aparacistka 20.10.05, 19:41 am pytanko czy ktoś się leczy i dr Konty-gibnskiej?? jaka ona jest i czy przede wszystkim sa efekty leczenia?? prosze napiszcie!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmoni Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 24.10.05, 21:46 Ja się leczę, pani doktor miła, z efektów jestem zadowolona. Jak chcesz coś wiedzieć więcej, to napisz na maila gazetowego. Odpowiedz Link
aparacistka Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 25.10.05, 11:20 Ale czy miałaś tak, że po paru miesiącach widziałas efekty?? moja kolezanka się leczy i mówi że narazie nie widzi efektów, a leczy się już ponad rok i nie wie czy dobrze trafiła...odp Odpowiedz Link
kryrog Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 25.10.05, 17:37 ja już skończyłam leczenie , ale z czystum sumieniem mogę wam polecić/ tzn krakuskom/ świetną i niedrogą ortodontkę panią Agatę Wzorek. Profesjonalna i miła, jeżeli chcecie coś bliżej -napiszcie na maila. Odpowiedz Link
mmoni Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 25.10.05, 21:25 Owszem, ja widziałam efekty bardzo szybko. Może po prostu mam podatne zęby... Odpowiedz Link
kipiki Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 24.05.06, 22:56 A czy wiecie że Pani Konty-Gibińska to osobista siostra Pani Jolanty Kwaśniewskiej?? Poważnie Odpowiedz Link
cowley Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 25.05.06, 16:31 czesc - szczerze odradzam Pania dr. leczyłam sie kiedys aparatem ruchomym w szkole podstawowej. Leczenie miało być ławte i prost i mialo trwac do 2 lat. Po 4 latach skapnęlam sie ze chyba cos nie tak, bo dr nawet nie mowi o koncu leczenia. Wizytu wyglądały jak spęd bydła- nie mozna było sie zapisac na godz tylko przychodziło sie od- do. Wyczekując w tej hordzie ludzie, jak sie człowiek doczekał to cała wizyta odbywała sie przy otwartych dzrzwaich, czujac nasobie wzroku innych. Gdybym było wtedy madrzejsza to bym wstała i nigdy nie przyszła do P dr. P Dr robi dobre wrazenie, sympatyczna, ze niby była w stanach i ma ocha ach wspanialae kursy- ale sympatycznościa ani chwaleniem sie zebów nie wyprostujesz. Oczywiscie zrzygnowalam z wizyt juz dawno. teraz jak juz dorosła, załozyłam sobie aparat stały- leczę sie i Pani Dr Ani Zalewskiej i jestem bardzo zadowolona. Az strach pomyslec, co by mogło byc jakbym sie wtedy na aparat stały zdecydowala. pozdrawiam Odpowiedz Link
agusia82krk Re: dr Wanda Konty-Gibińska,K-ów, czy ktoś się le 23.05.23, 09:03 my leczymy się w tym samym gabinecie u Joanny Gibińskiej-Styła - i nie jestem zadowolona, dziecko od 9 miesięcy nie ma rozkręconego aparatu, dziecko lat 7, któremu szczeka cały czas rośnie i sam aparat robi się mały. Lekarz cały czas twierdzi, że dziecko ma nosić aparat 4h dziennie i noc, nosi w nocy przez 10-12h - ale to nie jest dla Pani wystarczająco i cały czas podaje to jako argument braku rozkręcania śruby. Nasz dentysta powiedział, że to absurd i kazał zmienić ortodontę. Z tego co wiem dr Wanda ma podobne metody leczenia. Opóźnia cały proces żeby dziecko nie wiem weszły w prywatną opiekę? Odpowiedz Link