Dodaj do ulubionych

Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji

24.11.18, 18:43
Czy powtarza się niesławna sprawa muralu? Niedobrze dla szkoły. Czy tam nie ma nauczyciela od plastyki?

tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,koszmarna-plaskorzezba-szewinskiej-przypomina-kopernika,279837.html
www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,24206347,dziwny-wizerunek-ireny-szewinskiej-na-plaskorzezbie-zostala.html
warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,24206083,zdumiewajaca-tablica-ireny-szewinskiej-w-podwarszawskiej-szkole.html?disableRedirects=true
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24206238,osobliwa-tablica-ireny-szewinskiej-w-lomiankach-robila-to.html
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24206238,osobliwa-tablica-ireny-szewinskiej-w-lomiankach-robila-to.html
Pani Szewińska jak najbardziej zasługuje na szacunek i pamięć, ale nie na taką. Szkoło, szkoło, zdejmij to ohydztwo, nie chcemy takiej sławy.
Obserwuj wątek
    • 2lanser Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 24.11.18, 19:32
      To odlew?, ta płaskorzeźba? Lepiej było tej artystycznej traumy nie wieszać przed szkołą. Co powiedzą za kilkanaście lat dzieci widząc najlepszą polską lekkoatletkę XX wieku. Kto pozwolił na,, oszpecenie,, wizerunku Mistrzyni?. Proponuję zapytać najbliższych co o tym sądzą i później uszanować ich wolę. Ja osobiście raczyłbym zapytać czyj podpis widnieje pod protokołem przyjęcia i montażu ,,tablicy,,. Niektórzy nie mają umiaru w stawianiu pomników ,,koszmarków,,.
      • drabbu Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 24.11.18, 21:19
        Mnie by ciekawiło, gdzie właściwie oczy mieli pani dyrektor szkoły podstawowej nr 2 na Dąbrowie i pan burmistrz, że nie zauważyli wcześniej jakiego koszmarka zainstalowali?
        • nasza.gmina.lomianki Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 25.11.18, 07:07
          Jestem przekonany że nowa Pani Burmistrz szybko to załatwi, wszak mamy teraz samych kompetętnych działaczy
          • 2lanser Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 25.11.18, 10:46
            A ja ,,pingler,, mam nadzieję że Gmina wystawi rachunek za zmianę tablicy oraz usunięcie bohomazów z niektórych osiedli niedaleko ICDS. Jedno i drugie w sposób niewybredny obraża przeszłość.
            • nasza.gmina.lomianki Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 25.11.18, 11:35
              Ja też mam taką nadzieję, poważnie
          • anonymous6 Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 26.11.18, 10:01
            Na 100% załatwi to lepiej niż Twoje pisowskie miernoty.
          • drabbu Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 26.11.18, 15:01
            nasza.gmina.lomianki napisał: > Jestem przekonany że nowa Pani Burmistrz szybko to załatwi

Taaak? A dlaczego niby nowa pani burmistrz ma wypijać nawarzone przez kogoś piwo? Nawaliła szkoła i szkoła musi przyjąć odpowiedzialność. Niemiło się czyta takie ciągłe przytyki pod adresem Łomianek :(
            • nasza.gmina.lomianki Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 27.11.18, 05:45
              A tak przecież trzeba wymienić dyrektorów wszystkich szkół na postępowych czytaj swoich
              • drabbu Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 27.11.18, 11:58
                Eee, wyraźnie żyjesz przeszłością. Czasy takich zmian w Łomiankach właśnie już minęły.
                • nasza.gmina.lomianki Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 27.11.18, 17:07
                  Eee drabbu zwycięsca bierze wszystko, zawsze tak było w Łomiankach
                  • tytus_andronicus Re: Znowu trafiliśmy do prasy i telewizji 28.11.18, 08:54
                    ,,Zwycięsca ,, a może zwycięzca ? To dwie rożne osoby.Zupełnie jak z przekazem na muralach. Ku wyjaśnieniu i przestrodze nadmienię że dawny ,,zwycięsca,, akceptował wybór na stanowiska kierownicze. Natomiast osoba mająca jakiekolwiek pytania i adresująca je do TD musiała wrócić do PR- taki paragraf 22. Mam też nadzieje ze jak ,,zwycięsca,, był koszmarnym snem z którego wybudziliśmy się w większości. Mała grupa jeszcze śni i marzy o powrocie ,,zwycięscy,, na białym kucyku. Pinger fajnie piszesz tylko składnia ci nie wychodzi jak PR i THD wynik wyborczy oraz wykonanie wyroku Sądu. Do tej pory nie wiem kto to jest Tomasz Dąbrowski. Ja to ja ale babki które wyszły z domu by głosować patrząc na zdjęcie. One zupełnie czują się oszukana i zagubione. Tyle nam zostało po rządach trójcy. Człowiek którego nikt nie zna.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka