GoĹÄ: nick IP: *.icpnet.pl 29.11.09, 11:03 pierdu, pierdu, praca dla ludzi którzy za forsę sprzedadzą własną matkę, nachalni i upierdliwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: paymemore tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.chello.pl 29.11.09, 11:18 tabela z wynagrodzeniami sprawiła, że otworzyłem oczy - ze zdumienia... pracuję w Warszawie jako brand manager. moja pensja wg. tej tabeli jest poniżej średniej - jak oceniacie tą tabelę? ma przełożenie na realia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.09, 12:21 Wlasnie nie za bardzo - wszystkie tabelkowe pensje powinny być obniżone imo o ok. 5-10% by odpowiadały realiom. I tak wszystko zależy od konkretnej firmy, osiągnięć pracownika etc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arm Re: tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.chello.pl 29.11.09, 16:38 Przeciez wlasnie o tym napisano - ze wartosci z tabeli sa zawyzone. Odpowiedz Link Zgłoś
sil-ny mniej narzekac - do roboty 04.12.09, 21:00 jacy wy jesteście przecież ktoś musi rozleklamować produkty które robole tacy jak Wy produkują, inaczej chinskie gówna nas zaleja silny.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cynique Podawanie wartości pensji brutto... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 09:42 Podawanie wartości pensji brutto jest jak podawanie długości penisa razem z długością kręgosłupa - że tak przytoczę hasło z demotywatora :> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: 89.174.106.* 29.11.09, 12:11 Hmm dla mnie też tabela podaje dziwne kwoty, sporo zawyżone. Z ludzi na dokładnie tak nazwanych stanowiskach znam brand managera jednek z marek samochodowych z Niemiec i on zarabia 5k netto (W-wa). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: redbul Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.09, 12:25 Coś mi się zdaje że już nie ma chętnych na te stanowiska i należy zrobić reklamę tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rektor czyżby nikt już nie chciał studiować M & Z ? IP: *.chello.pl 29.11.09, 13:32 . Odpowiedz Link Zgłoś
kormo Marketing i reklama - kto tu zarabia? 29.11.09, 15:16 jak ta tabela podaje wartości brutto, to może być nawet prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiciarz Praca w reklamie czyli jak skutecznie wciskać kit IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 17:51 jak schlać naród i zarobić na hazardzie. Jak zarobić na sprzedaży toksycznych kitów i oglupiających haseł. Brawo dla moralnych zer z reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkocka Re: Praca w reklamie czyli jak skutecznie wciskać IP: *.chello.pl 30.11.09, 01:10 właśnie i zamiast TYMI RENCAMI uczciwie pracować, to się cwaniaczki i krwiopijcy bogacą, opijając robotniczą krwią, ajt? marketingowcy nie są potrzebni zwykłemu kowalskiemu. są potrzebni przedsiębiorcom. a kowalski, jak widzi że reklamiarz za trzepanie pomysłów wyrabia kilkakrotnie więcej niż kowalski za odbijanie karty na zakładzie, to białej gorączki dostaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 Marketing i reklama - kto tu zarabia? 29.11.09, 19:10 Na pewno zarabiają media - na emisji reklam. Zasadniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal_wu Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.chello.pl 29.11.09, 19:16 nie wiem jak pozostałe stanowiska ale moje zarobki na stanowisku product managera pokrywają się z tymi z tabeli. ale... kosztowało to wiele pracy, zrezygnowałem ze studiów i w wieku 20 lat już pracowałem jako goniec w jednej z warszawskich agencji reklamowych... zaczynałem od 1000 zł na rękę - opłaciło się:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.rzeszow.mm.pl 29.11.09, 20:38 Czym się różni product manager od brand managera? Wg mojej wiedzy niczym, z tabeli wynika co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miszcz Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.ghnet.pl 29.11.09, 21:49 Jeśli wg Twojej wiedzy niczym to strzelam że nie jesteś żadnym z nich i raczej sporo brakuje Ci do tego poziomu wynagrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Mało nam nierobów? Chcecie więcej? 29.11.09, 22:16 Przecież marketing, reklama, PR to siedliska nierobów, którzy innym wmawiają, że są tak bardzo potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jak Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: 62.233.139.* 30.11.09, 08:32 dawno nie czytalem tekstu tak źle napisanego, z tyloma powtórzeniami i błędami stylistycznymi. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOść Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.cpartners.pl 04.12.09, 09:48 Ech, chciałabym, żeby ta tabela prezentowała prawdziwe zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 21:08 Chcesz ekspresowo i bez nadmiernego wysiłku zarobić spore pieniądze? Oczywiście że tak. Więc to jest właśnie praca specjalnie dla Ciebie. Zarobki od 1000 do 4000 złotych. Wystarczy mieć komputer i połączenie z Internetem oraz radzić sobie z pocztą e-mail. Właśnie na Ciebie czekam! Proszę o kontakt e – mail : anulka00711@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś