gostek4.live 23.07.23, 11:02 Wpisujecie koniecznie szkołę średnią do CV jeśli macie ukończone studia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akle2 Re: wykształcenie w cv 23.07.23, 18:49 Jeśli to ogólniak, to myślę, że nie ma konieczności. Ale jeśli masz dzięki tej szkole średniej zawód, to warto wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: wykształcenie w cv 25.07.23, 19:21 to raczej troche kwiatek do kożucha - po co? prędzej technikum Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: wykształcenie w cv 25.07.23, 21:25 Technikum, albo jakakolwiek szkoła dająca zawód albo umiejętności. Np liceum muzyczne - warto się tym pochwalić - tak myślę - bo świadczy to o artystycznej duszy i wrażliwości. Ogólniakiem nie ma co się chwalić, zresztą, jeśli są studia, to się rozumie samo przez się, że matura musiała być. W poprzednich postach autor coś pisał, że jest technikiem prac biurowych, czy coś w tym stylu. Może to nie było po technikum, tylko po jakiejś policealnej szkole, ale ja bym takie coś podała, bo jest to jakaś tam umiejętność większa, niż "ogólna". No i oczywiście uczelnię i kierunek studiów. Odpowiedz Link Zgłoś