Dodaj do ulubionych

Jaki krem na przebarwienia??

09.06.08, 12:04
Proszę o dobry krem na przebarwienia, wyszły mi 2 plamy nad górną wargą, jak
wąsy, jakbym się ubrudziła. Bardzo mnie to krępuje. Naczytałam się już, że
krem z filtrem, nie wystawiać się na słońce i krem rozjaśniający. Tylko jaki??
Jest duży wybór. Mam dość nietrafionych zakupów.
Dodam, że karmię piersią, tło jest pewnie hormonalne.
Obserwuj wątek
    • gusiasoft Re: Jaki krem na przebarwienia?? 18.06.08, 16:04
      Polecam serie Artistry dostępną w Amway. Są bombowe i skuteczne na Twój problem.
      Mój e-mail: gusiasoft@gmail.com
    • kas-ik1 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 21.06.08, 10:17
      hej iv-o.Mam taki sam problem jak Ty,z tym że mi przebarwienia wyszły jeszcze na
      policzkach i czubku nosa.Byłam u dermatologa i ten powiedział że na leczenie to
      nie pora roku,bo jest zbyt mocne słońce,ale polecił mi stosować na noc krem
      rozjaśniajacy BIODERMA WHITE OBJECTIVE a na dzień KONIECZNIE krem z bardzo
      wysokim filtrem i zalecił krem BIODERMA PHOTODERM SPOT SPF+50. Używam ich od 4
      dni,więc nie moge się wypowiedzieć jakie są rezultaty.Pozdrawiam
      • iv-o Re: Jaki krem na przebarwienia?? 23.06.08, 13:00
        Dzięki, napisz jaki efekt. Na prawdę trzeba tak duży filtr?? Kupiłam krem Lirene
        nawilżający spf 15 :(
    • renia_tm Re: Jaki krem na przebarwienia?? 05.07.08, 19:18
      Ja rowniez proponuje Bioderme.White Objective Active Cream to krem rozjasniajacy
      na dzien,ktory jest hipoalergiczny i bezzapachowy wiec idealny rowniez do cery
      wrazliwej.Jest jeszcze White Objective Serum na noc :)Dostepne sa chyba w kazdej
      aptece wiec zapytaj w najblizszej :)
    • tomek_pln Re: Jaki krem na przebarwienia?? 09.07.08, 22:48
      Osobiście polecam krem "Forever Epiblanc". Doskonale radzi sobie z wyrównywaniem
      kolorytu twarzy, a co ważne - dzięki zawartości dużej ilości aloesu czyni to w
      naturalny sposób. Naturalne składniki sprawiają również, że odżywia cerę i
      bardzo głęboko ją penetruje - dociera aż do skóry właściwej.
    • na_potrzebe_chwili Re: Jaki krem na przebarwienia?? 18.07.08, 23:29
      Polecam Natinuel Spot22:
      bellis.pl/Spot_22__krem_regulujacy_zmiany_pigmentacyjne_p409.html
      albo świetne serum z Collin:
      bellis.pl/WhiteEvidence_Whitening_Serum_p124.html
      no i przede wszystkim wysoki filtr!
    • milena_35 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 27.08.08, 10:09
      widzę, że zmagamy się z podobnym problemem, mnie natomiast
      wyskoczyły plamy po kombinacji perfum i słońca... zabójcza
      mieszanka.. Farmaceutka poleciła mi krem clairial z firmy SVR i
      przyznam szczerze, że widzę rezultaty... krem można stosować
      punktowo, więc na trochę starcza...
      działa zarówno na plamy posłoneczne, jak i te o podłożu hormonalnym

www.taniekosmetyki.pl/produkt.php?6771
    • karolamakota Re: Jaki krem na przebarwienia?? 30.04.14, 10:42
      ja kupilam juz jakis czas temu i moge zdecydowanie polecic taki luksusowy CMS V.I.A. Method 30% z witamina C, to jest serum, dziala tez odmładzajaco, troche mnie kosztowal wiec sie balam ale rezultaty sa super:) ja mialam przebarwienia na brodzie i teraz widze ze sie rozjasnily:) poszukaj w necie tego kosmetyku:)
    • meredith Re: Jaki krem na przebarwienia?? 01.05.14, 18:48
      Krem rozjaśniający przebarwienia skórne związane z wiekiem oraz zaburzeniami hormonalnymi ORGANIX
      www.martiniqa.pl/do-twarzy/1384-organix-krem-na-przebarwienia-hormonalne.html
    • ajlajna Re: Jaki krem na przebarwienia?? 30.05.14, 01:54
      Na przebarwienia rekomenduję kosmetyki stąd: sintiva.pl/kategoria/skora-z-przebarwieniami
      mają bardzo fajne kremiki właśnie i serum też z Lieraca
      kosmetyki kosztują troszkę więcej, niż w zwykłej drogerii, ale uwierzcie - naprawdę warto
      • kakarigeiko Re: Jaki krem na przebarwienia?? 04.07.14, 12:06
        Na walkę z przebarwieniami to nie najlepsza teraz pora, no chyba, że nie wybierasz się nigdzie na urlop, albo nosisz kapelusze z szerokim rondem :) ale już od września dobrze by było zrobić sobie w gabinecie kosmetycznym serię kwasów. Natomiast jeśli idzie o kosmetyki do stosowania w domu to ja polecam żel punktowy na przebarwienia Rejuvi "d" do stosowania miejscowo na noc. Można go kupić między innymi w moim sklepie internetowym
        www.askosmetics.pl/433-rejuvi-el-wybielajcy10g.html
        • malinka911 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 04.09.14, 19:35
          A może spróbuj jakiegoś kremu Color Control? Można go stosować pod podkład, lub zamiast podkładu, a fajnie kryje i wyrównuje koloryt cery :)
    • meredith Re: Jaki krem na przebarwienia?? 30.09.14, 08:28
      Warto wypróbować domowy zabieg do twarzy AVA na przebarwienia:
      www.martiniqa.pl/do-twarzy/2145-zabieg-przebarwienia-phs.html
    • dorotadermiblog Re: Jaki krem na przebarwienia?? 13.10.14, 17:13
      polecam:
      Skinception Illuminatural 6i, mi bardzo pomógł.
    • 6lilianna Re: Jaki krem na przebarwienia?? 18.10.14, 13:04
      Na przebarwienia z doświadczenia polecam trzy produkty:
      - krem Logony z bio różą
      - krem Sylveco z Betuliną - kryjący jak podkład
      - wodę do twarzy z czystka Avebio.
      Są to produkty ekologiczne, bez chemii. Zaopatruję się w nie na stronie www.drogeriaorganika.pl/
    • kasi_eka Re: Jaki krem na przebarwienia?? 07.01.15, 13:33
      Zdecydowanie pomogą Ci produkty z linii zabiegowej Perfection marki Ericson Laboratoire. Są one dostępne tylko w wybranych gabinetach kosmetycznych więc trzeba się dowiadywać czy dany gabinet ma je w swojej ofercie, ale widocznie łagodzą przebarwienia, dając efekt rozjaśniający.
    • mmmo-nika Re: Jaki krem na przebarwienia?? 13.01.15, 15:25
      Poradź się swojego ginekologa, bo takie przebarwienia to naprawdę skutek niewłaściwej gospodarki hormonalnej. Na szczęście masz dużą szansę że znikną. Ja walczę od jakiegoś czasu z przebarwieniami posłonecznymi (skutek kupienia ogródka) i jeszcze nie trafiłam na krem, który naprawdę by mi pomógł:( Teraz testuję taki wałeczek z igiełkami- dermaroller, może on coś pomoże.
      • eleonorkaa Re: Jaki krem na przebarwienia?? 22.01.15, 13:23
        Ja na przebarwienia na skórzę stosuję krem marki swiss line ze szwajcarii. Ostatnio dostałam w prezencie krem anti redness łagodzi podrażnienia wyrównuje koloryt na twarzy. Krem ma kolor zielony dzięki czemu fajnie przywraca naturalny i równomierny kolor skóry.
    • pretty30 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 13.02.15, 12:53
      Zalecam użycie raz w tygodniu maski algowej rozjaśniającej na przebarwienia. Kosmetyk jest w 100% naturalny i jet polecany dla każdego typu skóry przy plamach i przebarwieniach.

najwiekszerabaty.pl/pl/glowna/109-algi-whitening.html
    • poleszakalicja Re: Jaki krem na przebarwienia?? 05.03.15, 12:43
      Ja polecałabym zabieg, bardziej niż kremy. Większe przebarwienie na pewno usunie szybciej: alegratka.pl/ogloszenie/laserowe-usuwanie-przebarwien-znizka-na-25703797.html?h=7807936aec6538a0
    • 674ania Re: Jaki krem na przebarwienia?? 06.03.15, 07:24
      Ja poszłam na zabieg laserowy - laserem frakcyjnym CO2, bo po depilacji wyszłam na słońce i zrobiły mi ise tez takie przebarwienia nad górną warga i na brodzie niestety tez, po laserze mi całkiem przeszło i teraz tylko stosuje kremy z filtrem zeby to nie wróciło - polecam Centrum na Okopowej 56 lok 214 "Kobieta i Matka" --> ich strona www. kobietaimatka.pl
    • lusesita5 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 21.03.15, 19:00
      Może coś z Clarins? Taniej znajdziesz na perfumeriawiki.pl :)
    • katarynka123456 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 22.03.15, 21:18
      Przyjaciółka jest zachwycona Pharmacerisem - nie wiem jak się dokładnie nazywa linia do skóry z pzebarwieniami .
    • 9agatka Re: Jaki krem na przebarwienia?? 30.09.15, 14:24
      Czytałam o acne derm. Podobno skuteczne, ale nie wiem czy dostępne bez recepty.
    • karola2379 Re: Jaki krem na przebarwienia?? 08.10.15, 14:26
      ja używałam na przevarwienia po lecie- w ms pryszczy bąż ran tworzyły się plamy koloru czarnego- kremu swati na niedoskonalośći
    • bondziorro Re: Jaki krem na przebarwienia?? 21.10.15, 12:00
      nie wiem czy na Twoje dplegliwosc pomoze krem... moze tujednak lepszy bylby zabieg u dermatologa?
    • eliza.napara Re: Jaki krem na przebarwienia?? 14.01.16, 13:26
      A ja jestem bardzo zadowolona z kremu no scar z masy perłowej. Używam go 3 miesiąc. I blizny co prawda jeszcze mam ale są białe i prawie nie widoczne a przebarwienia mi wszystkie zeszły. Proponuje do tego na noc stosować olej argonowy... Ja mam cerę mieszana ze skłonnością do trądziku i ten olej bardzo ładnie mi nawilżył głębokie partie skory a do tego jest przeciwzmarszczkowy. Niestety zaczęłam używać ich jednocześnie i nie wiem teraz który pomógł i bardziej, ale cera mam tak ładną jakiej nie miałam od lat.
    • vatia Re: Jaki krem na przebarwienia?? 06.09.16, 14:38
      No tak, to może być hormonalne. U mnie najlepsze efekty daje serum z witaminą C, niacynamid i bajkalina (jako wspomagacz), ale trzeba poużywać przynajmniej miesiąc. Ewentualnie możesz zastosować kwasy, jak mlekowy czy glikolowy jesli chcesz szybszych efektów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka