Dodaj do ulubionych

Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;)

31.12.03, 18:35
Wreszcie będzie bliżej ;))
pzdr
Obserwuj wątek
    • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 01.01.04, 15:54
      No i jestem pierwsza?? O tej porze? Jeszcze balujecie czy śpicie????
      Jakby co lista podpisana he he he
      Pozdrawiam noworocznie :)
      • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 01.01.04, 20:07
        No nareszcie jest sie gdzie wpisac. Odleglosc przzwoita, tylko ja jakas nie
        tego, nie swoja, calkiem inna, kurcze nie chce sie zmieniac, ale pewnie
        musze.Pozdrawiam do jutra, i dzieki, styczen szybko zleci.
        • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 07:57
          Taaak zaczął się normalny czas pracy choć karnawał w pełni :))Pozdrawiam
          • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 18:51
            Witam zmęczony pracą i sylwestrowymi szaleństwami. Zabawa była super, extra
            szałowa. Chyba jeszcze nigdy nie byłem na tak udanej imprezie. Jeśli nic się
            nie zmieni to za rok też tam pójdę.
            Dalej jestem zarobiony ale mam nadzieję, że od poniedziałku będzie lepiej.
            Pozdrawiam ciepło wieczorową porą :)))
            Chetor
            • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 20:19
              KArnawał powiadasz naata ;]]]]]] czemu nie :]]]]]]
              • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 20:25
                Co się dzieje z szanownym towarzystwem? Magokos jesteś tu juz tylko od świeta
                (owania)...:]]]]]]
            • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 20:25
              Powoli wracam do siebie.Wczorajszy dzień był dla mnie horrorem.Wprost z imprezki jechałem do pracy.:(
              • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 20:56
                Nawet nie będę Ci współczuła bo Magikos znowu coś wypali, jak nie mycie to
                forum rrromanum :]]]]]]]]
                • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 02.01.04, 21:18
                  No to jestem, pozno bo pozno, ale i tak dobrze. Roboty mam moc, jak to na
                  poczatek roku, mysle od poniedzialku byc w normie. Parkosiu a jak Tobie ida
                  prace wykonczeniowe? Nie lubie tego lecz coz zrobic. No i ciesze sie Chetor
                  taki zadowolony z grudziadzkiej zabawy. Moze ten przybytek zmienia z
                  terazniejszej funkcji na zabawowa? co? limitow nie trza bedzie stosowac hehe.
                  No fajnie nowy rok zaczac w dobrych humorach, i karnawal trwa jak pisze Naata,
                  bedzie sie mozna zalapac na cos jeszcze ]]]]]]]]]]
                  • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 03.01.04, 14:33
                    Witam wszystkich niedzielnie :) Nie wiem, ale coś to, nasze forum niemrawe się
                    zrobiło? Czy, tylko mnie się tak wydaje? Zapracowani wszyscy, zagonieni.
                    Zmęczeni? To prawda, że po tak inensywnym świętowaniu nie chce sie wracać do
                    rzeczywistości. A ona ci, ta rzeczywistość, nie najlepsza...właściwie
                    tragiczna!

Ciekawe co będzie z naszym zdrowiem, ja jeszcze jako tako:) Ale,już miałam
                    przedsmak "opieki zdrowotnej",będąc po receptę dla mojej
                    podopiecznej...wymeldować stamtąd i zameldować tutaj, a jak tam pojadę, to co?

To dobrze, że w moim rejonie lekarze jeszcze pracują! Ale i oni nie mają dużo
                    do powiedzenia, tak mi się wydaje! Jak przypomnę sobie pełna frazesów i buty,
                    gębę pewnego ministra (innych też) to, mnie coś chce trafić!
                    Ciekawa jestem co, rząd zrobi z tym "niezdrowym" fantem. Rząd sam się wyleczy
                    to, już wiemy, ale co dalej???
                    • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 03.01.04, 17:33
                      Lepiej o tym nie myśleć.lepiej ,lepić, lepper, niepić - ups poniosło
                      mnie:]]]]]]]]]]]]
                      • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 03.01.04, 19:01
                        Lepiej nie mówić może? co? :}) Ulżyj sobie Magikos...bo widzę że klawiatura
                        Cie "swędzi" :]]]]]]]
                        • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 03.01.04, 22:19
                          Witam jeszcze w sobote, chociaz Naata juz w niedzieli, ale rozumiem te stresy
                          ostatnio wszystkim daja sie we znaki. Ja tez cala nijaczna jakas i nie wiem
                          kiedy to sie skonczy, a jak wiemy na sluzbe zdrowia nie ma co liczyc. Kurcze to
                          nie nie sa zarty!!!!!!!!!Ja jeszcze jutro cicho bede / a moze nie? / i mysle,
                          ze od poniedzialku bedzie gut. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nie.
                          • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 04.01.04, 01:51
                            Nooo, nadrabiam i witam NIEDZIELNIE - właśnie taraz :)zdziwiona byłam bardzo,
                            jak okazało się, że to sobota była. :)
                            Tak, stres! Niepewność? Rok nowy, ale po staremu się zaczęło! Zobaczymy,
                            nadzieja znikoma, z pustego i Salomon.... Jutro ma być "porozumienie" w
                            służbie zdrowia. To, takie dziwne słowo -"porozumienie", no bo niby kto nas
                            pytał, lub zapyta, jak nam???? A nam? A nam, jak sie okaże - nic do tego!
                            Ja tam chcę moje pieniądze od ZUS-u...sama dam sobie radę, bez "pomocy",
                            obejdzie się! Życia na eksperymenty nie starczy!
                            Myślisz Toju, że od pomiedziałku będzie gut? Tzn. porozumienie? Wszystko jest
                            możliwe....
                            No i pozdrawiam również wszystkich :)
                            • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 04.01.04, 14:55
                              Taka mam nadzieje, a zaczelo sie rzeczywiscie po staremu i tez mam dosc tych
                              eksperymentow. Moje najlepsze lata tak jakos przeciekaja na docieraniu,kogos z
                              kims i ja juz nie biore w tym udzialu, ile mozna sie porozumiewac,
                              eksperymentowac??? Smutno jakos i szaro, ale niektorzy maja sie dobrze, takie
                              oszczednosci? jak to sie robi?
                              • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 04.01.04, 19:55
                                podpisuję listę ...i zjeżdżam.:)
                                • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 04.01.04, 19:58
                                  ja zaraz za Tobą :]]]]]]]]]]
    • chetor Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 11:23
      Witam i mam nadzieję na chwile wytchnienia w codziennej orce i możliwość
      gryzmolenia na forum ;)
      pzdr
      • naata Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 11:44
        Witam i ja. Cieszę się, że nareszcie nasz Chetorek daje znaki, że żyje...a
        jednak orali w Ciebie ;)) tyż Pozdrawiam ;)
        • toja50 Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 16:00
          Tylko bez gryzmolenia, prosze o wyrazne pisanie, zeby jakich przekretow nie
          bylo hehe i tez sie ciesze, moze i Parkowy przy tym czesciej zagladnie. W Niego
          tyz pewnie orali hehe
          • naata Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 16:25
            ...albo jeszcze orają...biedny Parkowy :))) I Magikos biedny...:]]]
            Jak ktoś jeszcze potrzebuje współczucia proszę pisać...nie ma sprawy:))
            • parkowy Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 21:21
              Ja proszę częściej.:))Przełom roku jest dla mnie zawsze stresujący.Jak się obrobię,będę przesiadywał przed kompem jak niegdyś.:)
              • toja50 Re: Obecność 5.01.2004 05.01.04, 22:43
                Wiemy, wiemy, ale trzymamy za slowo.:-)
    • chetor Re: Obecność 6.01.2004 06.01.04, 08:04
      Witam i pozdrawiam. Parkowy skończ już te wszystkie roboty i rzuć się na
      forum ;) Jeśli nie dajesz rady, wystarczy telefon i jedziemy pomagać ;)
      • naata Re: Obecność 6.01.2004 06.01.04, 09:34
        Dzień dobry o poranku ...:))
        Net, mam znowu...wczoraj nie miałam możliwośći się dopisać..zabrakło :)
        Dzisiaj rzucam się na forumowe "wody" :))
        • toja50 Re: Obecność 6.01.2004 06.01.04, 09:57
          To mi sie podoba, zyc sie chce od samego rana, jak czyta sie takie energiczne "
          zyczenia " :-)
          • parkowy Re: Obecność 6.01.2004 06.01.04, 23:52
            Czekaj no brachu,zadzwonię i co wtedy,hę?:))
    • chetor Re: Obecność 7. 01.2004 07.01.04, 08:21
      Jestem o zimowym poranku ale od zachodu coś innego nadciąga, podobno.
      pzdr
      • parkowy Re: Obecność 7. 01.2004 07.01.04, 10:01
        Na zachodzie jeno ja się ostałem,ale nie nadciągam.:)
        • toja50 Re: Obecność 7. 01.2004 07.01.04, 13:09
          No tez jestem z zimowej scenerii, ale moje domowe glowy mowia, ze cos nadciaga.
