Dodaj do ulubionych

Czy któraś z mam korzystała z usług doktora Ciebie

25.01.05, 11:25
Chce małego przebadać neurologicznie i zrobić mi USG brzuszka, bo nadal
ulewa. Dlatego chce się wybrać do dr Ciebiery. Nie wiecie może ile kosztuje u
niego wizyta i czy robienie USG jest płatne osobno czy wlicza się w cenę
wizyty??
Obserwuj wątek
    • gosiaklis Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 25.01.05, 11:44
      po pierwsze to lekarz nazywa się Ciepiela i jest neurologiem dziecięcym. Ja
      korzystałam i jestem bardzoi zadowolona. Wizyta z USG trwa gfodzine i kosztuje
      50 zł. Trzeba się rejestrować telefonicznie wczesniej. Naprawdę polecam, dobry
      specjalista.
      • magdarka Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 25.01.05, 13:15
        Ja równiez go polecam moja córcia miała krwiaki na główce ,przebadał zrobił
        USg ,wszystko wyjasnił no a najwazniejsze wszystko sie dobrze skończyło
        pozdrawiam
        • maw51 Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 25.01.05, 14:19
          A możecie mi mniej więcej wyjaśnić gdzie znajduje się jego gabinet? Wiem, że to
          ulica Ruchu Oporu, 4 ale nie mam pojęcia gdzie to jest.
    • maw51 Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 25.01.05, 11:57
      Rzeczywiście pomyliłam nazwisko chodziło mi o doktora Ciepielę. Dziękuje
      • gosiaklis Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 26.01.05, 23:57
        Trudno to bardzo wyjaśnić, bo to mała uliczka. Jest to na osiedlu bodajże Kępa.
        Jak jest stara droga do Peberolu? to trzeba skręcić w którąś boczną w prawo i
        póżniej jeszcze raz w prawo. Chyba i tak nie umiem tego wytłumaczyć , musisz
        skorzystać z mapki:(
    • krzyniu1971 Re: Czy któraś z mam korzystała z usług doktora C 07.02.05, 21:38
      myśle że powinnaś rozbójnika przebadać dokładnie.Wybierz się do Dr.Paleczny ma
      gabinet w Straszęcinie jak jedziesz od Dębicy to na skrzyżowaniu tam koło chyba
      dyskoteki nie wiem czy jest czy nie ale skręc w PRAWO na żyraków.I jedżź powoli
      bo to jest może 4 dom a może 6 z lewej strony będzie tabliczka przebadaj
      dziecko bo choć co może się trafić NAPRAWDĘ Z DZIDZIUSIAMI TRZEBA TAK UWAŻAĆ ŻE
      CHEJ NIE LEKCEWAŻ NICZEGO BO MOŻESZ POTEM ŻAŁOWAĆ!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka