accountant6c 01.04.11, 11:16 TO JUŻ JEST DNO,KAMPANIA DLA PIS-u ZACZĘŁA SIĘ NA WAWELU.JEDNAK TO IM NIE POMOŻE,GDYŻ NIE JEST TAK ŻE PO TRAGICZNYM WYPADKU ,NAGLE MIERNY PREZYDENT PISOWSKI-VETO,STAJE SIĘ DOBRYM PREZYDENTEM.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jet Sejm za wprowadzeniem urlopów ojcowskich także ... IP: 212.160.172.* 01.04.11, 11:28 ..a może by tak pozostałym zjadaczom chleba zrównać uprawnienia z przywilejami mundurowych? Co za k.rewski kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
luisgallic Sejm za wprowadzeniem urlopów ojcowskich także ... 01.04.11, 11:38 spluwa-orginal napisał: pilot.pl napisał: Koniecznie do bilbordów Jarka trzeba dołączyć również Śniadka i Rydzyka żeby zwiększyć efektywność przekazu. Tyle capow na jednym zdjeciu nawet najlepszy papier nie wytrzyma. Bilbordy wytrzymają; one nie są z papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
dslpb Sejm za wprowadzeniem urlopów ojcowskich także ... 01.04.11, 11:48 Czy urlopy ojcowskie będą dotyczyć również żołnierzy zawodowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sejm za wprowadzeniem urlopów ojcowskich także ... IP: *.centertel.pl 01.04.11, 12:21 do jet ... A co to za przywilej do jasnej cholery ? żeby z dzieckiem rodzonym tydzień w roku posiedzieć ? Trzeba sie było uczyć i przyjść do wojska jak tak przywilejów sie dopominasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Re: Sejm za wprowadzeniem urlopów ojcowskich takż IP: 212.160.172.* 01.04.11, 13:15 własnie dlatego, że się uczyłem nie poszedłem do wojska. A o które przywileje mi chodzi, to dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf apropo's wykształcenia wojskowych IP: *.play-internet.pl 04.04.11, 20:09 powążnie ? a nie jest tak że aby znaleźć się w wojsku to szkoły trzeba bezwarunkowo unikać? Odpowiedz Link Zgłoś