naata 01.08.06, 09:23 lato na półmetku. jeszcze miesiąc kanikuły i znowu, jesień, miejmy nadzieję, że będzie ciepła :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 13:21 Otoczony atakującą sklerozą wpisałem się lipcu ;-) Witam o mokrym poranku. Niby ulga po upale, ale teraz tej wilgoci jakby za dużo. I jak tu nam dogodzic?! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 14:22 fuck-tycznie! była mgła, aż kataru dostałem!;-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 16:10 i od razu pierwszego dnia pozdrawiam, a jako wakacjuszka pewnie i odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 18:21 sto100 napisała: > i od razu pierwszego dnia pozdrawiam, > a jako wakacjuszka pewnie i odwiedzę. co??? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 20:20 Chyba Grudziądz :) Pozdrawiam lipcowo,zmęczony krótkim wypadem na zachód.U mnie jak w znanym indyjskim hicie "Trochę słońce trochę dzeszcz",z akcentem na słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 21:20 Podobno byl deszcz, ale sie z nim nie widzialam, i nie poprawil mojego samopoczucia:-( Sto! daj znac, to wypijemy kawke na rynku. Teraz znikam,ale w polowie sierpnia wracam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.08.06, 21:23 kolejny raz dziękuję za zaproszenie, tym razem napewno, tylko jeszcze nie wiadomo kiedy. Miłego odpoczynku, lubię sierpień, taki mój bardzo rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 02.08.06, 11:05 Witam i przekazuję pozdrowienia od Czarnego dla wszystkich uczestników naszego forum. Pozdrawiam obecnych, nieobecnych i wyjeżdżających :))) PS. Na pewno Stóweczko, na pewno? :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 02.08.06, 11:16 No to mamy chłodniej i nie powiem, przyjemniej. Ale słonka i tak nic nie zastąpi :-)) Okazuje się, że nasz Chetorek ma prywatne kontakty z Czarnuszkiem?? ;) Dzięki za pozdrówka i wzajemnie! he he nie wiem, czy i ja napewno, ale się postaram :-))) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 02.08.06, 12:02 Trzymajcie sie i do zobaczenia. Jest troszke chlodniej i przyjemniej, moze odzyje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 02.08.06, 14:27 Całą noc lało ... po 4 oberwanie chmury,wycieraczki nie nadążały zgarniać wody ... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 03.08.06, 08:49 jaki piękny, rześki ranek, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 03.08.06, 10:30 Budzić się w taki dzionek to czysta przyjemność :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lubka32 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 03.08.06, 22:02 Melduję, że znów znikam. Proszę więc mnie nie szukać. Parkoś, nie tęsknij za bardzo, wrócę tu na pewno. Toju, ciągle liczę na spotkanie sam na sam :)Nie wiem, kiedy wrócę, bo na skutek polskiech idiotycznych przepisów, fimę w Grudziądzu będę zakładać na Mazurach. I zaręczam, że nie będzie to handel rybami czy też transport śródlądowy (choć spław mazurskich sosenek Drwęcą do Wisły byłby możliwy). Orylem jednak nie będę. Pozdrawiam. Parkoś, dbaj o siebie, żebyś był w jednym kawałku na naszej pierwszej upojnej randce. PS. Co tu ostatnio taki mały ruch? Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 04.08.06, 09:20 sama znika i jeszcze się dziwi. Pada, spokojny dzień, poczytam, popatrzę, kota pogłaszczę. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 04.08.06, 10:03 Ludziska w rozjazdach albo w inszych "dołach". Niejedno tu przechodziliśy, przejdziemy i to :)) Pozdrawiam lekko zmoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_potocki Re: To już sierpień! WITAM! :-) 04.08.06, 16:41 chetor napisał: > Pozdrawiam lekko zmoczony. nie pij tyle !:-) hihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 04.08.06, 20:30 Przygotowuję się do małego wypadu,więc nie podpiszę jutro i w niedzielę.Przyjemnego i spokojnego wikendu dla wszystkich to czytających.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 05.08.06, 18:38 Witam i pozdrawiam po małym spotkanku bezpiwnym(!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 05.08.06, 19:50 ho, ho, ho! Znam lepsze napoje, też umilające weekend. Ale również bez. Idzie niedziela. Jaki miły czas. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 06.08.06, 19:59 ... i po wypadzie.:) Spotkanie w sympatyczne,choć w bardzo okrojonym składzie na dodatek w dwóch odcinkach.:)Sobotni - robocze spotkanie adminów,owocne nawet bez wspomagania chmielowego.Niedzielne - wyjazdowe,równie treściwe.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 07.08.06, 20:49 Nie przepadam specjalnie za poniedziałkami ale czy to jest powód by nie pisać na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 08:05 Ciężko pisać podczas podróży, a jazda w taką pogodę to koszmar. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 09:16 mokry sierpień niespodzianie. Ale jest pożytek, nie trzeba podlewać ogrodu. Ile czasu więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
radzisz4 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 09:54 Dzień dobry po długiej nieobecności :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 12:01 Jakiej długiej Radzisz?! Baaaardzo dłuuugiej :) Witaj Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 12:15 Święty duch ...:) Radzisz się odnalazł.Bodajże w ubiegłym tygodniu czytałem na forum żałosne zapytania stałych bywalczyń "gdzie się podziewa Radzisz?";)Pozdrawiam wsiech Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 08.08.06, 13:43 Cześć Wszystkim! :-) Poniedziałek jak zwykle szewski :p .. ale nie u mnie, rozpadało sie na całego, mokro i chłodno, taka pogoda, przeważnie pogarsza stan chorych, tak jest i z moją poopieczną...Nie mam więc nastroju i padam. Jeszcze troche, niech się ociepli :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 10.08.06, 10:28 Witam kompletnie zagoniony i chwilowo nie czasowy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 10.08.06, 14:32 jadę się ochłodzić w morskich falach, przywiozę wsponienia, a tymczasem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 10.08.06, 19:02 Witaaam! Jakoś pustawo, ale lato i urlopy są, więc sezon gadania dopiero przed nami ;) Stówce życzę ładnej pogody nad morzem! ;) Pozdrawiam obecnych i nieobecnych! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 10.08.06, 20:48 dzięki, dzięki, ale szybko wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 11.08.06, 12:34 Sezon urlopowy, zazdroszczę, ja już po "niby" urlopie ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 12.08.06, 08:34 Witam sobotnio, pochmurno i kiepsko :( Pzdr powracających i resztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 12.08.06, 14:29 No to po wojazach wracilam do domku odpoczac, pogoda w sam raz:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 13.08.06, 14:58 "Slonko nasze rozchmurz buzie, nie do twarzy ci w tej chmurze" Czy to juz jesien sie zaczyna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 13.08.06, 16:29 Siąpi.Tak najkrócej można opisać sytuację zaokienną.Miałem ambitne plany na dzisiejszy dzień,a zostanie mi go święcić.:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 13.08.06, 16:47 Sytuacja zaokienna - z obu stron u mnie - obiecująca. :-) przejaśnia się. Mam foteczkę chmury, która kształtem przypomina pewną damę "namberłan" ;P A poza tym mokro i chłodno, ale lato ma jeszcze być! :) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 13.08.06, 22:24 Dobranoc chociaż rzeknę, gdy gości dostatek to czasu ni ma ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 14.08.06, 12:50 Goscie jak przybyli tak wybeda, bedzie dobrze, pogoda sie wyjasnia,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 14.08.06, 16:36 Nareszcie poprawiło się trochę.Ja też "trochę" niewyspany.:) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: To już sierpień! WITAM! :-) 15.08.06, 09:41 Ktoś tu dzisioj "wniebowziynty"? Mie do piekła ciongnom "piynty" Kerych richtig mom za wiela -Sie do Nieba niy łośmiela. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 16.08.06, 14:51 Witaj Bronuś, romantyczny Bardzie Fraszki. :-) Choćbyś wyśpiewał słów najczulsze brzmienie Świat głuchy - nie chce się zmienić... Wróciło lato, jest fajnie. Dobrego humoru, więc, życzę naszej ferajnie! :D Pozdrawiam PS.. no nie wiem, jak zobaczę Bronka to zaraz mi sie rymuje :p Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 16.08.06, 21:13 Zalatany,zmęczony ponad miarę,pozdrawiam wsiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 16.08.06, 14:46 piękne a tej chwili lato. A ja wymoczona i lekko schłodzona, ale warto. Pozdrawiam wespół z moim kotem, który jak zawsze wpatrzony w ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 16.08.06, 22:36 Klikam wiec jestem, jakos zyje, pozdrawiam, chceeeee urlopuuuuu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 17.08.06, 08:57 cóż Ci dam czego inni nie mieli, życzę Ci wszystkiego najlepszego... dalej znasz, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 17.08.06, 10:16 Dam Ci to miejsce przy sobie .... ;) Zapraszam na świeże zwierzęta na fotkach ;-) Witam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 17.08.06, 10:51 Hahaha, ale tu sie zrobilo milo, a ja dopielam swego, do zobaczenia, moze we srode? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 17.08.06, 12:49 Ale, miło i sympatycznie, a jakie nastroje?... uuuu :P No to i ja coś dorzucę ;-) To nie deszcz, to są krople Chopinowskich nut. To nie szept, to fortepian oddycha tak. Nie znam słów, myśli znam. Dlatego: Zostań z nami melodio, co jest w Tobie ja wiem. Jesteś ogniem i woda. Jesteś prawda i snem. W każdym z nas, tyle pragnien nie ukrytych jest, mija czas, lecz niełatwo wyjawić je. Tobie też, ani mnie. Dlatego: Zostań z nami melodio, co jest w Tobie ja wiem. Jesteś ogniem i wodą. Jesteś prawdą i snem. Dlatego: Zostań z nami melodio, co jest w Tobie ja wiem. Jesteś ogniem i wodą. Jesteś prawdą i snem. Czy pamięta ktoś, czyja ona/ta piosenka/ jest?? ;D Pozdrawiam! PS.. oczywiście, że Wawele! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 19.08.06, 10:43 Witam łikendowo i wyjazdowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 19.08.06, 22:25 Obserwuję od pewnego czasu wątki zatytułowane : "spotkanie ..." i dyskusję się tam toczącą.Wycinać nie zamierzam,jednak proszę o zmiłowanie.Wiem,koniec urlopów.wakacji,pogoda nie taka jak trzeba,polityka pod psem... Każdy ma prawo się dołować.Weekend w toku,wrzućcie na luz.Będzie lepiej.Naprawdę serdeczne życzenia weekendowe dla naszej matki założycielki.Odpuść,będzie lepiej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 20.08.06, 10:32 Jeszcze tylko 11 dni do końca sierpnia i koniec wakacji. Jak zawsze szkoda :-) Pozrawiam serdecznie i łykendowo, wybyłych i obecnych. Parkosiu, odpuszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 21.08.06, 09:23 skończyły się wakacje, ale radość pozostała, lato. Pozdrawiam wszystkich nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 21.08.06, 13:45 Pozdrawiam oszołomiony róznistymi historyjami. Czas odpocząć, więc Paaaa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: dzień dobry 21.08.06, 21:42 Setka jak zwykle pierwsza na forum.:) Ja zmieszczę się chiba w pierwszej setce,hę?:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 22.08.06, 13:19 Wreszcie usiadłem na 4 literach, zabegany lekko byłem od rańca. Dopiero odczytałem sms, który dotarł do mnie od podróżniczki :)) Pozdrawiam PS. Najbardziej smakuje mi trzecia setka, pierwsza trochę odrzuca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 22.08.06, 18:36 Tak już jest, po prostu. A za to ostatniej nigdy nie pamiętam ;-) Lecz Ty się nie martw, jesteś Podwójna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 23.08.06, 07:44 Witam o fajnym, orzywczym poranku :)) Pozdrawiam PS. Taaaaka, jak najbardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: dzień dobry 23.08.06, 08:36 A, zapomniałam powiedzieć wszystkim "Dzień Dobry" :) Całusy, a. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: dzień dobry 23.08.06, 09:01 Dawno nie wpisywałem się tak wcześnie,nawet wcześniej od Setkix2.:)Wczoraj dostałem sesemesa po którym oczęta zaszkliły się podejrzanie.Co tu dużo pisać,również tęsknię za Wami.Żałuję,że latoś nam nie wyszło.:( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 23.08.06, 09:30 przy takim ożywieniu pozostaje mie tylko; dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 23.08.06, 11:25 Ooooo cholerka, alem się popisał, a przecież nie byłem po żadnej ożywczej setce;) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 23.08.06, 17:09 Może pod grzybka? Ożywiona orzeźwiającymi idę na spacer, podobno są grzyby. Chociaż nad Odrą nie nazbierałam (niedawno). Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 08:19 Witam zadowolny wynikiem. Zastanawiam sie jakby tu dzisiaj o_RZ_ywić podglądaczy i niemającyh na nic czasu kolejnym _tfurczym_ bł_EN_dem ?! Pozdrawiam :)) PS. Naatka, a Ty kuda? Toju, jeszcze pranie po powrocie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dzień dobry 24.08.06, 09:58 Dzień dobry ładnie :-) Trochę odpoczęłam i zatęskniłam za Gronem, by "popyskować" i ulżyć se. ;p Maślaczki najlepsze są darowane, już przyrządzone.:-) Pozdrawiam. Ps. Chetorku, to ja podglądałam :-))) naata Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 10:04 Tyyy, chiba ni ;-) lepiej podgląd jest mieć wszelki niż znad morza kraść muszelki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 10:18 Lepiej jest poszaleć w wątkach niż popłakać sobie w kątkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 24.08.06, 11:48 co do maślaków, to w moim domu są dwie obcje: jedna w śmietanie, druga z jajkiem. Bezsprzecznie w każdej podsmażona cebulka i biały pieprz. Po wczorajszym spacerze, na kolację. Pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 12:01 Lepiej pieprzyć białym pieprzem niż perłami rzucać w wieprze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: dzień dobry 24.08.06, 13:12 Podobaja mi sie dzisiejsze Chetora rymowanki, sa lepsze od Pisu, Samoobrony i trzeciej koalicjantki;-) Co do maslakow interesuje mnie jeszcze trzecia wersja w occie, pychaaa, szczegolnie pod stoweczke;-) Pozdrawiam bez podgladania, bo zabralam sie do pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 24.08.06, 14:00 trzecia też smaczna, ale nie jestem w trójkącie. Rymowanki sympatyczne, też próbowałam, ale w głowie sama proza. Praca. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: dzień dobry 24.08.06, 14:06 Taak, proza zycia, pozdrawiam sto na biezaco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 14:16 Lepiej drapać plecy na bieżąco niż kolana na klęcząco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 14:41 Lepiej skończyć dzień szalony niż wpaść w ramiona swojej żony ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: dzień dobry 24.08.06, 14:48 brawo za lepiejki, może mi sie udzielą, to wtedy wrócę. Na ten czas pora do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: dzień dobry 24.08.06, 14:57 Chetor, moze przywieziesz nam na spotkanie "moherki" z Torunia, dla mnie w kolorze kosci sloniowej. Ponoc to przeboj tego lata, oby tylko tego jednego:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 24.08.06, 18:11 Już o tym myślałem :) Handlowcy trafili, chociaż ździebełko za poźno. Ja bym sprzedawał łabędzie w moherowym berecie a w dziobie mały rydzyczek-pierniczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dzień dobry 25.08.06, 11:27 Witam przedłikendowo i nieczasowo. Pozdrawiam PS. Lepiej wiecej popracować niż przez łikend pogłodować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dzień dobry 25.08.06, 11:40 Witam z rana, niewyspana ;p Pozdrawiam anty-lepiej: lepiej być młodym i bogatym niż od roboty garbatym. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: dzień dobry 25.08.06, 11:53 A ja wole leniuchowac, niz sie z lekka przepracowac:-) pozdrawiam jednak dosc zajeta, bo na codzien nie ma swieta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 25.08.06, 20:00 wróciłam z Toronto bez moherków Toju, wykupione. Ale za to w piekarni sięgnęłam, nieświadoma, po bezpłatną gazetkę. Kwintesencja. O matko jedyna, chetor, co to?! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 27.08.06, 21:13 Lato pozegnane:-( jutro poniedzialek i wszystko wroci do normy:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 28.08.06, 09:11 dzień dobry:) Czyżby rzeczywiście zmierzch lata? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 28.08.06, 09:51 Znów przedemną.:)Początek nowego tygodnia jest jednocześnie końcem laby wakacyjnej.Jedynie sześć dni zostało do końca.Korzystajmy więc!:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 28.08.06, 10:48 Witam przemęczony łikendem, rocznicami, pożegnaniami itd. Pozdrawiam PS. Spać, spać, spać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 06:50 Skoro o spaniu mowa,już się kładę.:)Jeszcze tylko pozdrowię wsiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 10:40 W G. niebo placze, ech, jakis dolujacy dzien. Pozdrawiam na smutno:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 10:59 Dzień dobry z zapłakanego Południa. ..i Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 13:05 Beznadzieja pogodowa i duchowa, czyli jeZdem zdołowany :( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 15:12 Lepiej czasem jest zadzwonić niż samemu w piętkę gonić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 15:51 brawo, ale ja mam inną receptę na pogodę, posłuchać, pokołysać się w rytm "Bluberry Hill" Fats'a Domino. Mogą być też przypomniane "Pola zielone". Czy ktoś jeszcze kojarzy? Złote przeboje Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 20:20 Kojarzy, kojarzy, szczegolnie "Pola zielone", juz nuce:-) bo to moje szkolne lata, pierwsze to i owo:-) Oj stoweczko, ale mnie nastroilas wspomieniowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 29.08.06, 20:55 bo mnie tez ten syndrom nostalgii dotknął. Raptem, po wielu latach usłyszałam. A muzuka i zapachy najwiecej przywracają. To miło, że już jesteśmy w duecie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 30.08.06, 10:29 Witam zmarkotniały przez te upały ;-) Pozdróweczki :) PS. Toju, to i owo z tamtych lat?! Nie jest źle ;-) "Pola.." są znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 09:38 Zimnoooo wszędzie.. sierpień żegna nas nieżyczliwie :) Ale, ja, jak zawsze pozdrawiam Was goroooncooo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 10:03 dzień dobry, u mnie ładnie, naweta momentami słonecznie. Miło! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 11:02 W Grajdołku słonecznie i horror na drogach, pół miasta w przebudowach, ale kiedyś będzie dobrze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 18:11 Dzisiaj ladny, prawie letni dzien w G i szkoda, ze sierpien sie konczy:-( bo czuc jesien, niestety, i rocznice i smutno i jakos trudno z ta rzeczywistoscia sie pogodzic, oj bardzo trudno. Pozdrawiam jakas taka nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 20:13 Zimno,mokro od paru dni.Dziś znów nocka zarwana... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: To już sierpień! WITAM! :-) 31.08.06, 23:00 Jeszcze w siyrpniu se tu wpisza Ponoć już łod jutra - cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: To już sierpień! WITAM! :-) 01.09.06, 10:42 Z rozpędu wpadłam jeszcze i ja na sierpień.. A to już wrzesień. Dlaczego "cisza", Bronku?? Pozdrawiam prawie jesiennie, bo zimno u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś