Dodaj do ulubionych

Sri Lanka - z kim, jaki hotel ?

05.04.14, 19:31
Planujemy wyjechac na Sri Lankę (luty 2015). Niedługo już będą katalogi, a my zawsze kupujemy first, więc proszę o wyrozumiałość. Zastanawiamy się nad ofertą Neckermann. Czy ktoś korzytał z ich usług na tym kierunku ? Czy faktycznie nie ma polskiego rezydenta ? Jaki hotel wybrać ? TUI ma w ofercie SL, ale tylko na 2 tyg. Niestety nasze uwarunkowania nie pozwalja na tak długi wyjazd. Zastanawialiśmy się nad Itaką, ale po kilku opiniach na ich temat, prawdę mówić, odechiało się nam. Rainbow ma SL też tylko na 2 tyg.Dotąd korzystaliśmy z usług TUI, Necka iRT i chcielibyśmy pozostać wierni tym biurom.
Obserwuj wątek
    • do-de Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 06.04.14, 10:44
      Tak jak część klientów jedzie po Itace tak samo inni jadą po RT, też możesz tu poczytać.
      chcecie jechać na objazdówkę, czy na tydzień wczasów?

My byliśmy z Itaką na 7+7 i wszystko było super. Hotel, w którym byliśmy to Avanti Kalutara Res. piękny hotel po remoncie z rewelacyjnym żarciem ( z tym, ze to było w 2011). Jedynym minusem był relatywnie mały basen, a w oceanie ciężko było się kąpać.

My jeździmy najczęściej z Itaką, ale w ostatnim sezonie RT latał podobno na Sri Lankę Dreamlinerem i gdybym musiała się decydować teraz to komfort przelotu zdecydowałby o wyborze biura.
      • jicek_69 Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 06.04.14, 19:41
        Chcemy jecha na 1 tydz. na wypozynek, z wycieczkami fakultatywnymi. RT i TUI mają w ofercie tylko 2 tyg. Może to się zmieni od zimy 2015 ? Neck z kolei ma pełny wybór dni (wbralibyśmy 9-10 dni), ale tam nie ma polskojęzycznego rezydenta. Wolelibyśmy, by był z uwagi na fakultety, już raz byliśmy z niemiecką grupą (średnio to wygląda). Ni oczekujemy od rezydenta prowadzenia za rączkę, chcemy tylko skorzystać z możliwości posłuchania polskiego komentarza z polską grupą.
        Pozdrawiam
        Jot.De
        • do-de Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 07.04.14, 11:19
          W takim razie zamiast gdybać trzeba zaczekać na oferty i dopiero wtedy się zastanawiać. Być może będą oferty 7 dn.. Jeśli nie, zawsze jest opcja ostateczna - złapania namiaru na rezydenta innego biura i fakultetów z innym biurem.
          • spinka1978 Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 16.05.14, 16:07
            Ja polecam hotel Bentota w miejscowości Bentota. Bardzo fajny kameralny hotel :)
    • panna_minika Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 28.05.14, 11:12
      a myśleliście o Ecco Travel. na Sri lance z nimi nie byłam, ale w Brazylii. w każdym razie sprawdziłam na ich stronie oferte na Sri lanke i mają obsługę w j. polskim, przewodnika, hotele min. 3*. zresztą zobacz sam,bo cena tez wydaje się ok www.eccotravel.eu/wyprawa,1576,Sri%20Lanka%20-%20Per%C5%82y%20Cejlonu.html
    • milenka.0 Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 11.12.15, 20:51
      Wylatuję na Sri Lankę w najbliższa niedzielę z Rainbow Tours. Wycieczka - Sri Lanka - Łza z policzka Indii. Czy ktoś tez się może wybiera w tym terminie? Ja nie umiałam sobie odmówić po zobaczeniu tych atrakcyjnych cen :)
      • lankijjka Re: Sri Lanka - z kim, jaki hotel ? 10.01.16, 15:37
        Hej, ja również byłam w grudniu na Sri Lance z Rainbow Tours, co zreszta opisałam w osobnym wątku. Nie wiem, czy autor tego wątku tu jeszcze trafi, ale "Łza z policzka Indii" jest godna polecenia pod każdym względem - cenowym , organizacyjnym, programowym. Myślę, że warto pojechać na dwutygodniowy wyjazd, żeby dobrze poznać tę piękną wyspę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka