Dodaj do ulubionych

Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidulane

28.04.16, 12:05
Zapraszam do kontaktu w sprawie wycieczek do Indii.
Jestem Polką mieszkającą w Delhi i prowadzącą biuro turystyczne zajmujące się organizowaniem wycieczek po Indiach do rożnych destynacji.
Możliwość wynajęcia samochodu turystycznego lub autokaru, rezerwacji zakwaterowania lub ewentualnych lotów, transfery z lotniska.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na mojego prywatnego maila lub maila ze strony internetowej. Możliwość dokonania wyceny. Ceny konkurencyjne w porównaniu do biur podróży w Polsce.

Płatności regulowane po przyjeździe.
Aktualnie zbieramy chętnych na wyjazd sierpniowy - Indie Południowe w grupie max. 6/8 osób. Szczegoły na stronie www.

Strona internetowa
www.paylesstoursindia.pl

kontakt- burzum82@wp.pl lub info@paylesstoursindia.com
Obserwuj wątek
    • kornel-1 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 28.04.16, 14:16
      Najgorszy termin - odradzam.
    • mirek-161 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 21.05.16, 15:04
      Nikt nie pytal Pana czy sierpien jest odpowiednia pora, wiec nie wiem dlaczego Pan odradza wyprawe. Sam bylem latem w tym rejonie Indii i moja wyprawa byla w 100% udana zwlaszcza w rejonie Kerali.
      Wszystkim goraco polecam odwiedzenie Indii Poludiowych.
      • kornel-1 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 23.05.16, 16:05
        Ty, facio, jesteś z tego pseudobiura, wiec Twoją opinia nie jest tu zbyt na miejscu.
        Kornel
        PS. Nie winduj tego wątku - czas monsunu nie jest dobry na Kerala.
    • mirek-161 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 28.05.16, 08:33
      Od kiedy my na Ty....? Chyba smrodzie nie masz co robić w wolnym czasie, że wchodzisz na forum i krytykujesz usługi biura, którego nawet nie znasz. Czyżby konkurencja....
      W żaden sposób nie jestem związany z dzaiałalnością biura. Wyrażam swoją opinię na forum i nie mam zamiaru prowadzić z P....żadnych dykusji.
    • mirek-161 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 28.05.16, 08:40
      Dodatkowo podaje artykuł po angielsku zw strony makemy trip o zaletach odwiedzenia Kerali porą monsunową
      www.makemytrip.com/blog/kerala-in-the-monsoon
    • mirek-161 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 28.05.16, 08:44
      I jeszcze jeden 10 powodów dla których warto odwiedzić Kerale porą monsunową, aby nie być gołosłownym
      www.tourmyindia.com/blog/top-10-reasons-to-visit-kerala-in-monsoon-season/
      Może Pan Kornel zaraz powie, że to ja pisałem powyższe artykuły:) Pozdrawiam serdecznie
      • kornel-1 Re: Indie -wynajem transportu, wycieczki indywidu 03.06.16, 14:41
        mirek-161 napisał(a):

> I jeszcze jeden 10 powodów dla których warto odwiedzić Kerale porą monsunową

Śmieszne.
        Tak wygląda monsun w Indiach:
        Heavy Rain in Chennai , Tamil Nadu, South India

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka