megi2808 02.02.12, 11:35 Witam. Chciałabym założyć aparat. Koleżanka mojej mamy poleciła ową Panią Doktor. Bardzo proszę o Wasze opinie :) dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwietruskawki Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 07.03.12, 23:55 duze pomieszczenie, zero prywatnosci, dwa fotele w jednym ty, w drugim inny pacjent, stado przestraszonych asystentek? ortodontek na szkoleniu? pani wyszomirska przychodzi mowi co ma na temat zebow do powiedzenia, ty zadajesz pytanie dotyczace leczenia, a pania piorun strzela i juz sie wscieka, nie podoba jej sie, odwraca sie tylkiem i wizyta skonczona - wlasnie wydalas .... nie pamietam ile to bylo na wizyte... nim poszlam do niej - zrobilam przeglad opinii i dokladnie to ludzie mowili, ale ja pomyslalam no nie - babka na poziomie na pewno bo miedzy innymi polecana przez mojego wlasnego dentyste. no i nie. dokladnie tak jak na internecie powiedzieli tak bylo. jak sie wycwani to sie przemeczy i bedzie mila na pierwsyzch wizytach zeby zalapac klienta. jak juz zalozy ci aparat to wtedy moze cie olac. pomyslalam ze dwoch lat z czyms podobnym nie wytrzymam. szkoda ze jeszcze nie plunela w moja strone asystentki byly mile. Odpowiedz Link
malgpaci0 Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 07.09.12, 15:14 Pani pojawiam się i znikam. zgadzam się z opiniami internautów. w przypadku syna ułamała się blokada języka, którą połknął. Całą winę Pani doktor zrzuciła na syna i umyła ręce. Na umówioną wizytę awaryjną dopiero następnego dnia i na nią nie przyszła. Teraz 2 miesiące po wypadku i po dwóch wizytach kontrolnych, na których nie miała większych uwag (zwróciła uwagę Frankowi aby inaczej nosił maskę) stwierdziła że nie podejmuje się dalszego leczenia wady syna. Ja osobiście odradzam. Odpowiedz Link
tworek26 Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 15.11.13, 10:58 Pani Wyszomirska jest fatalna-lakoniczne informacje dotyczące leczenia, najlepiej o nic nie pytać bo bardzo się irytuje. Moje leczenie jest dosyć skomplikowane więc odwiedziłem kilku ortodontów i chirurga. Pytanie w stylu "a co Pani myśli o takim rozwiązaniu" powoduje że ciśnienie skacze jej mocno. Wszystko w ekspresowym tempie bo obok na fotelu leży pacjent który czeka na obsłużenie- Masakra !!! Najlepiej o nic nie pytać , wszystko szybko podpisać co podsunie i zmykać. Długo by pisać ale powiem jedno- zanim zdecydujecie się a macie jakiś skomplikowany przypadek nie żałujcie grosza i odwiedźcie kilku ortodontów. Na pewno znajdziecie który was wysłucha, ze szczegółami wszystko wyjaśni i przygotuje na piśmie plan leczenia co najmniej w dwóch wariantach. Powodzenia. Jeżeli chodzi o Panią Wyszomirską zdecydowanie nie polecam. Babka na pewno ma wiedzę i doświadczenie ale jest zmanierowana. Odpowiedz Link
milkame Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 29.03.14, 00:40 Czytałam te opinie niecałe dwa lata temu szukając ortodonty, który zrobi porządek z moimi zębami. Pomimo tego co przeczytałam poszłam na pierwszą, umówioną już wizytę i zdecydowałam się na założenie aparatu właśnie u Dr. Wyszomirskiej. Każda moja wizyta była mega przyjemnością, od początku czułam, że mam do czynienia z kimś kto nie dość że zna się na tym co robi to jeszcze cierpliwie potrafi wytłumaczyć jaki będzie przebieg leczenia. Zaczęłam od wizyt w Ortofanie a rok temu przeniosłam się do Smile Design Clinic gdzie też przyjmuje Pani Dr. bo miałam bliżej (tuż przy stacji metra Dworzec Gdański) i ślicznie. Tydzień temu zdjęłam aparat, dostałam dodatkowo dużą zniżkę na wybielanie więc rozjaśniłam też kolor - efekt powalający!!!. Dziś moje zęby są PIĘKNE, kiedyś nawet nie wyobrażałam sobie, że tak dużo może się dzięki temu zmienić w moim wyglądzie!!! Jestem na maxa wdzięczna Pani Dr. Wyszomirskiej i całemu zespołowi!! Wszystkim polecam :-))) Odpowiedz Link
brain008 Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 19.11.13, 15:31 Moje dziecko jest w Ortofanie leczone. Ma zaaplikowany aparat ruchomy. Produkt składa się z kawałka tworzywa i kilku dość grubych drutów. Kosztował ok. 1000 zł czyli tyle ile średniej klasy komputer. Jeden z drutów pękł,więc udaliśmy się do Ortofanu w celu jego naprawy. Koszt: 180 zł. Na pytanie dlaczego musimy płacić za zepsuty nie z naszej winy towar, padła odpowiedź: "i tak policzyliśmy tylko o połowę taniej, bez kosztów dodatkowych wycisków, odlewów, itp." Odpowiedz Link
milkame Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 29.03.14, 01:00 Czytałam te opinie niecałe dwa lata temu szukając ortodonty, który zrobi porządek z moimi zębami. Pomimo tego co przeczytałam poszłam na pierwszą, umówioną już wizytę i zdecydowałam się na założenie aparatu właśnie u Dr. Wyszomirskiej. Każda moja wizyta była mega przyjemnością, od początku czułam, że mam do czynienia z kimś kto nie dość że zna się na tym co robi to jeszcze cierpliwie potrafi wytłumaczyć jaki będzie przebieg leczenia. Zaczęłam od wizyt w Ortofanie a rok temu przeniosłam się do Smile Design Clinic gdzie też przyjmuje Pani Dr. bo miałam bliżej (tuż przy stacji metra Dworzec Gdański) i ślicznie. Tydzień temu zdjęłam aparat, dostałam dodatkowo dużą zniżkę na wybielanie więc rozjaśniłam też kolor - efekt powalający!!!. Dziś moje zęby są PIĘKNE, kiedyś nawet nie wyobrażałam sobie, że tak dużo może się dzięki temu zmienić w moim wyglądzie!!! Jestem na maxa wdzięczna Pani Dr. Wyszomirskiej i całemu zespołowi!! Wszystkim polecam :-))) Odpowiedz Link
karolajn1987 Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 21.10.15, 11:02 Do Dr Wyszomirskiej i Ortofanu trafiłam z poważną wadą zgryzu. Postanowiłam zrobić coś ze swoimi zębami nie tylko ze względów estetycznych ale przede wszystkim zdrowotnych - dopadał mnie częsty ból głowy (nie sądziłam że aż tak bardzo może być to ze sobą powiązane, zasugerował mi to lekarz ogólny podczas rutynowej wizyty) Doktor bardzo dobrze zdiagnozowała mój przypadek . Leczenie trwało ok 19 miesięcy, jak na taki skomplikowany przypadek, to bardzo szybko. Każda wizyta odbywała się w miłej atmosferze. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to lokalizacja (dojeżdżałam z Ursusa) :) Bardzo polecam Odpowiedz Link
fasfaw Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 15.06.18, 02:06 Nie polecam. Niepotrzebnie usunęła mi zęby. Poszedłem do innego lekarza i usłyszałem że ósemki były do odratowania. Szkoda że teraz jest za późno Odpowiedz Link
fasfaw Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 15.06.18, 02:08 Nie polecam. Niepotrzebnie usunęła mi zęby. Poszedłem do innego lekarza i usłyszałem że ósemki były do odratowania. Szkoda że teraz jest za późno. Nie polecam usuwania stałych zębów. Stanowczo odradzam Wyszomirską Odpowiedz Link
szaturskam Re: ortodonta Warszawa dr Wyszomirska,ul.Jagiello 18.11.18, 22:50 niestety mialam taki sam przypadek w luxmedzie.slaba leczona kanalowo7 i tuz za dziaslem zdrowa 8 lekarze bylam u wielu, kazdy chcial wyrwac 8 ,ja chcialam7 robili mi zdjecia ,dla nich 8 przeszkadza;a 7 i oslabiala jej korzen ja pomyslalam ze jednak 8 zdrowa wiec trzeba wyrwac dziaslaka 7 ,lekarze jednak wiedza lepiej polroku po wyrwaniu8 zaczela mnie bolec kanalowo leczona 7 ,zdjecia dalej nic nie pokazuja a ja nie moge funkcjnowac bralam miesiac doksocykline na skore , penicyliny juz nie bede bo antybiotyki oslabiaja zeby Odpowiedz Link