kass95 13.10.17, 22:29 Cześć wszystkim! Chciałam Was zapytać co możecie mi polecić do nawilżenia ciała? Po lecie stało się suche i nie przyjemne w dotyku, zarówno twarz jak i cała reszta, niestety :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika9191 Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 22.11.17, 19:49 Gliceryna bardzo dobrze wiąże wodę w skórze. Odpowiedz Link
victoria.15 Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 10.02.18, 21:11 Ja mam bardzo wysuszoną skórę przez rogowacenie naskórka ;/ stosowałam miliardy kremów, ale już na następny dzień rano, znów miałam wysuszoną skórę. Poszłam do dermatologa, ale dała mi jakies kremy za miliony monet ;/ poczytałam trochę na necie, że olej kokosowy dobrze nawilża (ahh plus ten zapach <3) i rzeczywiście kupowałam przez jakiś czas, aż w końcu stwierdziłam, że kupię maszynę do tłoczenia oleju i sama będę robić :D stosuje regularnie i jest o wiele lepiej niż było. Może też spróbuj? Odpowiedz Link
munisa_luka Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 23.04.19, 08:10 Od czego są olejki czy balsamy do ciała? Odpowiedz Link
harshka Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 20.05.19, 10:26 Olejek z opuncji figowej zmieszany z naturalnym balsamem do ciała :) Odpowiedz Link
girlnextdoor19 Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 28.07.19, 20:59 Olej arganowy naturalny :) Odpowiedz Link
melania_tyszko Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 11.01.21, 13:07 polecam naturalne peelingi np. z kawy, miodu, cynamonu ( nawilża i pięknie pachnie) i jakiś dobry krem nawilżający ( najlepiej tłusty). Ja lubię wegańskie produkty ( np. Alterra z roska), z tym że on bardziej na noc niż na dzień bo ten do twarzy nie nadaje się pod makijaż. Tutaj i ja szukam jakiegoś super-hitu :) także piszcie jak coś wpadnie Wam do rąk i będzie godne polecenia. odwdzięczę się tym samym. Pozdrówki :) Odpowiedz Link
pani_jowa Re: Nawilżenie ciała, co polecacie? 20.02.21, 19:06 polecam balsam w kostce od Orientany, swietnie natluszczy i odzywi twoja skore, pachnie cudnie i wyglada jak babeczka! Odpowiedz Link