parkowy 01.09.06, 11:11 Ledwo stoję na nogach ... Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 01.09.06, 11:20 Dobrze, ze zajrzalam, bo chcialam zalozyc wrzesien, hehe Pozdrawiam wszystkich, u nas dzisiaj pochmurno, buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 01.09.06, 17:14 pozdrawiam optymistycznie w oczekiwaniu na cd lata, bo pocieszam się komediami na BBC PRIME. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrr czemuz to pije sie 01.09. o 11:11 ??? 01.09.06, 20:17 - ze zdziwienia az mi sie IP mienia... :-) v. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: czemuz to pije sie 01.09. o 11:11 ??? 02.09.06, 10:52 Pewnie z okazji rocznicowej ;) pozdrówka :]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Parkoś pije??? -od kiedy??? ;-))) 02.09.06, 11:57 "....Co nas nie zabije to nas wzmocni - choć lat ubywa, prę do przodu w nowe życie...." ..i to jest, to, Magikos :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Parkoś pije??? -od kiedy??? ;-))) 02.09.06, 11:58 Zapomniałam powiedzieć POZDRAWIAM i miłego łyk-endu życzę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 02.09.06, 13:19 Ciepla sobota przed jeszcze ladniejsza niedziela? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 04.09.06, 09:22 dzień dobry:) Mokro, ale grzybów w bród, doświadczyłam radośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 04.09.06, 11:35 Witam połikendowo, zajechany na amen, nie lubię już tyle jeżdzić, a znowu muszę :((( Pozdrawiam i spadam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata witaj szkoło!!! :-) no i prawie jesień 04.09.06, 12:44 Dzien dobry! :-) Wieje, ale jest ciepło, słoneczko wygląda zza chmur. Grzyby i u nas są, mówią ludzie, ja jeszcze nie byłam, ale wybieramy sie ferajnom :-)) Pozdrawiam wsiech! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 04.09.06, 17:24 Pozdrawiam wietrznie i czekam, czekam, moze jeszcze beda cieple dni? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 09:30 Witam i podziwiam - znaczy się ten zastój :( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 10:41 No i mamy troche lata, u mnie ciepło.. Chetorku, zastój kontrolowamy :-) początek roku, i na pewno trudno się przestawić po wakacjach. A, w dodatku na grzybki czas :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 11:23 zabiegana kursantka śle pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 11:42 A mnie juz nikt na zaden kurs nie chce buuuuuuuu, musze sobie radzic sama:-) a tu z pamiecia coraz gorzej:-( Pozdrawiam w ladna srode po beznadziejnym wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 14:38 Melduje się wrześniowo, a i grzybki zbieram, pięknie w Borach kwitną wrzosy... cieplutkie pozdowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 06.09.06, 20:00 Kolejny,kilkudniowy zryw dał mi się we znaki.Jeszcze do niedawna dzień zaczynał się czy kończył,zerknięciem w komputer.Teraz nie włączałem nic parę dni i ,,, żyję.;)Nadrabiam więc czas,pozdrawiając wszystkich. Nie uwierzycie ... Dziś raniutko,niedalego mojej 'Panderozy" zobaczyłem borsuka!Wydłużony pyszczek w biało-czarne pasy,szare umaszczenie.Nawet stwierdziłem,że moje kocury (zwłaszcza ten jeden :) ),sa niewiele mniejsze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 09:40 Parkoś, Ty nam się wykończysz. No i jak tak, bez taty? :-)) Pozdrówki przesyłam z rana, słonecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 10:56 Dzień Dobry wszystkim :) Zabiegana, zapracowana, pochłonięta lekturami, odkrywam, że można żyć bez forum, co jeszcze nie tak dawno nie było dla mnie takie oczywiste ;-)) Czytam w końcu normalne książki, chodzę na spacery z psem, wystawiam twarz do słońca... Całusy dla zaglądających :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 11:16 Ale zostałem zaskoczony obecnością niektórych z waćpaństwa, mile zaskoczony :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 12:49 hmm... ja raczej do nieobecnych się nie zaliczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 13:14 hmm, ostani Twój wpis w wątkach powitaniowych był 23.08, a w tym m-cu jestes pierwszy raz, więc to nie jest nieobecność? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 20:19 Pozdrawiam burzowo, brrr az mnie strach oblecial:-( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 07.09.06, 20:22 Chetor,załamujesz mnie.:) Prowadzisz dokładną statystykę wpisów??!!:))pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 08.09.06, 07:04 Wszystko mam zanotowane i skopiowane, nic nie pomogą admińskie(!) manipulacje ;-P Pozdrawiam na dzionek cały :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 08.09.06, 09:47 Witam! Wszystkich! :-) Pozdrówki ślę. ...a na marginesie, z goooglami nie ma żartów, już się o tym przekonał niejeden polityk :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 08.09.06, 12:41 No to pozdrawiam i zycze przyjemnosci, aha, i wyszukujcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 09.09.06, 10:23 Witam sobotnio i troszkę słonecznie, jesień już widać i czuć.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 09.09.06, 11:47 Witam.Za oknem słoneczny dzień,jeden z ostatnich kończącego się lata.Co prawda nie widzę jeszcze gwałtownej zmiany barwy lasu,jednak pracowicie zbierające zimowe zapasy zwierzęta,są najlepszym dowodem na rychłą jesień.Tabuny grzybiarzy,przemierzający puszczę wzdłuż i wszerz,zaznaczają swą bytność nawoływaniami oraz górami śmieci,mogącymi służyć za swoity szlak "turystyczny".Wspóczuję zwierzakom,zmuszonym żyć w ciągłym napięciu przed intruzami.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 09.09.06, 12:52 Właśnie wróciłem z grzybków. Fakt, śmieci od licha, zwiarzaków żadnych nie widziałem. Pozdrawiam i zabieramy się do robótek grzybowych ;-( PS. Żałowałem, że nie wziąłem aparatu, niektóre okazy były super fajne chociaż niejadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 09.09.06, 20:38 rzeczywiście i ja dzisiaj poczułam jesień, żal, że po lecie. A na grzyby jutro skoro świt rodzinny wymarsz. Będzie zupa wigilijna, i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 09.09.06, 21:32 A ja grzybow mam juz dosc,dosc,dosc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 10.09.06, 02:22 Dzień dobry! budzę tych co na grzyby! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 10.09.06, 12:54 witam niedzielnie, słonecznie i pogrzybowo, mam prawdziwki jak malowane :-)) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 10.09.06, 12:58 Świątek,piątek - nie ma różnicy;zaraz wychodzę na szychtę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 10.09.06, 15:32 a grzybów nie jest Ci żal? Mój kosz pełen, zapach w całym domu, palce czarne. Starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 11.09.06, 09:12 ile słońca w całym mieście. Dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 11.09.06, 12:12 Witam przesłonecznie, ale mało czasowo. Jestem normalnie rozchwytywany. Co one we mnie widzą?! ;-)) Pozdrawiam zarobiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 11.09.06, 13:11 Dobrze, że nie rozszarpywany. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 12.09.06, 07:09 Witam porannie, niewyspany. Pozdrawiam nie rozszrpany :) PS. An, żal Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 12.09.06, 09:41 oj, zapomniałam dodać emotikonów, a Ty od razu w taki patetyczny ton ;))))) Całusy, a. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 12.09.06, 10:24 Pozdrawiam calych i zdrowych:-) A dzisiaj piekny dzien, bo sie okazalo,ze Grudziadz to raj dla inwestorow i pisza o nas we wszystkich gazetach:-) moze jeszcze w TV powiedza, oj, bedzie sie dzialo, jak zapewnia prezydent Wisniewski. No to do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 12.09.06, 11:49 No właśnie, najpierw przyzwyczajasz do całusów, a potem nic! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 12.09.06, 12:41 Dzień dobry, ładnie, słonecznie. Oby tak dalej. :) Pozdrówki i cmoki! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 13.09.06, 10:14 Pozdrawiam pogodnie, oby jak najdluzej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 13.09.06, 10:49 pogoda dopisuje, słoneczko nas rozpieszcza, ale lata i tak żal :-) Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 13.09.06, 11:35 Czołem waszmościom i białogłowom wszelkich ras ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 13.09.06, 19:51 pozdrawiam sierpniowo we wrześniu. Dobre i to, chociaż naprawdę, to jest wspaniała aura! Hip hip... Już dawno, na szczęście, nie jestem harcerzem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 14.09.06, 11:18 Piknie jest, a przy takiej pogodzie i pogoda ducha lepsza :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 14.09.06, 12:42 tak pięknie, że aż ciągnie mnie nad morze. Nie odpuszczę, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 15.09.06, 10:01 Witam przedłikendowo, przedwypoczynkowo, przedrozrywkowo, przedwyjazdowo. Pozdrawiam rozochocony życiem :-) PS. Ciekawe co napiszę w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 15.09.06, 21:55 Zycze milych wolnych dni, pozdrawiam i znikam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 16.09.06, 17:56 Pogoda typowo letnia.Grzybarzy zmroził ostatnio wydany przepis o zezwolenie zbioru grzybów w strefie nadgranicznej.Gorzej niż za komuny.;)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 16.09.06, 23:10 Pogoda cudowna, niech się święci wrezesień! :-DD Parkosiu, analogii co do komuny...mamy więcej, tak więcej, że więcej szkoda gadać. W związku ze sprawą, o której piszesz, proponować należy hasło; "mówimy nie, skrytożercom i zbieraczom grzybów". Granice śmieszności i tak już przekroczyliśmy.. i kto by pomyślał, że byliśmy, tylko, nad przepaścią...??? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 18.09.06, 21:38 Kolejna nocna tura za mną.:)Pozdrawiam zapracowanych i tych wręcz przeciwnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 19.09.06, 10:41 Piękna pogoda, żyję myślą o urlopie... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 19.09.06, 19:29 Kolejna dzienna tura za mną. Pozdrawiam _wręcz przeciwnie_ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 19.09.06, 20:49 Nastepny cieply, chociaz prawie jesienny dzien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 19.09.06, 20:55 Dzień pogodny,mimo zapowiadanego deszczu.Trochę duszno ... Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 20.09.06, 10:00 znikam na jakiś czas, w oczekiwaniu na bardzo miły dzień. Tymczasem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 20.09.06, 12:08 Witam słonecznie, ciepełko aż miło. Pozdro PS. Stóweczko, na jaki czas +/- ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 20.09.06, 12:29 Witam Wszystkich a w szczególnośći B-5, której Alex również serdeczne pozdrówki przesyła, już z kraju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 20.09.06, 19:37 Pozdrawiam, szczegolnie Alex, czyzby byla szansa na spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 20.09.06, 20:35 Witam wsiech w dzisiejszym dniu.Szczególności dla Alex!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 21.09.06, 10:42 A to wieść niebywała. Widzę tę radochę Naaty i Alex. Pozdrawiam wszystkich, a ściskam tylko Alex ;-) PS. Parkoś, żebyś nie był tylko zazdrosny ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 22.09.06, 09:01 Witam i znikam na dziś, a może .... :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 23.09.06, 13:31 Wcięło niektórych, ale dlaczego aż tak bardzo? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 23.09.06, 13:53 Trochę tylko wcięło :-) czasu mało, a tyle do pogadania, obgadania i temuż podobnie :-)) Eee już mi smutno, że niestety nadejdzie dzień pożegnania. Pozdrówki serdeczne od Alex, i ode mnie..... dla kochanej B-5. PS.Parkosiu, list do Ciebie redaguję,:-) ale jakoś tak mi schodzi, czasem nie wiem co pisać.. czekam na natchnienie, ale za fotki serdeczne dzięki, ładniusie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 24.09.06, 13:01 Zebyś wiedział,że wcięło.;( Ekipy budowlane z okolicy wyjęchały za chlebem na zachód.Te,które łaskawie ostały się w ukochanej ojczyźnie są podkupywani przez co bardziej zdesperowanych inwestorów.Tak stało się z moją ekipą.Każdą wolną chwilę spędzam na poszukiwaniach zastępców,ale czarno widzę.:( Przjdzie mi przełożyć roboty na przyszły rok,zagryzając przy okazji paluchy,kiedy widzę windujące ceny materiałów. p.s. A kszynka pusta ... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 24.09.06, 13:50 Szczerze współczuję, trafiłeś na kiepski okres. To samo jest tutaj, w regionie, a dodatkowym utrundnieniem jest budowa Sharpa w SSE pod Toruniem. Na rynku brakuje firm budowlanych, które mają zapisy kolejkowe na przyszły rok. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 24.09.06, 13:52 Minelo kalendarzowe lato i mimo ciepla czuje sie juz jesien. Oby wiec do wiosny, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 24.09.06, 18:28 Nie nooo, jakby w razie co, to nasza maleńka firma, a jaka to wiecie, nie wyjechała...jeszcze :) - dobre oferty mile widziane ;P Lato walczy :) jesien jednak pcha się rankami i wieczorami, trudno, jakoś przeżyjemy, i aby do wiosny, jak słusznie Tojka mówi :-)) Pozdrówki serdeczne, od Aleks też! PS.. Parkosiu, czy TE kszynke masz na myśli? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 26.09.06, 12:24 ... TE kszynke również.:) ------------------------------------ Nie nooo, jakby w razie co, to nasza maleńka firma, a jaka to wiecie, nie > wyjechała...jeszcze :) - dobre oferty mile widziane ;P -------------------------- Co miałaś na myśli? Lato powróciło na dobre.Brak deszczu i grzybiarze spowodowały brak grzybów w okolicy.Od tych ciągłych braków nie sposób uwolnić się od myśli,że to nie czwarta,a ciągle druga i pół RP. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 26.09.06, 14:10 Witam i bez TE kszynki znikam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 26.09.06, 21:48 TE kszynki, też mam na myśli :) i poza nimi chyba nic więcej, chyba, bo do końca, jak ludzie mówią: nigdy nie mów nigdy. :-)) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: wrześniowe pozdrówka :) 27.09.06, 08:11 Gdyby ktoś myślał, że mnie nie ma, to wyjaśniam, że jednak jestem. A nawet gdybym się zgubiła, to każdy wie, jak mnie znaleźć :) Całusy, a. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 27.09.06, 12:12 Witam, witam.. w samo południe :-) i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: wrześniowe pozdrówka :) 27.09.06, 23:12 ... a ja prawie o pólnocy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 28.09.06, 10:46 prawie w samo południe,witam i pozdrawiam! Alex się dołącza serdecznie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 28.09.06, 11:59 Naatka, wskakujesz na FG w samo południe, jak szeryf ze znanego łesternu. Jakiś zegar tyka Cię w środku? ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 09:41 Może i dziś ktoś zjawi się w samo południe :) Pozdrawiam troskliwych, przeżuwających rzeczywistość, zapracowaynych i zaglądaczy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka2511 Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 11:46 pogodę mamy całkiem ładną jak na koniec września, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 15:00 Witam wszystkich, a szczególnie miło nową Forumowiczkę, Katarzynkę. Czuj się dobrze wśród nas i pisz! :-) Pogoda faktycznie niezawodzi, to już parawie pażdziernik a temperatury letnie.. Cieszmy się więc spacerami i słonkiem, bo już niedługo... brrr :-))) Chetorku, dobre TO ze skrzynki, dzięki :-))) Wie ktoś co się dzieje z Tojką??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 19:39 Fantastyczne spotkanie popołudniowe na deptaczku na ul.MIckiewicza. Aż mi się milutko od tego zrobiło. A Tobie Toju? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 20:08 powróciłam oczarowana szczęśliwą chwilą, oszołomiona pięknym dniem. Bajki nie opowiem, ale radosne pozdrowienia przesyłam. Tyle ich we mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: wrześniowe pozdrówka :) 29.09.06, 21:33 Hehe, takie w przelocie spotkanie, rzeczywiscie sympatyczne, i cale szczescie,ze glosowalismy na jedna partie:-) Pozdrawiam wszystkich, chetnie posluchalabym stowkowej bajki, bo rzeczywistosc straszy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: wrześniowe pozdrówka :) 30.09.06, 08:42 Witam porannie i odpozdrawiam pozdrawiających :) Odpowiedz Link Zgłoś