dtyrpin Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 30.10.04, 17:37 Zaden ruch, po prostu zaczalem pisac. Nie masz wiecej kolezanek, ktore chcialy by pisac na forum? Odpowiedz Link
paula245 Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 02.11.04, 14:31 dtyrpin napisał: > Zaden ruch, po prostu zaczalem pisac. Nie masz wiecej kolezanek, ktore chcialy > by pisac na forum? Będę kombinowaćmoże któraś się skusi,zaraz im powysyłam im linka na GG ;-) Odpowiedz Link
awtil Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 03.11.04, 15:54 Specjalnie dla Ciebie skusiłam się :) Odpowiedz Link
paula245 Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 04.11.04, 13:54 awtil napisała: > Specjalnie dla Ciebie skusiłam się :) Właśnie zastanawiałam się czy to Ty,he he.Tylko nick jakiś dziwny? Odpowiedz Link
awtil Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 04.11.04, 15:07 Tak to ja.A moj nick to anagram,przeczytaj go od tylu. Odpowiedz Link
paula245 Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 11.11.04, 17:50 przeczytałam,ale jakoś z Tobą bym go nie skojarzyła ;-) Odpowiedz Link
serek600 Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 10.11.04, 15:30 dtyrpin napisał: > Zaden ruch, po prostu zaczalem pisac. Nie masz wiecej kolezanek, ktore chcialy > by pisac na forum? Jakis czas byly na forum prawie same kolezanki :-) A teraz wiele z nich sie nie odzywa, nawet zalozycielka forum. Dobrze, ze choc koledzy przejeli inicjatywe. -- srk ssb.strefa.pl Odpowiedz Link
dariot Re: Jakiś ruch powstał na forum ;-) 12.11.04, 16:17 serek600 napisał: > Dobrze, ze choc koledzy przejeli inicjatywe. > -- > srk Tomek, sa w zyciu takie styuacje, ze chlop powinien czasem przejac inicjatywe :-) Zreszta co Ci bede opowiadal, sam wiesz... Odpowiedz Link