naata 01.11.05, 09:55 Nikt nie założył, to sobie pozwoliłam.. ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radzisz4 Re: Listopad wita nas! :) 01.11.05, 15:22 Witam po długim milczeniu :) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 01.11.05, 22:28 Witam nostalgicznie, ale dobrze mi zrobily te wizyty na cmentarzu, tym bardziej, ze pogoda przepiekna, moglam duzej podumac, czesciej sie zatrzymac i nie spieszyc sie. Wieczorem milion swiatelek, cudo, po prostu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 10:41 Jeszcze za mało Wam wolnego??:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 10:47 www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051031/GRUDZIADZ/110310200/-1/grudziadz Josik ,jakby nasz Radzisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 11:30 Tak to bywa, niektorym zawsze malo, albo zaslaniaja sie praca albo wolnym:-) Parkosiu! to nie jest Radzisz, przeciez pamietasz jak nasz wygladal:-) No nic, pozdrawiam mglowo-opadowo. Szaro sie robi a wczoraj bylo tak pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 13:20 Witam maksymalnie wymęczony tym "wolnym" jak to ujęto. A na powaznie mam jednak dość tych wyjazdów, tam i z powrotem. Wiem, to już takie "okoliczności przyrody", trzeba zajrzeć do wszystkich. Dobrze, że było kilka dni wolnych. Pozdrawiam. PS. Parkoś może nadajesz się do MSWiA, śledczy się z Ciebie zrobił ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 15:45 Witajcie!.. Jeszcze do południa było słoneczko, a teraz zaczyna się listopadowo,nie na żarty.. :) No i dzionek coraz krótszy. Byle do Sylwestra :-)) Radzisz, a właściwie Pawle! Wszystkiego NAJ! No i fajnie Ciebie poznać, choć, w tak niecodzienny sposób :-)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 02.11.05, 23:16 dobry wieczór /cichutko, by śpiących już nie obudzić przypadkiem/ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 03.11.05, 11:31 Witam niewyspany, ziewam i przestać nie mogę, za długo trwały nocne Polaków rozmowy. Pozdrawiam PS. Sorki Radzisz, ale przegapiłem fakt Twoich urodzin. Najlepszego, mimo opóźnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Listopad wita nas! :) 03.11.05, 13:31 Listopadowe pozdrowienia :-D dla was ! Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Listopad wita nas! :) 03.11.05, 19:49 Witam listopadowo. widze, ze mala prowokacja sie udala i Radzisz przyznal sie do siebie:-) Oczywiscie najmilsze zyczonka urodzinowe, mysle, ze w przyszlym roku bedzie wszystko jak trzeba:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 03.11.05, 22:30 Witam i Dobranoc! - dwa w jednym, zaoszczędziłam ;-)) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 04.11.05, 10:11 Czy znów muszę przywołać Was do porządku?Nikt jeszcze nie napisał słówka na naszym ukochanym forum.Skandal!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 04.11.05, 10:47 Przyganiał kocioł garnkowi - a gdzie byłeś wczoraj mocium Panie ?! ;-)) Witam spragniony - czegokolwiek - ktoś mi może pomóc?! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 05.11.05, 08:21 Witam przy sobocie, nie po robocie ;) Pozdrawiam, nieobecnych szczególnie mocno :D Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 05.11.05, 14:06 No proszę już 5-listopada... Jak ten czas leci.. :-) Witajcie łyk=endowo ;D! Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 05.11.05, 15:06 W marketach juz swieta, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 05.11.05, 21:16 U mnie jak zwykle,zapałki na oczach, a jutro na dodatek znów z samego rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 06.11.05, 14:34 Dzień Dobry FG. U mnie piękna pogoda, byłam z psem na długim spacerze :-) Uśmiecham się do zaglądających a. P.S. Też Wam się forum posypało? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 07.11.05, 08:42 Widzę, że sama ze sobą muszę konwersować. Mglisto u mnie od rana, z kubkiem kawy staram się otrząsnąć z resztek snów pachnących chemicznymi oparami. a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 07.11.05, 11:07 Witam obecną i nieobecnych. Sam mam duże zawirowania, więc proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności, oby tylko dziś i jutro. Pozdrawiam mgliście. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 07.11.05, 16:37 Halo! witam! Jestem, ale mnie nie ma:-( jak sie da to bede pozniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 07.11.05, 21:11 Toju nie strasz mnie.:) An,skąd u Ciebie chemiczne sny?:) Chetor już zniknął w oparach,a Naaty nadal niet.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 07:46 Pobudka! :-) Wpadam, by powiedzieć "Dzień Dobry" serwerom :-) Buziak a. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 09:22 Jestem, trochę zmęczona wolnym ;-) Ponuuuro u mnie...Jesień cała we mgle.Biometr niekorzystny. Ale trza jakoś to przeżyć.:) Przeżywajmy i się nie dajmy :-) Pozdrawiam z nadzieją na szybką wiosnę :D Cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 11:25 Naatuś, przyznam, że trochę zaniepokoiło mnie Twoje milczenie. Nos do góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 13:33 Witam z mglistej "dziury", na ostatnim dechu. Trzymajcie się optymistycznie i zdrowo. Kto nie daje rady niech zafunduje sobie kufelek poprawiający samopoczucie ;-) Pozdrawiam. PS. Czy we Francji wojsko już uciekło czy się poddało?! A może poszli na kolaborację, to potrafią dobrze?! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 14:26 zazdraszczam p.s. czy wykorzystałam już limit postów w wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 18:19 pozdrawiam Graudenz i FG oraz nową tu piszącą an!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 20:06 Soterix, oczom nie wierzę, że i Ty na forum przybywasz :-) Muszę z tej okazji serdecznego buziaka Ci przesłać :* Odwyk sobie zrobiłeś od forum? a. p.s. nie czuję się tu nowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 19:28 Witam , moi mili:-) Ostatnio rzeczywistosc na trzezwo jest nie do przyjecia, jednak w obliczu kaca stwierdzam, ze picie sie nie oplaca:-) Coz wiec robic? wypic jedynie piwko z Dornem ? Pozdrawiam szczegolnie aktywna ostatnio An, az Sotera tego ten:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 19:44 jesień jesienią ale teraz już listopad, skrzydła poopadały. Na piwo tylko z miłą duszą, albo kilkoma, to na tyle Toju. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 20:09 Toju, muszę mieć się na baczności, monologowanie też wycinają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 08.11.05, 22:37 Tym razem odpuszczę.:)Hyde park już nie wystarcza>:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 08:01 Dzień Dobry FG :-) Miłego dnia wszystkim. a. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 09:27 Dzień dobry ładnie Wszystkim!:-) Pozdrowionka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 13:45 Naatuś, widzę, że jesteś już w lepszej formie. Cmokam a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 13:58 Witam z zimnej i pochmurnej "dziury", zarobiony, zagoniony itd. :( Musicie jeszcze potęskinić ;-) Pozdrawiam. PS. Toju, picie się opłaca, pij bez przerw - nie będzie kaca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 14:18 Właśnie chciałam napisać, że usycham z tęsknoty! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 15:40 Fakt, tesknimy:-) a jakze. Jedna konferencja i wszystko jasne, alle sie pozyje pezez zime. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 09.11.05, 23:12 Widzę,ze jedynie ja w pracy tyram,bez wchodzenia na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 10.11.05, 12:57 słonecznie,trochę śpiąco,pozrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 10.11.05, 13:20 mam kaca moralnego :( dobrze, że jutro wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 10.11.05, 16:05 kac tylko po spożyciu, a my chyba nie mieliśmy co? Nie mniej gdzie sobie poszło dobre samopoczucie? Zima idzie, mrozi. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 10.11.05, 19:41 No i jak sie czujecie w IV RP z Boza pomoca? wszystko sie uda, badzmy dobrej mysli, jak co, to Endrju pomoze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: zaduszki polsko-szweckie 10.11.05, 20:28 no to ja wolę z innej beczki, pić piwo! Ale nie tylko. Dzisiaj w miom mieście, snuje się pewnie duch królewny Anny Wazówny, która w tym mieście roku pańskiego 1625 przeszła do innych ogrodów. Może zajrzała do muzeum, gdzie nie tylko jej podobizny, ale również własnoręcznie pisane łaciną listy, w tym dziękujące najuniżeniej swojemu królewskiemu bratu za konie, prosząc o owies dla nich podczas postojów, i za piwo, smakowite. Pijmy zatem z królewną, a ona niech przewraca karty herbarzy, albo stronice ksiąg historyczne zdarzenia, a jej dotyczace, snujące. I jak Ona własnoręcznie, kończąc: datowane 10 listopada 2005 roku w Brodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: zaduszki polsko-szweckie 10.11.05, 23:50 An,może nie powinnaś słuchać naszych rad dotyczących pyfka?:) Innego powodu Twojego kaca nie widzę.;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: zaduszki polsko-szweckie 11.11.05, 10:32 Stoweczko! dzieki za przeniesienie w inny swiata, chyba bede czesciej tam zagladac, bo w obecnym nie ma dla mnie miejsca. Pozdrawiam wszystkich z okazji Swieta Niepodleglosci, ale prosze nie kojarzyc z wczorajszym posiedzeniem sejmu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: zaduszki polsko-szweckie 11.11.05, 10:50 Toju,nie dołuj się z samego rana.:)Pozdrawiam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: zaduszki polsko-szweckie 11.11.05, 11:32 Nie jest zle Parkowy, zaraz ide pod pomnik na uroczystosc,ale spiewaja smetnie od samego rana i trudno jest miec wesoly nastroj. A potem cytadela i koncert w muzeum. Trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: zaduszki polsko-szweckie 11.11.05, 12:25 Najbardziej zazdroszczę Ci tej grochówki w Cytadeli.;)Smętne melodie darowałbym sobie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: zaduszki polsko-szweckie 11.11.05, 12:39 Słonecznie, ładnie, świątecznie Witam! Obchody oglądam w TV,akurat przemawia Kwaśniewski. Pozdrawiam PS. Toju, za mnie też, trochę tej grochówki :-)) Cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: spójrz 11.11.05, 13:33 musiałam postąpić niezgodnie z własnym sumieniem, tzn. nie musiałam, ale tak wybrałam i niefajnie mi z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 11.11.05, 21:54 Witam wieczorową porą, chociaż żaden ze mnie brunet ;) Pozdrawiam rocznicowo-niepodległościowo :) Zamieniłbym to święto narodowe na 15 sierpnia, łatwiej wtedy o świętowanie, pogoda dopisuje. Dziś jak zwykle, dość smętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 11.11.05, 22:28 A szkoda, bo brunet wieczorową porą, to zapowiedź interesującego ciągu dalszego, jak baba w czerwonym kapeluszu. Leje, u nas, cóż wszak listopad. Dobra pora na smętne święto, nikt się nie będzie śmiał śmiać, gdy kości stękają od wilgoci. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Listopad wita nas! :) 11.11.05, 22:40 11 listopada Przi świyńcie "mynczyli" sie ze patriotyzmym Nikierzy mylyli go z nacjonalizmym Dyć jo tu coś powiym tak cołkym po ślonsku Patriotyzm mi siedzi w kożdym duszy kontku Ślonzek miyj we zocy - tako pedzioł pater Łostało w pamiynci choć proch porwoł wiater.. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 12.11.05, 08:44 Witam, nadal świątecznie :-) weekendowo :) Pozdrawiam Refleksyjnych, Patriotycznych i Zapracowanych, no i Całą Świetną Resztę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 12.11.05, 14:41 He< a ja zamieniam beret na kapelusz, a co. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 12.11.05, 19:32 Witam i pozdrawiam z wieczorowej dziury ;-) Zaczynam mieć dość, ostatnio ciągle "dziura i dziura", zdecydowianie wolę własne pielesze ;-)) Nie bedę długo dziś zawracał Wam głów, bo Najjaśniejsze Słoneczko przygotowało cosik specjalengo dla Najlepszego(*) Zięcia Swego ;-)) Chetor PS. (*)- Najlepszego, bo Jedynego ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 12.11.05, 22:01 Toju,oczywiście z najnowszymi trendami nakrycie głowy jest z moheru?:) Witam wsystkich : pozdrawiające i pozdrawiane,klientki modystek,milczące nie wiedzieć czemu i ostatnich zięciów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 13.11.05, 13:32 Jakże by inaczej,znów pierwszy.:) Słonecznie lecz chłodno i ta kawka na moim balkonie.:) Nie myślcie przypadkiem o takiej małej,czarnej.Najprawdziwsza,biało-czarna z dłuuugim ogonkiem!:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 14.11.05, 10:51 Zdecydowanie chłodno (za oknem),niemniej serdecznie pozdrawiam wszystkich przed pójściem lulu.;)Cosik mi się widzi,ze ostałem się sam ze starej gwardii.:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 14.11.05, 11:25 Pieknego dnia, milego wieczoru, spokojnej nocy zycze. Brrr zimno sie robi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 14.11.05, 12:11 Witajcie, u mnie słonecznie i jak na listopad niesamowicie ciepło, na moim balkonie kwitna poziomki :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 14.11.05, 13:32 chłodno, wilgotno, dłonie zgrabiały, ogrzewanie czas podkręcić. Jednak z miłymi pozdrowieniami! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 14.11.05, 14:30 Zimno, zimniej, w środę śnieg?! Opon jeszcze nie wymieniłem :( Pozdrawiam całkiem i mniej zdrowych, zarówno na ciele jak i na umyśle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 10:09 Witam nieobecnych podglądaczy ;- Pozdrawiam zimowo(prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 10:19 Wpadam na moment, cmokam przy okazji :-) Słońce do mnie nieśmiało mruga. Poszłabym u Was na spacer nad Wisłę... Eh, tylko pomarzyć... a. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 10:38 Witaaam! Słonecznie, ale juz zimno, w końcu to połowa listopada. Przyznaję się do podglądactwa, ale to że mnie nie ma to nie moja wina, Was też jak na lekarstwo........ :) Pozdrawiam PS.. Anuś, go G. nie masz daleko, zawsze możesz skoczyć na weekend.. Chatę masz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 12:04 Witam wietrznie, jojoj, jak u nas wieje. Pozdrawiam! Ps. Chetor, prosze zajrzec do poczty! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 14:16 ToJu - zajzałem, odpisałem, ale nie wiem z jakim to będzie skutkiem, skora tak siędzieje u Ciebie?! An, Bydzia się kiedyś rozszerzyła, aby nazwać się miastem leżącym nad Wisłą, wystarczy jechać do Fordonu. Jakie to zachłanne miasto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 14:17 Nie ma zadnego skutku, to znaczy jest jak bylo, korera, nie wiem co robic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 14:37 u mnie to samo! Wysłałam z wp. i Was wróciło... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 15:21 Zróbcie tak: Wejdź na adres dostawcy, toja na: www.o2.pl naata na swoj: www.tlen.pl tam poszukajcie zakładki "poczta", wejdź, zaloguj się i usuń to co siętam znajduje. Kiedyś miałem ten sam problem na wp, po zrobieniu tej czynności pszeszło. Po prostu pech, na peno żaden wirus. Pozdrawiam i przepraszam za nie swoje winy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 17:07 Chetor i Naata! juz wszystko dobrze,pomoc nadeszla z daleka:-) to niczyja wina, tak sie czasem dzieje. Dzieki i pozdrawiam i sie ciesze;0) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 19:40 Cieszę się, że się chociaż jedna cieszy ;-) Cieszę się także, że w Fordonie nie to samo, a najpiękniej byłoby w Toruniu, An :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 19:51 Właśnie wróciłem z wymiany kapci zimowych w aucie.Teraz jakiaś obiadokolacja i...do pracy.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 20:59 jesienna szaruga, gorąca herbata, książka Chmielewskiej, całkiem nieźle. Pozdrawiam i życzę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 20:59 a w Toruniu nad Wisłą... ... mam tyle ciepłych wspomnień, kiedyś się z Wami nimi podzielę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 21:03 Oj! Torun niejednemu zawrocil w glowie, ale ja lubie tylko starowke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 21:04 lubię nawet tą paskudną sadzawkę, tj. fontannę Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 15.11.05, 22:46 i ja lubię Toruń, choć miejscami jest brzydki, ale nigdzie nie ma tylko pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 16.11.05, 09:25 Witam miejscowo, z miejscowej "dziury". Słoneczko świeci, jest nieźle :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 16.11.05, 09:41 Witam! Nareszcie zimno :D jak na listopad przystało, ale i tak nie lubię listopada :) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 16.11.05, 11:36 Uszanowanie dla wszystkich, troche wieje i jest zimno, no, nieprzyjemnie, chociaz cosik tam slonko chce sie przebic. Chetor juz dawno mialam zapytac, co to jest ta dziura, w ktorej czesto bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 16.11.05, 11:49 Kiedyś rozumiałaś, teraz przestałaś?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 11:51 Witam na progu zimy. Tu i ówdzie popadują już maleńkie śnieżynki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 15:05 Nikomu nie chce się pogadać? Dam wam waaaadzę, chceta? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 15:18 Witam! i ja za waaadze dziekuje jak stoweczka,chociaz inni jak widac na tym forum az sie pala, a pogadac zawszem chetna, tylko te godziny mamy rozne na gadanie:-) Pozdrawiam mili, dzisiaj pierwszy, niesmialy zniezek Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 15:35 przepraszam, że ponownie, a dolewkę też daje? Ciągną chętni, tam, w oddali... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 20:27 Nieprzerwanie zmęczony,pozdrawiam wszystkich.:)Toju,wrzuć na luz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 17.11.05, 21:59 Dzieki za troske, bo inaczej byloby juz inaczej:-) Wypocznij troche, weckend przed nami, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 10:22 Łoootwarte, wchodź-cie :) Witam z podmrożonej "dziury", jazd nie polecam, a opon jeszcze nie zmieniłem Pozdrawiam PS. Dla inteligentynych inaczej, cytat z popularnego serialu: "Gdyby głupota umiała latać, to pani unosiłaby się pod sufitem" Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 10:48 czy to o inteligentnych to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 11:24 An, to było do inteligentych inaczej, czyli nie do Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 15:56 Witam piatkowo, pogoda calkiem, calkiem. Dobrze, ze jutro sobota, bedzie okazja przewietrzyc sobie glowe. Pozdrawiam niezmiennie jesiennie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 17:31 będzie okazja, o ile nie podrepcze się do pracy, za chlebem, albo szynką babuni, albo pomarańczami, albo... U nas dzisiaj pierwszy śnieg, nie ma już lata. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Listopad wita nas! :) 18.11.05, 23:02 Przido se tukej wom ksiynga gości forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=32180836 Kto za tym forum szkryfnie nojprości. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 19.11.05, 13:37 Oddzieńdobrawiam obecnym, pozdrawiam nieobecnych, w tym wietrzących sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 19.11.05, 18:12 Wietrzenie swoją drogą, ale nie należy zapominać także o myciu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 19.11.05, 21:04 Szkoda mydła,co ma odpaść i tak odpadnie.:) Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 19.11.05, 22:14 Mydla nigdy nie szkoda, tylko woda droga, wiec trzeba spacerowac, szczegolnie po deszczu a poten na wietrze i wszystko sie zetrze i jeszcze spiewac mozna, nikt nie ucisza, wszystkim sie podoba, jak to w przyrodzie:-) Pozdrawiam, ale zimno jest, chetnie zazylabym kapieli slonecznych przy Parkowej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 20.11.05, 14:18 Witam niedzielnie. Baaa, nie tylko kąpili można zażywć przy Parkowej, nie tylko ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 20.11.05, 15:29 Mnie nie musisz o tym pisać >:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 20.11.05, 22:59 Witam pozna pora, mimo weckendu tyle postow, no,no, ciekawe kto tyle nagryzmolil Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 08:41 Dzień Dobry Mili. Cmokam zaglądających, anaiss_z_kubkiem_herbaty_z_cytryną :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 10:45 Witam, odcmokowuję ;) Pozdrawiam, szczególnie Naatkę, wiecie już o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 10:50 Zima, śnieg i miejscami zielone drzewa. Świat zza okana nie jest taki zły, jak ciepło w domku :) Pozdrawiam i Wszystkim ciepełka domowego życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 13:07 Ten pierwszy snieg zle na mnie podzialam, ale po kilku madrych herbatkach mam nadzieje, ze mi przejdzie. Pozdrawiam wszystkich zyczliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 18:47 Ano witom - mi sie zdowo Bioło choć listopadowo. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 21.11.05, 19:39 Czytam Was jedynie,chroniczny brak weny uniemożliwia błyskotliwe wpisy,tym bardziej,że obiecałem sobie nie pisać o polityce.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 22.11.05, 09:01 Pozdrawiam Was w przelocie,jednak mnie rozbiera to paskudztwo:-( grrgrgra? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 22.11.05, 09:19 Wpadłam powiedzieć DZIEŃ DOBRY! U mnie biało, ładnie. Sympatyczna zima, narazie :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 22.11.05, 10:19 Witam zaspanych, zdrowych, chorych i chorszych ;) Pozdro "dziurawe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Listopad wita nas! :) 22.11.05, 22:54 Jak zwykle późno...;) Kocury już wygrzewają spanko,pewnie czują swym kocim instynktem,że zaraz dołączę do nich.;)Jutro znów skoro świt w trasę.Pozdrówka brygado!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:00 No, juz niedlugo Mikolaj, moze sypnie cos do buta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:31 Witam bez entuzjazmu, ale to przejdzie ;) Mikołaj, znowu jesteście starsi o rok? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:34 Witam, znieczulona czasem :) Dlaczego bez entuzjazmu? Chetorku? :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:39 Coż, nie zawsze mam go nawet ja. Ale już mi lepiej, rozmawiałem przed chwilką z Parkosiem, poprawił mi humor. Przekazuję pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:46 Czekam na podziękowanie za przekazanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:50 Mogę podziękować, co mi tam ;P A co powiedział takiego dobrego Parkoś, żeś taki uszczęściony? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 09:55 Pedzioł co chcioł, ale mnie zadowolił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Listopad wita nas! :) 23.11.05, 15:41 Pozdro z "dziury" o schyłku jasności :) Odpowiedz Link Zgłoś