ga77-77
15.04.21, 08:14
Witaj Snajper, jak ostatnio zadałem pytanie o CV, to nieco się wzburzyłeś, ale mam tym razem trochę inne. Powiedzmy (a nawet nie powiedzmy: tak jest) że trafiła mnie pewna forma wypalenia zawodowego, ale jednocześnie zastanawiam się nad najwłaściwszym kierunkiem podniesienia swoich kwalifikacji. Niestety, nawet nie wiem za bardzo co byłoby pożądane przez pracodawców w komplecie z moimi istniejącymi kwalifikacjami: zero pomysłu i zero informacji w kwestii źródeł gdzie można by było zasięgnąć takiej informacji (urząd pracy IMHO wiele tu nie pomoże, bo to chyba raczej nie ich poziom; ich domeną raczej jest wyciąganie ludzi z poziomu zero, a nie przenoszenie na wyższy z jakiegoś tam, zwłaszcza że mój zawód nie należy do najbardziej popularnych i w urzędzie pracy ileś lat temu też mieli problem z właściwym zakwalifikowaniem go, a nawet wiedzą "jak to się je"). I tu pojawia się moje pytanie do Ciebie: czy jesteś w stanie udzielić wskazówek gdzie się udać, czy masz jakieś ogólne informacje odnośnie namiarów czy też ograniczają się one do Twojej branży?
Po prostu... jestem w miejscu, w którym kompletnie nie mam alternatywnego pomysłu na siebie, ale jednak chciałbym zrobić jakiś krok do przodu. Jesteś w stanie coś poradzić?