zzslawek 30.07.03, 22:24 Jak rzekłem, tak zrobiłem. Witojcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.spray.net.pl 30.07.03, 22:26 No to teraz juz wiecie jak mam na imię, bo zapomniałem sie wylogować z innej sesji na portalu GW. Ale nadal jestem Warionuchą OK? Warionucha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:40 Okey, nic nie kapnelam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 22:43 Ja też nie widzę różnicy ;-) Dla mnie zostaniesz Wario.. bo resztę długo trza pisać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.spray.net.pl 30.07.03, 22:50 Uwierzyłem ! Bedzie was to kosztowało trochę wysiłku ;-), ale dacie radę.. ! W Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 23:38 Będziemy na pewno się bardzo starać ;-) Pozdrawiam i do jutra WARIO :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: 80.48.150.* 31.07.03, 00:17 He he he.Podniosłeś w końcu przyłbicę?;-) Nowa lista,to dobry pomysł.Nie wypowiedział się jedynie założyciel poprzedniej, słyszał ktoś o nim?Zaczynam się niepokoić.;( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 09:09 He he niepokoisz się? Chetorek ma duże poczucie humoru i coś wymyśli by się przypomnieć w niekonwencjonalny sposób ;-)) Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) 31.07.03, 11:24 Witajcie po przerwie. Jestem ale jakoby mnie nie było. Wróciłem w ojczyste pielesze ale jeszcze czeka mnie trochę zamieszania więc na forum zjawię się w następnym tygodniu. Widzę kolosalny postęp - gonicie wszystkich. Trochę podczytywałem z oddali, towarzystwo rozrosło się całkiem, całkiem ;-)) Nowa lista obecności to dobre posunięcie, szybciej się otwiera. Może zakładać nową na każdy miesiąc ? Pozdrawiam serdecznie starą B4 oraz BNowszych ;-)) Chetor Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy ostatki lipca IP: 80.51.242.* 31.07.03, 12:50 Wygląda na to,że wszystko powoli wraca do normy i na z góry upatrzone pozycje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 31.07.03, 16:07 wróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 17:07 Witam urlopowiczów :) a jak już jesteście to może skrobnijcie co nieco ? Pozdrawiam, jak zawsze miło i serdecznie ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 21:52 Wszystko tak samo a jednak inaczej, daja glos ale ich nie slychac. Pozdrawiam.I jak zwykle podoba mi sie uwaga Chetora lista na kazdy miesiac osobno a co, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 23:27 Noooo może być... ale to już prawie,jak obowiązek, he he he A co powinno się umieszczać w liście obecności? samo: 'jestem' ? Czy można dowolne tematy rozwijać? Nie tylko o pogodzie.... :)) Może niech ktoś z doświadczonych i cenzurowatych podpowie ;) jak i co powinno się na forum pisać? Tak na wszelki wypadek, by uwag kąśliwych na przyszłość nikt nam nie czynił ;))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.spray.net.pl 31.07.03, 23:32 Gość portalu: naata napisał(a): > Noooo może być... ale to już prawie,jak obowiązek, he he he > A co powinno się umieszczać w liście obecności? samo: 'jestem' ? > Czy można dowolne tematy rozwijać? Nie tylko o pogodzie.... :)) > Może niech ktoś z doświadczonych i cenzurowatych podpowie ;) jak i co powinno > się na forum pisać? Tak na wszelki wypadek, by uwag kąśliwych na przyszłość > nikt nam nie czynił ;))) > pozdr Należy w krótkich żzołnierkich słowach zameldować się, unikać też odpowiadania przez cytowanie, co włąśnie czynie i tym podobnych fanaberii ;-)) W Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: to już sierpień! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 11:13 Nie bendem sie meldować bom niezdyscyplinowana wojskowo :)) Witajcie wszyscy w letni sierpniowy dzionek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: to już sierpień! IP: 80.48.150.* 01.08.03, 22:44 Całą klawiaturą przytakuję uwadze Warionuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: to już sierpień! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 22:49 Myślałam, że mnie ktoś pochwali za miłe powitanie.....:)) za dużo gadam? :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: to już sierpień! znowu piątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 00:06 Chciałam powiedzieć dobranoc ale to nowy dzień, no to dzień dobry znowu :)) i śpijcie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: to już sierpień! znowu piątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 09:01 byłam ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: to już sierpień! znowu piątek... 02.08.03, 22:57 ...i wybyłaś.Późno,ale jestem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: to już sierpień! znowu piątek... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 23:31 Ja tez jeszcze przed polnoca sie melduje, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: to już sierpień! znowu piątek... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 00:26 Przy okazji miniecia polnocy witam wszystkich w ten niedzielny poranek. No i ja jestem pierwszy raz pierwsza ,no niech tam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: to już sierpień! znowu piątek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 10:16 Krysiaroz nasza po nocach urzęduje ;-)A to się narobiło! Polecam blogowate forum na o2pl dla "seniorów", kiedyś znalazłam przypadkiem,ludzie , ludzie, ludzie! Choć śmiać się nie można .... No tak znowu mnie tu Wario i Parkoś ustawią :P,że w liście obecności na baczność nie stoję he he he Pozdrowki dla wszystkich co są i ich nie ma he he Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re:niedziela wieczór 03.08.03, 19:04 jestem!!!!! Ale chyba wystraszyłam kogoś ? :((( Nie bójta sie mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re:niedziela wieczór IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 20:46 Ja dopiero wrocilam i dobrze,bo wlasnie zaczelo kropic ale czy to sie przerodzi w cos solidniejszego to watpie. Jakos te ulewy Grudziadz omijaja, a taki lepszy deszcz by sie przydal, nie musialabym podlewac moich roslinek, ktore w tym roku nie sa w najlepszej kondycji zreszta tak samo jak i ja. No nic pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re:niedziela wieczór IP: 213.17.175.* 03.08.03, 21:54 Witam na koniec weekendu!!! Szkoda, że bez deszczyku a na termometrze jest teraz 24 stopnie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re:niedziela wieczór IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 22:00 pozdr bo jestem na jakiejs obcej mi planecie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re:niedziela wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:48 Luzak na obcej planecie? Czy to dobra planeta? Jak dobra to może jakieś www? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re:niedziela wieczór IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 03.08.03, 23:30 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re:niedziela wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:49 Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re:niedziela wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:53 Kurcze co jest? Nie ma jeszcze nikogo!? ;-) Jestem ale już spadam, pogoda nie do siedzenia przed komputerem, nad wode bo sie rozpuszczamy, do wieczora zatem pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy kolejny poniedziałek IP: 80.48.150.* 04.08.03, 15:36 dobrze powiedziane:z pogody należy korzystać,przed kompem posiedzimy jesienią i zimą.Tak więc,nad wodę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: kolejny poniedziałek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 21:34 To co napisal Parkowy to prawda/ co do zimy ijesieni/ ale ja sie i tak wpisuje, jestem i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: kolejny poniedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 23:33 ...ja jeszcze też się wpiszę na dzisiaj już raz ostatni :)) pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: kolejny wtorek....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:35 Jestem, ale... zatroskana trochę, chyba czuję sie źle Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: kolejny wtorek....... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:20 Mysle, ze zatroskanie minelo i Naata ma normalny humor a do wieczora to juz zapomni na mur. Pozdrawiam i sie wpisuje, no jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: kolejny wtorek....... IP: 80.51.242.* 05.08.03, 15:24 Pewnie już zapomniała :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: kolejny wtorek....... IP: 213.17.175.* 05.08.03, 17:32 Zgłaszam się gotów i zwarty do przebierania palcami po klawiaturze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: kolejny wtorek....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 17:51 Ja już sama nie wiem, nie chodzi o troskę bo zawsze można przestać sie martwić, ale jakoś dziwne odnoszę wrażenie a moja intuicja nigdy mnie nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: kolejny wtorek....... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 23:59 Dzisiaj przyszlam pozniej i widze ze za pozno, znowu sie mijamy. Pozdrawiam. Naata nie martw sie jutro bedzie lepiej a pojutrze napewno, a potem znowu lykiend. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: kolejna środa....... 06.08.03, 09:40 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Dzisiaj przyszlam pozniej i widze ze za pozno, znowu sie mijamy. Pozdrawiam. > Naata nie martw sie jutro bedzie lepiej a pojutrze napewno, a potem znowu > lykiend. Pozdrawiam z Grudziądza :))) Ponieważ mam chwilkę to powiem Ci, Krysiuroz, że Twoje "napewno" na pewno pisze się poprawnie "na pewno". To nie pierwszy występek a tym samym upewniłem się iż to nie przypadek. Ciepło tu niezmiernie - może jakiś wypadzik do RUdnika dla ochłody - zobaczę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: kolejna środa....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 09:47 Witam Wszystkich milutko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: kolejna środa....... IP: 80.51.242.* 06.08.03, 11:33 Jakiś kajaczek na tym Rudniku?Czy może żaglóweczka (polecam!)?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: kolejna środa....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:19 Fajnie macie! W Tychach j.paprocańskie "zamknięte", śnięte ryby, brak tlenu, no i zapachy, że szkoda gadać. Popływałoby się, nawet kajaczkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: kolejna środa....... IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:03 Cale szczescie , ze miales chwilke i juz teraz zapamietam na cale moje zycie , ze na pewno pisze sie na pewno a nie napewno jak myslalam dotad. Kurcze cale zycie sie czlowiek uczy i jeszcze Chetor zlapie. Ciekawa jestem czy to Twoj zawod czy hobby, ale i tak jestem pelna podziwu. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: kolejna środa....... 07.08.03, 13:47 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > .. Ciekawa jestem czy to Twoj > zawod czy hobby, ale i tak jestem pelna podziwu. To nie mój zawód ale hobby - taki rodzaj "zboczenia" - uczulenie na poprawność pisania i mówienia (włączam - włanczam itp.) Powinnaś jeszcze Krysiuroz popracować nad interpunkcją i długością pisanych zdań. Proponuję więcej kropek a tym samym krotszych zdań. Mam nadzieję, że potraktujesz moje uwagi z życzliwością, bo one z niej właśnie wynikają :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 22:35 jestem wrocilem cudownych rzeczy doznalem zapraszam wszystkich na luzakowa planete pozdr dla calego grudziadza i reszty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - czwartek IP: 213.17.175.* 07.08.03, 09:27 Co to - jestem dziś pierwszy? Zreszta udało mi się - w ciągu dnia nie zawsze mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - czwartek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 10:04 No to ja druga. Ale i tak jestem zdezorientowana ta cisza, czyzby przed burza. Oj przydalaby sie, zaraz by wszyscy ruszyli na forum. Pozdrawiam obecnych i nieobecnych/ mam nadzieje chwilowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - czwartek 07.08.03, 12:26 Witam miłych forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - czwartek 07.08.03, 12:53 Witam, podpisuję i znikam (niestety) pzdr z G-dza :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:27 dzis malo was tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:52 Życzę dobrej nocy. pozdrowienia z tych Tych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:13 No i chyba nie załapałem się na gadu, choć znowu jestem pierwszy w nowy dzien - kolekcjonuję premie lotne ;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: 213.17.175.* 08.08.03, 00:50 No to na razie - do wieczora chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 00:58 no to idziemy spać, a ja mówię reszcie miłym forumowiczom dzień dobry .. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 10:46 Dziekujemy za pozdrowienia o polnocy, ale w tym czasie juz spalam po ciezkim upalnym dniu i czekalam ze Naata napisze mi cos na gadu. Ale widze ze wszystko okey tylko Parkosia nie ma, ale On pewnie na nocce. Pozdrawiam do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 10:57 Myślę o Was! Są jednak wakacje mam mam. małą dziewczynkę i psa, no i komputer :) Wcześnie wstaję ale i tak nie wyrabiam! Do wieczora zatem! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek 08.08.03, 11:44 Łobecny :)) Ależ tłok w tym G-dzu, biedne, ponoć miasto a samochodów od licha i ciut, ciut. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 18:30 Witam, witam a i ja zauwazyłem kiedyś, że w Grydziadzu w niektórych miejscach robia sie korki ( z reguły centrum, ale też np. skrzyzowanie Chełmińskiej z Bydgoską). To jeden z tych paradoksów miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: 80.48.150.* 08.08.03, 20:20 Jeszcze na rzęsach ,ale jestem.Kurcze,dlaczego doba tylko 24 godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek 08.08.03, 21:30 Byłam, czytałam ale muszę jeszcze wyjść i wrócę! Pokontemplujemy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 21:54 Bylam, czytalam, caly Grudziadz to jeden wielki korek i najlepiej chodzic pieszo, ale dzisiaj juz nie wroce, nie moge, za duzo zaleglosci a noc taka krotka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warionucha Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.spray.net.pl 08.08.03, 23:57 No teraz to podpisuje listę nieobecności ;;0 - bo wybywam na 2 tygodnie z haczkiem nawet. Bawcie się dobrze, niech dojdą nowi ex-gr albo jeszcze lepiej obecni mieszkancy grodu. no i ciekawych tematów! Warionucha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 11:38 Gość portalu: warionucha napisał(a): > No teraz to podpisuje listę nieobecności ;;0 - bo wybywam na 2 tygodnie z > haczkiem nawet. > Udanego urlopu Wario! > Bawcie się dobrze, niech dojdą nowi ex-gr albo jeszcze lepiej obecni > mieszkancy grodu. no i ciekawych tematów! > Myślę, że ex-gr jest bardzo malutko :) Odważnych tak, jak ja :) noooo i Parkowy oczywiście ;-))) Ale kto wie? Może jakaś owieczka tu zabłądzi??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 21:45 Jak zwykle nie zdazylam, a chcialam prosic o nastepna liste obecnosci. Trudno, moze ktos Cie zastapi. Zycze wiec udanego urlopu i milych wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:14 Warionucha,słońca,gumowych drzew i pyfka bez liku!Nowi ex pewnie już czytają, nie wiedzą,biedaczyska jak tu się włączyć w to nasze paplanie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:44 Jakos sie nikt nie wlacza, a dzisiaj szczegolnie, nawet Naata zamilkla, a moze gdzies wyjechala, a moze pora za wczesna. Ja obecna podpisana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 21:46 Hej! forumowicze :) ano dołączyłam, jestem krok za Wami, chodzicie dziś w parze he he Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: 80.48.150.* 10.08.03, 21:48 Eeee,Naata czuwa.Jak znam życie,właśnie wpisuje się >:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 22:07 wpisuje sie dzisiaj bo grudziadz zwiedzilem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 22:34 I zaraz masz jeszcze lepszy humor. Bardzo sie ciesze. Widze tez,ze Parkowy zna Naate lepiej od innych, nie wymieniajac z nazwy.Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) - piątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 09:58 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > I zaraz masz jeszcze lepszy humor. Bardzo sie ciesze. Widze tez,ze Parkowy zna > Naate lepiej od innych, nie wymieniajac z nazwy.Hehehe he he he ! Tylko Parkowy mnie zna? Myślałam, że i Krysiaroz też, przez prawie pół roku? Chętnie też poznałabym 'lepiej' resztę ale, jak nie to nie! :) Wirtualna wyobraźnia, nawet jeżeli zabarwiona obrazem, daleka jest od rzeczywistości, czasem może spłatać figla, ja jestem realistka, przeto nie roztaczam wizji bez horyzontów. Jak chcecie mnie bardziej poznać to mogę włączyć kamerkę :-))) mikrofon, albo podam Wam numer telefonu he he he Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 10.08.03, 23:59 + Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 10:07 Teraz witam Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: 80.48.150.* 11.08.03, 20:48 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 21:26 byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 21:32 Jestem, ale leniuchy, nawet kilku slow nie moga napisac, oj oj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 23:16 \*/ dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 10:35 Kurcze, nie znam sie na tych nowych znakach wymowy, ale jestem i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) 12.08.03, 11:26 Gość portalu: luzak napisał(a): > \*/ dla wszystkich Dzięki i ode mnie dla wszystkich także \^/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 11:42 witam przemiłe towarzystwo ;-) (pozdrawiam bez znaków) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: 80.48.150.* 12.08.03, 20:53 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:45 :-))), \^/ i \&/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 22:46 ;-)**** hihi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 22:58 jestem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: NOWA LETNIA LISTA OBECNOŚCI (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 23:48 Życzę wszystkim dużo spadających gwiazd na szczęście! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Środa, 13. sierpnia 13.08.03, 10:20 Meduję się z G-dza :) Słoneczko świeci. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:03 Melduję się też :) słoneczko zaczyna świecić, ma być upalnie, jest jeszcze niewyraźnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 14:19 No i fajnie, miales dac znac po jakich ulicach chodzisz z kwiatem we wlosach, nie widzialam takiego w srodmiesciu, a dopiero wrocilam. Pozdrawiam. A upal jest i duszno od samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 18:23 Jak tak czytam? nie umiecie się umówić na tych wiklinach???? Może jakiegoś gołąbka posłać :))))) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 20:22 Troche sie obawiam, Chetor taki wedrowniczek, coz to za profesja gania Go tak po Grudziadzu??? Naata Ty masz intuicje, podpowiedz cos. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 21:12 Listonosz? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: parkowy Re: Środa, 13. sierpnia IP: 80.51.242.* 13.08.03, 21:29 Eee tam zaraz listonosz.Wystarczy zwykła skrzynka e-mail.Krysiuroz,adres Chetora znasz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Środa, 13. sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 23:05 Kłaniam się wszystkim.... dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Czwartek 14 sierpnia 14.08.03, 09:51 Jestem obecny i po przeczytaniu ostatnich postów uprzejmię informuję co nie jestem listonoszem ;-) Może jużnie pamiętacie szanowne koleżanki ale z jedną z Was już próbowałem się kiedyś umówić. Niestety - czarna polewka :( Teraz pozostaje mi popatrywanie na babcie z wnuczką i pieskiem jamnikiem. Krysiuroz gratuluję takiego pieska obronnego, bierzesz za ogon i machasz w razie czego ;-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 11:19 chetor napisał: > Jestem obecny i po przeczytaniu ostatnich postów uprzejmię informuję co nie > jestem listonoszem ;-) > No a jakbyś był? Listonosze to czasem ciekawe persony hihi, ale my wiemy, że Ty Chetorku, do władania jesteś przeznaczon! Kłaniam się niziutko Panie... :-))) Może jużnie pamiętacie szanowne koleżanki ale z jedną z Was już próbowałem się > kiedyś umówić. Niestety - czarna polewka :( Oj! Chyba młodziutki jesteś albo nawet nie ta ...kyhm ????? :)) To tak ciężko rozpoznać po charakterze pisma, nawet, jak dwoma kolorami sie pisze! ;D > Teraz pozostaje mi popatrywanie na babcie z wnuczką i pieskiem jamnikiem. > Krysiuroz gratuluję takiego pieska obronnego, bierzesz za ogon i machasz w > razie czego ;-D > pzdr Biedne jamniki, mój jest zaczepno - obronny, on zaczepia, a ja ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 11:31 Do wieczora moi moli, proponuję skrócić listę obecności, czynnośc powyższą zostawiam WŁADZY tego forum :D ;-)* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 14.08.03, 13:29 o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krysiaroz Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:33 Oj Chetor bys sie zdziwil, jak male moze byc kasliwe, wnuczka do tego i jestes zalatwiony.Hehe nie mowiac o mnie.Tez proponuje skrocenie Parkowy prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 19:03 ha ha ha ... to ci małe kundelki? w tym wypadku bronię zwierzątka, i miałam Wańkowiczowi za złe, wymyślił sobie... :)) Dupny Dziennikarz, jakby mu Ślonzoki powiedzieli :)))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: Czwartek 14 sierpnia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:45 jamniki sa the best Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 11:20 ... pieski są the best, Luzaku - rasisto ;-) byłam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:14 ja rasista swiat dla zwierzat ludzie to tylko dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o n a Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 22:36 ludzie przyjaciele zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:38 bym chcial zeby tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o n a Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 22:45 może kiedyś tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luzak Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:46 nadzieje mam zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o n a Re: Piątek 15-go, deszczowo brrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.03, 22:53 niektóre 'płaczą" w drodze do Italii Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: Sobota -SŁOŃCE IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 16.08.03, 09:32 + Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naata Re: Sobota -SŁOŃCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 00:40 :-) Odpowiedz Link Zgłoś