otyska1
10.11.12, 23:40
zaczynam ten wątek, ponieważ chce wyrazić swoją opinię na temat wyżej wymienionej restauracji, niedawno powstałej... Otóż odwiedziłam ja pewnego dnia wraz z moja rodziną tzn. zaprosiłam rodziców i siostrę z mężem na reklamowane pyszne jedzenie w miłej restauracji. ok wszystko w porzadku nawet można przeboleć białe prawie puste ściany można to usprawiedliwić wielkim wkładem pienieznym wlascicieli w inne elementy restauracji, ze dopiero zaczynaja i ze to sie wkrotce poprawi, ale nie można wybaczyc serwowanych dan zasadniczych na zimno. to po pierwsze, druga rzecz to to ze potrawy były albo za bardzo przyprawione albo wcale. tu przykładem może byc stek totalnie gumowe cos... kolejna sprawa ktora ja uwazam za oszukiwanie klienta jest podawanie cen w menu dan ktore nie obejmuja dodatków a zaznaczę sa wysokie, a obiecywana sztuka na talerzu to okropnie skrojone składniki surówek oraz niedbale rozrzucone szatki warzyw.musze przyznac, ze było mi przed rodzina wstyd, ze zaprowadziłam ich w miejsce ktore rozczarowało pod każdym względem... nie chciałabym robic temu lokalowi antyreklamy, ale takie jest moje zdanie, zal wydanych pieniedzy i wielki niedosyt... mam nadzieje ze kucharz sie zacznie starac, ale dziwi ze juz na poczatku daje ciała... przykro mi to mowic, ale nie odwiedze tego miejsca nigdy wiecej i nikom go nie polecę. szkoda bo liczyłam na nowe swieze atrakcyjne miejsce spotkan z przyjaciółmi...:(