chetor 01.04.06, 21:07 Witam prawie po prima-aprilisowo. Nikt dzisiaj nie podrzucił jakiegoś "newsa"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 01.04.06, 22:26 Pozdrawiam w kwietniu, tylko nie wiem czemu w nowym:-)) Ale sie ociaga ta wiosna, na razie pada i pada. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 01.04.06, 23:14 Toż dom link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=39597694 Bo bych pynk. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 02.04.06, 13:47 Witam słonecznie. Wczoraj zaliczyłem pierwsze treningi żużlowe, aaaach ten zapach i hałas :))) Pozdrawiam PS. Toju, każdy kwiecien jest nowy, jako i inne m-ce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 03.04.06, 11:02 Witam nadal słonecznie. Czy inni nadal śpią snem zimowym? Wstawać, szkoda wiosny ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 03.04.06, 11:51 Wczoraj deszcz,dziś słońce.Jak tu dopasować się do pogody?:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 03.04.06, 12:44 Wczoraj słońce, dziś deszcz :) Trudno się pozbierać po zimie :) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 03.04.06, 13:06 Faktycznie trudno sie pozbierac w tym naszym kraju raju:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 03.04.06, 14:10 tyle wiosny wokoło, tylko pospolita(a może rasowa, albo z innym rodowodem?) i rozpierajaca się trawa zagłuszyła rosnące w niej kolorowe krokusy. No gdzie jesteście wiosenne kwiaty? Już pora na pozdrowienia. To i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 04.04.06, 07:13 Witam opadowo i pochmurnie. Brakuje świeżej zieleni tej wiosenki, jeszcze śpi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 04.04.06, 21:55 W godzinach zblizonych do normalnych sie wypogodzilo i bylo calkiem pogodnie. U mnie juz krokusy wychodza,niedlugo i trawka bedzie, powoli, nie tak szybko, jak mawia przewodniczacy Leper. Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: Nowy kwiecień mamy :) 05.04.06, 01:10 pozdrawiam wróżbitów i meteorologów Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 05.04.06, 10:00 Witam uprzejmie i z całą powagą :-) Pozdrawiam wszystkich oraz nie wróżbitów, nie meteorologów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 05.04.06, 15:38 Pozdrawiam wszystkich, niby slonce a zimno jak d....i Dzieki za kurczakowokaczkowe zyczenia:-) Naata! co sie dzieje? Smutno bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 06.04.06, 08:10 Witam przymrozkowo, ptasio-grypowo i powodziowo. I to by było na tyle ;) Pozdrawiam PS. Są fotki ze stanem Wisły na wczorajsze późne popołudnie. Dziś rano miało być więcej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 06.04.06, 16:23 U mnie gazetka chodzi woooolno i mam gdzies wszystko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Nowy kwiecień mamy ..... 06.04.06, 18:52 .....i na forum nie zagladamy? ;-( Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy ..... 06.04.06, 19:41 No, no - Toju, że gazetka jest powoooolna nie świadczy o tym, zeby wszystko sobie _gdzieś_ pakować. ;-) Na poważnie, to rzeczywiście są momentami totalne kłopoty i odechciewa się pisania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy ..... 06.04.06, 21:13 Rzeczywiście "coś" wisi w powietrzu.:) Wczoraj nie miałem w ogóle netu! Zemsta kaczorów,czy co... pozdrawiam wszystkich przed wyjściem do pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy ..... 07.04.06, 11:37 Witam zaskoczony ilością nowych postów ;-((( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 07.04.06, 15:58 Tez jestem zaskoczona wieloscia wpisow :-) widac, ze swieta tuz tuz, ale sie unormuje i bedzie dobrze, najgorzej,ze zimno i porzadkow nie chce sie robic. Pozdrawiam obecnych i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Nowy kwiecień mamy :) 07.04.06, 20:27 Pozdrawiam prawie zalanych i zycze wesolych swiat, emigruje, bo mam dosc, i tak predko was nie odwiedze, normalnie mam dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 06:31 Baabeczko,każdy z nas ma dość co nie znaczy dość tego forum.;) Kiedy odlądałem jeszcze programy informacyjne,też miałem dość.Zamiast emigracji wyrzuciłem telewizor.Teraz jest znośnie.;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 14:03 Baabeczko, od nas się odemigrujesz(!), wrócisz, ponieważ u nas jest normalnie :) Parkoś, masz rację, coraz rzadziej oglądam tv i jestem spokojniejszy. Przeszedłaem na czytanie, więc ogólnie wiem co się dzieje, ale mniej nerwów. Pozdrawiam PS. Pozdrowienia od Naatki rozłożenej przez nieptasią grypę, ale solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 15:58 wiosna, wiosenka, chociaż ona dzień osładza Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 17:25 Wiosna? to czemu taki ziąb? Pozdrawiam wyziebiona. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 20:24 Toju, skoro ziąb odczuwasz, polecam jakiegoś grzańca. Przecie momentami było zaiste ciepełko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 22:23 Ha, ciepelko to ja odczulam dopiero na cmentarzu:-) przy porzadkowaniu :-( ufff,az sie spocilam i to bez grzanca, niestety. Ale ma byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 08.04.06, 22:31 u nas dzisiaj było, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 09.04.06, 06:12 Mimo przejmującego ziąbu,ptaszki ćwiergolą za oknem.Więc to jednak Wiosna.pozdrawiam wszystkich przed pójściem w objęcia Morfeusza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 09.04.06, 12:44 Witam niedzielnie ze słonecznego G. Chyba wszyscy mieszkańcy wylegli dziś na zakupy ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 09.04.06, 14:56 Ufff, to prawda, takiego ruchu dawno w naszym miescie nie widzialam, a samochodem, szkoda gadac, ale to tylko w okolicach marketow, w centrum umiarkowanie, zrobilam sobie taki sondaz:-)) wedle ruchu:-) Pozdrawiam slonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 10.04.06, 07:35 Witam po niedzielnym zamieszaniu. Ruch makabryczny, a na dodatek większość chce zawsze parkować jak najbliżej wejść. Całe szczęście, że nie musiałem tam chodzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 10.04.06, 13:49 Witam poniedzialkowo, moze pozniej bedzie lepiej, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 10.04.06, 22:06 Kroszonka łod kury jest wyrszo Podobnoś zowdy nojpiyrszo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 10.04.06, 23:06 Właściwie powinam przywitać się już na jutro ;-) Ale niech tam, jeszcze jest 10 kwietnia! :-) Ale ten czas zaiwania :P Już prawie święta i zakupy jako główna celebra. Niech sie świynci obrót złotówkowy. A w tym roku nowa moda, kacze jaja też się sprzeda. ;-) Pozdrowionka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 11.04.06, 07:10 Witam ozdrowiałą, szalej Naatuś, szalej razem z nami :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 11.04.06, 09:14 Kaj tyn szalej tukej jest? Toż poczebny teroz fest! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 11.04.06, 11:03 Zakupy umiarkowane, na zadne kaczki nie dam sie namowic, zostane przy tradycyjnych barankach i jajeczkach kolorowych:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 11.04.06, 12:35 Hejka! Przedświątecznie! Coś się pogodowo nie zanosi, jakoś pochmurnowato. Polityczna pogoda, kwamać! Ale co tam, Alleluja i do przodu, jak pewien dyrechtor powiada :-) Chetorku, poszalałabym ja jeszcze deczko ... gdyby nie zdróweczko :P Bronuś, my już zaszaleli, porządki wiosenne na jesień zrobimy :-)) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 12.04.06, 09:58 Witam przedświątecznie, to już widać i czuć ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 12.04.06, 11:26 Witam Was! Przedswiątecznie, ale jakoś mi smutno, nic nie czuję, poza zmianą pory roku.. Na pewno dlatego że moi najbliżsi dalekooo ... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 12.04.06, 13:15 Na smutki,Naatko,FG najlepsze!:)Pozdrówka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 12.04.06, 17:49 A mnie pokrecilo, chyba sie przepracowalam, wiec wszystko odwolalam i juz mam "swieta":-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 13.04.06, 09:21 Witam 13-go, ważny(?) dla mnie dzień, więc w drogę ku przeszłości. Pozdrawiam PS. Dzięki Stóweczko i nawzajem Wesołych Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 13.04.06, 09:44 Chetorku, 13-ka nie musi być pechowa :) Witam całą szanowną Resztę i miłej świątecznej krzątaniny życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 13.04.06, 17:31 powodzenia chetor w wędrówce do przeszłości, czyżby urodzinowo? Bo jeżeli tak to najlepszego, a jeżeli nie to też najlepszego. 13-go, w dodatku w piątek, trochę lat temu, bardzo ważny egzamin miałam. Pozytywnie, bo otom tym jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 13.04.06, 18:46 Powrót do przeszłości był, albo udany, albo nieudany - zależy jak na to spojrzeć. Żadnych rewelacji, żadnego zaskoczenia - może i dobrze?! Nie, na pewno dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 13.04.06, 20:23 Trzynastka jeszcze trwa.W moim przypadku,dzień jak dzień.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 14.04.06, 10:34 Witam nadal przedświątecznie. Pozdrawiam zdrowych, mniej lub bardziej _chorszych_ i życzę zdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 14.04.06, 14:48 Gyry kijym wychlastane? Gymby wodom myte z rzyki? Z Wielkim Piontkym tako dane Jak niy to trza na wos kryki! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 15.04.06, 10:02 Kacze jajca Możno ktosik z bindrym w paski We dwa jajca nom poklupie Twarde? -Toż użyje laski! Som poczebne "kaczy zupie"! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 15.04.06, 13:30 Witam i wracam do domowych obowiązków ;-( Jeszcze raz Wesołych Świąt życzę wszyskim, a w szególności niektórym obolałym, chociaż im nie do śmiechu ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 15.04.06, 18:38 Wojna na jajca Wojna z jajcami - tymi na twardo Wydała kedyś mi frelka hardo Potym pisanki swoje straciyła Mojego jajca przeca niy zbiyła Możno zrobiyła mi taki szpas I we tyn sposob godała - pas Dzisioj sie myśla że jo był frajer Boch zabroł yno tyn myndel jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 17.04.06, 10:55 Śmigus-dyngus zimny momy A tu dziołchy loć nom trza Rady przeca jakoś domy Parfin tyż se przido - ja Dyć nojlepszo czysto woda Ponoć nigdy jyj za wiela Ciuchy mokre - toż niy szkoda Jak szczyńśliwszo naszo frela. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 18.04.06, 09:25 Witam poświątecznie i wyjazdowo. Dzisiaj i jutro jestem rozjeżdżony, więc proszę nie niecierpliwić się jeśli zdjęcia będą czekały chwilę dłużej na publikację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 18.04.06, 12:44 Witam po - świątecznie. Wiosennie, zielono :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 18.04.06, 22:47 Od rana w kieracie,mam dosyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 19.04.06, 16:59 i to jaki słoneczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 20.04.06, 14:50 Ufff, ale dzisiaj tutaj tłok ;-((( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 20.04.06, 15:51 Juz jestem, ale tloku nie rozladuje :-) Pozdrawiam wszystkich poswiatecznie. Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie dobrze w Grudziadzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ac3 Re: Nowy kwiecień mamy :) 21.04.06, 00:17 łączę się w nadziei, pozdrawiam optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Wasze zdrowie!!! 21.04.06, 09:02 Gyburstag forum no i królowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=40089427 Z rana promile lecom do gowy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Wasze zdrowie!!! 21.04.06, 09:24 Witam baaardzo wiosennnie. :) Mało nas tu, prawda, ale za to sami wytrwali :-) Pozdrawiam Dla Bronka osobne pozdrowionka. Wierny z Ciebie Karlus.:) 100 lat Twojej Rudej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Wasze zdrowie!!! 21.04.06, 13:05 Witam Was niby wiosennie, nie moge sie obudzic do zycia, a co dopiero trawka, kwiatki i inne paczki, ciagle ch;lodno i grzac trzeba:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wasze zdrowie!!! 21.04.06, 13:38 Witam niby żyjąc, mózg zlasowany na 95% :((( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Wasze zdrowie!!! 21.04.06, 14:57 i ciało także, zwłaszcza nóżki, zmęczone spacerowaniem. Cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wasze zdrowie!!! 22.04.06, 14:52 Witam łikendowo. Polecam fotki z dzisiejszej, psiej, wystawy na stadionie O. :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Wasze zdrowie!!! 22.04.06, 20:07 Dzieki Chetor, majac zaproszenie musialam zrezygnowac z tej milej wystawy, niestety. A teraz znowu czekac tak dlugo buuuuu Pozdrawiam w sobotni wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Wasze zdrowie!!! 23.04.06, 08:07 Witam o poranku(?) niedzielnym. Pzdr PS. Murek przy Flisaku obłożyli ocynkowaną blachą, ponieważ to nie te cegły i zaprawy sprzed wieków. Wyruszało się, ale teraz wygląda beznadziejnie i szpecąco. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 23.04.06, 08:41 "Sztyrech muszketerow" "Sztyrech muszketerow" ciyngym se łosprowio Tako politykom terozki zabowio "Wszyscy za jednego i jedyn za wszyskich" Abo juzaś przidom na te krziwe pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
dodo66 Parkowy, w watku zagadka fotograficzna ....... 23.04.06, 15:48 Czeka pytanie na Ciebie:-)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 23.04.06, 20:13 Pozdrawiam w niedziele ale slabo:-( Za cieplo tez nie jest:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 24.04.06, 11:23 No to kiwam, chociaz nie ma komu:-) No i albo dzisiaj albo nigdy, mowa o koalicji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 24.04.06, 11:54 Odwkiwuję i pozdrawiam zakatarzony. Chyba kicham na tę koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 24.04.06, 21:13 Zmroziły mnie doniesienia dzisiejszych Faktów.Koniec z przesyłaniem sobie niepoprawnych politycznie kartek!Wezmą się za nas.Naiwnie sądziłem,że mnie już nic nie zdziwi... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 25.04.06, 18:16 No to ci nowina, musimy byc powsciagliwi??? Dobre sobie. Po wiktorze dla premiera za rok 2005 nic mnie juz nie zdziwi, przeciez on pajacuje dopiero od listopada:-( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 25.04.06, 18:17 Z tych nerwowo zapomnialam Was pozdrowic:-) No i wiosna na calego u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 26.04.06, 10:24 Staram sie jak moge, ale trudno, pozdrawiam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 26.04.06, 11:53 Też się staram jak mogę, ale maksymalny brak czasu :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 26.04.06, 22:07 Już jestem! :-) Witajcie po przerwie, musowej, bo mi cos ostatnio szwankuje kompik. Chyba czas na nowy ;) Jak na razie jestem zafascynowana piękną pogodą. Wiosna! :) Omijam, jak się tylko da, całą politykę. Chociaż nie bardzo się daje, czasami coś człeka bierze.. Właśnie... Wiktory, koalicja i ten cały bajzel.. A co do zakazów, o których Parkoś pisze, to oni nam mogą...!!! Walczyli my o Wolność i Demokrację??? Walczyli! A więc? No! To by było na tyle o nieprzyjemnościach. A teraz pozdrawiam serdecznie B-5 i całą świetną Resztę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 27.04.06, 10:35 Witam odnalezioną, w sam raz na kolejną rocznicę. Byłbym zapomniał gdyby nie Toja (a narzeka na pamięć;) ) Pozdrawiam rocznicowo B4, potem B4+1, potem całą, jakże "pobudzającą", Resztę :))) Chetor Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 27.04.06, 12:18 Ha, bo ja mam dobra pamiec ta byla, niestety, gorzej na biezaco:-)) Pozdrawiam wszystkich obecnych i nie, szczegolnie Parkowego! Wiosna sie skrada i skrada i nie moze sie zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Nowy kwiecień mamy :) 27.04.06, 16:26 masz rację Toju, ta wiosna się skrada jak nieraz czyni to mój kot. Nagle i niespodzianie zamiera. Tkwi dłuższą chwile w miejscu, a potem się obraca i cofa, albo też już zwyczajnie biegnie do przodu. Ot wiosna, ot kot. To co nas czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 27.04.06, 22:04 U mnie, wiosna niezawodna, piękna i ciepła. Jutro jednak popada. A niech pada :-) Pozdrawiam wiosennnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowy kwiecień mamy :) 27.04.06, 22:05 Przygotowuję się do drogi.Na początek wymieniłem amortyzatory.:)Pozdrawiam rocznicowo.Jak ten czas leci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 08:14 Witam w pochmurny piątek. To pewnie wynik wczorajszej koalicji :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 10:08 Cześć Wam! Jak się czujecie w "nowej IV-tej" z tak świetnymi "ojcami narodu"?? :D Nie pozostaje nam nic innego, jak pośmiać sie z tego kabaretu. Pozdrówki i miłego łyk-endu życzę Wsiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 18:59 Hmm, a my se pogadali, ździebko ponarzekali i pożegnali, hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 19:41 Tak wlasnie bylo, dokladnie:-) Pozdrawiam zawiedziona pogoda:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 21:02 No i nie będzie zdjęć.. szkoda, ale tak jest z pogodą, nieprzewidywalna, jak nasi politycy :-) U mnie jeszcze nie pada ale pewnie coś spadnie, jest zapowiedziane. Od poniedziałku ma być bardzo ciepło. PS.. jutro odpowiem na sms-y i mejliki, telefonicznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Nowy kwiecień mamy :) 28.04.06, 22:47 Ciyngym myńsze stadko kacze Na te wiynksze yno kwacze Toż z tym wiela jest łostudy W "Kaczolandzie" niy ma nudy Tako włazi tyż do gowy Kaczor - ptok to jest herbowy Chnetko w godle państwa bydzie Bioły oreł na fecht przidzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowy kwiecień mamy :) 30.04.06, 19:03 Zimno, chłodno i mokro. Aby do wiosny tej ciepłej, ponoć ma byc juz w środę.. :-) Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowy kwiecień mamy :) 30.04.06, 19:20 A u nas trzeci dzien deszcz:-( buuuu szkoda mi tych co tak liczyli na lykend, czyli pracujacych, szkoda, ze pogoda tak popsula szyki. Czekam wiec dalej na ta wiosne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowy kwiecień mamy :) 01.05.06, 19:51 Witam prawie po robotach. Nie wszystkim przeszkodziły opady, niestety ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś