Gość: Cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:54 Co sądziecie o pracy w nowym greckim banku, który ma wejść z początkiem roku na rynek. Wiecie coś więcej, czy ktoś był na rozmowie. Co sądzicie na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:21 A ty byłeś na rozmowie? Czy to Katowice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.telpol.net.pl 07.12.05, 19:22 ja byłem na rozmowach ... tragedia szukaja kogoś kto bedzie tyrał za 1000 brutto + prowizja za sprzedaż przynajmniej tak mi sie zadwało jak powiedziałem swoją cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:32 Ja byłam raczej innego zdania. Dużo ludzi przechodzi tam z innych Banków, gdzie bynajmniej nie zarabia się 1000 zł brutto plus prowizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:41 nie poznań. A ty jakie miałeś wrażenie??Twoim zdaniem zapowiada się dobrze, czy raczej nie ??. Nie mam się komu doradzić, a będę musiał podjąć decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.mirasoft.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:58 Tak byłam na rozmowie, 2 etap i mam pozytywne wrażenie. Jeżeli ściągają ludzi z innych banków, to muszą coś konketnego zaoferować. Nie wydaje mi się, żeby płacili 1000 zł brutto, przestańcie. A zasuwa się w każdym banku, i to średnio za 1300 zł na rękę plus wypracowana prowizja (chodzi mi stanowisko doradcy klienta). Wy jesteście po pierwszej turze, czy już dalej zabrnęliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia26 Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.prenet.pl 08.12.05, 15:00 a mozecie powiedzieć co to za bank- konkretnie nazwe? z gory dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:31 tez jestem zainteresowana nazwa banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia26 Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.prenet.pl 08.12.05, 18:44 już się dowiedziałam to Eurobank ale z Grecji, rekrutuje bigram ale wchodzi na razie w grę Katowice, Warszawa, Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:24 Jak było na drugim etapie?? A wogóle ile jest etapów??. Ja jestem właśnie zaproszony na drugi etap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:10 moze ktos cos wie jeszcze wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikado Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:14 Dajcie namiar na ogłoszenie na które można odpowiedzieć albo adres pod który wysłać cv. Może jestem naiwna ale proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:03 Ja mAM tę ofertę przyznaję ...po znajomości, nie wiem czy jest wogóle inna mozliwość, bo ogłoszeń w necie i prasie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmakos Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.net-serwis.pl 10.12.05, 21:20 Adresu nie ma, ale chodzi o EFG Eurobank Ergasias S.A., który planuje w ciągu najbliższych 3 lat otworzyć w Polsce 200 oddziałów. Polska stała się celem dla Greków, gdy nie udało im się przejąć żadnego z liczących się greckich banków. W Polsce będą musieli zmienić nazwę, gdyż nazwa Eurobank już jest zastrzeżona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka tadka Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:01 moze ktos napisze ile jest stopni rekrutacji?mój znajomy czeka na 2 i moze cos byscie mu podpowiedzieli:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia26 Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.prenet.pl 10.12.05, 23:15 byłam na stronie internetowej tego greckiego banku ale generalnie nic sie nie dowiedziałam o rekrutacji w Polsce, tylko grecki adres mailowy na który wysłac swoje cv oczywiscie po angielsku. Gorąca prośba to jak znalezliscie adres na który nalezy wysłać c.v.? Czy ktoś moze ewentualnie podac swoje namiary na ten bank? dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:14 NIE MA NAMIARÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLBANK Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.06, 23:50 Jest już nazwa nowego Banku-Polbank!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zewłok Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.12.05, 12:26 Bazując na tym, co widziałem i słyszałem (chodzi o Hellenów w ogólności, nie ten konkretny bank), trzymałbym się jeśli chodzi o interesy od Greków z daleka. A jak już - to miał baczenie na portfel. Co innego picie metaxy albo ouzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.12.05, 14:03 oni was zatrudnią , a jak bedziecie po miesiącu czekać na wypłate , to oni bedą udawać...Greka!!! hahahahahahaha czy nie lepiej kupić sobie Fete? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.05, 22:17 panie Cz czy zdecydował się pan? tez jestem po rozmowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma znajomego Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:32 Gość portalu: ja napisał(a): > panie Cz czy zdecydował się pan? tez jestem po rozmowie a czy mógłbyś-mogłabyś napisać ile jest etapów rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znowu Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 20:08 jestem po drugim było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:11 Etapy są trzy. Bylem na drugim. Czekam na trzeci-który ma być omówieniem warunków itd.. Mam dowiedziec się na początku roku czy tak czy nie. Obecnie pracuję w BZ WBK sam nie wiem..., praca w BZ WBK jest dobra ale żeby nabrać doświadczenia. Póxniej juz nic dobrego cżłowieka nie spotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 23:19 ja też w BZ Katowice i też zastawnaiam się nad zmianą - plusy jaki widze w tym Banku to jednak renoma, wielkość, szkolenia, mnówstwo materiałów itp. no ale minusy też śą, z drugiej strony nie wiem czy to najlepszy pomysł iść do mało znanego banku, na razie jestem po drugim etapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:46 tez jestem po 2 etapie i bylo calkiem niezle...uwazam, ze maja swietny pomysl na biznes..tylko to czekanie na odpowiedz mnie troszke dobija ze tak dlugo (dopiero w styczniu sie dowiem- fajnie ze zadzwonia i powiedza tak czy nie!!!)i napewno jest to super wyzwanie bo to bedzie Bank od podstaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:15 Gość portalu: momo napisał(a): tylko to czekanie na odpowiedz mnie troszke dobija ze tak dlugo(dopiero w styczniu sie dowiem- fajnie ze zadzwonia i powiedza tak czy nie!!!) to wcale nie tak długo,musisz brac pod uwage że to koncówka roku wiec niekoniecznie wszystkim sie chce podejmowac wazne decyzje...mozna czekać byle tylko te decyzje były na korzyść potencjalnego pracownika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zszokowany Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: 83.238.228.* 15.12.05, 22:17 i co z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:25 Jestem po trzecim etapie. Do jutra musze podjąć decyzję. Nie wiem nie wiem , błagam doradźcie mi czy warto przechodzić do nowego mało znanego Banku, który daje jednak spore możliwości z BZ WBK Odpowiedz Link Zgłoś
s.t.m Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku 22.12.05, 12:49 Gość portalu: cz napisał(a): > Jestem po trzecim etapie. Do jutra musze podjąć decyzję. Nie wiem nie wiem , > błagam doradźcie mi czy warto przechodzić do nowego mało znanego Banku, który > daje jednak spore możliwości z BZ WBK Jak masz parce w wbk-a a szukales gdzie indziej to znaczy ze Ci sie nie podobalo i tak naprwde nie podchodzisz serio do tego co teraz robisz...wiesz w zyciu nie ma miejsca na dlugie sie wahania i trzeba podejmowac decyzje ktorych nie bedziesz zalowac(czasami warto ryzykowac), poza tym nie lubie jak ktos komus prace zabiera a sam potem sie waha i z niej rezygnuje, wiec wez pod uwage tez to na Twoim miejscu inni by chcieli byc..a jak boisz sie zmian i wolisz dalej plakac w wbk-a to teraz rezygnuj moze ktos inny sie ucieszy ze ma prace w nowym banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.05, 18:29 hej, racja wbk duży bank ale czy warto tam zostawac - zalezy co robisz, z jakiego regionu jestes - ja jestem ze slaska -już tam nie pracuję i nie załuję, to nie była łatwa decyzja powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicior Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.unregistered.media-com.com.pl 14.12.05, 18:02 a warunki finansowe? wiecie ile oni tam chcą płacić ??! czuję, że kiepsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:37 Jak nie dostanę 3.000 netto to wogóle nie ma o czym mówić NIE IDę!!!Zbyt duże ryzyko podejmować pracę w Banku od podstaw bez odpowiedniej motywacji finansowej, to po prostu musi się opłacić. Teraz pracuję w dużym Banku, stała praca itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.12.05, 23:58 Więc etapy są rzeczywiście 3, HRK też rekrutowało przy pierwszym a nie tylko bigram. Ja przeszedłem wszytskie, też sie wacham nad przejściem. Kto jeszcze ma już możliwość podpisania umowy albo podpisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:18 a co jest w 3 etapie? czy ma sie duze szanse by znaleźć sie w tym etapie!bo drugi etap byl przyjemniejszy niz 1!na 1, rozmowa z potencjalnym dyrektorem byla ale jak on sie zdecydowal zaprosic na 2 rozmowe osobe to juz chyba cos..?! na drugiej byly 2 osoby z centrali i bylo milo to chyba sa szanse na 3 etap? Odpowiedz Link Zgłoś
percival Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku 16.12.05, 22:22 Gość portalu: rybka napisał(a): > a co jest w 3 etapie? czy ma sie duze szanse by znaleźć sie w tym etapie!bo > drugi etap byl przyjemniejszy niz 1!na 1, rozmowa z potencjalnym dyrektorem > byla ale jak on sie zdecydowal zaprosic na 2 rozmowe osobe to juz chyba cos..?! > na drugiej byly 2 osoby z centrali i bylo milo to chyba sa szanse na 3 etap? prawdopodobnie w różnych miastach są rożne stopnie rekrutacji. w mniejszych pomijają jeden etap-rozmowy w grupie. Jak przeszłaś ten o którym piszesz to kolejny to już konkretna oferta z propozyją pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:32 to pensja, jaką wynegocjowały sobie osoby, które już przeszły do tego banku, a w zasadzie są po trzecim ostatecznym etapie, na którym te kwestie są omawiane. Nie wiem na ile to jest prawda...ale ja również podałam taką cenę i nie było sprzeciwu ze strony przeprowadzających rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:35 Mnie jednak bardziej podobał się pierwszy etap, rozmowa z potencjalnycm Dyrektorem była ok, luźna nie stresująca, a jednocześnie szczera rozmowa, trwająca ok 1h, a drugi etap to w zasadzie te same pytania ale niebyt miła otoczka, w postaci osób z centrali. Miałam wiekszego stresa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a&romeo Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:39 mi sie podobalo, fakt tez mialem wiekszego stresa na 2 rozmowie ale fajnie i sympatycznie bylo...i czulem sie ze moglem powiedziec jeszcze to i to - jak juz wyszedlem z rozmowy...ale ciesze sie, bo sie udalo i jestem bardzo zadowolony..i zycze powodzenia innym kandydatom aby sie im powiodlo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef banku Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: 217.153.80.* 17.12.05, 13:15 dostaniecie 850 brutto +prowizja haha , 3000 netto w marzeniach chyba grecy ogólnie są skąpi i wiedzą jak jest sytuacja na rynku pracy w Polsce i nic wiecej nie dadza wam hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.12.05, 22:49 o jakie stanowisko sie ubiegasz z tym 3000 netto?bo z tego co wiem bedzie 2700 brutto+prowizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:08 Gość portalu: AAA napisał(a): > o jakie stanowisko sie ubiegasz z tym 3000 netto?bo z tego co wiem bedzie 2700 > brutto+prowizja mój znajomy wspominał cos o tych rozmowach i że teraz czeka na odpowiedz w sprawie 3etapu,z tego co sie orientuje to on 'kandydował'na stanowisko doradca klienta wiec moze sie orientujesz jaka stawka za takie stsnowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.12.05, 00:34 a w jakim mieście kandyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.06, 21:32 dostalem ofertę tego banku - pracuje w innym tez zagranicznym, czy możecie coś podpowiedziec; mam iść na pierwsza rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Adres mailowy do EFG Poland IP: *.chello.pl 21.12.05, 00:13 Pytania możecie kierować na adres mailowy info@efgpoland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:40 podobno rekrutacja juz sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan k. Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:54 do prawdopodobnie do konca stycznia rekrutacja bedzie trwac,ale co z tego wiem to juz sie powoli odzywaja i przedstawiaja warunki pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:33 Chcę złożyć swoją aplikację do tego banku. Prosszę podajcie adres na jaki wysyłaliście swoje oferty. Nie jestem dla was konkurencją bo jestem z miasta w którym prawdopodobnie filie tego banku długo jeszcze nie powstaną;-)Po prostu chciałabym wysłac teraz zanim jeszcze wysla inni z mojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:37 mój nr.GG 6815848. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaniliaa1 Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: 83.238.230.* 17.01.06, 09:00 a ja mam jutro rozmowe...(katowice) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik:) Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: 82.177.0.* 25.01.06, 13:43 No mozecie tylko zazdroscic...pozdrowienia ze szkolen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.toya.net.pl 25.01.06, 14:08 zazdroscimy, choc nie wiadomo czego.pochwal sie jakie warunki, jaka placa i czy slyszales cos o Łodzi, czy i kiedy planuja rekrutacje i otwarcie oddziału w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla la Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.softpro2.pl 28.03.06, 16:37 Zdradź ile na probnym dostaniesz od tych Greków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.chello.pl 07.02.06, 10:02 przeszła do nich masa osób z Citibanku, więc będzie się liczyła tylko sprzedaż. Wspołczuję pracownikom, którzy będą pracować z klientem, a także klientom, którzy będą zasypywani ofertami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.aster.pl 16.03.06, 19:44 to ,że przeszły osoby z Citi to wcale nie oznacza agresywnej sprzedaży!Jeżeli ktś "uciekł" z Citka to dlatego ,że mu się tam "cos" nie podobało.Ja nie ukrywam ,że tez uciekłam z Citi do POlbanku i jestem baaardzoo zadowolona to zupełnie inna polityka sprzedażowa:-)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.softpro2.pl 21.03.06, 23:38 Pracuję w Eurobanku w markecie. Zależy mi na lepszych warunkach pracy ale też na lepszej kasie.. Czy ktoś kto jest na szkoleniach mógłby wprost powiedzieć ile dostanie brutto bo ja mam 1600. Czy warto wysyłać zgłoszenie??? Czy dostanę więcej jako doradca klienta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:54 Może ktoś juz z pracujący wypowiedziałby sie na temat Polbanku..., zarobki, warunki, atmosfera itp...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:45 Napiszcie coś, prosże niedługo zaczynam tam pracę. Mam tyle wątpliwości co do atmosfery pracy, warunków, nacisków sprzedażowych itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikado Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:18 podajcie proszę adres strony internetowej tego banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: rozmowa w sprawie pracy w nowym greckim Banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:07 www.polbank.pl Odpowiedz Link Zgłoś