azetta1976
01.08.18, 02:08
mam pytanie jako rodzic ktos mi wytlumaczy jak dziala klub pilkarski lechia? aby dziecko moglo trenowac w klubie oplacana jest skladka panu radnemu Marcinowi Ramskiemu, nie ma zadnych potwiedzen wplaty, rachunkow, odcinkow potwierdzenia wplat, zajecia prowadzone pod egida lechii na ktore miasto daje pieniadze nie powinny byc bezplatne? przeciez na mlodziez chyba daje miasto? gdzie ida te pieniadze? dla pana Ramskiego czy lechie, ktora dostaje przeciez pieniadze od miasta. malo tego ten pan jest animatorem i czy nie powinien prowadzic zajec w ramach godzin na orliku za co mu miasto tez placi w ramach umowy na animatora? zajecia sa prowadzone na terenie halii sportowej i orlika a wiec na majatku gminy Piechowice, o co tutaj chodzi ktos mi moze wytlumaczyc? Radny Ramski ponadto jest trenerem wielu grup czy za to ma placone z miasta albo lechii jako stowarzyszenia, gdzie radny chyba nie moze dzialac na majatku gminy, ktos mi to wytlumaczyc moze bo kazdy o tym mowi a nikt nie wie o co chodzi... burmistrz na to pozwala? rodzice musza placic 40zl za dziecko gdzie przeciez miasto daje na szkolenie mlodziezy co roku pieniadze o co tutaj w tym wszystkim chodzi, prosze zorientowana osobe o odpowiedz bo chyba czegos nie rozumiem...