sabba 05.12.04, 13:55 No wiec robie to od trzech tygodni i wnioski wysnuwam takie: waga spada, obwod bioder i wiekszej reszty maleje, brzuch rosnie. Czy ma ktos na to wytlumaczenie? Mierze sie zawsze wieczorem przed pojsciem spac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba eee... 05.12.04, 17:29 to biust by chyba tez rosl czy jak?:)))) Raczej na pewno nie jestem:) Odpowiedz Link
moonika_l Re: eee... 05.12.04, 21:05 Sabba... normalnie w łeb Ci sie nalezy... Mierzenie i ważenie TYLKO rano. Przeciez wieczorem masz w sobie wszystko co zeżarłas w dzien :)) Popraw mi sie i nie stresuj sie dziewczyno :) M. Odpowiedz Link
sabba no wiem:) 05.12.04, 21:25 wieczor mi najwygodniej:) wyszlam z zalozenia ze obojetnie kiedy sie zmierze bo jesli schudlam czy przytylam to bedzie to widac czy rano czy wieczorem... no dobra, poprawie sie:) Odpowiedz Link
pom Re: no wiem:) 05.12.04, 22:24 Oj, Sabba.:D U mnie pięknie żarło i zdechło. Wczoraj siłownia, długi spacer, jedzonko 1000kcal. Dziś żarcie tak samo, spacer, basen. No i kicha, bo o 21.00 zeżarłam wafla grześka. No i teraz myślę: odłoży się w tyłku, czy nie odloży? Boszszsz.... Odpowiedz Link
moonika_l Re: no wiem:) 06.12.04, 08:24 Pom... nie mysl - po prostu pocwicz jeszcze i juz. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
pom Re: no wiem:) 06.12.04, 09:50 Dziękuję, poćwiczyłam...:) Dziś sie ważyłam i mierzyłam. Są efekty, choć może nie takie jak chciałam ale są. 3 cm w biodrach mniej.:) Jeszcze tylko 6 i będę jak łabędź.:)) Odpowiedz Link
nikanik Re: mierzenie i wazenie 06.12.04, 09:11 ja mierzę sie rano. zawsze w niedziele - mam wtedy czas jak domownicy jedzą śniadanie ;-)) A z tym brzuchem mam tak samo! rano ładny - nawet nie wystający za bardzo.... za to od południa sytuacja się zmienia! Nie wiem co jest grane. Byłam już nawet u lekarza i porobił mi badania różne i powiedział że jest ok tylko.... kazał sikać!?????-) Odpowiedz Link
sabba nika 06.12.04, 09:14 w piatek ci napisalam maila na wybocza;) Ja waze sie rano a mierzyc no to zaczne sie tez rano i zobaczymy co wyjdzie:) Ogolnie jako sie czuje lzejsza ale bzuch juz bardziej plaski mialam, Obsejsa, niestety! Odpowiedz Link
nikanik sabba 06.12.04, 10:56 dziękuję, odpisałam. Z innego konta odpisałam bo poczta gazetowa pluła mi komunikatami błędów... masz rację - OBSESJA! Odpowiedz Link