Dodaj do ulubionych

Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-)

01.08.05, 10:58
Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek. ;)
Pozdrawiam Was w nim na początek ;D
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 01.08.05, 11:55
      No,juz sierpniowo, ciekawe jak to bedzie??????????Pozdrawiam
      • soter_mlodszy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 01.08.05, 15:13
        sierpniowo bezalkoholowo!:-))))

pozdrawiam na razie same panie!:-)))
        • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 01.08.05, 20:39
          Sierpień...no super,jak ten czas leci.:)Pozdrawiam wsiech.
          • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 08:11
            Wtorkowo witam. Jeszcze tylko środa i następny łeekend ;-)
            Pogoda typowo wczasowa ;-))
            Pozdrówki
            • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 11:12
              "Jezdem nazad", jak mówiła Stasia G. po powrocie od paryskiego fryzjera, na
              lotnisku, do witającego ją męża Edzia G. ;-))

Wychodzi na to, że to dopiero jakieś 2/3 urlopu :D Jak na razie to się nieźle
              umęczyłem, cokolwiek by to znaczyć miało, i umysł, i ciało ;-) Zaliczyłem sporo
              atrakcji, o niektórych już wspominałem. Do innych zaliczyć należy Mrągowo z
              Piknikiem Country (za krótko!) oraz Jarmark Dominikański w Gdańsku.
              Normalnie jestem zmęczony, potrzebuję urlopu ;P Będę obecny (chyba!) do piątku
              potem ma znowu cUś wyskoczyć. Trzeba zbierać siły ;-)
              Pozdrawiam w poprzek i w około, szczególnie jednak "przecherę" :D
              • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 11:37
                ..nooo, w końcu! Witajże witaj, nam, Drogi Kolego ;D
                Chetorku, obawiam się, że się wykończysz tym urlopowaniem. Ale...jest Ci czego
                pozazdrościć. Same ciekawe imprezy, ino pogratulować ;-))
                Pozdrawiam toże ;D
                • soter_mlodszy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 16:35
                  zachodzę do WAS, by powitać już mieszane grono pań i panów!;-DDD

ściskam
                  • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 20:23
                    Mam dylemat: iść teraz na urlop ,czy nie?:)pzdr
                    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 02.08.05, 21:53
                      Teraz lub kiedy? Pozdrawiam
                      • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 03.08.05, 07:36
                        Może po 15-tym? ;-)

Witam, zmęczona upałami i..trochę życiem ;)Pozdrawiam
                        • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 03.08.05, 09:38
                          Witam zmęczony życiem ;-)
                          Po 15-tym to u mnie będzie kiepsko z czasem, ale przecież musimy się spotkać
                          więc jak mus to mus + przyjemność :D
                          Pozdrawiam.
                          • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 03.08.05, 10:31
                            Pozdrawiam!!!
                            • dodo66 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 03.08.05, 18:40
                              Po raz pierwszy w sierpniu pozdrawiam, a wszystkim nam zycze przylaczenia sie do
                              tego forum kolejnych forumowiczow, bo jak widzialam pojawilo sie kilka nowych
                              postaci.
                              • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 04.08.05, 09:17
                                Witam deszczowo i bez upału. Całkiem miło, można odetchnąć.
                                Pozdrawiam rzeźko :)
                                • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 04.08.05, 10:35
                                  Przyjemnie chłodno i ...juz przedsmak jesiennych ponurości, tak jest u mnie.
                                  Trudno się mówi i ...do usłyszenia. Pozdrawiam milutko ;D
                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 04.08.05, 20:09
                                    Jesien za pasem, niestety! ale dobrze, troche oddechu sie nalezy, a co!
                                    Pozdrawiam
                                    • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 04.08.05, 23:48
                                      Język na wierzchu,spróbuję jeszcze trochę wytrwać bez urlopu.:)pzdr
                                      • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 05.08.05, 09:04
                                        Pozdrawiam łikendowo. Parkoś, bierz urlop i w dłuuuugą, wrzuć na luz ;-))
                                        • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 05.08.05, 09:29
                                          I znowu łyk end wolne! ;P Jak ten czas leci.
                                          Pozdrawiam wesoło! ;-)
                                          • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 05.08.05, 17:10
                                            Już jestem po łyku, ale do enda jeszcze troszku ;)
                                            • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 05.08.05, 17:37
                                              No, zesz, a myslalam, ze Parkos odpoczywa, no to pracujmy!!! Pozdrawiam
                                              • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 05.08.05, 23:33
                                                Parkoś właśnie wrócił z pracy i ma dosyć.:)pzdr
                                                • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 06.08.05, 09:48
                                                  Witam sobotnio! Tych po łyku i Tych przed ;-)))
                                                  Pozdrawiam.
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 06.08.05, 12:13
                                                    Oj! tez jestem przemeczona, Chetor moje goscie byli w T, sa zachwyceni i jeszze
                                                    pojada, cieszysz sie? Pozdrawiam wszystkich.
                                                  • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 06.08.05, 20:42
                                                    Witam deszczowo.
                                                    Naatuś - naprawdę masz porządnych gości, bo takim Toruń zawsze się podoba :D
                                                    Łykam co mogę(!) i słucham w radyjku sprawozdania z żuzla we Wrocku. Polska
                                                    góra, aby do końca.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 07.08.05, 15:07
                                                    Witam w deszczową i burzową niedzielę, trochę za zimno,ale mam nadzieję, że
                                                    będzie jeszcze lato? Pozdrawiam Wszystkich!

;-))) Moi goście TEŻ będą w Toruniu, jeszcze dziś - przejazdem. To byli goście
                                                    Toji, Chetroku hahahaaa
                                                    Toruń, masz rację jest równie piękny, jak Grudziądz ;D
                                                    A swoją drogą można się spoktkać tez w Toruniu, to przeciez rzut beretem ;-))
                                                  • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 07.08.05, 17:04
                                                    Witam zmieszany, nie wstrząśnięty ;-)
                                                    Musi byłem już po kilku łykach, przed endem, że pomyliłme Toję z Naatą ;P
                                                    Rzucam nadużywanie ;P
                                                    Pozdrawiam deszczowo.
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 07.08.05, 17:57
                                                    Nareszcie!!! Po raz pierwszy od kilkunastu dni mam wolne!! Co prawda tylko jeden dzień,ale jestem cały happy.:) pzdr
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 07.08.05, 22:13
                                                    No i dobrze, a Chetorowi stale Nata na mysli, ze juz nie reaguje jak go o moich
                                                    gosciach informuje, i raz juz to slyszlam o tym odstawianiu:-( Porosze sie
                                                    postarac! Parkosiu ! pewnie juzez wypoczety i sam widzisz, nie mato jak
                                                    robotka. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych latem!
                                                  • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 09:32
                                                    Witam ozięble ;-)) Gdzie to laaatooooo ???!!!
                                                    ToJu, wybacz mi jeszcze raz, ale jestem tak skołowany tym oczekiwaniem Naaty, że
                                                    ciągle Ona mi w głowie ;-))
                                                    Pozdrawiam i odstawiam ;-)

PS. ToJu, może byłas wczoraj na występach na rynku?! Jak było?
                                                  • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 11:54
                                                    Witajcie, witajcie! Zimno i u mnie, a ja chciałabym jeszcze w szmatkach
                                                    letnich, sie zaprodukować na spotkaniu ;-)))A może będzie jeszcze troszkę lata?
                                                    Chetorku, ja przez Ciebie, lub dla Ciebie, chyba się odmłodzę ;DDD

Pozdrówki dla Wsiech!
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 12:04
                                                    Bylam i wyszlam;-), bo w domu mialam ciag dalszy mimo zamknietych okien i uszu.
                                                    Pierwsza polowa cieniutka, lepsze Zuki, ale publika drewniana, pare pijanych
                                                    kolesi niby tanczylo, ale ogolnie chyba fajnie,jak na pierwszy raz, chyba wola
                                                    blonia bo tam nieograniczona przestrzen do niby zabawy, zeby nie ta gorzalka
                                                    czy piwko:-( byloby OK
    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 20:34
      Nie myslalam, ze w sierpniu bede pozdrawiac Was sniegowo, anomalie w przyrodzie
      i na naszym forum? przypadek a moze wplyw pogodowy?
      • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 20:50
        Z wrażenia telefonowałem do G., a Tobie chodziło o śnieg w górach :-))
        • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 21:22
          U mnie spokojnie, bez śniegu.. ale i tak jestem pod wrażeniem, opadła mi
          szczęka ;////
          • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 21:25
            hahahahaha, chyba , chyba.............No nic, ide lulu.
            • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 21:38
              Witam,witam.:) Fajnie w telewizorni wyglądali dzisiejsi turyści górcy w krótkich portkach na tle śniegu.:)
              • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 08.08.05, 21:41
                Parkosiu Ty zawsze widzisz to co chcesz, ja ich zalowalam i mialam smutna mine,
                nie lubie sniegu szczegolnie latem.
                • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 09.08.05, 07:32
                  Hejka, witam zimo..tfutfu ;-P ..letnią porą . U mnie chłodek poranny
                  przenikający kości. :) Ale słoneczko zapowiada już, że lenić się nie będzie.
                  Licze na słoneczko, bo cóż mi pozostało ;-)
                  Pozdrawiam słonecznie z rana!
                  • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 09.08.05, 07:53
                    Witam. Wczoraj wieczorkiem mnie wyrwano ze spokojności. Jestem w podróży, może
                    do piątku :(
                    Pozdrawiam

PS. Parkowy - dobrze zrobiłeś, i niech tak zostanie.
                    • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 09.08.05, 08:01
                      To TY Chetorku, jedziesz i piszesz? Ot, sprzęcik :D
                      Szerokiej drogi! :-)
                      • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 09.08.05, 15:11
                        Znów muszę zaśpiewać pod nosem: "takiemu to dobrze".:) Stary,kiedy masz czas na pracę?!:)
                        • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 09.08.05, 21:11
                          A coz sie tak dziwowac, Parkosiu, wiadomo od dawna, ze Chetor pracuje
                          odpoczywajac:-) Pozdrawiam chociaz zimno jak diabli i znowu niedobrze i gdzie
                          to cieplo i to lato, co jeszcze chociaz miesiac powinno byc, brrr. Trzymajcie
                          sie, bo zaczyna wiac uuułłł
                          • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 10.08.05, 09:10
                            Cześć! ;-)
                            Ma być jeszcze trochę lata, ale póki co, zimno! brrr

A swoją drogą, myślałam, że juz KTOŚ tu coś rano napisał. Ale nieeee... czy ja
                            musze być zawsze pierwsza? ;P

Pozdrawiam!

Grudziądz, moje miasto, ulubione.
    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 10.08.05, 22:24
      Pozdrawiam z baaaardzo wiatrowego G.i zycze spokojnej nocy.
      • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 10.08.05, 23:04
        U mnie troche spokojniej, ale zimnawooo .. jak ja nie lubie zimna, pewnie też
        działa źle na samopoczucie i nerrrwy ;D
        Ale, nic to, śpijmy spokojnie Toju!Dobranoc! Do jutra ;-))
        • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 11.08.05, 07:59
          Tym razem jestem pierwszy! Miałem jedynie zerknąć na Wasze wczorajsze wpisy i szubko lulu.Po lekturze długo nie zasnę.pzdr
          • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 11.08.05, 08:56
            Dzień Dooobry!!
            Patrzę i oczom nie wierzę.. nasz Parkoś był przede mną :D
            Śpij Parkosiu spokojnie, wszystko, jest w normie.

....to nie może być! u mnie termometr wskazuje 12'C... przecież to jeszcze
            sierpień... buuuuu

Pozdrówki ciepłe ;)
            • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 11.08.05, 09:14
              Witam po przerwie, szkoda, ze to co zdążyłem przeczytać wygląda bardziej
              pochmurnie niż pogoda za oknem :(
              Pozdarawiam.
              • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 12.08.05, 10:57
                Znów pierwszy?Hej,gdzie reszta?:)
                • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 12.08.05, 10:59
                  Cześć - już jestem i pozdrawiam.
                  • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 12.08.05, 13:23
                    Troche dziś spóźniona, ale cieszę się, że Parkoś jest pierwszy, jak by nie
                    było "tatuś'" musi dawać przykład ;-)))

Pozdrawiam serdecznie, ze słonecznego już, co prawda, ale jeszcze zimnego
                    Śląska.
                    • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 13.08.05, 07:47
                      Kończę nocki,więc pewnie już nie będę pierwszy.:) Zimno,mokro,koniec lata?pzdr
                      • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 13.08.05, 10:03
                        Dzień dobry, łyk-endowo ;-)
                        Wygląda na to, że lato będzie krótsze niż powinno? Zimnoooo..!
                        Parkoś, nieszkodzi, możesz być ostatni, na dobranoc, bylebyś był ;-))
                        "Pańskie oko konia tuczy" ;P
                        Pozdrówki

Grudziądz
                        • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 13.08.05, 14:49
                          Witam deszczowo i całkowicie bezsłonecznie :(
                          Pozdrawiam
    • aaren Pozdrawiam, wróciłem 13.08.05, 20:27
      Widzę, że dużo sie działo u Was. To cieszy. Tu robi się coraz bardziej
      interesująco.
      • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 14.08.05, 17:29
        Witam niedzielnie, słoneczko wyjrzało i jest przyjemniej.
        Pozdrawiam

PS. Dla każdego intersujęce może być coś innego.
        • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 14.08.05, 20:47
          Dobry wieczór, niedzielnie.
          Pozdrawiam toże :)
          • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 15.08.05, 08:58
            Witam świątecznie. Generałów ma nam dzisiaj przybyć ponad wszelką miarę.
            Obdarowują się towarzysze na koniec kadencji, zresztą jak wszyscy.

Uprzejmie donoszę, że od jutra do czwartku-piątku nie bedę obecny. Proszę
            zachować spokój i umiar.
            Pozdrawiam na wtorek+środę+czwartek i może piątek.
            Chetor
            • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 15.08.05, 12:40
              Dzień dobry!

Coś, to nasze forum, smutne się zrobiło...
              Pozdrawiam z nadzieją na ożywienie.

Chetorku? Nie bierzesz laptopa ze sobą? ;-)
              • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 15.08.05, 17:59
                Nie smutne, ale baaardzo łikendowo wydłużone.
                Bede baaardzo zajęty, a do sprzętu kolejka :)
                • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 16.08.05, 11:14
                  Cześć!
                  ..sama się ostałam na forum...? ;/

Pozdrawiam, choć nie wiem, czy tu kto jeszcze zagląda?
                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 16.08.05, 11:26
                    ...zagląda.:) Moc obowiązków przedemną.Od rana w rozjazdach.:( Póki co pogoda sprzyja.pzdr
                    • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 17.08.05, 10:05
                      Nie wiem, mam, nie mam... powiedzieć Dzień Dobry? Jest tu KTO?
                      Gdyby,jednak zabłądził tu kto, no to ... dzień dobry...:)

Mam nadzieję, że to wszystko przez niskie ciśnienie atmosferyczne.
                      Życzę pogodnego dnia.
                      • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 17.08.05, 22:26
                        ...nie tylko.Czasem rozpoczęty urlop wiąże się z odrobieniem zaległości przekładanych bez końca.:)Przynajmniej tak jest w moim wypadku.Cierpliwości.:)pzdr
                        • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 18.08.05, 09:37

..rozumiem, rozumiem, Parkosiu!;-)
                          Ale, jak to ma tu dalej być????
                          Sama ze sobą już gadam. Soterek mi pomaga, za com wdziena niezmiernie ;)
                          A gdzie reszta? Chetorek będzie w piątek, na 95%, jak pisał w sms-ie.
                          Dzisiaj nikogo nie witam! Pozdrawiam Soterka, tylko ;P
                          No dobrze, Resztę też pozdrawiam;-)
                          • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 18.08.05, 11:26
                            ja jestem codziennie
                            • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 18.08.05, 11:42
                              Pozdrawiam jeszcze sierpniowo, slonecznie:-) chociaz jesien juz stoi za plotem
                              buuu
                              • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 18.08.05, 14:56
                                Witam Wielkie nieobecne,które wreszcie podpisały naszą listę po długiej nieobecności!:)Ann,dzięki za list,zbieram się aby skrobnąć do Ciebie coś mądrego.:)
                                • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 19.08.05, 08:01
                                  Witam po małej przerwie. Toju - jesteś Wilka :) Na maila odpisałem.
                                  Zauważyłem, że forum nawiedził duch, cholerka, chyba sam go nieopatrznie wywołałem.
                                  Pozdrawiam
                                  • qba26 Re: Pozdrawiam sierpniowo 19.08.05, 08:32
                                    Nie lubię podchodów w moim kierunku (były)wodzu na c. A i beze mnie jest tu dość
                                    ciekawie bo nawiało sporo (cz)chamskich psychologów.
                                    • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 19.08.05, 11:17
                                      Pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim, na razie jest slonecznie,oby tak
                                      dalej!
                                      • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 19.08.05, 11:46
                                        Witam w słoneczny dzionek. Znowu łykend ;)
                                        Mimo słoneczka czuję się zmęczona.
                                        Cieszę się na, "za tydzień" ;-)
                                        Pozdrawiam serdecznie Wszystkich miłych.

PS... szkoda życia na "udręki"
                                        • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 19.08.05, 15:26
                                          Upały wróciły,oby pogoda dopisała podczas wiklin.;)Pozdrawiam wszystkich.
                                          • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 20.08.05, 09:10
                                            Odliczam czas do wiklin. 9...
                                            Wróciło lato, a wraz z nim nowe siły witalne.
                                            Czy, jakiś szaman lub wiedźmin mógłby zamówić
                                            ładna pogodę na dzień X? ;-))

Pozdrówki!
                                            • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 20.08.05, 10:13
                                              Witam sobotnio, już nieeeeedłuuuugo :)))
                                              Co do szamana i pogody, to chyba Toja miałaby jakieś ciemniaste możliwości ;-)))
                                              Pozdrawiam
                                              • qba26 Re: Pozdrawiam sierpniowo 20.08.05, 11:13
                                                Pozdrawiam wszystkich, nawet tych najbardziej niezmienialnych :-)
                                                Myślę że jak władza się postara to i pogodę załatwi ;-)
                                                • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 20.08.05, 12:31
                                                  O jak milo! ale tych niezmienialnych to jest wiecej na tym forum:-) Pozdrawiam,
                                                  a pogoda ladna? albo bedzie albo nie:-)jakas tam na pewno bedzie bedzie.
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 21.08.05, 13:49
                                                    Odchorowuję wczorajszego grila.:)Trzymajcie się!
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 21.08.05, 15:02
                                                    Dzień dobry! Niedzielno-słonecznie, u mnie lato w pełni.Szkoda czasu na
                                                    kompika. Na spacery czas ;-)
                                                    Parkosiu, jakże Ci współczuje, mnie tam nic nie ma a tez wróciłam baaardzo
                                                    późno ;->>

Pozdrawiam
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 21.08.05, 16:40
                                                    Witam i znikam, w G. baaardzo cieplutko i słonecznie :)
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 07:50
                                                    Witam porannie. Raczej na krótko, może dopiero popołudniem będze mnie więcej.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 08:05
                                                    Witam, poniedziałkowo i wcale nie szewsko ;-D
                                                    Roboty moc, stąd i mnie nie będzie zbyt dużo. Cieszycie się? ;P
                                                    Pozdrawiam serdecznie!
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 08:46
                                                    Wpadam na chwilę, by powiedzieć Dzień Dobry wszystkim zaglądającym :-)
                                                    anaiss
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 11:15
                                                    To i ja na chwileczke sie zatrzymam i pozdrowie:-)
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 11:19
                                                    Witaj Toju :)
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 19:42
                                                    to znowu ja ;-)
                                                    chyba mam rzut choroby forumowej ;-)
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 21:40
                                                    Wieczorowo i spokojnie witam wszystkich odpoczywających i chorujących na uzależnienia netowe.:)
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 22.08.05, 21:50
                                                    czekam na remisję ;)
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 07:47
                                                    Witam zdrów.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 08:38
                                                    Witam Was ;-)
                                                    Pozdrawiam ładnie!
                                                    U mnie pada, pada i pada..
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 13:49
                                                    U mnie padają jedynie helikoptety z nieba do jeziora,jakaś kolejna ewakuacja z powodu niewybuchu bomby lotniczej,za oknem ktoś kogoś potrącił samochodem,a poza tym wszystko OK.:)
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 14:56
                                                    Z tymi helikopterami to musi jesień się zbliża. Tylko dlaczego do jeziora?
                                                    ;-)
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 15:24
                                                    Witam wtorkowo. Ja sie na wszystko zgadzam:-) nie mam teraz glowy do
                                                    przemyslen. Jak bedzie bedzie dobrze:-))) Pozdrawiam
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 15:26
                                                    Bociany rezydują w innych miejscach>:)
                                                    zresztą poczytaj sam.
                                                    miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,2878072.html
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 15:48
                                                    Te Police coś ostatnio "głośne" ;->

Całe szczęście, że skończyło sie szczęśliwie!
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 23.08.05, 15:50
                                                    :-)))
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 24.08.05, 08:08
                                                    Czołem forumki. Zbliża się koniec sierpnia, ale jaaaaaaki ;-)
                                                    W Policach jest głośno od niewybuchów, no w G-dzu było wcześniej, a teraz należy
                                                    oczekiwać jakiegoś helikoptera. Może Parkoś nim przyleci?! ;)
                                                    Pozdrawiam
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 24.08.05, 10:16
                                                    Dzień Dobry, Mili, wpadam do Was na moment i cmokam, oczywiście :)

a.
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 24.08.05, 10:23
                                                    Dzień dobry Mili ;-)
                                                    Pochmurno, duszno i leeeje.. Jak co roku, niestety i w tym, powodzie u
                                                    sąsiadów. Płonie Portugalia. Siła zywiołów nie do opanowania przez ludzi.
                                                    Smutne.
                                                    Dziś nad Tychami unosiła sie chmura amoniaku z agregatora tyskiego lodowiska.
                                                    Jeszcze żyję ;-))
                                                    Dlatego mogę Was pozdrowić, co czynię. Serdecznie ;-)
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 24.08.05, 10:43
                                                    Myslalam o Tobie jak przeczytalam:-) nie otwieraj okien. Pozdrawiam
                                                    wszystkich,smutno mi sie dzien zaczal:-( ale do wieczora przejdzie, mysle...
                                                    Pogoda nadal przepiekna.
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 24.08.05, 20:52
                                                    Śmiać się chce od sensacji dnia,tzn amoniaku w Tychach.Specjalistyczny sprzęt,ewakuacja.:)Moi aparatowi podczas pobierania prób wypuszczają więcej.:)pzdr
                                                  • naata Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 09:37
                                                    Wiatam!
                                                    Forumki!
                                                    Troche smutnawo jakoś, ale przejdzie, jak się pogoda poprawi.
                                                    Parkoś, dobrze mówi, codziennie trują nas wyziewami, szczególnie w bardziej
                                                    uprzemysłowionych częściciach kraju.
                                                    Ale, mimo wszystko, ludzie skarżyli się na ból głowy. Ile tego się "ulotniło"?
                                                    Nikt nie wie.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 09:39
                                                    Witam czwartokowo, juuuuuż niedługo :)))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 10:10
                                                    Witam smetnie, pogoda deszczowata, co to bedzie? Pozdrawiam z ciezka glowa.
                                                  • soter_mlodszy Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 15:15
                                                    pozdrawiam FG, i wydzę, iż wyborczo u Was...!;-)))
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:31
                                                    ... takie czasy.:) Lunęło w końcu i u mnie.Zróbie coś z pogodą na niedzielę!:)
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:37
                                                    Niestety, zapowiadaja pogorszenie, a moze to byc prawda, bo G. jeszcze przed
                                                    deszczem. Pozdrawiam
                                                  • sto100 Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:48
                                                    A co mi tam, pospaceruję sobie nad Wisłę do miasta G,
                                                    aby powiedzieć wieczorową porą,że już jutro piątek,
                                                    a potem sobota i niedziela, ha,
                                                    fajnie, prawda?
                                                    pozdrawiam i zawracam do domu
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:51
                                                    Jeszcze nie wiem kiedy wyjeżdżam.Jeśli będę w sobotę,zajrzę na Błonia ale tylko ze względu na Tojkę,a nie MR.:)
                                                  • chetor Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:53
                                                    Tam bedą tłuuuumy wielbicieli, ciężko będzie się odnaleźć ;-))
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:56
                                                    Parkosiu! ja bede w innej czesci G. mam spotkanie klasowe, jak zaluje:-(
                                                  • anaiss Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:59
                                                    Witajcie Mili,
                                                    pozdrawiam z urlopu :)))
                                                    a.
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiam sierpniowo 25.08.05, 21:52
                                                    U nas sobota i niedziela zapowida sie super ciekawie, same imprezy,powazne i
                                                    lekkie, jutro jarmark staroci, ciekawi ludzie, zapraszamy wiec na lykend do G.
    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 21:40
      Parkosiu! zapomnialam zapytac, bedziesz juz w sobote? bo na bloniach wieczorem
      rzadzi MR., a w Skali Jan Pietrzak, ciekawe co wybierzesz;-)
      • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 21:47
        .. no to deszczowo sie zapowiada.. a u mnie ma byc ciepło, ale czy dam radę
        zabrac ze sobą troszczkę słońca? ;-) Oglądałam prognozę, ma byc ciepło 20/24 C
        i przelotne deszcze. Nie jest tak źle. ;-)

Założę sie,że Parkoś wybierze.. piFko! ;-)))
        • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:04
          Takiego zestawu forumkow:-) tu jeszcze nie bylo i o takiej porze? Pozdrawiam
          wszystkich milo.
          • sto100 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:10
            mam pytanie Toju, jarmark staroci to w jakim miejscu,
            gdzie dojechać? Tylko jutro czy jeszcze w sobotę?
            Szukam różności, może bym się wybrała
            • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:15
              No wiec tylko jutro, niestety. Plac Niepodleglosci,przedluzenie Mickiewicz,
              kolo Cechu Rzemiosl Roznych, w samym sercu G. kolo glownego rynku, blisko
              Fary.Od dworca tramwajem , czwarty przystanek wysiadasz i minutka i juz widac.
              Pozdrawiam
              • sto100 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:18
                żałuję, jutro pracuję i to długo,
                oj szkoda, na Dominikański też nie zdążyłam,
                ale dzięki, dobranoc
              • anaiss Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:19
                też miałam ochotę na ten jarmark
                • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 25.08.05, 22:37
                  Faktycznie, jeszcze tu tak gwarno nie było. ;)
                  Sto, jarmark Dominikański, to jednak cuś innego.
                  Ale i Grudziądzki bogaty w starocie.
                  Życze udanych łowów, jeśli tam zawitacie.
                  • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 26.08.05, 08:16
                    Dziś, mówię tylko Dzień dobry i szybciutko zmykam. Do wieczora.
                    Pzdr.
                    • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 26.08.05, 09:06
                      Witam i czekam, blisko coraz bliżej ;)
                      Pozdrawiam
                      • soter_mlodszy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 26.08.05, 16:39
                        i ja WAS w końcówce sierpnia pozdrawiam i całuję!

wypoczywam po kliku nie przespanych nocach spędzonych w cudnej atmosferze
                        scrabbli!:-)....

pozdrawiam bez smętów!
                        • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 26.08.05, 17:30
                          Pozdrawiam i uciekam, chce zdazyc na koncert. Szkoda, ze taki dzien sie zdaza
                          raz:-) no moze jeszcze kilka w G.
                          • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 26.08.05, 23:43
                            ... i po koncercie!Czekałem na to widowisko od dawna.Nie zawiodłem się...pzdr
                            • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 27.08.05, 07:27
                              Zbieram się,zbieram.:)
                              • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 27.08.05, 08:46
                                Witam sobotnio. Prawie cały łikend w G zajęty. Toja i Parkoś o koncercie, ale
                                każdy o innym ;-) Toju, prawie byśmy sie spotkali, ale cos mi wypało i
                                musiałem odpuścić. A poootem ta impreza z Pietrzakiem :)
                                Pozdrawiam
                                • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 27.08.05, 10:26
                                  Witam, i o nic nie pytam, bo aż mi zazdrosno. tyle ciekawego tam u Was się
                                  działo, ale i ja sobie pooglądałam, telewizję ;-))

Pozdrawiam

--

Grudziądz,nasze miasto na szczęście...
                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 27.08.05, 11:25
                                    Witam! tak ja o innym, pieknym, na dziedzincu grudziadzkiego ratusza, chyba
                                    najpiekniejzy w historii ratuszowej, dodal mi skrzydel i na Pietrzaka juz nie
                                    dotarlam, troszke mnie denerwuje ostatnio,ale moze na zywo jest ok. No i tam
                                    bylo dla wybranych:-)Wieczorkirm zasiadlam przed TV i sluchalam, sluchalm i sie
                                    dziwilam jak mozna przez tyle lat tak zaciekawiac sluchaczy.Bardzo zazdroscilam
                                    obecnosci na zywo, bo to jednak co innego. Dzisiaj Marylka R. ale ja nie moge
                                    pojsc:-)mam nadzieje, ze Parkos opowie:-) Od 16 na bloniach ale MR wieczorkiem.
                                    Przyjemnej zabawy zycze wszystkim.
                                    • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 27.08.05, 15:57
                                      Toju, o mnie sie nie mart, ja sobie radę dam. Wszystko pod kontrolą. Na Pietrzak
                                      nie dotałabyś się, bo tylko na zaprosznia było, dla kombatantów i przyjaciół
                                      wspomagaczy :) Sam Pietrzak do zniesienia, ale lepsz była jego partnerka.
                                      Genialnie sparodiowała przechodnią prezydentową Jolkę. A dziś jeszcze były
                                      imprezy na stadionie Olimpii, jestem podmęczony, a jeszcze została Marylka ;-)
                                      A com widział i com przyżył, wszystko wkrótce Wam opowiem.
                                      Do zobaczyska :-)
                                      • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 28.08.05, 09:42
                                        Witam w niedzielę!:) Do Rybaka dotarłem bez przeszkód,dalej szlaban.Uznałem to za znak niebios i odpuściłem sobie MR.:)Po koncercie Jarre'a nic lepszego być nie mogło.Dziś wielki dzień!pzdr
                                        • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 28.08.05, 12:53
                                          Witam przed obiadkiem, umeczona jestem wczorajszym dniem spotkaniowym a co mnie
                                          jeszcze czeka:-))) Pozdrawiam, szczegolnie Naate w drodze.
                                        • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 28.08.05, 12:56
                                          Parkosiu! Witam Cie w Twoim rodzinnym miescie i ciesze sie, ze tak Ci sie
                                          wszystko podoba, bardzo sie ciesze:-) tylko nie - rybak, a flisak, koniecznie,
                                          a na MR szkoda ,ze nie dotarles, liczylam na jakies opowiesci no i zdjecia:-)
                                          • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 29.08.05, 09:25
                                            Witam poniedziałkowo.Leczę się...:)
                                            • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 29.08.05, 10:40
                                              Witam zdrowy, a po czym miałbym się leczyć, po tej namiastce?! ;P
                                              Pozdrawiam
                                              • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 29.08.05, 14:23
                                                Pozdrawiam. Piekny dzien dzisiaj, oby bylo tak jeszze dlugo,dlugo. Parkosiu!
                                                zdazysz sie wykurowac?
                                                • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 09:12
                                                  Nie będę wytykał palcem kto uciekł chyłkiem z wczorajszej powtórki.:)Cfaniaczek.:)
                                                  • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 10:29
                                                    Mam nadzieje, ze mowa o rodzaju meskim:-) Pozdrawiam przymulona.
                                                  • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 13:04
                                                    Witam bezchyłkowo ;)
                                                    A ile można pić minerlnej, gdy brak wojowników?! ;)
                                                    Pozdrawiam

PS. Mam nadzieję, że podróżnicy odezwą się jeszcze dziś.
                                                  • parkowy Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 20:11
                                                    Wróciłem i dochodzę do siebie.:)
    • toja50 Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 22:14
      Pozdrawiam Was jeszcze w sierpniu i ciesze sie, ze Wy sie cieszycie i jestescie
      juz w domkach. Tylko Naata cos nie daje znaku, jedzie okreznym skrotem?
      Obejrzalam piekny koncert solidarnosciowy, troche markotno mi sie zrobilo przy
      wspomieniach, dlatego ide lulu. Buziaki na dobranoc,specjalne dla An:-)
      • naata Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 30.08.05, 23:23
        Kochani!Jak fajnie, odprężona, odpoczęta (od forum tyż ;P) mogę znowu nadawać ;)
        Już doszłam do siebie po podróżowaniu, upał dokuczył mi strasznie, ale co tam,
        niech jest jak najdłużej ciepło.

Pozdrawiam, pozdrawiam ;)
        • chetor Re: Pozdrawiamy się w SIERPNIU ;-) 31.08.05, 09:28