lomek2 14.09.07, 15:24 Tuz przed wlotem w wąskie gardło. Trzeba skądś wziąć kasę na ostatnie sejmowe rozdawnictwo i odprawy dla posłów? A tak przy okazji - czy poseł który załapie się na przyszły sejm też dostaje odprawę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frags Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 14.09.07, 17:24 lomek2 napisał: Tuz przed wlotem w wąskie gardło. Trzeba skądś wziąć kasę na ostatnie sejmowe rozdawnictwo i odprawy dla posłów? A tak przy okazji - czy poseł który załapie się na przyszły sejm też dostaje odprawę? Wspaniała, wspaniała aberracja. Co ma piernik do wiatraka??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1271 Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 14.09.07, 17:27 A na którą stronę łapią (od strony Łomianek, czy Wawy)? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 14.09.07, 19:33 Oczywiście już zapewne nieaktualne, ale z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 15.09.07, 01:09 lomek2 napisał: A tak przy okazji - czy poseł który załapie się na przyszły sejm też dostaje > odprawę? Ten, ktory sie ponownie zalapal, nie dostaje, bo przecież nie stracil pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 15.09.07, 10:37 lomek2 napisał: > Trzeba skądś wziąć kasę na ostatnie sejmowe rozdawnictwo i odprawy dla posłów? To Ty się nie cieszysz, że sejm a wczoraj senat podarowali Tobie (i innym) "posiadaczom dzieci" ponad 1100 zł ulgi podatkowej na każde z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 15.09.07, 15:20 Ja takie decyzje mam (tu cytat z Kabaretu Starszych Panów) "tam, gdzie oni mogą Pana Majstra w dupę pocałować". Dziś dostaję 3000 na dzieci a jutro zabiorą mi z tego powodu 6000 w inny sposób + 1000zł na pensję urzędnika który będzie się tymi transferami zajmował. Póki co, Ośrodek Pomocy Społecznej w Łomiankach się rozbudował i stworzył nowe miejsca pracy. Straszny ruch w rozdawaniu "giertychówek", które zapewne mają zrekompensować opłatę za poród rodzinny w "bezpłatnym" państwowym szpitalu + połowę kosztu nabycia pierwszego szkolnego mundurka. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 16.09.07, 13:19 lomek2 napisał: > Ja takie decyzje mam (tu cytat z Kabaretu Starszych Panów) "tam, gdzie oni mogą > Pana Majstra w dupę pocałować". Też to lubię. Dla historycznej ścislości - to z kabaretu "Dudek" Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Gliniarze z suszarką na Wisłostradzie. 17.09.07, 11:25 lomek2 napisał: No, a mundurki już trafiają "do kosza". lomek2 napisał: > Dziś dostaję 3000 na dzieci To Ty masz trójkę dzieci? Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś