Dodaj do ulubionych

mops pomaga czy szkodzi??

17.08.12, 15:20
Do Mopsu zwróciłam się z prśbą o pomoc ale jaką od nich dostałam nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, ich pomoc była taka że przydzielono mi asystetkę rodziny dzieci zapisalam na świetlicę wszyscy sie kierowali słowami ,,TO PO TO BY PANI POMÓC,, haha syn na swietlicy zjawilsie pewnego dnia z siniakiem na rece, a do moich drzwi zapukała pani z mopsu z policja dzis mam odebrane dzieci poniewaz rzekomo sie nad nimi znecam,ta instytucja od kilku lat zarzucami jakies zaniedbanaia z mojej strony co do dzieci juz i alkocholiczka tez zostalam przez ta instytucje zrobiona a co najciekawsze jestem osoba nie pijącą zarzucali takze ze moje dzieci sa brudne glodne i obdarte i wogule tragedia sie ponoc w domu moim dzieje to stwierdza mops jakos sad kuratorzy nie dopatrzyli sie takich rzeczy ktore mops mi zarzuca, nie bede tu rzucała nazwiskami tych miłych pan ale podejrzewam ze wiekszosc korzystajacych z pomocy mops wie o kogo chodzi, wyolbrzymiaja mal sprawy gdzie naprawde sie nic zlego nie dzieje a bagatelizuja i nie reaguja na rzeczy ktore naprawde powinny zwrócic uwage ile jest takich dzieci ktore jeszcze nie chodza do szkoł przedszkol i sa w domu trzymane i katowane tym sie nikt nie zainteresuje, wiele jest tego co bym chciała napisac ale juz słow brakuje na opisanie tego ale jedna przestroga dla kazdej z mam szczególnie tych samotnych uważajjcie na swoje pociechy bo nie znacie dnia a ni godziny gdy zapuka pani z mopsu w asyscie policji bo dziecko siniaka ma i zostaniecie oskarzone o znecanie sie nad dzieckiem pozdro
Obserwuj wątek
    • gato.domestico Re: mops pomaga czy szkodzi?? 18.08.12, 22:51
      a ja mysle ze warto "sypnac" nazwiskami...nie w formie jakiegos oczerniania oczywiscie ale wyluszczenia suchych potwierdzonych faktów (!) moze do kogos dotrze ze "Pani" z urzedu to nie swieta krowa tyko urzednik "SLUZBY publicznej"
      • barusica Re: mops pomaga czy szkodzi?? 28.08.12, 12:06
        święte nie święte krowy ale sypać narazie nazwiskami nie będe, urzędy dziś same siebie przerosły, marnownie środków finansowych czasu to chyba ich priorytet, jestem skierowana na leczenie odwykowe, a co janciekawsze jestem osobą nie spożywającą alkocholu nie miałam i nie mam problemu alkocholowego, nocóż panie z mopsu chybalepiej wiedzą niż ja czy jest u mnie taka potrzeba cz nie pozdrawiam
        • gato.domestico Re: mops pomaga czy szkodzi?? 14.09.12, 09:52
          ale na leczenie na zdrowy rozum kieruje lekarz a nie urzednik? a moze sie myle? sluchaj ...mysle ze musisz uwazac aby to nie zaszlo za daleko bo moze byc nieciekawie a odkrecanie tego burdelu spadnie na Ciebie...
          Nie wiem z kim mialas problem, ale moja dobra kolezanka z LO tam pracuje chyba jako kurator (info sprzed kilku lat) naprawde fajna i madra osoba, sama ma dzieci etc...taka ciemna blondynka przy kosci , po 30 -tce:) tez nie bede nazwiskami rzucac...moze z nia pogadaj i wyjasnij jak sprawy stoja .Jak chcesz to info na pw

[url=http://www.maluchy.pl][img]https://suwaczki.maluchy.pl/li-44889.png[/img][/url]
          • barusica Re: mops pomaga czy szkodzi?? 14.09.12, 15:37
            na leczenie jestem kierowana poprzez kuratorke zawodową a co mi tam pani Gertruda staromiejska pomimo tego ze nie jest moim kuratorem wystosowała pismo do prokuratoa, a pani prokurator Krzysztof Sebastianka się pod tym podpisuje ,więc będę kierowana na odwyk pomimo tego żę niegdy w życiu nie miałąm problemu z alkocholem dziś kuratorzy kieruja mnie na odwyk bo twierdzą że jestem alkocholicka odbiera, mops za pośrednictwem świetlicy na matejki odbiera dZieci bo twierdzi że znęcam się nad nimi bo sianiaka dziecko sobie nabiło a za jakiś czas to chyba narkomanke albo nimfomanke ze mnie zrobia kpiny, nie mam zamiru już korzystać z mpsu to teraz mo do du.. wchodzą , zasiłki proponują o jakieś stypendia karzą skladać haha żenada mówiąc im że mam to w 4literach to idą do mmy mojej i nagabują ją by ona o składała, a co njciekawsze mam dwóch kuratorów społecznego i zawdowego , żaden z kuratorów nie zauwazył niczzego nie pokojącego w moim domu, ale świete krowy z mops tak według nich to chyba nikt nie jest zdolny do wychowywania dzieci, one same robią to najlepiej , tylko szkoda że wiekszość z nich to stare panny lub nie dzieciate jędze lub rozówdki, szukają problemów gdzie nie ma złej sytuacjii ale zamykają oczy tam gdzie jest problem faktyczny bo matka faceta który terroryzuje swoją żone i dwoje malych dzieci ma znjomośći w prokuraturze, a prokuratura ze wzgledu na dobrą znajomosć przymnyka oko na nie które sprawy , gdybym nie znała tamtej rodziny to bym się nie wypowiadała, a że znm to temat poruszam
            • gato.domestico Re: mops pomaga czy szkodzi?? 14.09.12, 21:22
              jaja jak balony :(((
              a dowiadywalas sie czy nie moga ci przypadkiem narobic problemów jakims sadem rodzinnym (odpukac) z tego co widze to te baby sa niezle szurniete... :(
              • barusica Re: mops pomaga czy szkodzi?? 24.09.12, 20:55
                no kobiety niezle szurniete ale cóż my na to poradzimy??? świat jest pełen ludzi debili i pół debili
              • barusica Re: mops pomaga czy szkodzi?? 29.11.12, 13:52
                gato.domestico napisała:

i sparawa sie wykasniła dzieci mi wróca do domu po uprawomocnieniu się wyroku szkoda tylko ze trwało to aż ponad 4 miesiące, nikt i nic nie wynagrodzi poniesionych strat przez dzieci,ich nerwów stresów, nie mówiąc już o strachu, w poniedziałek odbyła się rozprawa i moę zabrać synów spowrotem do domu, na święta już bedą, nie zostawie tak tej sprawy muszę coś zrobic wieecj niż tylko opisanie sytuacjii tu na forum
                może ktoś wie jak mi pomóc nagłośnić tą cała sprawe

>
    • primum_non Re: mops pomaga czy szkodzi?? 31.08.12, 19:33
      moje doświadczenia z administracjami są takie, że słowa prawdy nie powiedzą i rzucają. gołosłowne i nieważne oskarżenia i pomówienia.Administracja jest nieproporcjonalnie dobrze opłacana w TYCH trudnych naprawdę czasach.To nawet humorystyczne,ale kontrolerzy biletów to jedna szarpanina i sztuczne zarzuty i pomówienia.Czy nie mogliby dla przykładu mówić w turystycznym mieście Krakowie:Dziękuję, życzymy przyjemnej podróży,przyjemnego pobytu ?Ludziom, którzy ich utrzymują ?
      • gato.domestico Re: mops pomaga czy szkodzi?? 30.11.12, 12:44
        o jezzzu zabrali Ci dziedci??? nie mozesz tego tak zostawic bo te baby i caly mops beda sie czuc bezkarne i dalej tak traktowac ludzi...
        pisz gdzie sie da do rzecznika praw obywatelskich, lokalnej gazety- moze obserwatora?
        redakcja@ol.com.pl napisz @ do Ryszarda Pajury i zapytaj czy jest zainteresowany opisaniem tematu.
        maila mozesz wysylac w rozne miejsca (tv) mysle ze wiele osob sie odezwie i zaproponuje pomoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka