nika251 22.12.04, 18:20 Gdzie robicie świąteczne zakupy? Gdzie jest najtaniej? Gdzie są najlepsze promocje? Podzielcie się ze mną opinią na temat Dębickich supermarketów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula245 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 26.12.04, 12:17 Różnie. Najczęściej w Muszkieterach,bo spory wybór,market nie jest wielką halą gdzie nic nie można znalezc.Nie przepadam za Albertem,bo często półki świecą pustkami,drażnią mnie też te rozrzucone książki koło proszków i płynów do płukania.Delikatesy Centrum mają sporo owoców morza i ryb,ale odkąd jedna moja znajoma się struła ich serem to raczej mnie tam nie ciągnie.W niedzielę najgorsza jest Jubilatka,bo ludzie wychodzący z Kościoła chcą się tam pozabijać przy kasach... Odpowiedz Link
maw51 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 26.12.04, 18:33 Ja i mój mąż również struliśmy się serem z Delikatesów Centrum. Wylądowałam aż na pogotowiu. Odpowiedz Link
serek600 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 28.12.04, 12:51 Ja robilem swiateczne zakupy w Carrefourze. Moja firma zafundowala pracownikom talony,ale tylko do tego marketu. Za uwagi o serze serdecznie dziekuje :-/ -- srk Odpowiedz Link
krzyniu1971 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 02.02.05, 22:38 A ja kupowałem prezenty w Domu Handlowym "Janina" przy krakowskiej obok "kaprysu" w starej Bożnicy.ZABAWEK nie ma tyle w całym mieście co tam i są jeszcze bajki i kosmetyki i stoisko odzieżowe i niższych cen nie znalazłem nigdzie.A bajki dla dzieci i zabawki to mają taki wybór że nawet w t..sco nie ma.pozdrowienie.jak chcecie to zawsze można sprawdzić!! Odpowiedz Link
malopolskowianka Re: Wędliny NIE w ALBERCIE 15.02.05, 20:28 Kupiłam sporo wędlin w Albercie (po kilka gatunków). Niestety dopiero w domu zauwarzyłam jakie są fatalne. Dziurawe, niedogotowane czy tez wędzone, drące się w rękch jak mokry papier i smakujące jak słony proszek aż osad zostawał na języku. Szkoda było pięniędzy więc wszystkie jak leci oddałam. Trzeba przyznać że nie robili problemów i sprawe załatili wzorowo o ile można mówić o wzorze podczas sprzedawania niepełnowartściowego towaru. A gdybym wędliny wczesniej nie sprobowala? Strułabym gości bo miałam w domu przyjęcie. Odpowiedz Link
magdarka Drób w Centrum 15.02.05, 21:19 Raz mąż kupił udka w delikatesach centrum...okazało się ze było to stare smierdzące mięso po którym pewnie bysmy sie otruli, od tego czasu nic nie kupujemy tam. pozdrawiam Odpowiedz Link
krzyniu1971 Re: Drób w Centrum 15.02.05, 22:23 drób można kupić świeżutki w animeksie .sklep jest na słonecznej przed wjazdem do ANIMEKSU.Lub w sklepiku koło pubu ROMA nie daleko Ogólniaka zaraz jak jest SKLEP BIG STAR co są ciuchy wiecznie wyprzedawane.Lecz ja polecam bazarek tem gdzie baby chandlują jajami.Jest takich kilka kobiet które sprzedają całe kury kurczaki kogutki ale takie co biegały po polu.Mówie wam niesamowita jest różnica w smaku mięsa czy rosołu z takiego kurczaczka .Pewnie drożej ale czy aż tyle ABY SIĘ truć kurczakami z supermarketów których mięso nawet koloru nie ma.POLECAM wypróbujcie. Kurczaka pociąć na części.Zalać wodą trochę osolić i na gaż.Jak zacznie wrzeć łyżką wyrzucić pianę dodać marchewkę pietruszkę cebulę seler jak ktoś lubi pieprz całe ziarna ze trzy.I jeszcze pół godziny może 45 min jak młody kurczak to nawet 45 min będzie za dużo na 10 min przed końcem dodać kawałek pora tylko zwiążać go nitką aby się nie rozleciał,Rosół taki że nawet teściowa taakiego nie robi.POLECAM. Odpowiedz Link
gslawik Re: Ranking Dębickich supermarketów. 15.02.05, 23:54 Tesco w Mielcu... A poza tym... mój syn lubi tam chodzić, lubi też czasem Media Markt w Rzeszowie. A w Dębizy? Fajne dziewczyny mieszkają, szczególnie jedna - jest super! No może już nie dziewczyna - kobieta, ale... Więcej o niej nie napiszę bo się rozmarzę. I dlatego nie interesują mnie sklepy w Dębicy Odpowiedz Link
paula245 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 16.02.05, 14:04 a gdzie został przeniesiony ten mały sklepik mięsny po schodkach co był koło LO? Mieli tam zawsze świerze filety z kurczaka.. Odpowiedz Link
krzyniu1971 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 16.02.05, 21:39 cholera to już go nie ma dopiero był Odpowiedz Link