          A Ty Parkosiu badz tam, gdzie jestes, masz blisko w razie czego, tez bym
          chciala.]]]]]]]]]]]
          • naata Re: Obecność 7. 01.2004 07.01.04, 14:34
            Zima latoś piekna taka, jak lubie, ładnie biało i nie ma zbyt dużego mrozu.:))
            Ale niespodzianki nie są wykluczone :) A co? Parkowy chce na Zachód
            uciakać? ;))) Tam tez ichnie sld...popsuło co sie dało!
            • toja50 Re: Obecność 7. 01.2004 07.01.04, 14:38
              Widac to formacja od psucia, wszedzie gdzie sie da. A co do aury, to po Nowym
              roku wszedzie bialo, troche sniegu napadalo i teraz sobie siedze i spiewam "
              Pada snieg, puszysty bialy miekki" itd, bo troszke zaczelo padac, ale mrozik
              trzyma, ciekawe jak dlugo.
    • chetor Re: Obecność 8.01. 2004 08.01.04, 10:18
      Oto jestem i pierwszy ???
      • toja50 Re: Obecność 8.01. 2004 08.01.04, 15:35
        Zdumiona witam jako druga a gdzie reszta?
        • naata Re: Obecność 8.01. 2004 08.01.04, 16:57
          ..i ja jako trzecia? A gdzie resta??? he he he
          • toja50 Re: Obecność 8.01. 2004 08.01.04, 19:41
            Jaka reszta? Reszty ni ma.
            • parkowy Re: Obecność 8.01. 2004 08.01.04, 23:55
              Czwarty do kompletu melduje się.:)
    • chetor Re: Obecność 9 stycznia 09.01.04, 10:46
      Pojawiam się, pozdrawiam Was, znikam. Może jutro coś nadrobię, jestem znowu
      zalatany :(
      • toja50 Re: Obecność 9 stycznia 09.01.04, 13:41
        Witam jako druga, to troszke dziwne, bo zawsze bylam ostatnia, ale pewnie
        wszyscy zalatani, tylko, zeby z tego zalatania cos wynikalo? ha
        • naata Re: Obecność 9 stycznia 09.01.04, 17:27
          No to znowu jako trzecia ...witam Wszystkich! :))
          • naata Re: Obecność 9 stycznia 10.01.04, 09:54
            Witam i o zdrowie pytam? W dodatku pierwsza dzisiaj :))
            Wstawaś spiochy łykend sie zaczął - czas swiętować! ;)))
            • toja50 Re: Obecność 9 stycznia 10.01.04, 12:00
              No jestem i sie ciesze, ze nie pierwsza. Wlasnie i swietowac trzeba, juz sie
              troche odzwyczailam hehe
    • magikos Re: Obecność 10tego stycznia 10.01.04, 12:08
      Jestem :]]]]]]]]]]] i nie zapomnijcie o składce zusowskiej :P:P:P
      • naata Re: Obecność 10tego stycznia 10.01.04, 13:52
        do 15-go jeszcze mamy nadzieje uzbierać ;]]]]] A na piwo dla szefa musi być
        juz teraz ;P
        • chetor Re: Obecność 10tego stycznia 10.01.04, 15:05
          Też się pojawiam, na zus nie odłożyłem bo piwo wypiłem ;))
          • toja50 Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 00:02
            Jak juz jestem to sie wpisze, chociaz raz bede pierwsza. Witam wiec
            niedzielnie :-)
            • naata Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 00:05
              Uwierzyć nie mogę, nasza Toja? O tej porze? A to zaskoczenie! :))))Pozdrawiam
              • chetor Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 10:13
                Witojcież kobitki milusieńkie. Pozdrawiam z G :)))
                • magikos Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 12:13
                  Ja tesh Was witam kobitki :]]]]]]]]]]:P:P:P:P:P chetor
                  • naata Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 12:37
                    Albo mam zeza czy ino mi się wydaje?
                    A wczoraj nic nie piłam :]]]]] :P
                    Witam niedzielnie:)
                    • allexaandra Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 14:19
                      Witam, witam! Niedzielnie, zimowo i cieplusio jak zawsze! :))))
                      Alex
                      • parkowy Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 16:16
                        wpadam podpisać listę.:)
                        • toja50 Re: Obecność 11 stycznia, a co? 11.01.04, 22:46
                          Na wszelki wypadek podpisze jeszcze raz, moze ta wczesno nocna sie nie liczy?:-)
    • chetor Re: Obecność 12 stycznia 12.01.04, 16:11
      Melduję się pokornie i spadam,
      wiadomo, z trutniem nie gadam :)
      Opuszczony i samotnie dziwny
      wpadnę sromotnie w nałóg piwny ;)
      pzdr
      • naata Re: Obecność 12 stycznia 12.01.04, 17:52
        Witam Moich, Świetnych! :)))
        Chetorku nie pij , albo wypij za mnie też jednego Hibala, a co tam, bedę sobie
        załować ;)))
        • toja50 Re: Obecność 12 stycznia 12.01.04, 21:19
          Dobry wieczor wszystkim nieobecnym. Pracowity dzionek widze wszyscy mieli jak
          to po niedzieli. Chetor za mnie tez mozesz jedno pifko, ale jutro!:-)))
          • naata Re: Obecność 12 stycznia 13.01.04, 10:23
            Witam wszystkich serdecznie! Mówie do wieczora bo pora dla mnie teraz nie
            skora ;)))
            • chetor Re: Obecność 13 stycznia 13.01.04, 19:13
              Zaglądałem ale czasu nie miałem. Teraz widzę, że wszyscy zalatani :(
              • toja50 Re: Obecność 13 stycznia 13.01.04, 21:56
                Witam i o zdrowie pytam w ten trzynasty dzien stycznia, ciekawe czy dla kogos
                pechowy? A tak ogolnie jestescie przesadni?
                • naata Re: Obecność 13 stycznia 13.01.04, 22:30
                  Jak zawsze ostatnio wieczorem... :))
                  Ja nie jestem przesądna Toju, trzynastka mnie nie przesladuje, choć nigdy nic
                  nie wiadomo ;)) Czasem tylko odpukam w niemalowane ;)))
                  • parkowy Re: Obecność 13 stycznia 13.01.04, 22:35
                    Te cyferki potrafią być złośliwe.:)Lepiej odpukać...
                    • naata Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 10:51
                      Ano jezdem...ale słabawa jakaś, halny dał nam w kość, wiało pioruńsko...
                      wiadomo jak to halny! A tu jeszcze wiadomości poranne dobijaja człowieka i
                      uciec nie ma gdzie i wszędzie tak samo, mam doła! I tyle! Może sie
                      polepszy....?

Parkosiu, jak już, w niemalowane - koniecznie! he he he
                      Ale, ale! Wczoraj miałam włamanie do auta! Złodziej w biały dzień chciał
                      ukraść auto! Szczęście w nieszczęściu! A na auto casco oczywiście nie mam!:(
                      • chetor Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 11:13
                        Takoż jestem i ja. Coś nam ta zimowa pora osłabiła aktywnośc forumową :(
                        No to mieliście szczęście z tym autem - i to 13-go.
                        • toja50 Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 15:26
                          No wlasnie, chcialam dopisac, ze od tego trzynastego Naata wierzy ze jest
                          szczesliwy. Kurcze i c czego my sie cieszymy, ze nam czegos nie ukradli, nie
                          napadli,nie wyrwali, nie opluli, czasy, czasy, kiedy beda lepsze?
                          • chetor Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 19:16
                            Niech zima już minie, bo jesteś ToJu
                            w jakimś przygnębiającym nastroju ;)
                            • naata Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 19:26
                              ...
                              a kiedy lato nastanie,
                              humorem będzie
                              zimy wspominanie :)))
                              A wątek ten jest na liste obecności, a tu post za postem się gości :P
                              • toja50 Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 21:32
                                Ja tylko cichutko zauwazam, ze od nowego roku w dobrym tonie jest dwukrotne
                                podpisywanie listy, przed i popoludniu, a tego nie bylo np w grudniu. Czy to
                                obowiazujace jest przez caly miesiac?
                                • naata Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 21:37
                                  Khmmm ;)) Można i wieczorem? No to piszę a co ;)))
                                  • parkowy Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 23:09
                                    Padam....:(
                                    • parkowy Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 23:11
                                      ...i spadam.:))
                                      • naata Re: Obecność 13 stycznia 14.01.04, 23:14
                                        .....wiedziałam, że zostanę sama, na placu boju! Och! Wy! Nie daruję tych 10
                                        mln! :(( .........;)))
    • chetor Re: Obecność 15. stycznia 15.01.04, 10:27
      Melduję się przedpołudniowo ;) Nowe zasady meldunków zaserwowała ToJa więc
      będę się starał meldować również popołudniowo. Za ich wcześnieszy brak
      szczerze przepraszam i przyrzekam poprawę ;)))
      Czy osobne meldunki będą również wieczorem czy będą podciągnięte pod
      popołudnie ??
      pzdr
      • toja50 Re: Obecność 15. stycznia 15.01.04, 15:08
        No to ja melduje sie porannie. Cos dzisiaj ziewam i ziewam, chyba szykuje mi
        sie taki caly dzien zaziewany. Pozdrawiam.
    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 15:44
      Stycznia 15, roku 2004, popoludniowa pora pozdrawiam wszystkich!
      • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 18:23
        ja również :]]]]]]]]]]]]]]
        • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 18:27
          Witam! wieczorową juz porą :) Mie wyrabiam sie ostatnio :))
          • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 20:36
            naata napisała:

> Witam! wieczorową juz porą :) Mie wyrabiam sie ostatnio :))

Co widać, słychać, i czuć ;)
            Melduję się drugi raz, zgodnie z bon tonem ToJi ;)

Odchodzę już delikatnie i wcześnie
            bom samotny i skończyły się czereśnie ;P

• naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 20:48
              Chetorku? Samotnyś przy wieczorku? No to niech piwko w garści, dwa w lodówce
              przysporzy radości w 'odmłodzonym' guście! ;P ;)))
              To i ja wieczornego bon tonu dopełnię, wpisuje sie i chyba dobranoc powiem,
              zmęczona znaczy jestem. Pozdrawiam :-)
            • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 22:16
              Ja wprawdzie nie brunet, ale moge Was odwiedzic wieczorowa pora, tylko moj
              czerwony but sie gdzies zapodzial, ale znajde, jeszcze wczesnie, choc nie pora
              na czeresnie ale pozdrawiam juz raz ostatni tego milego dnia, co sie konczy
              wlasnie.
              • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 15.01.04, 23:20
                Toju, jestem pod silnym wrażeniem :)))
                I ja na krótko dotrzymałam Tobie towarzystwa, choć żem też nie brunet. :)
                Dobranoc
    • chetor Re: Obecność 16. stycznia 16.01.04, 07:35
      Melduję się z rańca i kiepsko widzę swą aktywność tego łikendu. Będę trochę w
      rozjazdach.
      Pzdr
      • toja50 Re: Obecność 16. stycznia 16.01.04, 11:42
        Zjawilam sie srednio rano, pozdrawiam wszystkich, moze do popoludnia. Od jutra
        moze byc trudno z moja obecnoscia, bede w rozchodach :-)
        • naata Re: Obecność 16. stycznia 16.01.04, 15:55
          Witam Waszystkich już na początku łyk-endu :))
          Ale co widzę? Wybyliście? No to zostałam sama ;))
          • allexaandra Re: Obecność 16. stycznia 16.01.04, 21:12
            A ja wpadłam na krótko, troche napisałam, nastepnym razem będzie więcej a
            teraz juz uciekam, pozdrawiam wszyskich jak zawsze milusio i weekendowo :))))
            • toja50 Re: Obecność 16. stycznia 16.01.04, 22:20
              Nie pozostalo mi nic innego jak pozdrowic Was wieczorowo.
              • parkowy Re: Obecność 16. stycznia 17.01.04, 00:39
                Jestem w szoku! Stronka otwiera się jak po maśle,pewnie dlatego,że śpicie.:))
                • toja50 Re: Obecność 16. stycznia 17.01.04, 15:46
                  No niezle, nawet Parkos zniechecony. Witam Was w to nienajgorsze popoludnie
                  karnawalowej soboty. Pogoda mroczna jakas, przemykajaca.:-)
                  • naata Re: Obecność 16. stycznia 17.01.04, 22:34
                    Cześć Wszystkim!:)) wczoraj chciałam jeszcze Parkosiowi odpisać, ale zniech
                    eciłam sie okrutnie, bo strony otwierały sie fatalnie! Wkurzyłam sie i sobie
                    poszłam ...spac :) Ale , czy dzisiaj, Wam też tak źle się otwiera? Cisza tu
                    panuje... No to, na razie, do jutra :))
                    • parkowy Re: Obecność 16. stycznia 18.01.04, 00:25
                      Witam NORMALNĄ porą wszystkich fanów i fanatyków forum>:))
                      • naata Re: Obecność 16. stycznia 18.01.04, 11:42
                        NORMALNA pora, od dłuższego czasu mnie prześladuje, co nie znaczy, że rano na
                        forum nie pisuję. Pozdrawiam wszyskich niedzielnie!
                        • toja50 Re: Obecność 16. stycznia 18.01.04, 13:22
                          Ja pozdrawiam niedzielnie szczegolnie wszystkich" fanatykow " :-)
    • chetor Re: Obecność 19. stycznia 19.01.04, 09:31
      Witam połikendowo. Kiepski dzisiaj mam dzień i nastrój.
      • naata Re: Obecność 19. stycznia 19.01.04, 12:25
        Witam wszystkich w poniedziałek. Ja również nie mam ciekawego
        nastroju...czasami poddaję w wątpliwość całą egzystencję, jakoś tak...
        I ja nie napiszę dzisiaj, net ledwo chodzi. Pozdrawiam.
    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 19.01.04, 16:08
      Tu osniezony Grudziadz. Narazie wieje, a czy zamiecie? No i jest pieknie bialo,
      bo wszelkie g.... poprzykrywalo. Pozdrawiam, chociaz wszyscy dzisiaj maja wolne.
      • qba26 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 19.01.04, 17:07
        I taka powinna być zima :-)
        Biała i pieknie ośniezona na to czekałem, uwielbiam zimę zimą :-)
        Szkoda tylko że długo to nie potrwa, ponieważ śnieg jest coraz bardziej mokry i
        ciśnienie spada :-)
      • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 19.01.04, 17:39
        Wiem, oj jak dobrze wiem, zima w koło. Przyjechałem i zostałem, wyjechać nie
        da rady. Nie ma tego co by na Hubala z rodziną nie wyszło.
        Pozdrawiam hubalowsko ;)
        • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 19.01.04, 19:26
          ściskam w łapce jakiś erzac niegodny nazwy Hubal i musi wystarczyć.:)Sypnęło z rana i to nawet mocno,niestety termomert za oknem pokazuje +2.:(
          Pozdrawiam mimo wszystko.:)
          • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 19.01.04, 21:34
            Jestem ,a jechałem dziś 25km prawie 45 minut -szok :]]]]]]]
            • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 20.01.04, 11:39
              Dzień dobry wszystkim! U mnie sanna...piękna, jak na obrazku, tylko do roboty
              trzeba jechać i tu już mniej zachwytów :)
              Parkosiu, nie ściskaj erzaców, ja tam byle czego nie piję! ;))))
              Pozdrowionka
              • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 20.01.04, 14:08
                Oj czulam wczoraj to spadajace cisnienie, czulam. Dzisiaj juz w lepszym
                nastroju choc wcale nie dobrym. Ale widze, ze sniezek wstrzymal nasze pisanie,
                wszyscy sie ciesza zima i hubalkuja na to konto. Jak pifko Wam wywietrzeje
                odezwijcie sie, wszystkim jest ciezko i tym w butach i tym w samochodach.:-)
                • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 20.01.04, 15:47
                  Melduję się. Jestem poniekąd uwięziony do końca tygodnia. Pewnie dzięki temu
                  wzrośnie sprzedaż Hubala w Grudziądzu ;P
                  Parkowy, jak chcesz to przyślę ci sześciopak (butelkowy), taki tu sprzedają.
                  Butelki będziesz mógł zatrzymać na pamiątkę bo są bezzwrotne ;)))
                  Pzdr
                  • magikos Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 20.01.04, 16:06
                    E tam Hubal i Hubal ,nie mów że nie ma co pić w G-dzu :-/, melduję się po
                    pracy we wtorkowy podwieczór :D i pozdrawiam :]]]]]]]]]
                    • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 20.01.04, 19:58
                      Kusząca propozycja Chetorze.:)) A co będzie jeśli mi się spodoba i będę chciał wicej?:)) Lepiej wywiesić jęzor w oczekiwaniu wiklin.:))
                      • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 21.01.04, 07:43
                        To wywieś i trzymaj, uważaj żeby nie zamarzł ;))

Magikos - ja wiem, że w G-dzu są wszystkie inne piwa ale u Parkowego na pewno
                        nie ma Hubala, stąd moja propozycja.
                        Pzdr
                        • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 21.01.04, 11:16
                          Witam i jak zwykle o piwko NIE PYTAM. U nas bialo, bielusienko tylko nart mi
                          brak. Wczoraj widzialam babcie jezdzaca na nartach po parku zrobilo mi sie
                          weselej. Chyba tak trzeba, zostawic wszystko i sobie isc np. na narty hehe
                          Pozdrawiam
                        • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 21.01.04, 11:24
                          Witam wszystkich w nastepny - zimowy dzień, ładny, biały, ale pochmurny i
                          ciężki.Pozdrawiam serdecznie!
                          • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 21.01.04, 21:48
                            Kiedys, daaaawno temu panowal fajny zwyczaj wpisywania sie tu po dwa, trzy
                            razy, a teraz nawet raz niektorym za ciezko. No coz, trudno, ale szkoda. Nasza
                            lokomotywa zdecydowanie zwolnila i efekty widac :-(((
                            • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 00:22
                              Na życzenie Toji z przyjemnością wpisuję sie drugi raz :)) Wesoło dzisiaj
                              wszyscy w "domu", na forum! :)) Pozdrawiam.
                              • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 00:25
                                Sam nie wiem jak to będzie zaliczone:na wczoraj czy dziś.:))
                                • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 08:52
                                  Licz jak chcesz byleś zaglądał. Czy wrócisz niedługo do normy forumowej?
                                  Melduję się ipozdrawiam.
                                  pzdr
                                  • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 11:42
                                    To znaczy, że i ja, juz drugi raz dzisiaj sie wpisuję :)
                                    Pozdrawiam wszystkich środowo :)))
                                    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 11:53
                                      No to i ja zaczynam sie wpisywac, moze byc witajaco przedpoludniowo i troche
                                      zadowolona pozdrawiam wszystkich.
    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 21:13
      No toscie sie specjalnie nie popisali czwartkowo. Pozdrawiam wieczornie choc
      niepozornie.
      • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 21:23
        Ciemno,mroźnie,nie lubię,nie lubię.:(
        • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 21:28
          No to pozdrawiam Parkosia wieczorowa pora, bez bruneta, a szkoda.
          • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 22.01.04, 23:42
            witam i zarazem dobranoc mówię :) Mroźno sie zrobiło nie na żarty, ano zima,
            za zimno też nie lubię. Pozdrawiam.
            • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 23.01.04, 09:24
              No i nastał, dzień i już jest jasność :))) Piątek, piekny dzień, można juz
              piwko(?) po południu, i łyk-endu początek.:o)))
              Kto może nich pije i niech MU smakuje, i za mnie kufelek, proszę, Chetorku ;)))
              Pozdrawiam
              • chetor Re: Obecność 23 stycznia 23.01.04, 11:51
                Zimno, zimno ale pogoda piękna. Widzę, że robię tu za dyżurnego piwosza ;)
                Obiecuję, że już nic nie napiszę na temat piFka - DZISIAJ!! ;)))
                Pozdrawiam
                • naata Re: Obecność 23 stycznia 23.01.04, 12:10
                  ...ależ pisz! Chetorku! Nie mogę wypić to, choć poczytam sobie ;)))
                  • toja50 Re: Obecność 23 stycznia 23.01.04, 13:13
                    O kurcze, Oni od rana o pifku, dobre sobie. A w G. swieto. Tyle ludzi na rynku
                    juz dawno nie widzialam poludniowa pora. Sami swoi. Ale saluty byly, az moj
                    pies stanal na bacznosc. Jakby kto nie wiedzial to 84 lata temu wyzwolenie G. i
                    powrot do macierzy. Ale wtedy Grudziadz to bylo miasto, ech :-(
    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 23.01.04, 13:57
      No to sie wpisuje popoludniowo i wieczornie, bo wybywam dzisiaj na dluzej,
      czyli do jutra. I dobrze, ze ten luty sie zbliza, bo juz nie moge tu wchodzic.
      Wolno upiornie, czy nie mozna cos z tym zrobic? Mysle o wyzszych szefach i
      ogole. Pewnie nie, wiec meczmy sie dalej.
      • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 23.01.04, 20:24
        Kurcze - napisałem posta a mnie wylogowali już 2 raz.
        Toju - miłego wieczorku, opowiadaj te Naat(k)owskie dowcipy ;)
        • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 23.01.04, 20:29
          koniec świata,nim potwierdziłem wysłanie posta,już musiałem logować się od początku.Trzeci raz w ciągu 15 min.;(
          • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 23.01.04, 21:05
            Na wyraźne zyczenie Toji wpisuje sie wieczorowo, chość w stroju już nie
            wyjsciowym :)) Pozdrawiam
            • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 09:52
              Dzień dobry.
              • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 15:33
                No i tak wylogowali, ze juz nic nie napisali. Dzien dobry Naato i pozostalym w
                ranek sobotni choc jeszcze nie znosny. Musze troche poczekac az dojde do siebie
                a to pewnie bedzie dopiero jutro. Kawaly, Chetor byly calkiem, calkiem, ale nie
                nadaja sie na forum, no i ten metlik w pamieci.
    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 16:55
      Podpisuje liste popoludniowo ale jeszcze nie w formie, no nie.
      • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 18:33
        Melduję się wieczorowo. ToJu - o jakiej formie mówisz, po wczorajszej balandze?
        pzdr ;)
        • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 19:50
          No tak, karnawał, tylko pozazdrościć :)))
          • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 22:02
            Ja to ciezko dochodze do siebie, a RR to jeszcze ciezej, to chyba za kare, ze
            nie pijemy duzo toastow . Musze chyba spasowac i tanczyc na siedziaco, calkiem
            fajnie to wychodzi, tylko muzyka musi byc ekstra.
            • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 24.01.04, 22:17
              Trening, trening, trenig czyni mistrza ;))
              Jak dobrze pójdzie to będę na baletach karnawałowych w lutym, w tym smym
              miejscu gdzie byłem na sylwestra.
              • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 25.01.04, 00:46
                Ech! W tym Grudziądzu to nic nie robia tylko balują...Ja chyba sie
                przeprowadzę :)))
                • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 25.01.04, 00:48
                  Aaaa..z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć Dobranoc wszystkim i dobrej
                  kondycji :)))
                  • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 25.01.04, 10:24
                    Dziń dobry niedzielnie :))
                    • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 25.01.04, 18:24
                      Dobry wieczor w niedzielke. Piekna pogoda dzisiaj i mrozno bbbbbbbbbrrrrrrr.
                      • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 25.01.04, 22:07
                        Wpisuję sie jeszcze, ale chyba pójde sobie... jakos tak spiąco :)
                        Aaaa? A gdzie to sie Parkoś podziewa?? :)
                        że nie wspomne młodych; Magikosa, Qbę i ode mnie, tych no... eeee
                        Pozdrawiam i Dobranoc :)
                        • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 26.01.04, 10:53
                          Melduję się zimowo, oj zimowo, brrrrr jak zimno :(
                          • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 26.01.04, 16:45
                            Ja jestem popoludniowo i tez zimowo i do tego niezdrowo, ale juz niz nadchodzi,
                            cos mojego mi to mowi.
                            • toja50 Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 26.01.04, 21:45
                              Witam sie wieczorowo i pozdrawiam wzorowo. A Naaty jak nie bylo tak nie ma.
                              • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 26.01.04, 22:10
                                Byłam i juz sie gdzies usprawiedliłam, co mam począć Toju droga, że net
                                dzisiaj ledwo "mrugał"?
                                No i witam wieczorowo, zimowo i aby do ;)))
                                • chetor Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 27.01.04, 07:39
                                  Witam porannie
                                  i wcale nie w wannie ;)
                                  • parkowy Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 27.01.04, 10:39
                                    Wyjątkowo od rana.:)) Naskrobaliście tyle,że nie wszystko zdołałem przeczytać.Oby tak dalej,brygado.:))
                                    • naata Re: Obecność styczniowo-noworoczna dla K-Toji ;) 27.01.04, 12:06
                                      I ja jestem, witam brygadę i "kierownika", Parkosia.;)) Nie pomyliłes forów?
                                      heheheheheheeeee