blekitnymotylek 15.04.06, 22:36 Czy ma ktoś namiary na Dr Lewtaka, kiedy przyjmuje,numer telefonu? Albo Zenon Piechota??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akinow51 Re: Najlepszy ginekolog do prowadzenia w ciąży :] 22.04.06, 09:05 Najlepszym jest doktor Fabrowicz. A jeżeli chcesz numer telefonu www.pkt.pl/ Spróbuj w tej wyszukiwarce znajdziesz wszystkich ginekologów w Dębicy. Odpowiedz Link
ninka000 Re: Najlepszy ginekolog do prowadzenia w ciąży :] 08.05.06, 16:58 "ostatnią moją ciążę prowadził wspomniany dr Lewtak, którego bardzo chwalę (póki co:) ). Rzeczywiście stał się "moim" ginekologiem, o każdej porze dnia i nocy mogłam zadzwonić w razie niepokojących sygnałów lub zwykłej niepewności, a zdarzyło mi się kilka nadplanowych wizyt. Nawet mój mąż, który udał się ze mną na wizytę był bardzo mile zaskoczony i ciepło się o nim wypowiadał (wczesniejszą ciążę prowadzilam w Rzeszowie). Naprawdę dr Lewtak to miły, ciepły lekarz, który pacjentkę traktuje jak super ważną bliską mu osobę, bez wywyższania sie i obnoszenia się tytułami i pozycją lekarza. Mogę smiało powiedzieć, że jest takim "kumplem" od babskich spraw :)"-jest to fragment wypowiedzi dziewczyny- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=18090&w=15214219&a=20440878 .Ja rowniez jestem jego pacjentka i polecam z calego serca.Przyjmuje on w poniedzialki i srody od 16.00 Odpowiedz Link
ninka000 Re: Najlepszy ginekolog do prowadzenia w ciąży :] 08.05.06, 17:08 Zapomnialabym.Jesli chcesz numr.tel to napisz na mojego emaila.Nie podam dla ogolu poniewaz sama nielubie jak rozdaje sie moj numer obcym. ninka000@gazeta.pl Odpowiedz Link
blekitnymotylek Re: Najlepszy ginekolog do prowadzenia w ciąży :] 12.05.06, 15:33 Dzięki za odpowiedź,ale sama już wcześniej dowiedziałam się kiedy przyjmuje i znam już nr telefonu. Byłam u niego na wizycie w kwietniu,faktycznie jest bardzo miłym,konkretnym lekarzem. Czułam się jakbym była u niego nie pierwszy, a kilkanasty raz :), można z nim o wszystkim porozmawiać. Niestety mimo długiego spóźniania się @ jednak przyszła,ale i tak dobrze jest wiedzieć na przyszłość. który lekarz mógłby poprowadzić ciążę. Odpowiedz Link
krzyniu1971 Re: A gdzie przyjmuje(miasto) dr. Lewtak? 01.06.06, 21:56 na dworcu w Lipinach Odpowiedz Link