Dodaj do ulubionych

Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzywa?

29.05.16, 16:44
Cześć, czy są tu moze osoby, które uzywają kosmetyków marki Inoar? Do włosów? Zastanawiam sie nad nimi, wybor jest spory, a mam bzika na punkcie pielegnacji wlosow, wiec chetnie przetestowalabym cos nowego :) wlosy mam ostatnio troche suche od slonca i od lokówki- jakbyscie mogły doradzic mi jakis konkret z inoaru to byloby extra!! bede wdzieczna za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • iamdominika Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 30.05.16, 20:53
      robie sobie keratynowe prostowanie wlasnie z inoarem, dokupilam tez szampon do kompletu. ogolnie kosmetyki wysokiej jakosci :) w sumie nie widze zadnej roznicy miedzy zabiegiem w salonie a zabiegiem, ktory robi mi siostra w domu. zajrzyj na ich stronę- kosmetykow do pielegnacji suchych wlosow maja sporo, chociazby olejek arganowy
    • cruella.de.mon Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 30.05.16, 21:14
      a co to za marka? gdzie mozna ja kupic? nie slyszalam o niej, a musze przyznac, ze staram sie byc na biezaco z nowosciami do wlosow.. :)
    • myszka.92 Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 12.06.16, 20:09
      dzieki wszystkim za wypowiedzi. ostatecznie udalam sie na keratynowe prostowanie do salonu fryzjerskiego i tam wlasnie fryzjerka uzywala do tego keratyny z Inoaru. a ze efekt jest mega rewelacyjny to skutecznie przekonalam sie do tej marki :) w koncu mam piekne wlosy :)
    • malwina_aaa Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 17.08.16, 10:59
      Ja używam Speed Blond, jest super; żaden kosmetyk do blondów wcześniej tak mi nie podpasował. I jak nawilża. Bajka :)
    • stargateatlantis Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 06.09.16, 15:29
      Do włosów używam od kilku miesięcy tylko Chantal. Jesteśmy w trwałym związku, który chyba jeszcze potrwa.
    • gosia.pazio Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 14.09.16, 18:05
      pl.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=201613
    • wellness11 Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 18.10.16, 14:08
      Moja koleżanka też korzystała z keratynowego prostowania. Efekt na prawdę świetny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
      100club.pl/artykuly/-Singielka-vs--zycie-w-stalym-zwiazku,4244.html

• halina.wu Re: Kosmetyki do włosów Inoar- czy ktoś może uzyw 26.10.16, 18:12
        wellness11 napisał(a):

> Moja koleżanka też korzystała z keratynowego prostowania. Efekt na prawdę świe
        > tny.
        >
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > --------------------
        > 100club.pl/artykuly/-Singielka-vs--zycie-w-stalym-zwiazku,4244.html
        >
        Zgadzam się. Keratyna z Inoaru to ich topowy produkt. Włosy po zabiegu- miekkie, nawilzone, wręcz idealne. Dobre rozwiązanie dla posiadaczek niesfornych wlosow.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka