wicinska.ola 11.08.16, 07:48 Istnieje w ogole taki? Testowalam wiele- efekt zerowy. A naprawde chcialabym, zeby wlosy przestaly chociaz wypadac, bo to juz jest masakra jakas :/ uzywacie czegos? polecacie cos sprawdzonego? bede wdzieczna za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cruella.de.mon Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 12.08.16, 18:20 czy kosmetyk ci pomoze..? nie sadze. juz lepiej przejsc sie do trychologa i zdac sie na cos trychologicznego. Odpowiedz Link
wicinska.ola Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 14.08.16, 12:59 ok, dzieki ;-) kupowalas cos u nich? ppolecasz cos konkretnego? jestem zielona jesli chodzi o trychologiczne preparaty. przyznaje, ze nawet o takich nie slyszalam :P Odpowiedz Link
gitarzysta80 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 15.08.16, 11:45 Bo trychologia to stosunkowo nowa dziedzina na rynku, a wiadomo, ze jak ktos ma problemy z wlosami to zaczyna od najprostszych sposobow, np. domowych- kozieradka, jantar, olej rycynowy. Jednym to pomoze, innym- troche mniej. O ile dobrze kojarzę to Hair pharma ma ampułki na wypadanie wlosow i to takie bardzo konkretne pod wzgledem skutecznosci :) ale sam ich nie uzywalem- walczylem z lupiezem przy pomocy ich produktow i rezultaty sa zadowalajace :) Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 15.08.16, 18:57 koniecznie spróbuj kurację prosalon med od Chantal. Odbudowała moje włosy od nowa, nie mówiąc już o poczuciu własnej wartości. Odpowiedz Link
wicinska.ola Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 17.08.16, 18:21 chyba najbardziej przekonala mnie trychologiczna opcja z hair pharma :D poszperam za apteką w swoim miescie i kupię, przetestuję. trzymajcie kciuki za moje wlosy :D Odpowiedz Link
marta.czabala Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 07.10.16, 15:46 Mi bardzo pomogły maski odżywcze od Chantal. Jestem oddaną fanką firmy. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 17.10.16, 17:50 Chantal w ogóle jest genialny na wiele rzeczy i problemów. Odpowiedz Link
wellness11 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 23.09.16, 12:30 U mnie pomogła wcierka z jantaru i tabletki witaminowe :) Przestały wypadac i pojawiły się nowe :) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/12-blogow-z-przepisami-bezglutenowymi,4109.html Odpowiedz Link
marta.czabala Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 07.11.16, 13:26 Mi bardzo dobrze sprawdziła się kuracja prosalon med chantal. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 16.01.17, 00:22 Mam z Chantal odżywkę ProSalon Intensis. Wspaniała rzecz, moje włosy w końcu przestały wyglądać jak siano. Odpowiedz Link
marta.czabala Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 21.12.16, 12:26 Polecam kurację ProSalon med od Chantal. Świetnie działa, słowo honoru. Odpowiedz Link
snowwwhite Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 22.12.16, 17:21 wcierka Jantar z Farmony, próbowałaś? Odpowiedz Link
miodmalina2 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 27.12.16, 16:39 Po pierwsze wizyta u dermatologa i porobienie kompletu badań, na własną rękę można stosować jakieś wcierki, ale one nie zawsze pomagają, szczególnie w wypadaniu androgenowym czy związanym z problemami z tarczycą. Odpowiedz Link
kate852 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 13.01.17, 11:40 Też przerabiałam problem wypadających włosów. Czasami z przerażeniem wyciągałam garście włosów z grzebienia ;c Najpierw próbowałam delikatniejszych szamponów – cały ten szał związany z kosmetykami bez sls… To co zauważyłam to włosy się na pewno mniej puszyły, może trochę mniej łamały, ale co do wypadania było chyba jeszcze gorzej. Po umyciu były splątane i musiałam je szarpać by rozczesać…Dodam, że kosmyki wyglądały na wiecznie przetłuszczone. Spróbowałam więc zadziałać czymś od środka. Zaczęłam brać tabletki z oeparol wzmacniające włosy, skórę i paznokcie. Jestem bardzo zadowolona. To co teraz zostaje na szczotce jest prawie niezauważalne. Tak samo przy myciu. Cera i paznokcie też na plus. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 16.01.17, 00:25 Bardzo dobre doświadczenia miałam z elastabion Floslek, świetne szampony. Odpowiedz Link
marta.czabala Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 24.01.17, 00:17 Elastabion prawda? super szampony. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 08.02.17, 23:48 Z Floslek mam serum rozświetlające, fajnie działa Odpowiedz Link
marta.czabala Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 24.01.17, 00:18 Na naprawdę dramatyczną sytuację polecam kurację ProSalon med. Uratowała mi życie. Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 08.02.17, 23:47 Chantal prawda? Mam ich odżywkę ProSalon Intensis, wspaniała. Odpowiedz Link
malgorzata11975 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 24.01.17, 19:37 Potwierdzam wcierka z jantaru działa cuda. Jednak ja , od blisko pół roku łyak kolagen od: www.proto-col.pl/ i zauważyłam o niebo mniej wypadających włosów! Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 19.04.17, 22:59 Zobacz Elastabion Floslek, powinien pomóc. Odpowiedz Link
emiemilka90 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 25.04.17, 13:38 może lepiej udaj się do jakiegoś specjalisty Odpowiedz Link
salatka123 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 25.04.17, 14:22 Olejek do włosów ANdrea. Dodaj kilka kropli do normalnej wcierki i wcieraj przed myciem, po myciu. Odpowiedz Link
dankajon Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 25.04.17, 17:33 Idź do dermatologa tylko dobrego myślę że może nakierować na coś. Sprawdź na stronie dobrylekarz jakie są opinie o dobrym dermatologu a jeśli takiego w swojej miejścowości nie znajdziesz to poszukaj w jakimś większym mieście obok. Tylko na prawdę trzeba znaleźć osobę która ma dobre opinie i duże doświadczenie a jeżeli nie będzie to kwestia dla dermatologa to myślę że taki dobry dermatolog będzie wiedział kogo polecić dalej bo na pewno ma w tym doświadczenie Odpowiedz Link
ilona066 Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 26.04.17, 10:45 Ja używałam wcierki jantar :) Odpowiedz Link
snowwwhite Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 09.05.17, 11:50 Sprawdziłaś Jantar albo olej Sesa? U mnie fajnie działały. Zaczęłam właśnie kurację Jantarem, bo po zimie włosy zaczęły mi wypadać. Odpowiedz Link
maja-mjura Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 12.05.17, 19:01 Witam Super sprawa jest zrobic sobie mezoterapie iglowa z odpowiednimi skladnikami na wlosy i jest jeszcze super wcieruch Sama kozystalam w salonie Mala Pieknosc Wroclaw Super osoby znaja sie i pomoga podam tel 668757701poleca sa na fb Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 15.05.17, 22:41 Koniecznie wypróbuj szampony Elastabion Floslek. Odpowiedz Link
karolaslawik Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 24.05.17, 10:13 u mnie Jantar się nie sprawdził, bo mam wrażliwą skórę głowy i po chwilowym stosowaniu wróciły moje problemy :/ dlatego jak włosy mi bardziej wypadają to używam raczej naturalnych sposobów. stosowałam np. maski z drożdży albo z jajkiem, tutaj są przepisy: fryzury.pl/pielegnacja/domowe-sposoby-na-wypadanie-wlosow/. zdecydowanie bardziej wolę taką pielęgnację :) Odpowiedz Link
stargateatlantis Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 11.06.17, 23:03 Zobacz Elastabion Floslek, mi pomógł. Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 16.07.17, 23:26 Miałam Elastabion, rzeczywiście jest super. Odpowiedz Link
olivia.w Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 02.09.17, 15:12 Serum pobudzające włosy do wzrostu Bionigree. To kosmetyk stricte trychologiczny, potwierdzone działanie. rubinova.pl/pl/p/BIONIGREE-Trychologiczne-serum-pobudzajace-wlosy-do-wzrostu/197 Moja mam połączyła go z szamponem Insight Loss Control i efekty są niesamowite. rubinova.pl/pl/p/INSIGHT-Loss-Control-Shampoo-Szampon-przeciw-wypadaniu-wlosow/142 Odpowiedz Link
kasidysisko Re: Jaki kosmetyk pomaga na wypadające włosy? 05.10.17, 23:26 Super doświadczenia miałam z Elastabion Floslek. Odpowiedz Link