Dodaj do ulubionych

Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląda...

11.05.05, 10:23
... ale muszę się pochwalić - w ciągu tygodnia prawie 2 kg mniej. Utrzymało
się mimo wizyty w Bieszczadach i ruskich pierogów gospodyni (pycha, swoją
drogą). Staram się w ciągu dnia nie objadać i pod żadnym pozorem nie jeść po
19. Do tego czerwona herbatka i duuużo wody... Czasem trochę się poruszam i
robię piling kawowy i mumifikację...
Obserwuj wątek
    • schaetzchen Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 12.05.05, 09:54
      Czasem zagląda :)

Gratuluję! Oby tak dalej. No i jak przyjemnie - Bieszczady, ruskie pierogi... :)
      • xemxija Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 26.05.05, 00:45
        Ja wlasnie zajrzalam jakis czas temu i czerpie pelnymi garsciami:))
        Zeby bylo tylko do kogo rozmawiac:))
        • xemxija Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 26.05.05, 00:46
          No i chcialabym sie przywitac jak czlowiek, a tu nikogo w domu nie ma czy jak?
          • balbina11 Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 26.05.05, 10:42
            Witaj, ja czasem zaglądam i stwierdzam, że nikt nie zagląda ;-) Pochawal się co
            i jak, bo ja niestety przez leczenie hormonalne odzyskałam to co straciłam
            (podejżewam, że w postaci wody, którą zatrzymuje organizm). Zarzuciłam to
            leczenie i teraz mam nadzieję, że zrzucę też wagę ;-)
            • moonika_l Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 27.05.05, 21:08
              Dziewczyny kochane!
              Ja zaglądam co parę dni, ale naprawdę nie mam czasu na pisanie. Mam urwanie
              głowy w pracy i sesję (13 egzaminów). No i nawet nie mam czasu myslec o
              foliowaniu... ale staram sie nie obzerac za bardzo. nadal mieszczę się w
              rozmiarze 38, wiec jest spoko, choc mam ochote zrzucic ze 2-3 kg.
              Pozdrawiam ogromnie mocno
              Monika
              • pom Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 28.05.05, 10:35
                Cześć dziewczyny!

Balbino, też jestem na hormonalnych prochach - i to niestety baaardzo
                determinuje wagę!! Też mam nadzieję, że zamiast tego co biorę za tłuszcz jest
                woda, ale głowy nie dam!
                • balbina11 Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 28.05.05, 12:25
                  Właśnie rzuciłam hormony w p... bo oczekiwane korzyści były mniejsze niż skutki
                  uboczne i już po tygodniu 2 kg mniej... Teraz lecze się homeopatycznie i jestem
                  pełna optymizmu.
                  • xemxija Re: Wprawdzie nie jestem pewna czy ktoś tu zagląd 29.05.05, 01:24
                    ja sie wlasnie rzucam na foliowanie:)
                    jak na razie wykorzystalam sposob na foliowanie stop i blogoslawie te cudowna
                    istote, ktora umiescila tu ten przepis. Dziala jak nie wiem co:) Dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka