Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ewaluacja zasobów medycznych - szukam ...

14.02.02, 21:34
    Dobry wieczór,
    Szukam szkolenia, kursów lub studiów podyplomowych z zakresu ewaluacji zasobów
    medycznych, ewentualnie czegoś takiego z zakresu zbliżonego do prowadzenia
    apteki, tzn nie chodzi mi o fachowe przygotowanie farmac. ale raczej
    menedżerskie.
    Podobno pod Pisecznem jest jakaś taka instytucja, czy ktoś coś wie na ten temat?
    Studia podyplomowe na UW nie wchodzą w rachubę, nie ten zakres ewaluacji,
    byłam, pytałam. Pozdr Madge1
    Obserwuj wątek
      • Gość: Greg A moze tak po polsku?? IP: 212.187.240.* 15.02.02, 11:10
        Co to za ewaluacja, nie mozna po prostu napisac szacowanie i zamiast
        menedzerskie napisac zarzadzanie??
        • Gość: Malwe Re: A moze tak po polsku?? IP: *.chello.pl 15.02.02, 17:09
          Można, ale tak się fachowo nazywa i dlatego użyłam takiego a nie innego
          określenia.
          Jak powiesz hm dajmy na to morda i buzia to oba terminy mniej więcej okreslają
          to samo, ale ich wydźwięk jest różny, tak i tamtym.
          A zresztą myślałam, że fachowe określenie predzej wzbudzi jakieś skojarzenia i
          uzyskam dobrą podpowiedź. Malwe
      • Gość: neikula Re: Ewaluacja zasobów medycznych - szukam ... IP: *.bratniak.krakow.pl 17.02.02, 14:05
        a co mamy rozumiec pod pojeciem zasobow medycznych - czy chodzi tu o zasoby
        internetowe, o zasoby magazynow aptek - jak chcesz sie uczyc o ewaluacji czegos
        i chcesz, aby ktos Ci pomogl, to chyba musisz powiedziec co takiego bedziesz
        szacowala
        • Gość: madge Re: Ewaluacja zasobów medycznych - szukam ... IP: *.chello.pl 17.02.02, 23:24
          Zasoby medyczne to szpitale, przychodnie, apteki, punkty felczerskie, stacje
          pogotowia ratunkowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka