Dodaj do ulubionych

Gmina Czosnów w rozbudowie?

03.01.18, 14:26
Mija ponad 10 lat odkąd pojawił się news, że w gm. Czosnów ma powstać miasto na 30.000 ludzi i w tym celu irlandzkie konsorcjum wykupiło 165 ha (UBM). Dla przypomnienia chodzi o Łomnę.

W 2017 powstał GPZ Czosnów - czyli jest zasilanie. Jest wodociąg - w końcu Łomianki są też pod niego podpięte. Nawierzchnia na 7-ce tez poprawiona. Ale nie widzę działań developerów.
W zasadzie jedno osiedle widzę planowane przez developera znanego mi z Białołęki.
Inna inwestycja - domy stawiane przez UBM w Małocicach z lat 2009-2011.

Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • awe999 Re: Gmina Czosnów w rozbudowie? 16.10.21, 01:50
      Wszystko CO MOZE SIE DZIAC TO TYLKO W MALOCICACH BO TAM MIESZKA WOJT KREZLEWICZ TAM WYBUDOWAL OSTATNIO SOBIE DROGE . ROWNIEZ SUKCESEM JEGO JEST 20 MIL ZLDLUGU A W TYM ROKU ODSETKI CHCE SPLACAC Z NOWEGO KREDYTU A PRZYSZLYM RPKU PLANUJE WZIAC 3 MIL I POTEM 7 MIL I TO WSZYSTKO MY MIESZKANCY BEDZIEMY SPLACAC Z PODATKOW OD NIERUCHOMOSCI
      • Gość: Aga Re: Gmina Czosnów w rozbudowie? IP: *.play-internet.pl 27.10.22, 20:58
        Ja mam dość całej tej sitwy w gopsie z wójtem na czele bym pisała gorzej nie mam dla nich żadnego szacunku. Dorobili się z podatków ludzi drogi rozwalone Kasy w tym przybytku gopsie też nie ma ale ta cała szefowa samochód jest i wszystko ok. Jeszcze jak słyszę że ludzie od nich dostają wszystko a handlują kwiatami zniczami wszystkim . To się w głowie nie mieści Teraz próbują mieszać przy dodatkach węglowych ciekawe czy ci ludzie mają wogóle odpowiednie wykształcenie. Dla mnie to takie prostactwo tam pracuje a jak nie po ich myśli to się mszczą ja w tej chwili jestem gotowa iść wszędzie gdzie się da a najlepiej tam gdzie nie mają swoich wtyk a jak dalej będą mi robić jakieś problemy i będą knuli to jeszcze raz pójdę są media mam świadków i zobaczymy jak przyjdą wybory i cała rodzina wójta straci stołki słyszałam jak byłam na rozmowie o pracę jeden były pracownik mówił że wójt kazał się zwolnić jednej osobie z pracy bo jak się nie zwolni to on na tą osobę coś znajdzie i ją zwolni. Ile to będzie trwać ale jakie ma cynki bo podobno ktoś się wkurzył i nilk był i nie możliwe żeby nie wykryli nic. Historii z gminą Czosnów jest całe mnóstwo książkę by napisał

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka