Gość: Kuba IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:03 Razem z nimi powinni stanąć właściciel Biedronki.Pan odpowiada za psa jak pies kogoś pogryzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rycho Re: Trzej kierownicy z sieci "Biedronka" staną pr IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:29 Co do tego Pana z psem , to masz rację !. Bo jak wiemy kazdy sklep ma swojego własciciela ,który wydaje polecenia innym!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Trzej kierownicy z sieci "Biedronka" staną pr 30.12.05, 23:12 Gość portalu: rycho napisał(a): > Co do tego Pana z psem , to masz rację !. > > Bo jak wiemy kazdy sklep ma swojego własciciela ,który wydaje polecenia > innym!!!. Może ale z doświadczenia wiem że polskie psy niejednokrotnie są gorsze od właściciela i dobrze że im ktoś dobrał się do dupy bo właściciel na nich nasra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajmax Re: Trzej kierownicy z sieci "Biedronka" staną pr IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 11:36 rycho ma rację. Porządki powinny zostać rozpoczęte od właścicieli sklepów. To oni akceptowali bezprawie tych 3 kierowników i bezpośredni gnoili podległych im pracowników. To oni podświadczali nieprawdę i nie ma na to tłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pisownia IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 31.12.05, 21:39 "nieujmowanie" pisze się odrębnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja myślę... Re: Trzej kierownicy z sieci "Biedronka" staną pr IP: 62.29.131.* 06.01.06, 10:57 że za stworzenie niewolniczego systemu odpowiedzialni są liberałowie, solidarność i wszyscy Ci co dali nam to co najlepsze z kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś