Dodaj do ulubionych

Warszawa : Ortodonta dla dorosłych

21.09.16, 12:45
Czy ktoś z was trafił na dobrego, godnego polecenia ortodontę specjalizującego się w leczeniu dorosłych?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje i namiary.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alka.34 Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 30.09.16, 13:43
      Sprawdź koniecznie ofertę kliniki Rock Your Smile, centrum-ortodontyczne.pl. Mają tam świetnych specjalistów i stosują naprawdę nowoczesne metody leczenia, specjalizują się m.in. w leczeniu lingwalnym :)
    • basiakowal87 Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 01.03.17, 12:34
      Wiem na pewno, że świetni specjaliści przyjmują w klinice Rock Your Smile, można tam się leczyć lingwalnie, zakładając taki aparat językowy aparat-lingwalny.pl/, który jest zupełnie niewidoczny :) Specjalistą i ekspertem światowej sławy jest w tym zakresie dr Paolo Manzo.
    • sabbine_25 Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 11.07.17, 15:12
      Pani Dominika Romanik. Ma gabinet na Powiślu na Radnej. Jest stomatologiem i ortodontą, więc nie trzeba dwóch specjalistów szukać, tylko kompleksowa opieka jest
    • natsa Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 20.05.19, 21:15
      Aparat zakładałam w Centrum Demed w Warszawie. Dobrze mi doradzili i dobrze się mną zaopiekowali. Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona co do opieki stomatologicznej.
    • iwo.lewan Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 23.11.20, 22:05
      Polecam ortodontę z kliniki stomatologicznej Dental Nobile Clinic. Jestem zadowolony z postępów leczenia.
    • donatova Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 13.01.21, 21:13
      Tylko w Orthovision :-) Zachciało mi się aparatu ortodontycznego po czterdziestce i noszę go od pół roku. W Orthovision podeszli do tematu bardzo dobrze, zaopiekowali się mną od pierwszej wizyty i dzięki nim upewniłam się, że to był dobry pomysł, że nie jest za późno na proste zęby nawet w dojrzałym wieku. Trzeba walczyć o siebie i spełniać marzenia ;)
    • victtero Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 28.08.21, 19:50
      Już podaje namiary na najlepszych dentystów jakich poznałem. Polecam bardzo!
      elektoralna.pl
    • danoska258 Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 23.09.21, 17:46
      Bardzo dobrych specjalistów od ortodoncji mają w Centrum Demed. Przyjmują osoby chyba w każdym wieku i dzieci i dorosłych, warto przedzwonić i się zorientować.
    • danoska258 Re: Warszawa : Ortodonta dla dorosłych 26.10.21, 19:49
      Bardzo polecam leczenie ortodontyczne w Centrum Demed, bardzo fajna placówka z wyrozumiałymi lekarzami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka