Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Irlandia Północna: konflikt religijny w zakładz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:28
    Tak właśnie widać jaka to zjednoczona Europa jest tolerancyjna, jakie jest
    cudowne te kilkanaście żółtych gwiazdek na granatowym tle... Gdyby coś takiego
    spotkało obcokrajowców w Polsce, od razu rozpętała by się machina medialna i
    komentarze w parlamencie europejskim na temat ksenofobii i nietolerancji
    Polaków. Ten kontynent to zgraja chamów i dzikusów, którzy niewiele wiedzą o
    tolerancji i poszanowaniu poglądów innych. Ci którzy jeżdżą pracować za
    granicę doskonale wiedzą o czym mówię. Polska tak naprawdę na tle Europy jest
    bardzo tolerancyjnym krajem.........niestety komuś bardzo zależy aby prawda
    była nieco inna... Szkoda tylko, że tutaj nie da się normalnie żyć i jesteśmy
    zmuszeni emigrować z kraju (i byc poniżani), w którym mogło by być normalnie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: dt Re: Irlandia Północna: konflikt religijny w zakła IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.05, 17:46
        Witam,
        Zmieniajac teman - mam pytanie...
        Czy ktos jest w stanie mi podpowiedziec co nalezy zrobic aby nie placic
        podatkow w Polsce - pracuje na umowe stala w Angli i place podatki tutaj i mimo
        zaplacilam podatek za tamten rok w Polsce.

Pzdr
      • keltoi Re: Irlandia Północna: konflikt religijny w zakła 04.07.05, 21:43
        Norma. Od dawna (i z doświadczenia) wiem, że tylko faktycznie wyższe sfery
        angielskie są dobrze wychowane. 90% reszty to bydło bez smaku, kindersztuby i
        polotu :/
      • Gość: Anka Re: Irlandia Północna: konflikt religijny w zakła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:54
        szczerz mowiac ciekawe jak polacy zareaguja jak nowy Papiez - niemiec odejcie z
        tego ziemskiego padoku, beda reagowac? naprawde sie zastanawiam. a jezeli
        chodzi o reakcje irlandczykow, po prostu nie uznaja zwierzchnictwa papieza i
        dla nich zmarl papiez a nie Karol Wojtyła, Nasz Papiez, Najwiekszy Polak.
        oskarzajac ich religie i przekonania sami stajemy sie nietolerancyjni. i kolo
        sie zamyka a maszyna nakreca!!po smierci papieza znajomi protestanci z ulsteru
        zadzwonili do mnie zapytac jak to zanosze i powiedziec ze sa ze mna. moze nie
        wszyscy sa ksenofobami, chamami etc etc
        • gklej Re: Irlandia Północna: konflikt religijny w zakła 14.07.05, 19:21
          Niech Żyje Polska!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: tex Re: Irlandia Północna: konflikt religijny w zakła IP: *.pool.mediaWays.net 18.07.05, 21:50
        Biedaku, az tak zle z toba, ze musisz wyzywac innych od "zgraji chamów i dzikusów"?
        Swoim postem wlasnie udowodniles jaki jestes bardzo tolerancyjny. Ja pracuje od
        dawna za granica i naprawde nie wiem o czym mowisz.

Dam ci rade. Szanuj innych, a i inni ciebie zaczna szanowac.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka