Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny

IP: 79.141.142.* 22.08.11, 11:20
    tylko wyjechac z tego kraju

fajny filmik
    www.youtube.com/watch?v=KpUPpyl0pO4&feature=player_embedded
    Obserwuj wątek
      • Gość: spam Re: Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: 81.219.208.* 22.08.11, 13:13
        spadaj żałosny śmieciu
      • Gość: zenek Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.home.aster.pl 22.08.11, 13:51
        hays to szmaciarze
      • Gość: wawa32 Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny? IP: *.home.aster.pl 22.08.11, 14:14
        TAK! By obcinać koszty związane z bezpieczeństwem. Jednym słowem już nie dbanie o bezpieczeństwo pracownika, ale o bezpieczeństwo finansowe. Co to ma być?
      • Gość: jajoko Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:21
        -8000,00PLN *12miesięcy >> -8000,00PLN ?
        Naprawdę niezły zysk firmy
      • Gość: sly Re: Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.strefa.com 22.08.11, 17:06
        oczyma wyobraźni już widzę te tabuny 19-latków zaczynających studia BHP na pośpiesznie powstających kierunkach w wyższych szkołach w koziej wólce...bo gazeta napisała
      • markamiasto.pl Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny 22.08.11, 21:24
        Trochę naciagany artykuł...
        Te wszystki rzeczy skutecznie potrafi zrobic,specjalista/koordynator LEAN, tudzież trener....
      • Gość: aaa Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 07:13
        niesamowite, ktoś odkrył że nieobecność pracownika w pracy kosztuje... no no, coraz mądrzejsza nasza prasa.
      • Gość: Służba BHP Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.play-internet.pl 23.08.11, 09:38
        Ostatnio widziałem podobny artykuł na innym portalu. Tam już inni zwracali uwagę, że zgodnie z polskimi przepisami nie ma kogoś takiego jak "menadżer ds. bhp". Zarobki też są zależne od branży, w której się działa, a te z artykułu raczej trzeba uznać za ekstremalnie wysokie.
      • Gość: MarekM Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.pabianice.msk.pl 26.08.11, 08:08
        Podstawą znalezienia dobrej pracy jest istnienie miejsc pracy nic więcej. Pisanie bajek o cudownych CV, dobrych i skutecznych listach motywacyjnych jest infantylne. Osoby rekrutujące zwracają przede wszystkim uwagę na odpowiednie przygotowanie kandydata i jego doświadczenie. Pomału odchodzi się już od listów motywacyjnych, które są autoreklamą i zwykłym samochwalstwem.
      • Gość: BM Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.com.pl 26.08.11, 08:21
        Mam nadzieję, że osoby czytające artykuł zwrócą też uwagę na komentarze... Spełniam wszyyyyyytskie powyższe kryteria z nawiązką, jednak 5000 brutto niestety jest "zbyt dużym" wymaganiem. Też dałam się nabrać na tego typu agitacje... Takie informacje to tylko mieszanie w głowach i nabijanie kabzy pseudouczelniom, towrzącym pseudospecjalistów. Jeśli nie dostana pracy zaraz po skończeniu szkoły, zajmują się działalnością na zewnątrz - o zgrrrrozo!
      • Gość: bhp Specjalista ds. BHP pilnie potrzebny IP: *.mikolow.multimetro.pl 31.08.11, 15:59
        mam tytul inz. bhp, specjaliste ppoz i ppomocy. skonczylam nawet mgr z ochrony srodowiska. Mam staz pracy w bhp 4 letni w duzej firmie zajmujacej sie produkcja ciezka. ogromna odpowiedzialnosc a zarobki ....... po ostatniej podwyzce 2900 brutto!!!!!! PYTAM SIE SKAD ONI MAJA TAKIE DANE????

Dodam ze mam duzo znajomych po studiach, pracujacych w bhp i ZADEN tyle nie zarabia!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka