Gość: Armandal Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: 193.0.117.* 08.04.04, 10:07 W Hiszpanii gonią nielegalnych pracowników, najlepiej jest mieć już coś konkretnego, ale propozycja jest ciekawa, może w czerwcu/lipcu się nad tym zastanowię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 14:30 E tam... wcale tak nie gonia... Nie znam z autopsji ale pytalem tamtejszych imigrantow z tzw. Europy Wschodniej (Rumunow, Bulgarow, SLowakow.....) czemu sie zwalili akurat do biednej Hiszpanii, a nie do Niemiec, Francji, Szwecji? Wszyscy odpowiadali ze w Hiszpanii policja olewa imigrantow i nawet sie nie musza kryc ze pracuja nielegalnie. Ale uwaga, powoli to sie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewiątka Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:38 Skąd jesteś Papuc ? Niech zgadnę, z Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz 08.04.04, 12:28 jasnowidz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewiątka Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:56 nie, ale czerodziejka. Ze mną lepiej nigdzie nie jedź. Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz 08.04.04, 13:14 a możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewiątka Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 13:26 nie ważne, to tak poza tym wątkiem. Powodzenia w szukaniu i pozdrów Olę. Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz 08.04.04, 15:57 z przyjemnością tylko jaką? bo żadnej nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 16:00 Ale czemu do Hiszpanii? Mało płacą, daleko i gorąco w lecie. Hmm, nie wiem co tam takiego fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: jade szukac pracy w Hiszpani, ktoś sie dołącz 08.04.04, 16:06 masz lepsze propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 do dziewiątka 08.04.04, 19:24 ??? no i ? chyba mnie z kimś pomyliłaś, ale może się ujawnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewiątka Re: do dziewiątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 12:57 Nie, chyba Cię nie pomyliłam. Czarownice się nie mylą, a coś mi mówi, że my się znamy, albo raczej znaliśmy, więc jeszcze nie daję za wygraną. A ujawnić się nie mogę, bo to zepsułoby całkiem zabawę :-) No a do Hiszpanii tak czy inaczej wybrać się chyba nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: do dziewiątka 13.04.04, 10:43 nie uważam za zabawe czegoś co jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: do dziewiątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:35 Ojej, przepraszam, nie chciałam nikogo urazić. Zmykam stąd lepiej i już nie mieszam. Pozdrawiam wszystkich, a Ciebie szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś