Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zakres zadań prac. d/s marketingu i reklamy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:14
    Podpowiedzcie mi prosze jaki jest w skrócie zakres zadań. Byłam na takim
    stanowisku zatrudniona ale nic z tych rzeczy nie wykonywałam. Teraz na
    następnym podaniu o pracę mam wpisać co niby robiłam. Potrzebuje waszej pomocy.
    Dziekuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Uzo Re: zakres zadań prac. d/s marketingu i reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:20
        a co zrobisz, jak Cie zapytają o szczególy?!

napisz, co robiłaś rzeczywiście, wtedy Cie nie zagną na rozmowie...
      • Gość: Iwona Re: zakres zadań prac. d/s marketingu i reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:59
        Zdaję sobie z tego sprawę ale mimo wszystko proszę o podpowiedzi, żebym mogła
        trochę imrowizować :(
      • szaramysza9 Re: zakres zadań prac. d/s marketingu i reklamy 04.07.05, 15:02
        Analizy rynku, prezentacje najróżniejsze, analiza danych, współpraca z
        agencjami reklamowymi, mediami itp.
        • Gość: Iza Re: zakres zadań prac. d/s marketingu i reklamy IP: *.devs.futuro.pl 10.07.05, 22:08
          ja bym ci nie radzila improwizowac. napiszesz np ze wspolpracowalas z agencjami
          reklamowymi to cie spytaja z jakimi i przy jakich kampaniach atl/btl? jesli
          twoja firma w ogole nie wspolpracowala z agencja to predzej czy pozniej to
          wyjdzie.
          a co jeszcze mozna robic na tym stanowisku? np przygotowac strone www firmy we
          wspopracy z jakas agencja, zajmowac sie opakowaniami produktu i projektami,
          prowadzic kampanie promocyjne -agencje reklamowe + domy mediowe, ew sama
          kupuujesz media, mozesz tez robic wizytowki, foldery reklamowe, PR, gazetki
          firmowe, organizowac spotkania z kontrahentami, konf prasowe, wyjezdzac z firma
          na targi, a takze prowadzic korespondencje z klientami (i tu bardziej sprzedaz).
          Mozna tez zajmowac sie badaniami rynku-samodzielne lub z agencja badawcza.
          i wiele wiele innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka