krewetka 14.04.05, 14:26 dziewczyny poszukuje podkladu do cery suchej, ktory pokryłby wszelkie niedoskonałosci: zaczerwinienia, itp, moze znacie jakis dobry?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaabb Re: jaki podklad?? 28.09.05, 12:01 True match L'oreal. Według mnie jest rewelacyjny. Pani namówiła mnie na odcień o wiele ciemniejszy niż ja sobie wybrałam i wcale nie widać do na twarzy i nie odcina się od szyi. Ma bardzo delikatne złote drobinki, które ślicznie rozświetlają twarz. Maja buzia wygląda bardzo świeżo i naturalnie. Podkład jest w buteleczce z dozownikiem i jest bardzo wydajny. Najtanszy znalazłam w perfumerii Douglas w Galerii Łodzkiej (48zł) - wszędzie jest po 52-56zł. Poprzednio używałam Wonder Finish Maybelline i nie polecam. Zostawia zbyt mocną pudrową warstwę. Odpowiedz Link
aaabb Re: jaki podklad?? 28.09.05, 12:03 oto link: perfumy.bizz.pl/x_C_I__P_7015354-7010001.html tutaj ten podkład jest bardzo fajnie opisany mam przy nosie popękane naczynka i podkład dobrze go maskuje (mimo jasnej karnacji mam odcień N4) Odpowiedz Link