Gość: katka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 07:37 Witam Was Jestem zaproszona na rozmowę na w/w stanowisko. Oczywiście padnie nieśmiertelne pytanie "ile chce Pani zarabiać". Jakieś podpowiedzi żeby nie przestrzelić i nie powiedzieć za mało ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierownik Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 11:48 Jakie miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 14:03 Tarnów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 16:07 A to jak Tarnów to wal śmiało 3 tys. brutto, w końcu nie możesz zarabiać więcej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 17:25 Jaja sobie robisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 19:30 A co mam robić? Jak pracujesz jako kierownik u konkurencji to wiesz ile zarabiasz i dajesz odpowiednio więcej. A jeżeli nie, to nie licz, że ktoś na tym stanowisku będzie ryzykował złamaniem umowy i pochwaleniem się zarobkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.131.219.91.ip4.hardcom.pl 27.04.11, 20:35 Kierownik sekcji kobieta w Centrum Dystrybucyjnym w Lidlu???? hahaha Marnujesz tylko swój czas. Takich osób nie szukamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unreal Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 19:32 Mam znajomego w Lidlu, nie wiem czym dokladnie sie zajmuje, czyms zarzadza. Nie wiem jak dlugo tam pracuje, ale juz troche bedzie. Zarabia cos ok 12tys. Oczywiscie nie pracuje w sklepie, czyms tam kieruje czy zarzadza, jakim regionem albo czyms w centrali, nie wiem. Jak piszesz, ze stanowisko kierownicze, to ja bym zadal min. 7tys. brutto. W koncu to duza duza firma i znana marka. Ja w sredniej prywatnej firmie, dziadosko zarzadzanej i na krawedzi upadku (Bialystok) na kierowniczym stanowisku mam 4,4tys. netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekrutator Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: 80.54.94.* 18.07.14, 13:39 Za takie słownictwo i ortografię dałbym Ci 1500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toxic Skończcie te głupie żarty IP: *.toya.net.pl 08.09.11, 15:21 Kierownik Rejonu Sprzedaży w LIDL Polska, nie wiem czy Kierownik Sekcji to jest to samo zarabia odpowiednio: 1 rok: 4,5 tys brutto 2 rok: 6 tys brutto 3 rok: 8 tys brutto 4 rok: 9 tys brutto Kierownik Administracji w centrum dystrybucyjnym ma 12 tys brutto (Gliwice, Legnica) Dodam że nie wiem jak płaci konkurencja, ale w FMCG więcej można zarobić np. na stanowisku Kupca lub RKS'a, a praca w LIDLU jest wyjątkowo stresująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.rev.pro-internet.pl 08.09.11, 21:58 Witam Wysyłałam aplikacje na z-ce kierownika sklepu Lidl, zostałam zaproszona na rozmowę do Pruszcza, po 1,5 tygodnia dostałam telefon że przeszłam do drugiego etapu rekrutacji, czy ktoś może mi napisać na czym będzie on polegał ? Bardzo proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endomi Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.eimperium.pl 16.09.11, 15:04 Czy możesz opisać jak wyglądał pierwszy etap rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) IP: *.rev.pro-internet.pl 20.09.11, 18:05 Pierwszy etap był ok Zostałam umówiona telefonicznie na konkretną godzinę. W moim przypadku była to 10.00. Wszystko odbyło sie bardzo profesjonalnie. Dokładnie o 10 przyszedł mężczyzna z działu personalnego. Pytania standardowe: proszę opowiedzieć coś o sobie, opisać poprzednie stanowisko pracy, zadania, obowiązki i takie tam, pytania dotyczące stosunków między pracownikami, jak egzekwować polecenia służbowe, generalnie coś z zarządzania zasobami ludzkimi, ale wszystko na przykładzie z poprzednich stanowisk pracy. Rozmowa przyjemna bo i osoba prowadząca bardzo przyjemna. Nic trudnego, żadnych testów, zadań, dociekliwych pytań. Później pytania dotyczące wymagań finansowych, trzeba powiedzieć konkretna kwotę. Po tym pytaniu dopiero przestawiono mi jakie oni oferują warunki (w moim przypadku moje oczekiwania finansowe pokryły się z ich warunkami) później krótka opowieść o stanowisku pracy, zadaniach, warunkach pracy, możliwych szkoleniach;) Rozmowa trwała około 25 minut. Ale była łatwa i przyjemna więc bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
madzix29 Re: LIDL - kierownik sekcji (rozmowa) 27.01.23, 13:03 Witam. Czy byla Pani na drugim etapie rekrutacyjnym ? Mogę prosić o info jak to wyglądało. Wiem ze minęło kilkanaście lat, ale może chociaż trochę się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś