Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Marketing i reklama - kto tu zarabia?

IP: *.icpnet.pl 29.11.09, 11:03
    pierdu, pierdu, praca dla ludzi którzy za forsę sprzedadzą własną
    matkę, nachalni i upierdliwi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: paymemore tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.chello.pl 29.11.09, 11:18
        tabela z wynagrodzeniami sprawiła, że otworzyłem oczy - ze zdumienia...
        pracuję w Warszawie jako brand manager. moja pensja wg. tej tabeli jest
        poniżej średniej - jak oceniacie tą tabelę? ma przełożenie na realia?
        • Gość: aa Re: tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.09, 12:21
          Wlasnie nie za bardzo - wszystkie tabelkowe pensje powinny być obniżone imo o ok. 5-10% by odpowiadały realiom. I tak wszystko zależy od konkretnej firmy, osiągnięć pracownika etc.
          • Gość: arm Re: tabela płac? - prawda czy fałsz? IP: *.chello.pl 29.11.09, 16:38
            Przeciez wlasnie o tym napisano - ze wartosci z tabeli sa zawyzone.
          • sil-ny mniej narzekac - do roboty 04.12.09, 21:00
            jacy wy jesteście przecież ktoś musi rozleklamować produkty które robole tacy
            jak Wy produkują, inaczej chinskie gówna nas zaleja

silny.blox.pl
        • Gość: cynique Podawanie wartości pensji brutto... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 09:42
          Podawanie wartości pensji brutto jest jak podawanie długości penisa razem z
          długością kręgosłupa - że tak przytoczę hasło z demotywatora :>
      • Gość: piotrek Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: 89.174.106.* 29.11.09, 12:11
        Hmm dla mnie też tabela podaje dziwne kwoty, sporo zawyżone. Z ludzi na
        dokładnie tak nazwanych stanowiskach znam brand managera jednek z marek
        samochodowych z Niemiec i on zarabia 5k netto (W-wa).
      • Gość: redbul Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.09, 12:25
        Coś mi się zdaje że już nie ma chętnych na te stanowiska i należy zrobić reklamę
        tychże.
      • Gość: rektor czyżby nikt już nie chciał studiować M & Z ? IP: *.chello.pl 29.11.09, 13:32
        .
      • kormo Marketing i reklama - kto tu zarabia? 29.11.09, 15:16
        jak ta tabela podaje wartości brutto, to może być nawet prawdziwa.
      • Gość: kiciarz Praca w reklamie czyli jak skutecznie wciskać kit IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 17:51
        jak schlać naród i zarobić na hazardzie. Jak zarobić na sprzedaży toksycznych kitów i oglupiających haseł. Brawo dla moralnych zer z reklamy!
        • Gość: szkocka Re: Praca w reklamie czyli jak skutecznie wciskać IP: *.chello.pl 30.11.09, 01:10
          właśnie i zamiast TYMI RENCAMI uczciwie pracować, to się cwaniaczki i krwiopijcy
          bogacą, opijając robotniczą krwią, ajt?
          marketingowcy nie są potrzebni zwykłemu kowalskiemu. są potrzebni
          przedsiębiorcom. a kowalski, jak widzi że reklamiarz za trzepanie pomysłów
          wyrabia kilkakrotnie więcej niż kowalski za odbijanie karty na zakładzie, to
          białej gorączki dostaje :)
      • zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 Marketing i reklama - kto tu zarabia? 29.11.09, 19:10
        Na pewno zarabiają media - na emisji reklam.
        Zasadniczo.
        • Gość: rafal_wu Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.chello.pl 29.11.09, 19:16
          nie wiem jak pozostałe stanowiska ale moje zarobki na stanowisku product
          managera pokrywają się z tymi z tabeli.

ale... kosztowało to wiele pracy, zrezygnowałem ze studiów i w wieku 20 lat już
          pracowałem jako goniec w jednej z warszawskich agencji reklamowych... zaczynałem
          od 1000 zł na rękę - opłaciło się:)
          • Gość: Jan Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.rzeszow.mm.pl 29.11.09, 20:38
            Czym się różni product manager od brand managera? Wg mojej wiedzy
            niczym, z tabeli wynika co innego...
            • Gość: miszcz Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.ghnet.pl 29.11.09, 21:49
              Jeśli wg Twojej wiedzy niczym to strzelam że nie jesteś żadnym z nich i
              raczej sporo brakuje Ci do tego poziomu wynagrodzenia
      • ojca Mało nam nierobów? Chcecie więcej? 29.11.09, 22:16
        Przecież marketing, reklama, PR to siedliska nierobów, którzy innym wmawiają, że
        są tak bardzo potrzebni.
      • Gość: jak Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: 62.233.139.* 30.11.09, 08:32
        dawno nie czytalem tekstu tak źle napisanego, z tyloma powtórzeniami i
        błędami stylistycznymi. Masakra.
      • Gość: GOść Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.cpartners.pl 04.12.09, 09:48
        Ech, chciałabym, żeby ta tabela prezentowała prawdziwe zarobki.
      • Gość: Ania Re: Marketing i reklama - kto tu zarabia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 21:08
        Chcesz ekspresowo i bez nadmiernego wysiłku zarobić spore pieniądze?
        Oczywiście że tak. Więc to jest właśnie praca specjalnie dla Ciebie.
        Zarobki od 1000 do 4000 złotych. Wystarczy mieć komputer i
        połączenie z Internetem oraz radzić sobie z pocztą e-mail. Właśnie
        na Ciebie czekam! Proszę o kontakt e – mail : anulka00711@wp.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka