fendi-o2 13.12.10, 17:54 obiektywna sonda przedwyborcza. wyraź swoje zdanie !!! www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=601100&uid=491685 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 19:01 Bedziedzie tyle sond az wreszcie wygracie ............hmmm szkoda ze nasza reprezentacja w noge niemoze tak grac do oporu az wygraja Odpowiedz Link
deus1ex Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 21:42 dokładnie jest tak jak piszesz edi. Ci państwo " od ZGB" tylko potrafią żąglować faktami, danymi i innymi informacjami, a teraz to i sondą - wystarczy popatrzeć w budżet naszego miasta, to jest stara dobra "czerwona" szkoła. Odpowiedz Link
logik-1 Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 23:19 Swego czasu zajmowałem się możliwością przeprowadzenia sensownej sondy wyborczej. Po długich dysputach z lukiem, którego wiedzę w dziedzinie netu bardzo cenię, dowiedziałem się, że dobra sonda internetowa jest niemożliwa do założenia z następujących powodów: - Przeważnie po każdym włączeniu komputera znów można oddać głos, zatem Ci co maja czas będą nabijać bezsensowne głosy; - Mądrzejsze sondy zapamiętują IP komputera i z tego samego nie można oddać wielu głosów, więc trzeba latać po komputerach np. w pracy czy szkole, ale da się to zrobić; - Komputery wpięte do netu przez administratora jakiejś tam sieci mogą być nierozróżnialne w internecie i po oddaniu głosu przez jednego z użytkowników, reszta nie będzie mogła oddać głosu; - Komputery wpięte do sieci przez Neostradę mają zmienne IP, i można z nich ciągłe głosować bo sonda myśli, że to inny użytkownik. Zatem ogólnie te sondy są gówno warte! Odpowiedz Link
edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:30 Basia tzeba wylogowac sie z kompa a nie zamykac oczu i otwierac udajac ze sie jest wylogowany Przepraszam ale w tym czasie oddalem 3 razy glos na ZGB mimo ze glosowalem na WR , macie do przodu juz 1 % .Cale szczescie ze tych glosow nie bierze sie pod uwage . Odpowiedz Link
elka06 Re: aktualna sonda wyborcza. 14.12.10, 13:37 głosujcie kochani ... zobaczmy jak rozkladaja sie glosy, poki co - miażdżąca przewaga Grabias... sonda jest odzwierciedleniem poparcia wyborców. Odpowiedz Link
edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 14.12.10, 21:27 wlasnie tak zrobilem jak pisze logik ze zmiennego IP Wylogowalem sie i jeszcze raz zaglosowalem i juz punkt do przodu Tak ze dupa z ta wiarygodnoscia elka przestan siac ferment bo zaczynasz mnie wkurzac Odpowiedz Link
hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 15.12.10, 15:12 tak, prowadzi, bo administrator przekierował głosy na Rudolfa, jako oddane na ZGB. Takim sposobem to ZGB ma sznase wygrać te wybory... :P Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 16:57 miażdżąca przewaga Grabias Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 17:18 w sumie to podobne odwzorowanie wynikow z I tury. Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 22:57 Grabias 72% Waszych glosow., Rudolf 28% - podobnie bedzie w niedziele. pozdrawiam Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 14:53 zobaczcie odzwierciedlenie preferencji wyborczych. Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 15:27 zobaczcie na wyniki sondy !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:14 "Zobaczcie na wyniki sondy..." zapomniałaś dodać: "specjalnie 50 razy wylogowałam się z netu żeby móc dorzucić swoje 50 głosów, ależ jestem zdolna..." Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:43 no to hrabino sprobuj zrobic to samo, gwarantuje ze sie nie uda. glos w sondzie liczony jest tylko jeden raz. boli was to ze grabias ma przewage w wyborach? pewnie juz probowalas sie przelogowac a teraz glupa rżniesz . spojrz na wyniki sondy - miazdzaca przewaga grabias !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:54 Tak, ja oddałam swój głos na początku, ale potem zrobiłyśmy z siostrą to, o czym tutaj piszą na forum- bo akurat mam tpsa i... oddałam głos ponownie. Od tamtej pory już nie wchodzę na tą wybitnie nierzeczywistą sondę... sorry, ale jeśli tak miałyby wyglądać wyniki to oznaczałoby, że w Piechowicach nie ma trzeźwo myślących ludzi i trzeba stąd zwiewać... (tak jak np. p. Potkański do JG- on wiedział już wcześniej) Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:02 a twoja siostra też ejnikówka? o kurde to wy rzeczywiscie lepiej wypadajcie z tych piechowic. niahahhaa Odpowiedz Link
mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:09 te, Baśka ty weź coś na głowe. Z tego co piszesz to wynika, że bardzo Cię boli. I na przyszłość pamiętaj, co powiedziała Goździkowa do Ciebie ostatnio jak stałaś w kolejce po rozum " na ból głowy najlepsza jest ETOPIRYNA", więc szybko do apteki bo już zaczynają od Ci od ZGB wszystko wykupować i może zabraknąć. P.S Jak masz jakiś jeszcze problem to napisz do "Przyjacółki" albo do "Pani" Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:04 i dlaczego robisz sieczke z mozgow wyborcow? tez ma tepse i zrobilam co piszesz i wyskoczyl mi taki oto komunikat: Głos na tę sondę został już oddany wcześniej. Głos nieważny. a wiec po uprawiasz niezdrową kamapnie? tak cie boli ze grabias ma tak znaczącą przewage? nie moge - zal mi ciebie. Odpowiedz Link
mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:11 Baśka, ty lepiej napisz mi jak to zrobiłaś, że wygrałaś 10 milionów w milionerach. :))) Odpowiedz Link
edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:52 znowu w ciagu 5 minut zalogowalem sie 2 razy i oddalem jesli to dla was jest takie wazne 2 glosy na Zgb Wiec niemow ze to jest niemozliwe sami sobie pompujecie ta sonde i kadzicie a smieci zamiatacie pod dywan Odpowiedz Link
hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 18:08 Ja mam 3 użytkowników na kompie to może dlatego mi to wychodzi? Apropo to żadna ze mnie ejnikówna- normalna obiektywna kobieta. Zaufałam Rudolfowi po debacie na 100%. Tyle. ZGB mnie zniechęciła po swoich akcjach 2 tyg temu... Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 23:05 :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 19.12.10, 14:53 sonda !! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 19.12.10, 23:44 Basia i co, łyso ci tyle razy się logować i oddawać głos na ZGB? Prawda boli, a wynika jest zgoła odmienny. :) Brawo dla Rudolfa Odpowiedz Link