Gość: Misiek IP: *.alfanet24.pl 30.10.11, 14:23 słabo mi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek_z_watykanu Tanatopraktor, zawód nie dla każdego IP: *.4.14.vie.surfer.at 30.10.11, 14:45 Moze kawka albo jakas pomoc przy toalecie :)))) Tu sie podmaluje,tam sie kwiatkami obrzuci..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Tanatopraktor, zawód nie dla każdego 30.10.11, 15:19 Zawod ginący. Dziś kremowanie to raczej konieczność niż zachcianka. Nawet zabiegi kościoła katolickiego na zbyt wiele się nie zdadzą(msza nad ciałem). Nie wiem czy ktoś będzie przykładał wagę do wyglądu ciała przed spaleniem. Rodzina chowa prochy a ogląda tylko osoba identyfikująca zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
konichiwabitches Wszystkim zainteresowanym tematem, 30.10.11, 18:42 polecam Japonski film ,,Departures'' - naprawde wato zobaczyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wszystkim zainteresowanym tematem, IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 09:01 Czy ten film nie nazywał się po polsku "Pożegnania"? Jeśli to to, rzeczywiście piękny film. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion cytować też trzeba umieć 31.10.11, 00:58 OT, ale może ktoś z redakcji pofatyguje się i przeczyta "zdaniem Kopera" - przepraszam, jakiego znowu Kopera? nieopatrznie wywalono dość ważny fragment tekstu no i autor powinien się jednak zdecydować, czy nazwa tego zawodu to "tanatopkraktor", czy "tanatopraktyk", używanie obydwu to oznaka braku profesjonalizmu ech ci ambitni absolwenci gimnazjum specjalnej troski - w każdy weekend straszą na portalu, a korektor/weryfikator baluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: cytować też trzeba umieć IP: 118.82.26.* 31.10.11, 06:32 Dzieciątko, jak nie masz nic do powiedzenia, to lepiej się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callahan Re: cytować też trzeba umieć IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 08:36 Uwielbiam tego typu komentarze na portalu. Nie ma jeden z drugim niczego konstruktywnego do powiedzenia, ale za punkt honoru stawia sobie wytknięcie nieścisłości czy błędu. Do tego obowiązkowe aluzje do rzekomych gimnazjalistów na praktykach. Życzyłbym sobie tylko, żeby każdy, kto w ten sposób komentuje teksty, wykonywał swoją pracę bez jakiegokolwiek błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Chore, ale jak wiele innych rzeczy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.11, 04:02 w tym porąbanym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow 31.10.11, 07:02 ja poprosze 800°C i duuuuzo tlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow 31.10.11, 11:16 spalanie zwłok odbywa się chyba w większej temperaturze niż 800 słyszalem o 1200 Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow 31.10.11, 18:32 A mi wisi kto mnie będzie oglądał po mojej śmierci. Oby tylko moje narządy się przydały innym żyjącym, chociaż oczywiście mam nadzieję, że będę żyła 102 lata i nikt takich starych gratów nie będzie już chciał :-P Pewnie będę skremowana ze względu na coraz mniej miejsca na cmentarzach, ale szczerze mi to zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow IP: *.108.152.207.wlantech.pl 31.10.11, 21:13 @maryshaa Jeżeli teraz zwisa ci tak bardzo to w wieku 102 lat trudno będzie Ciebie wyobrazić...będziesz zwiśnięta na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pambuk Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.11, 18:35 Ciekawe czy można sobie zamowić silikony albo lifting z odsysaniem u takiego tanatopraktyka. Zwłoki też muszą wyglądać sexi ponieważ tak nakazują najnowsze trendy. Ja pier..le, co za chora cywilizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow IP: *.108.152.207.wlantech.pl 31.10.11, 21:16 Tobie zrobiłbym to za darmo dla samej przyjemności...pod warunkiem, że ktoś dostarczy zwłoki...na żywca nie wychodzi. Klient się rusza, szarpie, silikon się przemieszcza...no chyba, że się bardzo uprzesz to mogę Ci nawet na żywca wsunąć silikon do czaszki...żeby ta bezdenna pustka tak nie straszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanato Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow IP: *.103.211.91.static.bait.pl 02.11.11, 21:28 Z Twojego komentarza widać że nigdy nie widziałaś nieboszczyka. Człowiek taki ma zapadnięte oczy który są całe zasinione oraz najczęściej siniaka na brodzie po zamykaniu buzi oraz inne oznaki śmierci na twarzy. Jeżeli się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Re: niech zyje zycie posmiertne, na wieki wiekow IP: *.108.152.207.wlantech.pl 31.10.11, 21:11 Rózne są temperatury...od 800 do 1200... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright zupelnie jak dwie metody warzenia piwa... 04.11.11, 09:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta dziennikarz, zawód nie dla każdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 03:05 balsamacja ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pll Re: dziennikarz, zawód nie dla każdego IP: *.103.211.91.static.bait.pl 02.11.11, 21:29 no balsamacja, a co? Odpowiedz Link Zgłoś