Dodaj do ulubionych

Marcpol w Kiełpnie

02.05.16, 21:57
Wie ktos moze co sie dzieje ze sklepem Marcpol tym w Kiełpinie? W sklepie pustki straszne. Półki świeca pustkami, szczególnie te z piwem. Chciałem dziś zakupic na grila a tu szok! Klientów można było policzyć na palcach jednej ręki. O co kaman? Czyżby to był koniec Marcpolu?
Obserwuj wątek
    • anonymous6 Re: Marcpol w Kiełpnie 03.05.16, 00:48
      Podobno zmienia się właściciel.
    • catala Re: Marcpol w Kiełpnie 05.05.16, 14:35
      Podobno do lipca działać ma Marcpol, a potem Piotr i Paweł albo Carrefour...
      • hijinx Re: Marcpol w Kiełpnie 05.05.16, 16:33
        Za Carrefour dziękuję bardzo...
        Wystarczy dziadostwo w Łomiankach.
        • 2lanser Re: Marcpol w Kiełpnie 05.05.16, 20:13
          Nie przesadzaj, podnieśli poprzeczkę, powiedziałbym że przeskoczyli w poziomie biedronę.
          Nadal są za oszołomem, jeżeli chodzi o owoce warzywa,chemię.
          Ale niebawem dojdzie jeszcze jeden gracz który sprzedaje podobno w cenach ,, netto,,.
          Pominę milczeniem mały sklep Doroty, gdzie wszystko jest o kilka procent droższe. Czasem cena to nie wszystko.
          Jeżeli będzie carrefur,e ok, Piotr i Paweł też, byle nie kolejny owad.
    • ktosia_easy Re: Marcpol w Kiełpnie 16.05.16, 13:03
      Marcpol w Kiełpinie od początku był pomyłką, powinien zostać tam gdzie był tu można było dać biedrę, bo w tej okolicy by się przydała. W marcopolu byłam kilka razy i więcej nie wróciłam po tym jak dostałam starą wędlinę pięknie zakamuflowaną w świeże plasterki, a jak zobaczyłam że pani z obsługi wywaliła na podłogę wędlinę z krajalnicy, którą szybko podniosła i myśląc że nie widzę odłożyła do sprzedaży - to podziękowałam ostatecznie. Ale nic to zobaczymy co da nam netto, osobiście chętnie bym zobaczyła lidla lub kuflanda za kerfiura też dziękuję. W polo byłam raz i raczej nie wrócę, i nie o ceny tu chodzi a o obsługę a raczej jej brak.
      • ananke0011 Re: Marcpol w Kiełpnie 19.05.16, 22:46
        Lidla, Lidla, chcemy Lidla!!!
        W Netto duński chłam, dużo gorszy niż u Bki, a droższy niż w Mcpolu. Na początku jest czysto i schludnie, dokładają towaru w konkurencyjnych cenach, a potem wszystko leży i czeka na zmiłowanie.
        W Płońsku sklep czuć już na parkingu...
        Ale dzisiaj, na otwarciu, tłumnie stawili się nowi radni, dostali po kielbasce z rusztu i po balonie. Ten chudy łysy w okularach, który tak krzyczy na wszystkich zebraniach najadł się chyba na cały tydzień.
        Śmieszna sprawa: od 7 rano już wypełniony był cały parking. Do 10 wieczorem. Wygląda na to, że ściągnęli "swoich" ludzi, żeby robili tłum, bo na parkingu było pełno, a w sklepie pusto.
        • 2lanser Re: Marcpol w Kiełpnie 19.05.16, 22:51
          Po prostu jest mały parking. Wystarczy że postawią samochody pracownicy i wydaje się że jest tłum.
          Uwaga, nasz miejski oszołom ze względu na otwarcie małej konkurencji poobniżał ceny do niedzieli.
          • luka89waw Re: Marcpol w Kiełpnie 14.06.16, 03:36
            będzie kolejny top market... zachodniemazowsze.info/2016/06/sad-oglosil-upadlosc-marcpolu-ze-sklepami/
            • terelek Re: Marcpol w Kiełpnie 15.06.16, 00:06
              szkoda, ja też bym wolał Lidla :(

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka