Gość: sssssssssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 15:46 mam zlozyc osobiscie, podanie, CV, kopie dyplomu, swiadect pracy itp, i nie wiem czy zlozyc to w zaklejonej zaadresowanej kopercie czy po prostu ladnie w folii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: skladam podanie do Urzedu - w kopercie czy fo 09.09.10, 16:15 W folli (a lepiej takiej plastikowej teczce z klipsem) + w kopercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanKran Re: skladam podanie do Urzedu - w kopercie czy fo IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 17:35 nie rób se jaj, gosc gotow tak zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: skladam podanie do Urzedu - w kopercie czy fo 10.09.10, 09:00 Ale tak wlasnie powinna wygladac profesjonalna aplikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticaleq Re: skladam podanie do Urzedu - w kopercie czy fo 09.09.10, 18:12 do Urzedu? a niby jakiego? ;) jesli skladasz do urzedu bez znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Re: skladam podanie do Urzedu - w kopercie czy fo IP: 94.254.146.* 09.09.10, 18:14 najlepiej owiń w sreberko - najwazniejsze jest przeciez 1-sze wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssssssssss dziwne ze nikt nie potraktowal tego postu powaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 09:06 w dobie wysylania wszystkich aplikacji e-mailem tak trudno zrozumiec, ze ktos mogl miec watpliwosci w jakiej formie zlozyc szereg dokumentow osobiscie w Urzedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: dziwne ze nikt nie potraktowal tego postu pow 10.09.10, 09:20 Ja potraktowalam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
88bart Re: dziwne ze nikt nie potraktowal tego postu pow 21.08.13, 01:49 Ale jesteście podli - typowa polaczkowatość, tylko dosr... potraficie i nic więcej, przykre to. A na przyszłość kolego, najlepiej w kopercie A4 - najlepiej, ale to nie jest wariant osatateczny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanKran tylko koperta IP: *.opole.hypnet.pl 21.08.13, 13:44 nie chcesz chyba aby wszyscy poznali wysokość "opłaty rekrutacyjnej" Odpowiedz Link Zgłoś