.07.05, 14:18 Cholernie się porobiło, podobno nie działają komóry. Trzym się :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 07.07.05, 16:44 Dobrze, ze sie wyjasnilo,Parkosiu, ufff , mnie wyjatkowo denerwuja trzesienia ziemii na dalekim wsch. a ostatnio jeszcze wypadajce z szyn pedzace kolejki:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 08.07.05, 10:09 Witam przedłikendowo, bez nadzieji na wypoczynek w łikend :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 08.07.05, 13:09 witam dalej upalnie i bez Naaty,niby fajnie ale smutno:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 08.07.05, 19:58 W przeciwieństwie do pozostałych,przygotowuję się do wyjścia do pracy.;( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 09.07.05, 17:53 Dzien dobry Grudziadz! Melduje, ze zyje i czuje sie swietnie po urlopie! Zjazd byl super-zamierzam o tym napisac szerzej ale nie tu i teraz. Niestety trwal caly moj czas pobytu w G-dzu- "niestety" bo...byly glownie wspomnienia i opowiesci o sobie. Znaczy: Nie rozpropagowalam Waszego forum- to nie byl ten czas i nie to miejsce. Ci ktorzy cos takiego przezyli na pewno mnie zrozumieja. Pozdrawiam i na razie ( bo najpierw musze sie zorientowac o co biegalo na forum w ciagu tych 3 tygodni) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 10.07.05, 10:43 Dzień dobry Dodo i Reszto ;-) Wiadomo, że na takich spotkaniach ciężko pogadać o forumowych problemach :) Pozdrawiam PS. Dodo - nie ugotowaliście się w tecj chacie bez wywietrzników i okien? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 10.07.05, 20:22 Gotowalismy sie to prawda - polowe wieczoru spedzilismy chlodzac sie na zewnatrz. Dla mnie bylo to o tyle lepsze ze musialam sluchac kaleczacej moje uszy muzyki. Nie podam nazwy kapeli ktora tam grala, bo nie jestem zlosliwa, ale przyznaje ze co to za piosenka rozpoznawac musialam po slowach nie po muzyce. Na obsluge nie moge sie natomiast skarzyc - niedobitkom pozwolono tam zostac do 6.30, a to duzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 10.07.05, 21:41 Witam po upalnych rozjazdach, morze cos malo slone a ja umeczona ide odpoczywac:-) Pozdrawiam wszystkich jeszcze niedzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 11.07.05, 12:23 Witam ciagle upalnie, szkoda, ze w nocy nie pada a w dzien slooooonce, zaraz byloby lepiej uffffffffff Pozdrawiam upocona. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 11.07.05, 12:40 Witam także skonany i "upocony" słońcem i życiem. Pozdrawiam z zazdrością tych, u których pada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 11.07.05, 20:33 żar lejący się z nieba,potęguje wrodzone lenistwo.Naturalnie o mojej wadzie tu wspominam.Niezmiennie i gorąco pozdrawiam wszystkich poniedziałkowo.:) p.s. Ciekawym,kiedy Dodo zacznie wreszcie pisać "NASZE FORUM"? Niby drobnostka,a ucieszyłoby większość.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 "Nasze forum" 11.07.05, 23:15 Dzieki Parkowy, Jestes moim ulubiencem na tym forum. Sluchasz innych, duzo myslisz , jestes konkretny i przedkladasz jakosc pisania ponad ilosc. Odpowiadajac na Twoje pytanie - odpowiem niestety - nigdy tak pewnie nie bede pisac. Nasze - moje - ma dla mnie glebokie znaczenie - nie sadze bym mu sprostala. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: "Nasze forum" 12.07.05, 08:18 Witam. Ani Wasze, ani Nasze ino GW ;-)) Nikt z uczestników forum nie ma prawa wieczystego użytkowania, o soory, teraz prawa własności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: "Nasze forum" 12.07.05, 08:24 Taaa,rozsadziłeś nas po kątach.:) W jednym należy się zgoszić,to forum rzeczywiście jest GW.;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 12.07.05, 11:29 Witam skapana w pocie i pozdrawiam. Wiaterku, deszczyku zmiluj sie nad nami! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 13.07.05, 09:25 Witam nieszczgólnie zadowoly z pobytu w G. Tu też gorąco ;-D Pozdrawiam PS. Miałem nadzieję, iż nie ujrzę swego nicka "u góry" FG, a ciągle jest. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 13.07.05, 14:00 Witam, witam, ale malo czasu, upal jak diabli a goscie za progiem, do roboty wiec i chyba do jutra, pozdrawiam wsiech. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 13.07.05, 14:04 ToJu, chyba nie masz mnie na myśli?! Nie bedę tak często zachodził do Ciebie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 13.07.05, 18:08 Upały zmuszają mnie do baaaardo wczesnego ruszania w trasę,potem staram się to odsypiać.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 14.07.05, 08:20 Witam jako wolny człowiek, zwoniony od tej ciężkiej roboty ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 14.07.05, 09:36 Dopiero teraz widze jak Ci to ciazylo hehe, chociaz niebardzo wiem co. Upal nadal upalny a tu roboty ponad miare i wpadlam na chwilke w przerwiezeby Was pozdrowic a Naaty ani widu ani slychu, trudno, poczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 14.07.05, 11:02 Witam Chetora! Pusto i smutno sie jakos zrobilo bez Ciebie w "czolowce" tego forum (nie kokietuje). Swietnie sie tym forum opiekowales i wyprowadziles do dzisiejszej postaci. Nie zrozumialam jednak, nie sledze wszystkich postow, dlaczego zrezygnowales z tej funkcji. Forum Torunia nie jest przywatne i opiekuna ma. Dlaczego wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Lipiec- Dodo 14.07.05, 11:22 Kobieto, spadłaś z nieba?! Nie czytasz wszystkiego o czym sama tak gorliwie pisałaś(śmy)? Forum Torunia jest kompletnie innym, jest forum redakcyjnym GW, ma opiekuna, ale nie jest sprywatyzowane. Czytałas przecież wątek "mus logowania...." i odpowiedź Admina. Zupełnie nie pojmuję Twego pytania dlaczego zrezygnowałem. Mam pisać wszystko jeszcze raz?! Nie będe! Poczytaj wątki zwiazane z tym problemem, nota bene, wywołanym przez Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- Dodo 14.07.05, 13:24 Wszystko jasne Chetor. Dzieki za interesujaca odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- Dodo 14.07.05, 13:47 Polecam wątki: od postu Trawolty forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=25411936&a=25425362&v=2&wv.x=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=25848180&a=25848180&v=2&wv.x=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=225&w=26333469&a=26333469&v=2&wv.x=0 Może bedzie jaśniej i bardziej interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Lipiec- Dodo 14.07.05, 19:31 A jo link dom tukej taki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=26421604&a=26466112 Przeca post niy belejaki. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- Dodo 14.07.05, 20:25 Ktoś na górze robi z nas balona.Swoją rezygnację wysłałem w tym samym dniu co Chetor,więc?Czuję się paskudnie... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Lipiec - Parkowy+Dodo 15.07.05, 07:29 Witam. Zdumiały mnie Wasze posty. Nie chcę i nie będę niczego udowadniał, że niewłaściwie odczytano moje intencje, ani wykazywał w penych momentach braku, po prostu spokojnego odczytywania wszystkiego i we właściwej kolejności. Widocznie Wasze intencje były inne. Skoro jednak tak zostało to odebrane to przepraszem, naprawdę nie chciałem. Do Parkowego. Jak mogłeś tak przypuszczać?! Tego absolutnie się nie spodziewałem, że posądzisz mnie o to, o co posądziłeś. Nigdzie nie napisałeś, że zrezygnowałeś, a tylko, że się zamierzasz zrzec, a to co pisałem potem było tylko wyjaśnieniem dla Toji. Widocznie tak chciałeś to odebrac. Przykro mi cholernie Stary. Żegnam się czas dłuższy, odpoczniecie ode mnie. Pozdrawiam, Chetor Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec - Dodo do Chetora 15.07.05, 10:26 Wniosek dla wszystkich: Zwracajac sie do innych uwazajmy, bo mozemy wywolac odwrotna do zamierzonej reakcje. Slowo pisane -jedyny srodek komunikacji na forum -jest bardzo niedoskonaly, nie pozwala czesto na odczytanie intencji autora. A skoro tak jest, to z drugiej strony, nie nalezy zbyt wrazliwie odbierac tego co napisane. Wczoraj bylam zla nie tylko na Ciebie Chetor, ale rowniez na mnie- moja reakcje. No wiec uczmy sie wszyscy, bedziemy lepsi. Dolaczam sie do zyczen Toji (czy Toi - jak sie odmienia Toja?;-)i czekam na Twoj powrot. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec - Dodo do Chetora 15.07.05, 19:59 Źle się stało...Cóż,pozostaje mi przeprosić zwłaszcza Chetora.Na przyszły raz dam sobie dzień przerwy na przetrawienie. Właśnie lunęło za oknem.Deszcz oczyścił duszną atmosferę,lepiej się oddycha.Życzę sobie i wam,by podobnie oczyściła się atmosfera tego forum.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Atmosfera tego forum OK 17.07.05, 08:48 ... naprawde nie musi sie oczyszczac – o tym swiadcza nasze 3 posty powyzej. Kazdy wie o co biega.. Jak w starym dobrym malzenstwieJ . Jest dobrze i nie widze zagrozenia by bylo inaczej. Zreszta zobacz, co teraz robi i mysli na ten temat rowniez Chetor;-): pg.photos.yahoo.com/ph/forum_grudziadz/detail?.dir=/2a19&.dnm=18e6.jpg&.src=ph Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 15.07.05, 09:03 Ojojoj! co sie dzieje, tylko Was na troche zostawic, przeciez to wszystko zarty a Chetor sie zdenerwowal, mysle, ze to wszystko to upalne nieporozozumienie i brak Naaty, mowie Wam, Jak urlop i to zasluzony to bardzo prosze, odpoczywaj, ale jak inne powody dumne to nie przesadzaj, no moze od poniedzialku;-) Pozdrawiam i zycze humoru, przy piwku wszystko dojdzie do normy. No i zmykam bo wiadomo, robotka czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 18.07.05, 11:20 Witam smutna, taka cisza, nawet pozdrowien nie ma, wiem, ze lato, wakacje ale slowko mile widziane, poczekam jeszcze ciut i pewnie tez mi pozostanie zamilknac:-( Pozdrawiam nieobecnych. Sezon ogorkowy trwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 19.07.05, 11:51 Witam pieknie z dusznego G. Oj! jak nieprzyjemnie, czekam na deszcz, a moze na cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Odpoczywamy kreatywnie .. 19.07.05, 19:01 Ja w ubieglym tygodniu duzo czasu tu spedzilam, a poniewaz boje sie uzaleznien ;-), musze chwilke odsapnac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Odpoczywamy kreatywnie .. 19.07.05, 23:57 zdążyłem.;) mam masę roboty w tym tygodniu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Odpoczywamy kreatywnie .. 20.07.05, 01:09 WITOJCIE! KOCHANI! KOPA LAT! ;D Stęskniłam się za Wami i Naszym Forum, oczywiście. Ale bardziej jeszcze zżerała mnie ciekawość, co też tu się dzieje, pisze? No i sięm narobiło! he he he Nie no, tak być nie może by upały na nerwy żle działały!? Lato, latoś czarujące, słońce i jeszcze raz słońce! ;-) I bardzo dobrze, bo zaraz będzie zimno i naprawdę będzie powód do narzekań. Cieszmy się więc, i radujmy i.... atmosfery na forumie nie psujmy! ;-P Do Chetorka! Wcale nie patrzę na "nagłówek" Forum, i tak jesteś tu Tym, Kim jesteś, i inaczej nie będzie (przynajmiej dla mnie). Kropka! ;) Do Parkowego! To samo co do Chetora! ;) Do Dody! Może to jeszcze nie Twoje Forum, ale widzę, że świetnie się tu czujesz. Parkoś jest dobrym ambasadorem naszego forum, mam na myśli propozycje używania zwrotu "nasze" forum. .. to było miłe! Popieram ;) Do Toji! Do Ciebie zadzwonię ;-)) A Wszystkich Was, pozdrawiam, jak zawsze serdecznie! PS.. Jeszcze do Bronka! Gratuluję 10 000! No, no, no.. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: 20.07.05, 08:42 Witaaaam z rana! Pięknie zielono i ciepło po wczorajszych ulenych deszczach i burzy. Ciepło, ale nie upalnie. Dla mnie w sam raz. ;) Pozdrawiam Cóś na początek dnia z humorem ;-) "Prezent" Trzech facetów siedzi w barze i opowiada o tym, co kupili swoim żonom na urodziny. Pierwszy z nich mówi: - Ja kupiłem swojej zonie coś, co idzie od 0 do 100 w niecałe 6 sekund. Pozostali pytają - co to? - Ach, wiecie, białe Porshe. Tak pięknie pasuje do jej blond włosów... - Za to ja kupiłem swojej żonoie coś, co od 0 do 100 potrzebuje zaledwie 4 sekundy - mówi drugi - kupiłem jej Ferrari! Czerwone! Bo tak jej pięknie z jej rudymi rozwianymi włosami... Na to trzeci: - A ja kupiłem żonie coś, co do setki potrzebuje krócej niż sekundę. - Przesadzasz. Nie ma tak szybkiego samochodu. - Ale ja nie kupiłem jej samochodu... - to co kupiłeś? - łazienkową wagę ...... Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Do Naaty 20.07.05, 13:33 Fakt, czuje sie dobrze z Wami, natomiast co do uzywania zaimkow :"Moj, nasze" to mam do nich zbyt odpowiedzialne podejscie, wiec poczekam jescze :D Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Do Naaty 20.07.05, 22:53 Znów lunęło ale to dobrze.Moja puszcza za oknem była już sucha jak pieprz. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Do Dody 21.07.05, 09:29 Najważniejsze, że czujesz się dobrze na naszym (na razie) forum ;-) Przyjemnie jest rozmawiać z Tobą, jesteś konkretna i stanowcza, tak mi się wydaje, w swych ocenach. Przy tym, potrafisz uważnie słuchać - czytać. Dzięki, że odniosłaś się do moich "odezw".;-) Niektórzy mnie zignorowali ;P Ale wybaczam, to tylko maleńki szowinizm M. ;DD Pozdrawiam miło! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 20.07.05, 16:48 Idzie w lato sie zabawić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=26708843 Możno ktosik chce łobstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 21.07.05, 09:34 Witam w chlodniejszy dzien, Naatko! a nie uwazasz, ze Panowie sa tez stanowczy w swoich postanowieniach?, no,no, nie spodziewalam sie;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 21.07.05, 09:39 Witam w 21 dzień lipca. Dziś Czesława i Heronima. Najlepszego, jeśli któryś z imienników to czyta ;-) Pozdrawiam troszku pospiesznie, robota czeka, goście się zbliżają, z prezentami jadą ;-))) Do Bronka; Stawiłam się do zabawy ;D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 21.07.05, 09:47 Dziewczątka moje kochane,ja szowinista??:) Mięknę przy Was jak wosk...:D Pozdrawiam swą całą (nie)szowinistyczną mocą.Wieczorem,po pracy jeszcze tu zajrzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Lipiec urlopowy ;-) 22.07.05, 09:23 Witam przelotnie jak orzeźwiający deszczyk :-) Trafił mi się wypoczynek służbowo-urlopowy w szeroko rozumianej krainie jezior mazurskich. Praca połączona z wypoczynkiem, z przewagą tego drugiego jest całkiem interesująca, a wypoczynek dzięki temu baaardzo tani i urozmaicony. Pogoda trochę mniej dopisuje, ale na żagle, ogniska i szanty zawsze znajdzie się czas. Obawiam się jedynie o wyrównywanie poziomu płynów zewnętrznych i wewnętrznych ;-) Wpadłem tylko na łikend aby zobaczyć kogo trzeba w T&G i pozałatwiać to i owo. W niedzielę lub poniedziałek, prosto z G.. wracam na jeziora na kolejny tydzień, a co później to się dopiero okaże, ale mam nadzieje na dalszy ciąg. Pozdrawiam serdecznie, szczególnie Naatkę po nieobecności, Chetor PS. Jak dobrze jest odpocząć od wieeelu spraw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec urlopowy ;-) 22.07.05, 10:24 Takiemu to dobrze...Chetorze ;-)) Witam w zimny poranek, rozgrzany wspomnieniami muzycznymi, jednak przydaja się do czegoś nasi ulubieńcy - artyści ;P Coś dziś nie ma nastroju do pisania, pewnie pojawię sie wieczorkiem, więc Pozdrawiam i nara! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec urlopowy ;-) 22.07.05, 18:30 Super, wrocisz swiezy i wypoczety! I znowu beziemy "wymieniac kolejne zdania" ;D. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec urlopowy ;-) 22.07.05, 22:31 Pozdrawiam wszystkich zarobionych i odpoczywających.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec urlopowy ;-) 23.07.05, 09:22 Dzień dobry bardzo! ;-) Szczerze współczuję wszystkim urlopowiczom, szczególnie tym nad morzem. Zimno jak diabli. Od niedzieli ma być 24*C. Od Anki, i tak, zimne wieczory i poranki. Ale,póki co, cieszmy się latem. Na rozgrzewkę polecam kubek gorącej czekolady ;DD Pozdrawiam PS..Parkoś, miło Cię widzieć na forum, pomimo zmęczenia szychtą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 23.07.05, 16:14 Pozdrawiam tak jakos... ech... trzeci dzien pada, u nas to nie ma umiaru w niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 24.07.05, 13:18 Pada wieje świeci...takie złośliwe lato ;-) Natura na pełnych obrotach, power! Jarzębina drugi raz zakwita, szkoda że nie mogę Wam pokazać, ale może się uda! Niedzielnie, wesoło z moimi gośćmi, Pozdrawiamy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 25.07.05, 09:50 Poniedzialkowo witam, cos sie w G. wypogadza, oby umiarkowanie, pozdrawiam i zycze milego tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 25.07.05, 20:31 Niedawno popadało ale bardzo słabo i krótko.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 08:13 Witam po kolejnej przerwie, a kolejna będzie, liczę na nią. Miałem częściowo spaprane plany łikendowe, a na dodatek baardzo rozjeżdżone. Narobiłem multum kilosów po naszych expresowych drogach. Najlepsza jezada była jednak do Tarnowa(!), wiesz ToJu po co?! Poczytałem forum i zauważyłem nowe "zjawisko", czuję w tym kolejne przepoczwarzenie, o którym kiedyś, Naatka, pisałem do Ciebie, a z Tobą ToJu rozmawiałem ostatnio. Wymyśliłem cosik, ale to napiszę w mailu, taka mi wpadła koncepcyja. Mam dzisiaj wieczorkiem wybyć na jeziora, ale czy moje plany się ziszczą się dziś, tego nie jestem pewny w 100%, najwyżej prześpię się w G. i jutro wyruszę. Pozdrawiam urlopowo (nadal) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 08:26 Chetorku! Życzę Ci udanego urlopu, ale przestań jeździć tyle, bo piwka nie wolno pić za kierownicą ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 20:56 No to "urlopuj" dalej Chetor a potem zaraz wracaj, chcialam zalozyc watek " Ale tego Chetora brakuje" - "niestety" w piatek sie pojawiles. Wiec nawet jak nie ma takiego watku, to tak jest. Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 08:16 Witam pięknie! Kilka dni będzie mnie mniej na forum. Małe wyjazdy z gośćmi. Ale, jak wiecie, myślami zawsze jestem z Wami ;-) Pozdrawiam bardzo, bardzo ;) ParkOŚ, a Ty co? Sprawozdawca pogodowy? ;P A gdzie 'buziaczki' dla Wszystkich Pań ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 10:49 Hahaha Naata, brawo! Pozdrawiam i troche sie zgadzam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 21:01 Obcałowuję dłuuugo i namiętnie wszystkie forumowe panie.:)Rozpoczęty sezon urlopowy to dla mnie okres wzmożonej pracy.Nie mogę doczekać się ,kiedy sam pojadę pod gruszę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 26.07.05, 21:05 Ja wlasnie jestem online i czuje namietnosc Twoich pocalunkow o czy wszystkie Panie zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 27.07.05, 09:43 Witam!!! daje znak, ze zyje, jeszcze :-) ale tyle sie wkolo dzieje, tyle dzieje, ze zmykam na razie, uffffffff Pozdrawiam nieprzytomnie! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 27.07.05, 09:48 Witam spod Olsztyna. Interneta na wsiach majom tysz, niektórzy ;-)) ToJu - co takiego się wkoło dzieje, pub likwidują ??!! ;-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 27.07.05, 20:06 Ciąg dalszy nmiętności,obcałowuję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 27.07.05, 20:12 A co na to Twoja zona ? Zartuje, widze ze znowu razem jestesmy online. Pozdrawiam. Pozdrawiam innych zwlaszcza Chetora, ktory dzielnie pokonuje trudy znalezienia dostepu do netu . Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 28.07.05, 09:02 Na szczęście moja żona jest całkowicie nieuzależniona od netu.:)Czwartkowo pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matematolek Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 28.07.05, 09:57 Już za parę dni sierpień. Czy temat w związku z tym zostanie zamknięty??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 28.07.05, 10:50 Witam w upalny dzień kończącego się powoli lipca. Buziaczki, a jakże też odczułam, eeech! ten nasz Parkoś! ;-DD Dodo, żona Parkosia od wczesnego rana zajęta w geszefcie. Pracowici ludzie, ino podziwiać. Matematolek, witać się będziemy w nowym wątku na sierpień, ale temat można pociągnąć dalej ;)) Pozdrawiam serdecznie i buziaczki przesyłam Wszyskim! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 28.07.05, 11:35 Witam, witam, cala posiniaczona jestem od tych cmokow Parkosia, nie spodziewalam sie, ze urlop wyzwoli w nim tyle energii hehahhaha, no nie spodziwealam, oj biedna ta zona, okielznac taka "besteie" haha:-))) Pozdrawiam lipcowo, troche deszczowo ale cieplo i dalej do goscinnych zajec,offfufff ale wesolo a jeszcze ten Parkos;-) Chetor!!! cz Ty bys pomyslal jakie ukryle talenta drzemia w naszym koledze? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 29.07.05, 15:48 Czeeeeeść, grudziądzkie i nie tylko, forumki ;-) Dobrze, ze wyjechałem dalej, nie muszę odbierać tego Parkosiowego obcałowywania z rozpędu, czułbym się (chyba?!) skrępowany ;-P A jak mówi text piosenki MR(!) to teraz jest u mnie tak: A tymczasem leżę pod gruszą na dowolnie wybranym boku i mam to, co w życiu najświętsze, święęęty spooookuuuuj ;-))) Pozdrawiam spod Mikołajek, połączony chwilowo via satelita z laptopka leżącego na moim mięśniu piwnym ;-))))) Chetor pod kontrolowaną datą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 29.07.05, 20:18 Takiemu to dobrze.:) Dzisiejsze upały roztopiły nawet najbardziej pracowitych.Mam dosyć! Jedyne co mnie kręci w tej chwili,to uzupełnianie płynów.:)Podsłuchałem tą niewąpliwie słuszną radę w telewizorni i sprawdzam jej skuteczność na własnym przykładzie.Nie muszę dodawać,że jedynym słusznym napojem na dzisiejszy wieczór jest pyfko.;)Pozdrowionka z obściskiwaniem dla pań i stuknięcie flaszką dla reszty forumowiczów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 29.07.05, 21:54 Haha! ubiegles mnie Prkowy, tez chcialam zaspiewac: takiemu to dobrze, takiemu dobrze...... ale niech odpoczywa, nalezy sie. Trzymaj sie Chetor lodki;-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 31.07.05, 12:37 Hejkaaaa! Witojcie! ;-) Ufffff... na razie po upałach, ale znowu się zaczyna..i piwko nie pomaga ;-)) Dziś drugi dzień koncertu w Tychach, idymy nad jezioro, byndzie wesoło. Nooo, na pewno nie tak śliczne jak pod Mikołajkami ;P Mazuuuuryyyy... ech! ;-)) To co, Pozdrówki dla Wsiech! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 31.07.05, 20:49 Jakaś zmiana aury się szykuje,czy co?Łamie mnie cały dzień...pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipiec- to jest laaatooo :-) 31.07.05, 21:54 Cos ten ostatni dzien lipca niemily rowniez dla mnie, moja glowa ciezka, ale juz sie cieszy na jutro, sierpien i niedlugo jesien;-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś