Dodaj do ulubionych

Ranking Dębickich supermarketów.

22.12.04, 18:20
Gdzie robicie świąteczne zakupy? Gdzie jest najtaniej? Gdzie są najlepsze
promocje? Podzielcie się ze mną opinią na temat Dębickich supermarketów
Obserwuj wątek
    • paula245 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 26.12.04, 12:17
      Różnie.
      Najczęściej w Muszkieterach,bo spory wybór,market nie jest wielką halą gdzie
      nic nie można znalezc.Nie przepadam za Albertem,bo często półki świecą
      pustkami,drażnią mnie też te rozrzucone książki koło proszków i płynów do
      płukania.Delikatesy Centrum mają sporo owoców morza i ryb,ale odkąd jedna moja
      znajoma się struła ich serem to raczej mnie tam nie ciągnie.W niedzielę
      najgorsza jest Jubilatka,bo ludzie wychodzący z Kościoła chcą się tam pozabijać
      przy kasach...
      • maw51 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 26.12.04, 18:33
        Ja i mój mąż również struliśmy się serem z Delikatesów Centrum. Wylądowałam aż
        na pogotowiu.
        • serek600 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 28.12.04, 12:51
          Ja robilem swiateczne zakupy w Carrefourze. Moja firma zafundowala pracownikom
          talony,ale tylko do tego marketu.
          Za uwagi o serze serdecznie dziekuje :-/
          --
          srk
    • krzyniu1971 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 02.02.05, 22:38
      A ja kupowałem prezenty w Domu Handlowym "Janina" przy krakowskiej
      obok "kaprysu" w starej Bożnicy.ZABAWEK nie ma tyle w całym mieście co tam i są
      jeszcze bajki i kosmetyki i stoisko odzieżowe i niższych cen nie znalazłem
      nigdzie.A bajki dla dzieci i zabawki to mają taki wybór że nawet w t..sco nie
      ma.pozdrowienie.jak chcecie to zawsze można sprawdzić!!
    • malopolskowianka Re: Wędliny NIE w ALBERCIE 15.02.05, 20:28
      Kupiłam sporo wędlin w Albercie (po kilka gatunków). Niestety dopiero w domu
      zauwarzyłam jakie są fatalne. Dziurawe, niedogotowane czy tez wędzone, drące
      się w rękch jak mokry papier i smakujące jak słony proszek aż osad zostawał na
      języku. Szkoda było pięniędzy więc wszystkie jak leci oddałam. Trzeba przyznać
      że nie robili problemów i sprawe załatili wzorowo o ile można mówić o wzorze
      podczas sprzedawania niepełnowartściowego towaru. A gdybym wędliny wczesniej
      nie sprobowala? Strułabym gości bo miałam w domu przyjęcie.
    • magdarka Drób w Centrum 15.02.05, 21:19
      Raz mąż kupił udka w delikatesach centrum...okazało się ze było to stare
      smierdzące mięso po którym pewnie bysmy sie otruli, od tego czasu nic nie
      kupujemy tam.
      pozdrawiam
      • krzyniu1971 Re: Drób w Centrum 15.02.05, 22:23
        drób można kupić świeżutki w animeksie .sklep jest na słonecznej przed wjazdem
        do ANIMEKSU.Lub w sklepiku koło pubu ROMA nie daleko Ogólniaka zaraz jak jest
        SKLEP BIG STAR co są ciuchy wiecznie wyprzedawane.Lecz ja polecam bazarek tem
        gdzie baby chandlują jajami.Jest takich kilka kobiet które sprzedają całe kury
        kurczaki kogutki ale takie co biegały po polu.Mówie wam niesamowita jest różnica
        w smaku mięsa czy rosołu z takiego kurczaczka .Pewnie drożej ale czy aż tyle ABY
        SIĘ truć kurczakami z supermarketów których mięso nawet koloru nie ma.POLECAM
        wypróbujcie.
        Kurczaka pociąć na części.Zalać wodą trochę osolić i na gaż.Jak zacznie wrzeć
        łyżką wyrzucić pianę dodać marchewkę pietruszkę cebulę seler jak ktoś lubi
        pieprz całe ziarna ze trzy.I jeszcze pół godziny może 45 min jak młody kurczak
        to nawet 45 min będzie za dużo na 10 min przed końcem dodać kawałek pora tylko
        zwiążać go nitką aby się nie rozleciał,Rosół taki że nawet teściowa taakiego nie
        robi.POLECAM.
    • gslawik Re: Ranking Dębickich supermarketów. 15.02.05, 23:54
      Tesco w Mielcu...
      A poza tym... mój syn lubi tam chodzić, lubi też czasem Media Markt w Rzeszowie.
      A w Dębizy?
      Fajne dziewczyny mieszkają, szczególnie jedna - jest super!
      No może już nie dziewczyna - kobieta, ale...
      Więcej o niej nie napiszę bo się rozmarzę.
      I dlatego nie interesują mnie sklepy w Dębicy
    • paula245 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 16.02.05, 14:04
      a gdzie został przeniesiony ten mały sklepik mięsny po schodkach co był koło
      LO? Mieli tam zawsze świerze filety z kurczaka..
      • krzyniu1971 Re: Ranking Dębickich supermarketów. 16.02.05, 21:39
        cholera to już go nie ma dopiero był
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka