Dodaj do ulubionych

aktualna sonda wyborcza.

13.12.10, 17:54
obiektywna sonda przedwyborcza.

wyraź swoje zdanie !!!

www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=601100&uid=491685
Obserwuj wątek
    • edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 19:01
      Bedziedzie tyle sond az wreszcie wygracie ............hmmm szkoda ze nasza reprezentacja w noge niemoze tak grac do oporu az wygraja
      • deus1ex Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 21:42
        dokładnie jest tak jak piszesz edi. Ci państwo " od ZGB" tylko potrafią żąglować faktami, danymi i innymi informacjami, a teraz to i sondą - wystarczy popatrzeć w budżet naszego miasta, to jest stara dobra "czerwona" szkoła.
        • logik-1 Re: aktualna sonda wyborcza. 13.12.10, 23:19
          Swego czasu zajmowałem się możliwością przeprowadzenia sensownej sondy wyborczej. Po długich dysputach z lukiem, którego wiedzę w dziedzinie netu bardzo cenię, dowiedziałem się, że dobra sonda internetowa jest niemożliwa do założenia z następujących powodów:
          - Przeważnie po każdym włączeniu komputera znów można oddać głos, zatem Ci co maja czas będą nabijać bezsensowne głosy;
          - Mądrzejsze sondy zapamiętują IP komputera i z tego samego nie można oddać wielu głosów, więc trzeba latać po komputerach np. w pracy czy szkole, ale da się to zrobić;
          - Komputery wpięte do netu przez administratora jakiejś tam sieci mogą być nierozróżnialne w internecie i po oddaniu głosu przez jednego z użytkowników, reszta nie będzie mogła oddać głosu;
          - Komputery wpięte do sieci przez Neostradę mają zmienne IP, i można z nich ciągłe głosować bo sonda myśli, że to inny użytkownik.

Zatem ogólnie te sondy są gówno warte!
      • edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:30
        Basia tzeba wylogowac sie z kompa a nie zamykac oczu i otwierac udajac ze sie jest wylogowany Przepraszam ale w tym czasie oddalem 3 razy glos na ZGB mimo ze glosowalem na WR , macie do przodu juz 1 % .Cale szczescie ze tych glosow nie bierze sie pod uwage .
    • elka06 Re: aktualna sonda wyborcza. 14.12.10, 13:37
      głosujcie kochani ... zobaczmy jak rozkladaja sie glosy, poki co - miażdżąca przewaga Grabias...
      sonda jest odzwierciedleniem poparcia wyborców.
    • edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 14.12.10, 21:27
      wlasnie tak zrobilem jak pisze logik ze zmiennego IP Wylogowalem sie i jeszcze raz zaglosowalem i juz punkt do przodu Tak ze dupa z ta wiarygodnoscia elka przestan siac ferment bo zaczynasz mnie wkurzac
    • elka06 Re: aktualna sonda wyborcza. 15.12.10, 12:36
      nadal grabias miażdżąco prowadzi
      • hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 15.12.10, 15:12
        tak, prowadzi, bo administrator przekierował głosy na Rudolfa, jako oddane na ZGB.
        Takim sposobem to ZGB ma sznase wygrać te wybory... :P
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 16:57
      miażdżąca przewaga Grabias
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 17:18
      w sumie to podobne odwzorowanie wynikow z I tury.
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 17.12.10, 22:57
      Grabias 72% Waszych glosow., Rudolf 28% - podobnie bedzie w niedziele. pozdrawiam
      • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 14:30
        sami zobaczcie wyniki
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 14:53
      zobaczcie odzwierciedlenie preferencji wyborczych.
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 15:27
      zobaczcie na wyniki sondy !!!!!!!!!!!!!
      • hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:14
        "Zobaczcie na wyniki sondy..."
        zapomniałaś dodać:
        "specjalnie 50 razy wylogowałam się z netu żeby móc dorzucić swoje 50 głosów, ależ jestem zdolna..."
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:43
      no to hrabino sprobuj zrobic to samo, gwarantuje ze sie nie uda. glos w sondzie liczony jest tylko jeden raz. boli was to ze grabias ma przewage w wyborach? pewnie juz probowalas sie przelogowac a teraz glupa rżniesz .

spojrz na wyniki sondy - miazdzaca przewaga grabias !!!!!!!!!!
      • hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 16:54
        Tak, ja oddałam swój głos na początku, ale potem zrobiłyśmy z siostrą to, o czym tutaj piszą na forum- bo akurat mam tpsa i... oddałam głos ponownie.
        Od tamtej pory już nie wchodzę na tą wybitnie nierzeczywistą sondę... sorry, ale jeśli tak miałyby wyglądać wyniki to oznaczałoby, że w Piechowicach nie ma trzeźwo myślących ludzi i trzeba stąd zwiewać... (tak jak np. p. Potkański do JG- on wiedział już wcześniej)
        • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:02
          a twoja siostra też ejnikówka? o kurde to wy rzeczywiscie lepiej wypadajcie z tych piechowic. niahahhaa
          • mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:09
            te, Baśka ty weź coś na głowe. Z tego co piszesz to wynika, że bardzo Cię boli. I na przyszłość pamiętaj, co powiedziała Goździkowa do Ciebie ostatnio jak stałaś w kolejce po rozum " na ból głowy najlepsza jest ETOPIRYNA", więc szybko do apteki bo już zaczynają od Ci od ZGB wszystko wykupować i może zabraknąć.
            P.S
            Jak masz jakiś jeszcze problem to napisz do "Przyjacółki" albo do "Pani"
        • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:04
          i dlaczego robisz sieczke z mozgow wyborcow? tez ma tepse i zrobilam co piszesz i wyskoczyl mi taki oto komunikat:
          Głos na tę sondę został już oddany wcześniej.
          Głos nieważny.

a wiec po uprawiasz niezdrową kamapnie? tak cie boli ze grabias ma tak znaczącą przewage? nie moge - zal mi ciebie.
          • mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:11
            Baśka, ty lepiej napisz mi jak to zrobiłaś, że wygrałaś 10 milionów w milionerach. :)))
            • edi.ed Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 17:52
              znowu w ciagu 5 minut zalogowalem sie 2 razy i oddalem jesli to dla was jest takie wazne 2 glosy na Zgb Wiec niemow ze to jest niemozliwe sami sobie pompujecie ta sonde i kadzicie a smieci zamiatacie pod dywan
              • hrabina.ignatiew Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 18:08
                Ja mam 3 użytkowników na kompie to może dlatego mi to wychodzi?
                Apropo to żadna ze mnie ejnikówna- normalna obiektywna kobieta. Zaufałam Rudolfowi po debacie na 100%. Tyle. ZGB mnie zniechęciła po swoich akcjach 2 tyg temu...
                • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 18.12.10, 23:05
                  :)))))))))))))))))))))))))
    • basia09.beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 19.12.10, 14:53
      sonda !! :))))))))))))))))))
      • mghandi Re: aktualna sonda wyborcza. 19.12.10, 23:44
        Basia i co, łyso ci tyle razy się logować i oddawać głos na ZGB? Prawda boli, a wynika jest zgoła odmienny. :) Brawo dla Rudolfa
        • szpilka00beauty Re: aktualna sonda wyborcza. 19.12.10, 23:56
          BRAWO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka