Gość: Maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 00:52 coffee heaven- ile mniej więcej zarabia kierownik lokalu lub zmiany. Napiszcie czy brutto lub netto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: coffee heaven- ile mniejwięcej zarabia kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:48 Kawę tam dają ohydną. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryczna_trzydziestka na Statoilu jest najlepsza kawa 07.05.05, 15:15 A przy okazji sprzedawcy tacy przystojni, pożerają mnie wzrokiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Moze dlatego... 07.05.05, 16:03 ...ze w wiekszosci to kochajacy inaczej a ty im pulchniutkiego chlopaka przypominasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
histeryczna_trzydziestka na pewno nie 07.05.05, 16:11 Nie przypominam chłopaka i nie widzę powodu dla którego nie miałabym się podobać. A teraz jestem zajęta przez bardzo przystojnego doktoranta. Ty pewnie mi zazdrościsz, ale rozumiem Twoją frustrację. Biedna i niechciana... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Doktoranckie zajecie. 07.05.05, 16:37 Nie ma przystojnych doktorantow :). Sa odwrotni. Doktoranta tobie nikt normalny nie zazdrosci. I nic nie rozumiesz :))). Odpowiedz Link Zgłoś
histeryczna_trzydziestka Re: Doktoranckie zajecie. 07.05.05, 19:06 Są przystojni. Jak któregoś dnia wyjdziesz z domu i przestaniesz wisieć w necie, być może zauważysz. Sama nie rozumiesz tego co inni piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Sukces do odniesienia. 07.05.05, 23:16 Mylisz pojecia. Ci przystojni to doktorzy. Ci nie - to doktoranci. Jezeli zechcesz powtorze :). Sukces ewentualnie odniesiesz. Jak znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryczna_trzydziestka Jednak nie ja się mylę 07.05.05, 23:23 Myli Ci się doktorant z doktorem. Może jeszcze z doktryną i dokiem? Ja wyraźnie napisałam, bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Mylenie doktoranta z doktorem :). 07.05.05, 23:32 Odniesiesz sukces. Na pewno. Jak znajdziesz. Spiesz sie troche ale bez histerii :). Wszyscy doktoranci sa szarzy. Twoj wyimaginowany tez. Pozdrawiam i odbiore :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Mylenie doktoranta z doktorem :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 00:16 A gostek dostał wyczerpującą odpowiedź. Ach te baby, tylko o jednym. Odpowiedz Link Zgłoś