Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale nie m

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 14:51
    Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale nie mam pracy, te ogłoszenia w
    gazetach i portalach pracy bywaja fikcyjne ( wakaty są już dawno obsadzone
    przez znajomych!), wkurza mnie to dlatego jestem gotowa by stworzyć sobie
    miejsce pracy.mogę zainwestowac 10.tysiaków.Kto porozmawia ze mną?
    Obserwuj wątek
      • piotrek_22 Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale 03.07.04, 16:02
        Man ten sam problem ale 10 tysiakow juz nie :( Jezeli siei znasz na
        projektowniu stron www, grafice lub projektowaniu 3d to zaloz firme internetowa.
      • Gość: alma@gazeta.pl Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 16:19
        Ja mam dwa pomysły i szukam kogoś do spólki z niewielkim wkładem. Odezwij się
        moze akurat się domówimy i bedzie o.k.?:))
        • Gość: Konrad Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.chello.pl 03.07.04, 20:38
          A ja mam możliwość użytkować lokal w centrum Warszawy - 30 m2 i też
          szukam....kogoś z dobrym pomysłem...kogoś z kim mógłbym coś wspólnie zrobić :-)

Pozdrawiam,
          Konrad
          • Gość: Donia Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:48
            ok....jakie jest otoczenie-lokalizacja tego lokalu?
            • Gość: Konrad Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.chello.pl 04.07.04, 00:42
              Mieszkam w Warszawie. Sklep jest w Centrum...dokładnie w okolicach pl.
              Konstytucji. W sierpniu będę chciał zrobić generalny remont...

Pozdrawiam,
              Konrad
            • Gość: Konrad Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.chello.pl 04.07.04, 00:46
              Acha...bym zapomniał...jeśli chcesz wiedzieć coś dokładniej to pisz na
              poczta_pl@interia.pl

Pozdrawiam,
              Konrad
        • Gość: Donia Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:47
          a gdzie miszkasz?
      • losiu4 Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale 03.07.04, 21:21
        Gość portalu: Donia napisał(a):

> Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale nie mam pracy

no cóż, atutów masz niezbyt wiele... chociaż te 10 000 może się przydać.
        Powodzenia

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: Niezgoka Jasiu uwazaj zeby ciebie ten Konrad w konia nie zrobil IP: *.skane.se 05.07.04, 04:13
          ...moze byc szybko po 10 000.
      • piotrek_22 Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale 08.07.04, 17:54
        Wiesz juz w co zainwestowac???
        • ynnka Re: Mam kopma, tel.komór, aparat cyfr, auto, ale 08.07.04, 23:49
          zajrzyj, zanim zainewstujesz te 10 000, do Urzędu Pracy (albo na ich stronę
          www - przecież masz kompa :-))- z tego, co słyszałam, mozna dostać kasę na
          samozatrudnienie - bądź co bądź tworzysz nowe miejsce pracy, no nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka